|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
![]() Dziękuję za życzonka w imieniu Oli ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2012 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
to my nie wytrzymamy;P choć i tak trzymam się pierwszej wersji, że ta kreseczka to ewidentnie pokazywała ciążę;D
![]() |
#2013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana jestes ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Boje sie ze gdy juz nadejdzie moment spodziewania sie tego upragnionego dziecka, to jednak bede matka nie najlepsza- w sensie nadopiekuncza i nie do zniesienia ... Takie cechy przejawiam juz wobec mojego psa- zastepstwa dziecka. Co dopiero z istota z mojej krwi i kosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Zakorzenienie
|
cosma
wspolczuje reakcji na tabsy, ja nie pomoge bo igdy nie bralam ![]() ![]() carol umknelo mi, wszystkiego najlepszego dla twojej ksiezniczki ![]() ![]() anula podziwiam cierpliwosc ![]() paulina super ze przeprowadzka juz prawie zakonczona ![]() Edytowane przez itakasia Czas edycji: 2009-11-09 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przykladowo boje sie ze bede krzyczec na moja dzidzie bo u mnei w domu bylo zawsze bardzo duzo krzyki i zlosci, ale moj TZ mnie uspokaja ze ja jestem inna i ze trzeba zdac sie na instynkt ![]() Dasz rade, bedziesz najlepsza, wystarczy ze ty sama w to uwierzysz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
![]() Bo ja to juz taka jestem, ze sobie od razu wmawiam, z emoze ten plus byl za jasny, ze czytalam na forum angielskim, ze dziewczyny mialy tzn chemiczna ciaze i najczulsze testy wykrywaly a potem sie okazywalo ze nie...itp itd jestem typowy kubus fatalista ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2018 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Na pewno mu było głupio i tak jak mówisz-bardzo dobrze!!!!! Itakasia kochana bardzo dziekuję za życzonka ![]()
![]() |
#2019 |
Zakorzenienie
|
carol
tort juz byl? i jak tam samopoczucie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2020 |
Wtajemniczenie
|
Carol ja równiez dołączam się do zyczeń!
A tak wogóle cześć wam laseczki. Pogubiłam się juz nie wiem co się dzieje... Dopadła mnie nowa uporczywość. Otórz taka ze nie mogę spać! Nie mogę zasnąć i wogóle budze się co chwilę. Domyślam sie czym to może być spowodowane.Tż mówi ze właśnie tym.. Wogóle poradźcie mi coś laski. W związku z pojawieniem się dzidzi moi rodzice nalegaja na ślub. Ok. Miał być więc będzie przyśpieszony. Wypadało by jeszcze wtedy kiedy brzus będzie mały. I wyobraźcie sobie ze moja sala jedyny wolny termin ma na 13 Lutego!!!! Masakra, absolutnie taka data.. do tego 13!! i Zaś mamy problem bo co tu zrobić?! Myslałam o Wielkanocy ale to by wypadało na 6 miesiąc i zapewne wiązało by się z większym przodem... ech.. spokoju nie daje mi to teraz..
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2009-11-09 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2021 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bardzo chcecie to przeciez ten 13 nie jest taki zły, toż to prawie walentynki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2022 |
Wtajemniczenie
|
Jak się dowiedziałam to myśle sobie o nieee.... A to pierwsza myśl... Tak samo zareagował Tz i teściowa.. i teraz już nie wiem ;( może spróbuje poszukać gdzie indziej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2023 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a ja jak zwykle martwię się na zapas...
Dziś miałam iść na to szczepienie, ale oczywiście nie poszłam. A tu nagle jakieś pół godziny temu dzwoni telefon-babka z recepcji tej przychodni. Żebym jutro przyszła i coś podpisała... jedyne co zrozumiałam, to że jutro, podpisać, lekarz, prescriptions (czyli recepty, ale jak zapytałam, czy lekarz mi coś przepisał to babka zaprzeczyła). I teraz się martwię o co może chodzić... nie usłyszałam nic związanego ze szczepionką, albo dlaczego nie przyszłam... Babka niby mówiła spokojnie i wyraźnie, ale ja nie lubię gadać z Brytyjczykami przez tel bo się denerwuję i nic nie rozumiem-wolę z nimi gadać na żywo... Tak sobie myślę, że może oni nie będą mnie do tego szczepienia zmuszać, ale może chcą mieć na piśmie, że ja się na to nie zgadzam? Do tego nie wiem czy TŻ ze mną tam pójdzie, bo coś nosem kręci... a jak ja znów czegoś nie zrozumiem to będzie gorzej... |
![]() ![]() |
![]() |
#2024 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
kotek najważniejsze żebyś zrobiła tak żeby tobie było dobrze, nie teściowej, nie mami itd teraz to ty wybieraj co dla ciebie najlepsze no i nie zapomnij o maleństwie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2026 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki piszecie i piszecied
![]() ![]() Cosmaa kochana kazda z nas ma cos w sobie z nadoopiekunczosci..a Ty tak jak pisala Carol bedziesz swietna mamusia ![]() dziewuszki a ja sie mecze nad ksiazkami ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2027 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Nie stresuj sie, jak czegos nie zrozumiesz to zawsze mozesz poprosic o wolniejsze wytlumaczenie np innymi slowami. Nie boj sie zadawac pytan ![]() Dobrze jak TZ z Toba pojdzie, ale jesli np nie moze bo pracuje czy cos takiego to musisz poradzic sobie sama ![]() Co do slubu, to zgadzam sie z Asia- robcie tak zeby Wam pasowalo. Dla mnie daty 13 np nic nie znacza- nie jestem przesadna. Czesto nawet przynosza szczescie a nie pecha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2028 |
Zakorzenienie
|
Tortu nie było, bo moja Ola jest wybredna jak szlag
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A nawiązujac do magicznej 13 ![]() ![]() ![]() Haniu słonko, nic się nie martw na zapas, do szczepionki nie mają prawa Cię zmusić!!!!! idź z TŻ i niech on im ręcznie wytłumaczy jak nei będa chcieli sluchać ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle byłam na zakupach przed chwilą, masakra !!Jaka mgła, widocznośc 3 m, ledwo drogę widziałam, nawet bym zakręt do nas przejechała, także nie wyjeżdżajcie nigdzie jak nei musicie.
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-11-09 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2029 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ty sie lepiej zajmij szukaniem sukienki slubnej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2031 |
Wtajemniczenie
|
My chcemy normalny ślub kościelny, a to że pochodze z bardzo katolickiej rodziny to wiadomo ze najpierw ślub potem dzidzia. Szczerze mówiąc wolałabym rodzić już jako mężatka... Tak sobie myślę bo... jestem bardzo szczupał, więc czy w tym 6 miesiącu mocno będzie widac brzuchol gdybym wybrala wielkanoc.. Ahh ja i te moje dylematy..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Wtajemniczenie
|
No wiesz moja koleżanka jak przysnęła to sie okazało, że w ciązy jest
![]() Może Ty masz tak samo?
#2033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2034 |
Zakorzenienie
|
hanjah
nie denerwuj sie ![]() carol no wlasnie balowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najwazniejsze zebys sie dobrze czula i zeby bylo tak jak ty sobei wymarzylas!! ![]() To moja sukienka http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=12.pravia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2036 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze trochę smarkam (nie tam żadne przeziębienie, bo tylko z nosa mi cieknie i to głównie przy wchodzeniu do ciepłego pomieszczenia z dworu), więc to kolejne PRZECIW szczepionce. A jak inne argumenty do nich nie trafią, to powiem, że jestem Polką, a w Polsce nikt ciężarnych na żadne szczepienia nie wysyła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Wtajemniczenie
|
Linka dziewczyny maja racje 13 wcale nie musi byc zla zdata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Carol kochana ja mocno 3mam kciuki za Ciebie ale mysle ze masz słuszne przeczucie ![]() ![]() a mi sie owedni ![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2039 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Linuś, ja do 5 iesiąca byłam szczupła, ale jak mnei wywaliło po 6 to byłam jak słonik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Itakasia polecam, jest naprawde pyszne, ja bym go jadła non stop, ale w dupkę idzie nieźle więc tylko próbuje,ale się pocieszam, ze jak się okaże , że jestem w ciązy i jak mnie od niego nei odrzuci to się najem za wszystkie czasy ![]() Moniczko dziękuję za kciuki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
A suknia przepiękna!!!
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-11-09 o 20:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2040 |
Wtajemniczenie
|
Anulka szalejesz
![]()
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2009-11-09 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.