|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VII
Cytat:
ale mi brudzil ciuchy i brzydko schodzil, za to dove schodzi rownomiernie , nie smierdzi i nie zrobilam nim nigdy plamy
|
|
#932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kuuurcze, to musze wypróbować bo przez ten zapach (mówiłam o moim balsamie J&J) nie smaruje się nim prawie w cale
|
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie moglam przezyc tego smrodku i caly J&J poszedl do smieci,
a dove polecila mi jakas nasza wp, bo potrzebowalam na gwalt nozki opalic
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mogę?? |
|
|
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#937 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja poszłam na kurs razem z Tż i teraz przez to że zdałam prawko jako pierwsza, a on biedak dalej się męczy, nasi znajomi droczą się ze mną i mówią że miałam farta, albo że na "ładne oczy" Cytat:
ale naprodukowałyście przez ten weekend
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A macie jakieś propozycje innych butów (takich płaskich, porządnych!, sportowych, troszkę ciężkich z wyglądu?) do 160zł patrzyłam z north face ale tam to już same trepy na całego ![]() Ale w sumie ja chyba chce takie trepy, najważniejsze by mi było ciepło i mogłabym wychodzić nawet w mrozie Witam
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-11-09 o 20:17 |
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety nie rozglądałam sie za takimi butami bo kiedys juz kupiłam i mam je tylko na narty w bardzo dobrym stanie, więc nie szukam bo na codzien w takich nie latam ja kupiłam firmy Oneill.
|
|
|
|
|
#941 |
|
Raczkowanie
|
ChocolateCappucino- ja nie mam autka
chcemy z Tż kupić, ale to albo nie ma czasu, albo nie ma ciekawych ofert itd. itp. raz kumpel dał mi się przejechać. Miałam go odebrać ze spotkania na którym wypił co nie co a że to bylo przed imprezką, wracając już do domu skumaliśmy że nic nie kupiliśmy mocniejszego, no więc postanowilam że sobie zawróce na "3", a ze kierownica nie miala wspomagania to myślalam że nigdy nie przekręce tej kierownicy, tak sie napociłam, namachałam, taki zdechlak ze mnie ze efekt był taki że nie zmieściłam się na jezdni i srrru po krawężniku który był nie dość ze mega wysoki to w budowie, no trzeba było to widzieć ale leżeliśmy ze smiechu juz chyba nie da mi poprowadzić lekcja: nigdy nie kupię samochodu bez wspomagania
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() siedze z farba zobaczymy za jakies 30 minut co z tego wyjdzie
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz ja chce naprawdę wygody i ciepła. Co roku kupuję buty i dusza ![]() Takie też mi się podobają http://www.polstorsport.pl/component...art/Itemid,11/ Jak chce wyglądać kobieco (a nie sportowo) to zakładam moje kozaczki na szpilce
|
|
|
|
|
#944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
?
|
||
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taka różowa z bergsona Też taki troszkę styl narciarskiOj muszę iść ją szybko kupić bo w sklepie wisiały tylko 3
|
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też mam malutkie Tico i w ogóle nie czuć braku wspomagania, poza parkowaniem, a autko to kocham najbardziej na świecie dziś dokonałam ostatniej opłaty za prawo jazdy, czyli za wydanie i jestem mega zła, bo zapłaciłam 70 zł za plastik + 4zł opłaty i 50 groszy za numer ewidencyjny + kolejne 4zł opłaty, dobrze, ze miałam kurtkę siostry, w której była kasa, bo bym musiała drylować do domu, głupie naciąganie |
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Już do Was wróciłam
![]() Sylwek to ja raczej odpadam. Mam za to dobrą wiadomość. W ten weekend prawdopodobnie nie idę do pracy także jest szansa na obiecane piwko ![]() Cytat:
Witamy i Szczecin wita Szczecin ![]() Ale się objadlam na kolację i to o tej porze |
|
|
|
|
#951 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Ps wróciłam z zajęć, mega zła jestem bo dostałam za referat niesprawiedliwe 3,5
Edytowane przez RedApple Czas edycji: 2009-11-09 o 22:06 |
|
|
|
|
#953 |
|
Moderator
|
Ja nie spię
![]() Właśnie wybieram kolory podkładów mineralnych bo jutro (jak znajdę kody do polskiego banku) to sobie zamówię ![]() I jeszcze chciałam kupić bluzeczkę w stylu japan i ze 2 dni temu oglądałam a teraz nie mogę jej znaleźć W ogóle nad tymi minerałkami siedzę pół dnia bo jest ponad 40 kolorków do wyboru. TZ w końcu po kilku minutach obserwowania mojego wgapiania się w monitor mówi do mnie - nie stresuj się, nie musisz nic wybierać bo przecież wygrałaś kosmetyki i czekają na ciebie w PL - powiedział to święcie przkonany że rzucę mu się na szyję bo rozwiązał mój problem (a w ogóle nie wziął pod uwagę że pod nazwą kosmetyki znajdują się różne produkty ![]()
|
|
#954 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#955 |
|
Zadomowienie
|
Siwa, też mi się marzy większy biust ale już się chyba troche przyzwyczaiłam do moich rodzynków ;D
chociaż jak widzę takie superowe to tak się głupio czuje.. ChocolateCappucino,też go uwielbiam! )tylko wkurza mnie ten tłusty film ;/ poziomeczkaa89,a tak, z grzeczności
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka cisza, sporo nas
![]() Ja się wziełam jeszcze za pzepisywanie notatek. Mam sporo do zrobienia bo w przyszłym tygodniu mi się dwa egzaminy szykują. Pewnie zaraz Renatka wróci z pracy
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
ja też piszę, mam do zrobienia jeszcze 2 prezentacje + od jutra nauka na koło z maty :/
|
|
|
|
#958 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam sobie dzisiaj maseczkę Bingo z jedwabiem i kaszmirem
![]() była jeszcze z algami i nie wiem czy dobrze wybrałam ![]() która jest lepsza? ![]() Cytat:
gdybym nie miała innych, to bym na pewno sobie je kupiła. widziałam je na żywo i fajnie do jeansów wyglądają Cytat:
tylko właśnie boję się tych drobinekwitam ![]() Cytat:
i chciałabyś wydać kolejne 10tys i tak dalej![]() Cytat:
ja na początku jeździłam corsą bez wspomagania i uwielbiałam ten samochód kwestia przyzwyczajenia
|
||||
|
|
|
#959 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może jak nim trochę pojeżdzę to się przekonam do niego bo po tych autkach,którymi jeździłam na jazdach przyznam,że trochę się rozbestwiłam
|
|
#960 |
|
Wtajemniczenie
|
Tico Fantastico - to moje urządzenie wielofunkcyjne, furgonetka, podwójne łózko, imprezownia, prywatny autobus, to naprawdę jest fajne małe autko, do tego szybkie, zwrotny i jak masz fajny lakier to jeszcze fajniejsze, ja moje kocham od pierwszego wejrzenia i mam nadzieję, ze i ty sie przekonasz, bo ja na początku tez uwielbiałam eLkowe punciaki ale moje teraz na zabój
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

ale mi brudzil ciuchy i brzydko schodzil, za to dove schodzi rownomiernie , nie smierdzi i nie zrobilam nim nigdy plamy 

na emeryturze odpoczniesz 
Ja poszłam na kurs razem z Tż i teraz przez to że zdałam prawko jako pierwsza, a on biedak dalej się męczy, nasi znajomi droczą się ze mną i mówią że miałam farta, albo że na "ładne oczy" 

raz kumpel dał mi się przejechać. Miałam go odebrać ze spotkania na którym wypił co nie co
ale leżeliśmy ze smiechu
juz chyba nie da mi poprowadzić
lekcja: nigdy nie kupię samochodu bez wspomagania 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)