Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-09, 21:20   #3781
Stysik
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

O matko jedyna 15 stron mam do nadrobienia jakoś malo jak na Was o nie już jest 17 stron… chyba ponad 3 godziny Was czytałam

Ivonka
ale ładny awatar
A jak tam Świeradek po procy? Jakieś dobre wiesci? Mam nadzieje
O widze ze tak :d na pewno się sprawdzi
Dzięki za pamięć piękne te zdjęcia ... będziesz miala ladne zdjęcia

Niunia
zdjęcie pierwsza klasa
A propo Fast foodow my się jutro do kfc wybieramy
Dobre przedsięwzięcie

Karolinusienka
jak tam babcia? Już lepiej?
Fajnie z tym księdzem

Jenny
te Twoje avary sprawiają że ja chce już wakacje a mój wujek był w zeszłym roku w Tajlandii, ale ja chyba Chiny bym wolala ładna ta tuniczka
Mam nadzieje że się nie rozchorujesz

Diana
pokaż sweterek z Vero
„bo w lodówce tylko światło”
Sliczna piosenka
Ale żeby do promotorki do domu jeździć…

Jolka
no coś Ty? 10 zl sama kanapka? To ja nie poproszę :/ jak tam zdrówko po weekendzie?

Hecate
koleżanki rodzice też robia w tym tygodniu imprezę z okazji rocznicy i wiem ze ona im 2 komplety sztućców kupiła takich samych … a dzisiaj jedna pani fotograf mi mówiła ze przychodza do niej pary w rocznice slubu, jako prezent np. od dzieci…
moi rodzice też mieli 24 listopada ślub 30 lat temu ale nie będą tego chyba świętować bo i tak ostatnio nie mogą się dogadac
a kiedy będziesz wiedziec co z tym stypendium?

Frida
witaj

Ma.ko
a pogodziliście się już? Ah już doczytalam ze tak… no może nie pamiętaj już o co tego focha strzelil…
Bardzo dobry pomysł z tym prezentem, ale ja w tamtych rejonach jeszcze bnie bylam wiec namiarow nie mam

Asia
i co pierścionek wybrany? A widze ze tak to czekam na zaręczyny A o co chodzi z tym calowaniem się świadków? Mam nadzieje ze wszystko ok. po zabiegu…

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Kasiulenkowo ładna piosenka.. już sobie ja zapisałam w zakładkach swoją drogą wygodnie tak przyjść na gotowe czasem sama bym tak chciala więc nie dziwie się Twojemu Tż J

Mustique i jak po weekendzie? Aha już widze :d gratulacje piękny pierścionek… ja też uwielbiam sagi J tzn. nie mam za dużo czasu na czytanie, ale sagę o ludziach lodu chyba 2 razy całą przeczytałam

Senira a jeśli można wiedziec co jest powodem wcześniejszego ślubu? Ale nawet na małym przyjeciu mozna zatańczyć… tak jak Jolka pisze….a jak ze zdrowiem? Już lepiej?

Micia dobrze ze się wszystko ułożyło… kurcze a co to znowu za klotnie sa? … wiesz ja uwazam ze Ty chcialabys go w zlotej klatce zamknąć, żeby ciagle powtarzaj jak cie kocha… nie wiem może mam bledne odczucia bo przez internet ciezko cokolwiek się dowiedziec…
Zazdroszcze wolej chaty J pewnie Tż z Tobą na ten czas zamieszka
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ja tam sie rodzicami nie przejmuje ale czasem mi wstyd jak mama mowi, ze moglibysmy ciszej to robic :P albo ze mi chyba lozko zmieni bo skrzypi hehe niby mowi to w zartach i z usmiechem ale no.. jednak to mama jest heh

Lusesita mnie się ta piosenka iry podoba.. piekna jest
Ja kiedys kupilam przyprawe do pizzy… knorr bodajze.. już doczytalam ze sobie ja kupilas jednak
A mnie tak tego brata było zal ze imie przekręcił… wydaje mi sie ze chcial dobrze ze się zestresowal bo potem talki smutny był…
Ja tez uwielbiam steel

Elunka
A kosciolek mi się podoba i zielono jest ladnie wokół
A pogodziliście się już? to dobrze i grzeczna masz być
A jakie to są włoskie rajstopy?

Bambusiek witaj z powrotem : za pracowitość
A Ty jestes starsza od B.?
Ja bym się chyba styliscie nie pokazała a do kiedy ten rabat? Pewnie już duzo chetnych dziewczyn się zgłosiło… wlasnie widze ze Isabele się poszczęściło :p

Conslusion stringi nie znalam tej piosenki.. bardzo ladna.. musze sobie zapisac askunie wszystkie pekne, ale najbardziej chyba 3 i 1 mi się podobaja

Wisienka bardzo ładna piosenka… wydaje mi się ze na pierwszy taniec jest jak ulal

T’ai nie chce się czepiac się słówek ale kościół jest od tego żeby „umoralniac”
Co do ksiezy to wydaje mi się ze często oceniamy kościół przez pryzmat ksiezy, a tak naprawde to oni nigdy swieci nie byli….
Chociaż ja średnio raz w tygodniu ( w niedziele zazwyczaj) zastanawiam się nad sensem chodzenia do kościoła…
Dobrze dzisiaj temu kurierowi powiedzialaś

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-11-09 o 21:27
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 21:21   #3782
dottta
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15183711]A ja chcę mieć welon. Jeszcze nie wiem jaki,ale wiem,że chcę
dottta widze,że Ty też masz już zaplanowane wszystko od A do Z. Mój TŻ mówi,że jestem niesamowita,bo jest u mnie podobnie.[/QUOTE]
Może nie całość ale mam już taki ogólny plan i wizję ślubu i wesela
No i wiem czego na bank nie chcę
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 21:21   #3783
Stysik
Zakorzenienie

Honolinka ja się po 2011 nie wybieram do mamusiowej zakładki tylko na poczatek do zonek a jak się do tego przyzwyczaja (a troche to czasu zajmie) to wtedy mamusiowe będą ok.
Jak tam dzisiaj poszło?

Nicolaa zdrówka

Lula to przyjemna taka praca… ale ja bym podjadala
A propo sylwestra to mamy rezerwację w Szczawnicy

Linka witaj.. ja bylam u koleżanki na weselu w styczniu i było super, a zaręczyłam się w lutym wiec to bardzo fajny miesiąc na slub…
Gratuluje dzieciaczka

Bruneteczka gratuluję prawka pamiętam jaki to stres…

Ale mnie mam talent w sobote zdenerwowal… ja bylam ze tym Krystianem z rowerem… a oni wybrali tego drugiego…

Wszystkie wasze kosciolki mi się podobaja…
Ja nigdy się tak z Tomas nie pokłóciłam żeby mu powiedziec ze ma droge wolna, co najwyżej w zartach tak mowie, ale w klotni nie…
Ja nigdy nie chciałam mieć welonu ale odkąd planuję ślub to stwierdzam ze chyba się na niego jednak zdecyduje
O matko w Wordzie mi odpowiedz 4 strony zajela

W ogóle to nie było mnie parę dni jakby ktoś zauważył w piątek sobie latopika mojego kochanego kawą zalałam jak z Wami pisałam ale szczęście w nieszczęściu że tylko klawiatura nie działa i szukam teraz nowej… mam zastępczą pod usb podłączoną… Tomas mi w piątek pomógł latopa uratować i teraz poruszy niebo i ziemie żeby tą klawiaturę dostać, ale niestety może być cieżko bo to owy model i nie ma jej nigdzie

Weekend minął pod znakiem nauki i imprezek rodzinnych nawet udany był
Dzisiaj napisałam kolokwium z rachunkowości finansowej i czuje się jakbym weekend miała bo ostatnio nic tylko nauka była…
Jutro się do Gliwic do znajomych wybieramy już się cieszę

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-11-09 o 21:28
Stary 2009-11-09, 21:22   #3784
lula177
Zakorzenienie

ide spac dobranoc dziewczyny;*

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 21:25   #3785
dottta
Zakorzenienie

Lula - dobranoc

Chociaż swoją drogą ja bym tak wcześnie chodzić spać nie mogła

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-11-09 o 21:33
Stary 2009-11-09, 21:37   #3786
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15176903]A mnie spanie bierze [/QUOTE]
mnie cały dzień dzisiaj brało spanie i znów się nasiliło hehe

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ano widzisz, ja nie mam porównania, ale tak mi dobrze
wiem że dużo ludzi narzeka na mieszkanie z rodzicami, ale mi to pasuje
moja siostra nawet pyta jak ja z nimi wytrzymuje
w każdym bądź razie wiem że już pora na usamodzielnianie się więc mam nadzieję że już od ślubu będziemy na swoim
Wiadomo, że czasami wszyscy działają sobie na nerwy, ale ogólnie mi też to pasuje. Wracam do domu o 16 ugotowane, posprzątane. Na pewno będę tęskniła za rodzicami jak się wyprowadzę :beksiam:

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Ja za to mam znajome co się dziwią jak ja sobie radzę sama bo gotowania, pranie, sprzątanie to dla nich jakaś totalna fikcja. Wiadomo ludzie są różni i każdemu co innego pasuje
A ja myślę, że akurat z tym nie ma problemu. To kwestia dobrego zorganizowania czasu. Jak mieszkałam tyfdzień u Tż, to prałam, sprzątałam, gotowałam, chodziłam do pracy i codziennie byłam u rodziców, bo rzeczy i zobaczyć co u nich i jecsze mieliśmy czas dla siebie. Obiad na następny dzień się gotował, a my mieliśmy wieczór wolny

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
czesc dziewcyny ja niedawno wrocilam do domu...i wlasnie sie dowiedzialm ze moj Tz przyjedzie do mnie dopiero 26 listopada:
:glaszcze:

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Witajcie
Niedawno wróciłam z zakupów z mamą i Piotrkiem, a teraz też siedzę sama tzn. bez Piotrka w domu Zaraz idę pod gorący prysznic, potem wskakuje do łóżka - bo nie wiadomo skąd ale wzięło mi się 37,5 - i będę nadrabiać
Wykuruj się w końcu porządnie kochana

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15180214]dottta E tam. Żartuje oczywiście z tym staniem nad grobem. Ja też przytyłam odkąd jestem z TŻtem. Upasł mnie:P. A to ciastko,a to chips,a to batonik i proszę. Wylewa się wszystko bokiem. Dosłownie i w przenośni[/QUOTE]
Skąd ja to znam. ostatnio upaśliśmy się oboje. Tż od kiedy jesteśmy razem przytył chyba z 10 kg ale wygląda lepiej, a mi się za dużo wylewa boczków wrrr.

Ale jestem zmęczona, jakiś ciężki dzień był. I znó mgła się wzięła na noc i mrzawka, pewnie jujtro też będzie brezydko. Qrcze, ale fajną tuniczkę/sukienkę widziałam na wystawie. Golfik, krótki rękam, i rewelacyjny fioletowy-biskupii kolorek. Chyba wyskrobię resztki kasy i jutro się po nią wybiorę
Tż stwierdził, że dołoży mi się do prezentu wyjazdowego dla rodziców a ja się dołoże dla jego rodziców na lampki nocne (bo kupują nową sypialnię, więc trzeba ją będzie doposażyć)

Ok, ja lece robić okłady z siemienia, prostować włosy i spać. Qrcze jecsze muszę zmienić pościel.

DOBRANOC

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

stysik

EDIT:
Wrzucam fotki tuniczek- zwykłe, ale ja takie lubię . Wczoraj zauważyłam, że szara jest Made In Bangladesch, tato stwierdził, że na bank jest zrobiona z ryżu

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Edytowane przez ma.ko
Czas edycji: 2009-11-09 o 21:45
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 21:45   #3787
frida99
Raczkowanie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15179249]frida99 tak owszem,ja chcę suknie z trenem. I widzisz możliwości upięcia trenu jest mnóstwo. Możesz go podpiąć pod spód sukni,ale równie dobrze,może to być tren ozdobny,podpięty na wierzch. Także tren będzie mi się ciągnął tylko w kościele. A potem go podepnę. No i chciałabym jeszcze mieć taką możliwośc,żeby przy walcu,go na palca założyć,ale to się okaże jeszcze jak będziemy pewni jaki taniec wybieramy.[/QUOTE]

Dzięki! Do tej pory jak oglądałam zdjęcia to w sumie omijałam te z trenem bo wydawało mi się to niepraktyczne i niewygodne ale teraz im się przyjrzę lepiej. BTW suknia rewelacja! masz podobny gust do mojego

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
My na pewno będziemy chcieli gdzieś wyjechać. W Tunezji byliśmy - to pierwsza egzotyczna wycieczka była, więc byliśmy zadowoleni, ale więcej bym nie pojechała. Hiszpania droższa, ale myślę, że atrakcyjniejsza.
Ja najchętniej uderzyłabym na którąś z greckich wysepek, ale tam mamy rodzinę, więc do nich pojedziemy innym razem. A w podróż może Turcja? Ewentualnie Santorini.
Hiszpanię mogę śmiało polecić - super! Ale trzeba wydać trochę kasy Moja przyjaciółka była teraz z mężem w podróży poślubnej w Turcji. Mówią że super, tanio i przyjemnie. Tak samo w Bułgarii.

Cytat:
Dziewczyny ja mam takie pytanie z innej beczki. Wszystkie chcecie miec welon do ślubu? Bo ja nie planuję welonu i większosc osób robi wielkie oczy kiedy im to mówie Jak jest u Was?
Ja stanowczo chcę mieć welon. Nie taki długi, taki do połowy pleców pewnie. A po oczepinach wczepię we włosy kwiat taki jak w wiązance. Moja wspomniana przyjaciółka tak zrobiła. Było pięknie. Ona akurat miała storczyki.
A jeśli chodzi o kolor sukni, to kiedyś się zastanawiałam nad różnymi kolorami, ale teraz to tylko biały. Panną Młodą będę tylko raz i chcę biel

Poszłam tylko wziąć kąpiel, warcam a tu 3 strony do tyłu jestem. I pół godziny czytania

Dziewczyny jak sobie zrobić taki profil na http://pannymlode2011.blogspot.com ? trzeba mieć zaproszenie pewnie albo coś takiego??
frida99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 21:47   #3788
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Sorki za jakość zdjęć, ale mam kiepski aparat w tel.

ok, serio już zmykam. może uda mi się w pracy posiedzieć z wami, bo dostałam od administratora pozwolenie na "przesiadywanie na o\portalach i głupich stronach" Zrobiłam do niego maślane oczka i powiedziałam, że zrobie mu dużą kawę on za 0,5 litra kawy zzgodzi się na wszystko

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

frida zgłoś się do jenny, ona się tym zajmuje

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 21:49   #3789
dottta
Zakorzenienie

frida99 - ja w sumie to tylko biorę pod uwagę sukienki z trenem i z koronki
Stary 2009-11-09, 21:50   #3790
frida99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość

frida zgłoś się do jenny, ona się tym zajmuje

Dzięki
Stary 2009-11-09, 21:50   #3791
Diana220
Raczkowanie

GG do Diana220

jolkajp- sliczne te kwiatuszki najbardziej mi sie ostatnie w 3 rzucie podobaja, no i 9 w 1 i 2 wole rozowe ale tez do sali pomaranczowe bardziej pasuja..zobaczymy jeszcze w co sie wystroimy i wtedy dobierzemy odpowiednie te pomaranczowe to takie bardziej jesienne chyba..ale ladne

lasoa
- moja wanna tez mala i nie wygodna, a potem cala lazienka jeszcze zalana..zdecydowanie wole wygodniejsze miejsca :p

MiciaKicia-
moje lozko w domu to wogole jest straszne..czasami boje sie ze sie rozleci, a skrzypi tragicznie..wiec do tych celow go nie uzywamy jak ktos jest w domu, bo bysmy umarlego nawet obudzili..dobrze ze Tz jest u mnie w Sosnowcu co drugi weekend
U mnie to wogle jest tak dziwnie, bo rodzice dobrze wiedza ze Tz u mnie spi w weekendy w Sosnowcu, ale u mnie w domu na noc nie moze zostac..takie to dziwne udawanie, a kiedys jak byla jakas impreza i pozwolili mu spac u mnie to spal w innym pokoju..ja mam tego dosyc wiec marze juz zeby byc na swoim..

lula177- ja tez 5kg przytylam przez wakacje..masakra..ale to przez mamusiowe obiadki i ciagle kawki z placuszkami:P a teraz powoli pozbywam sie dziadostwa..

dottta- welon "tak", ale krotki nie dlugasny.. ale tez podoba mi sie zywy kwiat we wlosach, tylko to by sie chyba gryzlo razem, ale moze rzeczywiscie tak ja piszecie po oczepinach bym kwait wpiela..to jest mysl..zeby nie wygladac tak łyso:P

Stysik - nie wzielam aparatu z domu wiec zdjecia nie zrobie:/a tel.wychodza tragiczne..
Ja tez kiedys Tzowi zalalam laptopa kawa, myslalam ze mnie zabije, ale o dziwo byl bardzo spokojny..na szczescie szybko wylalismy to z klawiatury i wylaczylismy, potem sie suszyl i chodzi dobrze, tylko kleily sie przyciski na poczatku..

A ja dzis 40 minut cwiczylam, zeby nie bylo ze nic sie nie spalilo, to chociaz te 10 minut:P Od razu czuje sie lepiej.. a przy okazji ogladalam M jak milosc..hehe..
A teraz ide sie kapac niestety tez sama:/
Potem moze ksiazke poczytam, bo juz dawno nie mialam na to czasu

Dobranoc

Diana220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 21:52   #3792
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

dottta to tak jak ja
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 21:52   #3793
frida99
Raczkowanie

Cytat:
frida99 - ja w sumie to tylko biorę pod uwagę sukienki z trenem i z koronki
Romantyczka z Ciebie widzę
A mi się jeszcze tyle różności podoba że nie mogę się teraz na nic zdecydować. Wyjdzie w praniu jak zacznę mierzyć
Stary 2009-11-09, 21:58   #3794
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frida99 Pokaż wiadomość
Romantyczka z Ciebie widzę
A mi się jeszcze tyle różności podoba że nie mogę się teraz na nic zdecydować. Wyjdzie w praniu jak zacznę mierzyć
Tu Cię może zaskoczę ale NIE żadna ze mnie romantyczka - nad czym potwornie ubolewa Tż (niepoprawny romantyk) Po prostu koronka ma w sobie jakiś urok dla mnie (w odróżnieniu do tafty na przykład) a tren to taka moja fanaberia
Stary 2009-11-09, 21:58   #3795
bambusiek
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Teraz tylko na chwilę, bo jestem padnięta, więc nadrobię "zaś", a póki co:

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

Bambusiek witaj z powrotem : za pracowitość
A Ty jestes starsza od B.?
Ja bym się chyba styliscie nie pokazała a do kiedy ten rabat? Pewnie już duzo chetnych dziewczyn się zgłosiło… wlasnie widze ze Isabele się poszczęściło :p
Niecałe 10 miesięcy jestem starsza od mojego Bartka. Chociaż on wygląda na starszego, a ode mnie ciągle chcą dowód

Kupon ważny do 22.11. jeszcze wolny

------------------------
Byłam dzisiaj u fryzjerki... mam najkrótszą w życiu fryzurkę....i grzywkę...taką postrzępioną...
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 21:58   #3796
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
karolinusienka - ja już sobie obmyśliłam, że po przyjeździe na salę zdejmę toczek i wówczas zostanie mi tylko kwiat w koku (ew. w upięciu bo jednak preferuje rozpuszczone włosy - no ale dokładnie jeszcze nie wiem ). Tylko mój Tż't załamuje ręce że jeszcze 1,5 roku a ja już wiem co zrobię
Skąd ja to znam
Stary 2009-11-09, 22:01   #3797
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

bambusiek pochwal się!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 22:01   #3798
lusesita23
Zakorzenienie

Hey, hi,hello

Wowo ile nadrabiania miałam, a niby mnie tylko popoludnie jedno nie bylo

TŻ przyjechal po mnie na uczelnie (dzieki z akciuki dziewczyny, przydaly sie;p na szczescie kolezanka miala materialy potrzebne;p) i spedzilismy sobie milo wieczór

Ale tematy poruszałyście my pod prysznicem praktykowalismy jak mieszkalam na stancji w olsztynie;p i bardzo mile to wpsominam

A w domu-heh-smiesznie, bo czasem Tż u mnie spi,ale nawet nie probujemy jakis wiekszych akcji, bo mama by mi chyba to pokoju wparowala takze szukamy innych miejsc;p

to jest w ogole smieszne, bo czesto razem spalismy (wakacje, stancja)a ona nadal mysli, ze jestem dziewica...niby mamy super kontakt tak poza tym,ale ten temat...hm...no ciezko jest moze mysli tak dlatego, bo moja siostra czekala do slubu
task czy owak w tym jednym musze ja oklamywac

Ide wziac goraca kapiel.Takie tematy,a TŻet anie ma ech ale w sumie i tak mam @

bużki!

aaaa...jolka piekne kwiatki, a seria pomarańczowa miodzio
Stary 2009-11-09, 22:03   #3799
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Wrzucam fotki tuniczek- zwykłe, ale ja takie lubię . Wczoraj zauważyłam, że szara jest Made In Bangladesch, tato stwierdził, że na bank jest zrobiona z ryżu

bardzo mi się podobają
Cytat:
Napisane przez frida99 Pokaż wiadomość
Ja stanowczo chcę mieć welon. Nie taki długi, taki do połowy pleców pewnie. A po oczepinach wczepię we włosy kwiat taki jak w wiązance. Moja wspomniana przyjaciółka tak zrobiła. Było pięknie. Ona akurat miała storczyki.
A jeśli chodzi o kolor sukni, to kiedyś się zastanawiałam nad różnymi kolorami, ale teraz to tylko biały. Panną Młodą będę tylko raz i chcę biel

Dziewczyny jak sobie zrobić taki profil na http://pannymlode2011.blogspot.com ? trzeba mieć zaproszenie pewnie albo coś takiego??
a masz może zdjęcie tego bukietu ze storczyków?
tak Jenny się tym zajmuje ogólnie to wypelnia się kwestionariusz i Jej przesyła a Jenny robi czary mary i już jest na blogu :d a potem trzeba sobie w podpisie umieścić link
Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość
Stysik - nie wzielam aparatu z domu wiec zdjecia nie zrobie:/a tel.wychodza tragiczne..
Ja tez kiedys Tzowi zalalam laptopa kawa, myslalam ze mnie zabije, ale o dziwo byl bardzo spokojny..na szczescie szybko wylalismy to z klawiatury i wylaczylismy, potem sie suszyl i chodzi dobrze, tylko kleily sie przyciski na poczatku..
no ja się załamałam tym komputerem bo jeszcze go nawet nie spłaciłam do końca... a ja tak lubie pić przy komputerze dobrze ze slużbowego nie zalałam no ale klawiaturay już nie odzyskam, a podobno nowa taka kosztuje 500 zł co zrobić, jak się nie ma w głowie to ani w portfelu

Stary 2009-11-09, 22:10   #3800
JennyAniolek
Zakorzenienie

Podczytuję Was co jakiś czas, ale nie mam dziś siły już odpisać Zmykam się wygrzać, bo jutro niestety na zajęcia i do 17:00, chyba że będzie ze mną źle to zrobię sobie wolne. Dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 22:11   #3801
frida99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
a masz może zdjęcie tego bukietu ze storczyków?
Tak, na pewno gdzieś mam, ale na którejś płycie, to jutro wkleję. Obiecuję.
A na tym ślubie byłam druhną i sama też miałam piękny bukiet ze storczyków Jutro postaram się wszystko znaleźć.

Tymczasem kładę się spać.
Papa dziewczyny!
Stary 2009-11-09, 22:13   #3802
Stysik
Zakorzenienie

Jenny zdrówka
Bambusiek to pochwal się grzyweczką tak ci styliści na Ciebie wpłynęli? ja myślałam że Isbaele się zgłosiła po kuponik ale jakby nie to ja chętnie się nim zaopiekuję a on jest taki wirtualny czy tradycyjny papierowy? ja bym chciała żeby ode mnie dowód chcieli

Frida to trzymam Cię za słowo

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-11-09 o 22:14
Stary 2009-11-09, 22:13   #3803
frida99
Raczkowanie

o jesteś Jenny!!
Jutro si odezwę do Ciebie na priva w sprawie wiadomej, ok?
Zdrowiej!
Stary 2009-11-09, 22:17   #3804
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam
No ale co poradzić
Stary 2009-11-09, 22:47   #3805
Stysik
Zakorzenienie

Dobranoc Misiaczki

Stary 2009-11-09, 22:54   #3806
karolinusienka
Zakorzenienie

Dobranoc Dziewczynki
padam, ide lulkać bo jutro dluuuuuuuuuuuuuuugi dzien mnie czeka ehhhh
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 23:32   #3807
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
kurcze to nas tutaj jest wiecej takich mlodziutkich a myslalm ze tylko MiciKicia, joanowi i ja hehe:P ale to super ze coraz wiecej mlodych dziewczyn decyduje sie na slub
no nie wiedziałam, że zaliczma się do grona najmłodszych

Cytat:
nie przejmuj sie takimi osobami kochana pewnie Ci zazdroscily zr znalazlas tego jedynego a one nie maja zadnego a moim zdaniem wieksza roznica wieu jest nawet lepsza bo partner jest dojrzal i wogle wie wiecej...ja no nie wypbrazam sobie byc z kims w moim wieku bo wiekszosc to jeszcze zachwouje sie jak dzieci..wiadomo ze nie wszyscy ale wiekzosc...ja zawsze mialam starszych chlopakow i tak mi zostalo oczywisci nie mam nic przeciwko zwiazka osob w podobnym wieku bo to tez ma swoje plusy...a zreszta jest taka jedna piosenka ktoraa bardzo bardzo ;ubie i jest tam taki teks "Milosc o wiek nei pyta sie przychodzi nie proszona..." i to jest sama prawda niewazne ile nasz partner ma lat wazne jest zeby sie kochac miloscia trwala
ja też wolę starszych i dojrzalszych facetów mój TŻ jest 7 lat starszy i już się wyszumiał, więc nie ma z nim większych problemów

Cytat:
Dziewczyny ja mam takie pytanie z innej beczki. Wszystkie chcecie miec welon do ślubu? Bo ja nie planuję welonu i większosc osób robi wielkie oczy kiedy im to mówie Jak jest u Was?
Ja nie chcę mieć weleonu, bo raczej nie podoba mi się kawałek firanki we włosach

Jestem z siebie dumna, bo udało mi się napisac referat wprawdzie był on na zasadzie kopiuj-wklej, ale jest, a potem z koleżanką film żeśmy oglądały, musze chyba je pousuwać, bo dużo czasu zajmują

Dobranoc

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 23:40   #3808
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
.
wiecie ile stron obejrzałam z bukietami? jakieś 168 było na któryms forum.
GALERIA POMARAŃCZOWA:
Joluś dziękuję za galerię Jeśli dziewczyny znajdziecie pomarańczowe bukety zachowane w tonacji jesiennej to bardzo poproszę

Cytat:
U nas też są toczone rozmowy na ten temat U nas sukienki białej nie będzie - raczej ecru, ew. perłowa teściowa na szczęście nie komentuje bo póki co moich planów nie zna

a moja mama ma zamiar wystąpić w wielkim kapeluszu
Cytat:
Ja mam włosy długie i stanowczo bardziej podobają mi się inne nakrycia głowy niż welony. Osobiście marzy mi się toczek z woalką

Coś czuję, że mamy podobny gust Ja takze marzę o sukni koronkowej z trenem oraz woalce: love: A mama z kolei ma zamiar kupić sobie kapelusz

Ja już lecę spać

Buziaki i dobranoc

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Teraz tylko na chwilę, bo jestem padnięta, więc nadrobię "zaś", a póki co:

Niecałe 10 miesięcy jestem starsza od mojego Bartka. Chociaż on wygląda na starszego, a ode mnie ciągle chcą dowód

Kupon ważny do 22.11. jeszcze wolny

------------------------
Byłam dzisiaj u fryzjerki... mam najkrótszą w życiu fryzurkę....i grzywkę...taką postrzępioną...
Bambusiek, jeśli kupon jest ważny do 22 listopada to niestety będę musiała z niego zrezygnować Jeśli dziewczyny są chętne to ja rezygnuję ale dzięki za chęci

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 23:59   #3809
dottta
Zakorzenienie

isabele

Dobranoc
Stary 2009-11-10, 00:06   #3810
cobra115
Zakorzenienie

jolka, laosa zgadzam sie, w wannie trzeba sie nagimnastykować, ale tak jak móiw t'ai najlepsze na grę wstępną
kasicka no to pobiłas mnie z wiekiem teżeta o rok
lula ja też jestem "względnie" młoda Bo 88 rocznik chyba nawet tak jak jenny
mustique chrupki kukurydziane ostatnio sama zjadłam całą paczkę mama się wścieka jak przy niej jem bo twierdzi że śmierdzą jak "mysie bobki"
dotta ja planuję weleon najlepiej długaśny (ale wiadomo musi pasować do sukni) ale widziałam już PM bez welonu, albo z diademem, albo opaską czy kwiatkiem.
jolka ty po d.upie dostaniesz!! Zamieszanie mam w głowie przez te bukiety wszystkie śli i nie wiadomo już co wybrać

A ja wróciłam godzinkę temu od Dawida i of course 5h grałam w Simsy a TŻ obok na Xboxie grał sobie w Guitar Hero ale miło było, choć nie zajmowaliśmy sie sobą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości