![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :o) :o)
mam pytanie do mamuś synków, czy małe jąderka skończyły już wędrówki? bo jak obserwuję klejnoty Mikiego to on mam nadal spacerujące jąderka , czytałam że powinno to sie nareperować do 2-3 lat, ale ostatnio lekarka powiedziała, żeby obserwować
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
w sensie ze jedno wyzej drugie nizej??
#93 |
Zakorzenienie
|
nie no, chyba o to, ze się chowają spowrotem w podbrzuszu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Pietrek ma oba w worku ale jedno wyzej drugie nizej tak jak TZ zreszta
![]() ![]()
#95 |
Zakorzenienie
|
upolowałam cacuszko
![]() http://allegro.pl/item808189300_sola...rebka_bcm.html idę się teraz szybko wypluskać przed szymonem ![]() szykuje mi się super sobota ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Baby
![]() Ja Was normalnie uwielbiam ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
![]() Gratuluje ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
no bo chyba wszystkie chłopy tak mają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Baby, u mnie moze okazac sie sprawa bardziej skomplikowana. Mariow czoraj nie spal 14 h, potem w nocy prawie nic, krecil sie i wiercil i zwyczajnie mial wielki rpblem z zasypianiem..bralam go na rozne sposoby i nic, denerwowal sie, ze nie moze zasnac. Dzis caly dzionek zero spania. Pediatra dzis szybko kazala kupic syropek na spanie i mamy go obserwowac przez pare dni prowadzac kalendarzyk wpisujac w nim ilosc pobudek (bylo ich w ciagu nocy jakies 20-30). Jesli nic to nie da idzidemy na konsultacje z psychiatra dziecieca i robimy wszystkie badania co mu jest. Generalnie myslelismy,z e to zeby, potem brzuszek, ale nie, nic z tych rzeczy. Zwyczajnie to sa problemy ze snem i bedziemy probowac nastawic mozg znowu na spanie.. trzymajcie kciuki,z eby sie udalo i zeby juz go nie ciagac po lekarzach.. Mam lekka zalamke.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Marti kochana dużo siły ci życzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
hej
mam pytanie tak na szybko oglądam buty na allegro i chcę się upewnić czy długość wkładki wew. buta można równać z długością stopy |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Jowiszku, na pewno sie przyda..i mi i TZowi
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak się zatraca jakieś jąderko tzn że on się przemieszcza do jamy brzusznej a co za tym idzie jest otwarty przewód który powinien być zamknięty i to się robi operacyjnie przy znieczuleniu ogólnym mój Krystianek właśnie tak miał on to miał robione jak miał 2 lata miałby wcześniej ale jak wam już pisałam był on poważnie chory jak miał rok no jego organizm musiał sie odpowiednio wzmocnić teraz ma taka małą sznitkę w pachwinie ale ledwo co ją widać Cytat:
mam nadzieję że mu szybko lekarze pomogą bo dłużej to trwać nie może no i dużo sił i cierpliwości wam życzę |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Cos dla posiadaczy MacLarenow
![]() http://wiadomosci.wp.pl/kat,1347,tit...l?ticaid=19141 |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
hejka
z tymi jąderkami to chodziło mi oczywiście o to do kiedy powinny przestać sie chować, i być na amen w woreczku Marti ale Ty sie masz bidulko, trzymam kciuki żeby Mario nabral w końcu ochoty na większa ilość wypoczynku u Mikiego zauważyłam , że jak nie ma spaceru to gorzej sie zachowuje, ale ostatnio nastąpiła pewna poprawa i zasypia juz w swoim łożeczku, wiec oby tak dalej Jowisz torebki to chyba Twoje inwestycje na przyszłość ![]() ![]() ![]() muszę sie kisić w domu w południe bo kurier sie zapowiedział , małżowi jakis sprzęt do pracy przyszedł, na razie gotuję zupę , ale pogoda sie skiepściła, wieć przed południem spaceru nie bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Cześć Baby
Zaraz wybywam na spacer z Olcią, idę m.in. na pocztę bo sprzedałam te 2 kg royala i pędzę wysłać, ciekawa jestem ile za paczkę zapłacę. Anisiu mam pytanie, bo Ty karmisz kicie tylko suchym, to dozujesz im to suche czy mają cały czas w misce? Ja cały czas opracowuję jak ustalić menu Kleofasie, żeby zaczęła wcinać suche. Ona się tak na nie wypina że może 4 dni nie jeść. Teściowa mi powiedziała, że wygląda jakby miała gruźlicę ![]() ![]() Mam ochotę na new perfumy ale mi kasy szkoda, tzn. chciałabym Chloe, już je miałam i sprzedałam a teraz mam wielką chęć ![]() ![]()
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Kasiulko, moje maja caly czas sucha karme w miseczce, zjadaja ja zazwyczaj w ciagu doby a czasem dwoch...
One lubia royala exigenta i royala sensible.. innych nie jadaja a ja im nie kupuje. Kleofasie z poczatku mozesz podawac mokre, ale znajac zycie nie bedzie potem chciala nic innego, uparty kot w koncu pusci i zje to co ma w miseczce.. ewentualnie ugotuj jej watrobke kurza, (nie za duzo tak z 30 deko) nie sól jej ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() trzymam kciuki by wszystko sie dobrze skonczylo Jestesmy z toba ![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Wklejam wczorajsze zakupy, spodnica w rzeczywistosci wyglada inaczej, tu nie wyszla zbyt szykownie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Marti strasznie się wszyscy umęczycie
![]() ![]() ![]() mrrr przygarnęłabym tę kieckę z różą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Marti, dopiero doczytalam o waszych problemach
![]() ![]() Trzymaj sie, wymeczycie sie biedactwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Anisiu wielkie dzięki kochana za odpowiedź. Sama nie wiem co z tym ciołkiem kocim zrobić, bo chciałabym żeby jadła to co zdrowe
![]() ![]() ![]() Marti ogromnie współczuję problemów sennych Mario, wyobrażam sobie jacy wszyscy jesteście skonani ![]() Zaliczyłam długi spacer, wszędzie kolejki że szału można dostać. Ola pospała znów 30 minut i się skończyło, nie zdążyłam nawet dojść do domu więc dziś nie będę mieć nawet minuty wolnego do wieczora. ![]()
#111 |
Zakorzenienie
|
ja o dziwo tez nie mam wolnego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cestusia - to ci narobilam tylko klopotu z tymi kodami ![]() ![]() ![]() Marti - kochana-bedzie dobrze ![]() Mija, Jowisz - jakie zdobycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
moja też się kokosi,ale pewnie zaraz padnie.
po południu jedziemy do ikei, namówiłam mamę ![]() edit. Wersta ajm łejting ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
dopiero padla, zolza jedna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj dałam Idze moją lalkę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
no ja nie slyszalam jak smok wypadl bo ona go przez szczebelki od strony sciany upuscila cichaczem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Mija super sukienka i spódniczka
a tak poza tym szaro buro i nudno byłam już dziś u okulisty z bąblem, zaraz podam dzieciakom obiad i czeka mnie sterta prasowania ale strasznie mi się nie chce |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
#118 |
Zakorzenienie
|
a u nas jutro wielkie zarcie
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Ania - bo zdechne ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Miki mi padł w końcu,
![]() bylam na poczcie, bo oczywiście niektórych poleconych nie dostarczają, następnym razem sie spytam dlaczego w takim razie przybijają pieczątkę, że adresata nie było w domu ![]() Mija sukienusia super ![]() ![]() Jowiszku moje lalki nie przetrwały, najczęściej bawiłam sie we fryzjera, wiec były na ogół juz łyse ![]() ![]() ale Miś uszatek trociniak, przetrwał 34 lata( moja pierwsza zabawka od wujka wówczas poznańskiego podoficera, ![]() ![]() ![]() edit: Piteros jogę juz ćwiczy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.