Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji! - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-09, 17:04   #4561
blondyna789
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

tradycyjnie obcięło mi cytaty niektóre, ale co mi tam dam radę nadrobiłam Was i to najważniejsze.. miałam dziś trochę zapierdziel w pracy

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
chyba anonimem, przyznaje ze mi głupio byloby donosic na nią, bo mi to "z niczym nie koliduje" czy ona jest czy nie, chodzi mi tylko o sam fakt i zachowanie.

Sama bym sie nie odwazyla non stop przychodzic do firmy gdzie skonczylam staz
może wypowiem się z punktu widzenia stażysty zatem - przede wszystkim opierdziel powinna dostać ta panna co jest na stażu, dopiero później ta druga, która staż skończyła. czy by mi to kolidowało z moją pracą czy nie, to mimo wszystko bym to zgłosiła do kierownika. tzn rzuciłabym jakąś subtelną aluzję odnośnie tego, co dzieje się piętro niżej. bo tak naprawdę to wina nie leży po stronie tej laski, która przychodzi, tylko po stronie całej reszty, która ją przyjmuje.. widocznie panna wychodzi z założenia, że tak jest dobrze. tak naprawdę to pracę powinni szanować ci, którzy pracują.. i to oni powinni jej dać sygnał, że za często się pojawia, a skoro tego sygnału jej nie dają, to ona wcale też nie musi się domyślać czy nadużywa gościnności czy nie
Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
jest też taka 14 letnia dziewczyna z włosami, pięknymi i zdrowymi, ciemnymi po kość ogonową i chce ostre cieniowanie. Ale bedzie żałowała no ale jej problem... Wlosy ma jeszcze jak marzenie...
wcale nie jest powiedziane, że będzie żałowała. wszystko zależy od tego jak ją fryzjerka zetnie i od podatności włosów..
Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Motylku - też takie paszteciki na święta robię i czasem w ciągu roku, bo moja babcia je uwielbia
oooo a mogłabyś dać przepis? chętnie bym coś takiego wykombinowała na święta
Cytat:
Miki - wątróbkę też lubię i żołądki w sosie chrzanowym - to chyba największe moje dziwactwo jedzeniowe
uwielbiam żołądki! mniam kocham, kocham, kocham... zwłaszcza gulasz z żołądków
Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość
fuu...

Przez Ciebie przypomniala mi sie galareta z miesem. Widzialam jak byla robiona ze swinskich kopyt. Ze wszystkim : skora z wlosami, tymi zylami, kosci, chrzastki.

Ja lubie galaretke ale daje mieso z piersi kurczaka, no i warzywa. Przed jedzeniem polewa sie ciupke octu i mniam
moja mamuśka też robi galaretę z drobiu, ale no zasadniczo galaretę gotuje się na świńskich nóżkach... przecież nawet się mówi 'zimne nóżki' ja za galaretą nie przepadam.. tzn raz na sto lat zjem kawalątek, ale jakoś mnie nie ciągnie. nienawidzę szczerze śledzi i nigdy nie wziełabym ich do ust!
Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Zamówiłam Vaticzkę na allegro za 17zl!!Boze, jakie cudeńka znalazłam... I wszytsko takie tanie, w szoku jestem dzięki Viki
nawet Parachute - zwykły kokosowy mają za 17zł mogłam jescze coś zamowić kurde
wiesz co Cię czeka za to gadanie

oglądam BrzydUlę i powiem szczerze, że zmieniam zdanie - wcale nie jest ładna nawet po tej metamorfozie.. a miny, które czasem trzaska są po prostu makabryczne. jakby miała się rozryczeć. prawdę mówiąc, że po tej metamorfozie będzie bardziej przebojowa

naolejowałam końce Himalayą i tak sobie siedzę
Stary 2009-11-09, 17:11   #4562
piotrkowalolitka
Zadomowienie

co do tej aktorki z brzuduli. To moim zdaniem nie pasuje jej ten nos do twarzy;p i to prawda robi glupie miny. I tez dziwnie ustami rusza

życie jest piękne

8minute arms, buns, legs, abs
19/11
piotrkowalolitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 17:33   #4563
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
naolejowałam końce Himalayą i tak sobie siedzę
U mnie kokos na caluśkie włosy i skalp, za pół godziny zmywanie
Wczoraj włączyłam sobie oleje w DOZie, mój portfel może się cieszyć, że do najbliższej takiej apteki mam 30 minut pociągiem, bo już bym zamawiała

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 17:37   #4564
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
Dziewczyny apropo reklamy rutinoskorbinu...tak niestety sie dzieje ze kobieta jest skazana na bycie kura domowa po urodzeniu dziecka...

Jeżeli ma sie swój własny dom i na świat przyszło dziecko..to przeciez trzeba je nakarmić (co oznacza że czesto sie siedzi w garach) trzeba prasowac ciuszki (tez jest pracochłenne) ,trzeba sprzatać.( to zajmuje bardzo duzo czasu)..bo przeciez samo sie nie zrobi..a co najwazniejsze całym naszym czasem manipuluje dziecko..do pewnego momentu.
Jedynie kobieta która ma dużo pieniedzy może pozwolic sobie na kucharke i sprzataczke wtedy jedynie może nie być kura domowa..bądz znalesc faceta który to wszystko za ciebie zrobi..
A mnie się wydaje, że bycie kurą domową to raczej sposób myślenia, postrzegania świata, bo jak tak patrzę na moją mamusię, to nigdy bym jej nie nazwała kurą domową, mimo że sprzątała (a jest do tego pedantką), prała, prasowała, nawet gotowała ale do tego zawsze miała jakieś pasje, zainteresowania no i pracę.

Cytat:
oooo a mogłabyś dać przepis? chętnie bym coś takiego wykombinowała na święta
Ja robię z ciasta kruchego/półkruchego (przepis z kuchni polskiej) - później znajdę i przepiszę. Do tego farsz z cebuli i pieczarek (podsmażonych) z namoczonymi suszonymi grzybami, sól, pieprz do smaku i natka pietruszki - trzeba przemielić.
Ciasto rozwałkować - mniej więcej na prostokąt, na środek nałożyć farsz, zawinąć brzegi(tak nałożyć na siebie) i pokroić w 4cm paski. Ułożyć na blasze (ja układam na folii aluminiowej i nie trzeba myć blachy) posmarować białkiem i piec w temperaturze 180 stopni aż się ładnie zrumienią

Cytat:
uwielbiam żołądki! mniam kocham, kocham, kocham... zwłaszcza gulasz z żołądków
Chyba jutro wyślę mamę po żołądki
Stary 2009-11-09, 17:41   #4565
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
oglądam BrzydUlę i powiem szczerze, że zmieniam zdanie - wcale nie jest ładna nawet po tej metamorfozie.. a miny, które czasem trzaska są po prostu makabryczne. jakby miała się rozryczeć. prawdę mówiąc, że po tej metamorfozie będzie bardziej przebojowa
Cytat:
co do tej aktorki z brzuduli. To moim zdaniem nie pasuje jej ten nos do twarzy;p i to prawda robi glupie miny. I tez dziwnie ustami rusza
Ale wiecie, to znaczy, że nie jest dobrą aktorką Ja tam nie wiem, nie oglądam, jakoś mi nie po drodze i nie jestem specjalistką, żeby oceniać. Ona w ogóle jest aktorką z wykształcenia czy tylko "rolorobem"?

Znalazłam przepis na babeczki czekoladowe Takie, że do środka wkłada się kawałek czekolady przed pieczeniem Muszę zrobić w tym tygodniu, uwielbiam piec i jeść babeczki

Aż zgłodniałam. Ale "porę karmienia" mam dopiero za godzinę, bu Idę pośpiewać, pobolą mnie mięśnie to przynajmniej głodu nie będę czuć

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 17:48   #4566
19agusia91
Zakorzenienie

Hej Przeżyłam! Niestety, nie nadrabiam Was, bo nie mam czasu, ale do dzisiejszego wieczora bedę na bieżąco

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Przed chwilką zjadłam, teraz będe robic zadania domowe Pochwalę sie, ze kupiłam olej kokosowy
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 17:55   #4567
blondyna789
Zakorzenienie

ja tylko na końce dałam olejek, b0 myłam włosy wczoraj i nie chce mi się tego robić dziś znowu... zwinę jutro w koczek i pójdę tak do pracy, a co mi tam

dymuś, coś czuję, że paszteciki będą rozchwytywane, a zrobię je na pewno fajnie, że można je jeść i na ciepło i na zimno już niedługo trzeba będzie uystalić menu na święta, bo będzie nas całkiem dużo i trzeba się zastanowić co zrobić, żeby każdemu pasowało hehe

BrzydUla nie ma wykształcenia aktorskiego chyba, przynajmniej nie wydaje mi się. zresztą teraz w PL mało kto takie ma i okazuje się, że do gry w serialach wcale takie wykształcenie nie jest potrzebne... pewnie nawet i ja bym zagrała

kurde kusi mnie kurs wizażu czy jak to się tam zwie.. w każdym bądź razie chciałabym nauczyć się malować siebie przede wszystkim!! tylko nie wiem.. chyba musiałabym go robić wieczorowo hehe albo jakiś wydział nocny

normalnie trenuję cierpliwość, bo jeszcze nie dostałam tej allegrowej Vatiki, a laseczka napisała mi 3.11 we wtorek, że już wysłała w tym samym czasie wysłali mi szaliki z allegro i w piątek już je miałam, więc coś tu nie halo. czekam max do środy i interweniuję
Stary 2009-11-09, 18:03   #4568
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
kiedyś, gdy zachorowałam w Danii i trafiłam do lekarza od razu zrobili mi badania czy winowajcą są bakterie czy wirusy i gdy okazało się, że to wirus to odesłali mnie do domu z niczym, bo w normalnych krajach nie wypisują leków (antybiotyków) na coś na co nie zadziałają!
po paru dniach organizm sam zwlaczył wirusa i nie miałam problemów z wyjałowionym organizmem po antybiotykach i nękającymi mnie infekcjami
No cóż, ciekawe kiedy Polacy w końcu przyjmą do wiadomości, że antybiotyki działają jedynie na bakterie...

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Mogłabym je jeść codziennie, ale tylko te ekologiczne, od szczęśliwych kur A nie z chowu klatkowego.
Ostatnio widziałam w sklepie jajka 0. Niby fajnie, ale ta sama firma, która je "wyprodukowała" ma w swojej ofercie też jajka 3. Załamałam się. Obecnie kupuję jajka 1, ale dobrej firmy

Cytat:
No właśnie z utęsknieniem czekam na chatul, bo dostałam nie antybiotyk a chemioterapeutyk i bardzo bym chciała wiedzieć co to za ustrojstwo... do tego największą dawkę
Nigdy o czymś takim nie słyszałam O_o W necie znalazłam tylko tyle, że jest to hmm można powiedzieć chemiczny odpowiednik antybiotyku. Podobno wyjaławia organizm tak samo jak antybiotyk. I tak samo jak antybiotyk nie działa na bakterie. Ale to jednak tylko informacje z internetu, nie muszą być do końca prawdziwe.

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Powinno być jakieś ostrzeżenie dla wegetarianek.

Cytat:
Dziewczyny apropo reklamy rutinoskorbinu...tak niestety sie dzieje ze kobieta jest skazana na bycie kura domowa po urodzeniu dziecka...

Jeżeli ma sie swój własny dom i na świat przyszło dziecko..to przeciez trzeba je nakarmić (co oznacza że czesto sie siedzi w garach) trzeba prasowac ciuszki (tez jest pracochłenne) ,trzeba sprzatać.( to zajmuje bardzo duzo czasu)..bo przeciez samo sie nie zrobi..a co najwazniejsze całym naszym czasem manipuluje dziecko..do pewnego momentu.
Jedynie kobieta która ma dużo pieniedzy może pozwolic sobie na kucharke i sprzataczke wtedy jedynie może nie być kura domowa..bądz znaleźc faceta który to wszystko za ciebie zrobi..
Nie no, bez przesady. Naprawdę nie trzeba być kurą domową. Wiadomo, pierwszy rok po urodzeniu dziecka jest mordęgą, i to zarówno dla matki jak i dla ojca. Ale potem już naprawdę można ustawić sobie życie jak się chce. Dla mnie np. prasowanie jest skrajną głupotą. W XXI wieku mamy tyle materiałów, których prasowac nie trzeba- korzystajmy z tego. Analogicznie gotowanie, nie trzeba być mistrzynią kuchni i siedzieć w niej kilka godzin dziennie żeby upichcić coś dobrego. Trzeba po prostu zachować zdrowy rozsądek
Stary 2009-11-09, 18:10   #4569
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
No cóż, ciekawe kiedy Polacy w końcu przyjmą do wiadomości, że antybiotyki działają jedynie na bakterie...
Może i Polacy to wiedzą, ale żeby ustalić, czy choroba jest wirusowa, czy bakteryjna, trzeba zrobić prosty test, który NFZ naprawdę niedużo kosztuje. Ale lekarze tego nie robią i na każdą chorobę dają antybiotyk.

A ja dalej zdrowa Dziewczyny, polecam z całego serca Alliofil, zawiera też pokrzywę, więc i na włosy będzie super

Stary 2009-11-09, 18:10   #4570
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
a gdybym bardzo chciala, moglabys mi kupic i wysłac pocztą? pokryje koszty
Nie ma sprawy Może nawet jeżdzą ode mnie jakieś autobusy do Poznania w przyzwoitych godzinach to mogłabym w autobus to wsadzić? Musiałabym się rozejrzeć

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 18:29   #4571
dymka
Zakorzenienie

Blondynuś ja je nawet wolę na zimno można też zrobić z farszem mięsnym oczywiście nie na wigilię (ja do bazy grzybowej daję ugotowanego indyka i trochę boczku, żeby suche nie było) a jak już robię farsz i mielę to zamrażam 2 porcje i wtedy zrobienie pasztecików trwa chwilę
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Nigdy o czymś takim nie słyszałam O_o W necie znalazłam tylko tyle, że jest to hmm można powiedzieć chemiczny odpowiednik antybiotyku. Podobno wyjaławia organizm tak samo jak antybiotyk. I tak samo jak antybiotyk nie działa na bakterie. Ale to jednak tylko informacje z internetu, nie muszą być do końca prawdziwe.
No właśnie na ulotce jak byk napisane że w bakteryjnych infekcjach dróg oddechowych, moczowych, zapaleniu ucha środkowego itp. choć podejrzewałam że to jakieś świństwo
mam nadzieję, że pomoże póki co mogę powiedzieć, że ścina z nóg - po godzinie od przyjęcia pierwszej dawki zaczęło mi się kręcić w głowie i przespałam ponad 2h jak zabita

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-09, 18:34   #4572
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ja raczej większość potraw lubię nawet wątróbkę, flaki Z zup to najbardziej rosół, barszcz biały i sałatową Nie przepadam za rybami, jedynie lubię makrelę i od czasu do czasu zjem rybkę jak ojciec złowi
jaka to sałatowa? pierwsze słyszę

Bloguję
Stary 2009-11-09, 18:40   #4573
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:

Jedynie kobieta która ma dużo pieniedzy może pozwolic sobie na kucharke i sprzataczke wtedy jedynie może nie być kura domowa..bądz znalesc faceta który to wszystko za ciebie zrobi..
no jasne ze dzieckiem się trzeba zjąć no ale to nie znaczy ze musisz być odrazu maszyną do wychowywania dzieci która nawet przeziębić się nie może...
Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/item784449274_olej...ka_150_ml.html
dziewczyny to jest ta sama Vatika co na helfach tylko w innym opakowaniu?? Bo jestem zszokowana ceną!! Na helfach 75ml kosztuje 15zl, a 150ml 23zl, atu za 17 znalazlam!!!
prosze bardzo toż mówiłam ze na Alle tańsze nawet czasem można znaleść 150 ml łącnzie z przesyłką za 20 zł
Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
asia mam taką vatikę i jest fajoska ale lepszy jest olejek kokosowy PARACHUTE:lov e: jeśli możesz to zamów go sobie koniecznie, bo pachnie jak bounty i włosy się po nim błyszczą nieziemsko:lo ve:

e tam ja wolę Vatikę, a pozatym ten parachute to zwykły kokosowy tylko 2x droższy

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
U mnie kokos na caluśkie włosy i skalp, za pół godziny zmywanie
Wczoraj włączyłam sobie oleje w DOZie, mój portfel może się cieszyć, że do najbliższej takiej apteki mam 30 minut pociągiem, bo już bym zamawiała
też sie ostatnio zastanawiałam nad awokado i jojobą ale mam wrażenie ze one na dozie jakieś drogie są...

Edytowane przez viki1988
Czas edycji: 2009-11-09 o 18:41
viki1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 18:41   #4574
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
fuu...

Przez Ciebie przypomniala mi sie galareta z miesem. Widzialam jak byla robiona ze swinskich kopyt. Ze wszystkim : skora z wlosami, tymi zylami, kosci, chrzastki.

Ja lubie galaretke ale daje mieso z piersi kurczaka, no i warzywa. Przed jedzeniem polewa sie ciupke octu i mniam
O fuuuuj. Przy mnie kiedyś zarżnęli świnkę i robili kiełbasę... Na szczęście urazu nie mam, chociaż rzadko kiedy ją jadam. Nie przepadam za mięsem, szynki jem sporadycznie i to tylko drobiowe. Innych nie tykam. Jestem raczej roślinożercą

Ale mi smaka na galaretkę zrobiłaś Powiem mamie żebyśmy na weekend zrobiły

Bloguję
Stary 2009-11-09, 18:42   #4575
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
jaka to sałatowa? pierwsze słyszę
To chyba coś takiego jak szczawiowa tylko zamiast szczawiu mama daje sałate, ja bardzo lubię tą zupę

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-09, 18:50   #4576
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
O fuuuuj. Przy mnie kiedyś zarżnęli świnkę i robili kiełbasę... Na szczęście urazu nie mam, chociaż rzadko kiedy ją jadam. Nie przepadam za mięsem, szynki jem sporadycznie i to tylko drobiowe. Innych nie tykam. Jestem raczej roślinożercą

Ale mi smaka na galaretkę zrobiłaś Powiem mamie żebyśmy na weekend zrobiły
Ja kiełbaskę zjem tylko z grilla i tylko wtedy jak na ruszcie nie ma mięsa w całości
A moja mama właśnie galaretkę przywiozła od babci i jeszcze domowy ser smażony

właśnie sobie uświadomiłam, ze mięsko ostatni raz jadłam w zeszłą sobotę

Edytowane przez dymka
Czas edycji: 2009-11-09 o 18:53
dymka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 18:51   #4577
Soleilka
Zakorzenienie

Ooooo może być dobra

Bloguję
Stary 2009-11-09, 19:00   #4578
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
To chyba coś takiego jak szczawiowa tylko zamiast szczawiu mama daje sałate, ja bardzo lubię tą zupę
o kurcze, to ciekawa jestem jaka jest w smaku, bo taki szczaw to jest kwaskowy i dlatego szczawiowa ma taki charakterystyczny smak zjadłabym szczawiową, ale to chyba realne będzie dopiero na wiosnę hehe

oglądnęłam parę fotek z dzieciństwa i muszę stwierdzić, że mam podobny kolor włosów jak Miki w avatarze choć dziwna sprawa, bo raz miałam jaśniejsze, raz ciemniejsze.. chyba zwalę to na ówczesne aparaty i ogólnie jakość wywoływanych zdjęć wydaje mi się też, że mam falowane włosy , bo na żadnej focie nie są idealnie proste.. ba - w większości są normalnie, legalnie, falowane

Edytowane przez blondyna789
Czas edycji: 2009-11-09 o 19:02
blondyna789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 19:01   #4579
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
też sie ostatnio zastanawiałam nad awokado i jojobą ale mam wrażenie ze one na dozie jakieś drogie są...
Trochę porównywałam ceny z tymi w sklepach internetowych i nie różnią się one zbytnio, może 1-2 zł, ale w przypadku sklepu dochodzą jeszcze koszty przesyłki, więc średnio to się opłaca.
Chociaż takie masło shea w tym sklepie->klik! jest baaardzo kuszące

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 19:09   #4580
19agusia91
Zakorzenienie

A mi kokos pięknie pachnie

a galartu nie znoszę, fuuuj
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-11-09, 19:11   #4581
blondyna789
Zakorzenienie

idę się natrzeć Seboradinem, a co mi tam...
Stary 2009-11-09, 19:38   #4582
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
o kurcze, to ciekawa jestem jaka jest w smaku, bo taki szczaw to jest kwaskowy i dlatego szczawiowa ma taki charakterystyczny smak zjadłabym szczawiową, ale to chyba realne będzie dopiero na wiosnę hehe
A nie lubisz takiego ze słoiczka? Często można je spotkać w sklepach spożywczych. W carefourze też widziałam, ale w woreczku i nie był dobry

Bloguję
Stary 2009-11-09, 19:40   #4583
Magdzia94
Zakorzenienie

Ja uwielbiam zupę szczawiową

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 19:41   #4584
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Aż mi się przypomniały dawne czasy kiedy na wiosnę chodziłam z babcią na nieskażoną spalinami i nawozami łąkę koło działki i zbierałyśmy szczaw
Stary 2009-11-09, 19:56   #4585
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Aż mi się przypomniały dawne czasy kiedy na wiosnę chodziłam z babcią na nieskażoną spalinami i nawozami łąkę koło działki i zbierałyśmy szczaw
o tak.. ja u babci w sadzie zbierałam też z dala od spalin - mała wioseczka, mało aut...
Stary 2009-11-09, 20:03   #4586
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
chyba anonimem, przyznaje ze mi głupio byloby donosic na nią, bo mi to "z niczym nie koliduje" czy ona jest czy nie, chodzi mi tylko o sam fakt i zachowanie.

nie wiem, nie wiem, mnie bardzo by to irytowało, dałabym to im do zrozumienia

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ona jest naprawdę świetna, chciałam 5, było 5, teraz 1 to 1. Mojej mamie też ścięła 1. No i jest niedroga, 19 zł płaciłam za te końcówki + delikatne pazurki przy twarzy. Gdzie indziej w tym mieście pewnie 2 razy tyle co najmniej by chcieli.
ło matko, ja zapłaciłabym za to 3 zł

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ale wiecie, to znaczy, że nie jest dobrą aktorką Ja tam nie wiem, nie oglądam, jakoś mi nie po drodze i nie jestem specjalistką, żeby oceniać. Ona w ogóle jest aktorką z wykształcenia czy tylko "rolorobem"?
Ona nie jest aktorką, studiuje germanistykę.

gardło u uszy mnie bolą ;-(

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 20:06   #4587
Magdzia94
Zakorzenienie

Jagoda90 pamiętam ze masz lorysa, gdzie go kupiłaś?

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 20:09   #4588
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

dodałam nowe zdjęcia do albumu po fryzjerze... Włosy są taaaaakie mięciutkie jak jedwab i prościuteńkie tylko na zdjęciach kolor wyszedł albo za jasny albo kruczo-czarny. W rzeczywistości to taka... gorzka czekolada z blond pasemkami na grzywce
Stary 2009-11-09, 20:21   #4589
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
ło matko, ja zapłaciłabym za to 3 zł

Ona nie jest aktorką, studiuje germanistykę.
Ale niestety tutaj tak dobrze nie ma za moje włosy 50-60 zł chcą, nawet za same końcówki. A ja wolę dać 19 i mieć pewność, że zetnie mi tyle, ile chcę, co do milimetra

To moim zdaniem nie powinni jej brać do serialu. Kurczę, zawodu np. lekarza albo chociażby operatora koparki jakoś nie wykonuje nikt bez kwalifikacji. Więc nie rozumiem, czemu do seriali biorą niewykształcone osoby, odbiorcy tylko na tym tracą.

Stary 2009-11-09, 20:21   #4590
19agusia91
Zakorzenienie

Ja za końcówki zapłaciłam 5 zł

Aniu, łądne te Twoje włosiaki

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

60 zł
Hula Hop
440/5000 minut
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości