Wspólne odchidzanie od 09.11.09 - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-09, 21:19   #31
izoldkap
Przyczajenie

Dot.: Wspólne odchidzanie od 09.11.09

moj jadlospis chyba nie jest taki zly
rano jem na sniadanie jogurt zmieszany z platkami fotness potem jem albo jablko albo kawalek chleba (ciemnego pelnoziarnistego ) z szynka albo z serem i potem jem obiad dzisiaj akurat ziemniaki z jajkami 2 sadzonymi a czasem nawet nie jem obiadu i kolacji takze skubne zamiast tego jakas kanapke jeszcze jakas kanapke no i dupa blada waga nie drgnie masakra jakas totalna

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

predzej pewnie nabawie sie jakies choroby niz schudne a dodam ze mam 176 cm wzrostu i mam 70 kg nawet 71 od wczoraj
izoldkap jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-09, 21:43   #32
milka_kamilka
Raczkowanie

izoldkap teoretycznie waga prawidlowa ( w porównaniu do wzrostu), tak jak u mnie.. ale wiem, że waga wagą.. a ciało swoją drogą...

Ja dzisiaj w miarę dietetycznie... w miarę - bo nalesniki na obiad robilam i zjadlam 3, ale bez niczego...

i spacer zaliczony, w szybkim tempie pół godziny gnalam przed siebie z wózeczkiem.. więcej nie dałam rady, taka słaba forma (aż wstyd się przyznać).. Jutro będzie 40 minut, pojutrze 50 itd.....
na razie na tyle ruchu moge sobie pozwolic..

słyszałam o ćwiczeniach 6weidera, ale nie mam zielonego pojecia co to jest, ponoć dziala!!!
milka_kamilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-09, 21:58   #33
SharMea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez milka_kamilka Pokaż wiadomość
izoldkap teoretycznie waga prawidlowa ( w porównaniu do wzrostu), tak jak u mnie.. ale wiem, że waga wagą.. a ciało swoją drogą...

Ja dzisiaj w miarę dietetycznie... w miarę - bo nalesniki na obiad robilam i zjadlam 3, ale bez niczego...

i spacer zaliczony, w szybkim tempie pół godziny gnalam przed siebie z wózeczkiem.. więcej nie dałam rady, taka słaba forma (aż wstyd się przyznać).. Jutro będzie 40 minut, pojutrze 50 itd.....
na razie na tyle ruchu moge sobie pozwolic..

słyszałam o ćwiczeniach 6weidera, ale nie mam zielonego pojecia co to jest, ponoć dziala!!!
ponoć działa, ale jst to ponoć. Ja zaczęłam od dzisiaj... na początek jak dla mni są ciężkie, bo mięśnie śpią jeszcze, ale 1 dzien mam za sobą...

76,2 -> 71 -> 60
SharMea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-09, 23:44   #34
heroin
BAN stały

Nie wierzę, cały dzień gładko szło a tu nagle BAM paczka nerkowców zjedzona 10 minut temu. Nienawidzę diet
heroin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 16:05   #35
izoldkap
Przyczajenie

a ja dzisiaj bylam na spacerze 3h z wozeczkiem hehe
dzisiaj zjadlam poki co jogurt i na obiad bulke z mozarella i pomidorem ciekawe kiedy waga pojdzie w dol a o tych cwiczeniach nie slyszalam napiszcie cos wiecej prosze
izoldkap jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-11, 11:38   #36
SharMea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasiek z flakonami Pokaż wiadomość
Jak to zrobilas? Bo w moim przypadku stres i praca biurowa zrobila swoje
Zakochałam się po prostu w McDonaldzie, moim TŻ, który kocha słodycze, a może sobie na ni pozwolić, bo metabolizm ma chyba o proędkości światła i po nim nic nie widać. To co zjedliśmy, odbijało si jedynie na moim wyglądzie. Poza tym, kochałam czipsy jeść przy filmie w nocy... alkoholu strasznie dużo, a przy tym jakaś zapiekanczka, a może lody... no i mimo iż nie lubi słodyczy, to one się na mnie zemściły. A ciężka od zawsze byłam, prawdopodobnie przez kości, bo ni widać po mni aż tak tego ;] jdnak dyskomfort zawsze się jakiś czuje...

76,2 -> 71 -> 60
SharMea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-11, 20:48   #37
Roxi174
Przyczajenie

GG do Roxi174
Smile Dot.: Wspólne odchidzanie od 09.11.09

Ja też się przyłączam Mam 15 lat i 165cm, ważę 55 kg a chcę ważyć 50.
Roxi174 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 11:33   #38
BelovedMoon
Raczkowanie

Również się chętnie przyłączę jeśli można ) Dziś mimo, że jest tak wcześnie zjadłam juz:
kromke chleba ciemnego z pasztetem, miseczke płatków, jabłko, fantasie i mus owocowy mam nadzieję, że dalsza część dnia będzie lepsza.. 3mam kciuki za Was moje Drogie! ) i za siebie też..

09.08.12 - 64kg
cel1 - 59kg
cel2 - 57kg
cel3 - 55 kg
BelovedMoon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości