|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V
Czytam sobie o orgazmotronach
:lo l:...nawet filmik instruktazowy obejrzelismy z M ja nie wiem czy zasne ze smiechu |
|
|
|
#3962 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]()
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Witaj LouLou25 |
|
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nigdy sie nie zapuszczalam w ta czesc wizazu, ale widze, ze niezle kluby tu maja : "nocne marki", "konserwy i dewotki", "nimfomanki"....
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
ha - pamiętam słowo "orgazmotron"
wystąpiło ono w filmie pt "Barbarella" czy jakoś tak Jane Honda (jak mawia mój małz) tam występowała albo nie, albo nie - we "Wszystko co chcielibyście wiedzieć o seksie .. " to było Nie pamiętam gdzie i ja go nieletnia oglądałam ukradkiem i nie wiedziałam, czemu rodzice się tak zaśmiewają z tego orgazmotronu A teraz Córka się smieje wespół w zespól z literką M- i ja dalej nie wiem czemu ![]() Tharoonie ![]() witam nową postać dramatu pt "Czarnazuzia wymiata
|
#3966 | ||
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
no cio, niegrzeczne dziewczynki ida tam gdzie chcą
![]() Cytat:
![]() Mamo ![]() Loulou, witaj Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-11-09 o 23:39 |
|
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3969 |
|
czyli Endżi
|
LouLou
![]() Dostałam dzisiaj od koleżanki dwie bransoletki z Bali. Takie plecione i wiązane na przegubie. No i tak bym sobie teraz planowała je zdjąć I zastanawiam się czy na nadgarstku jest jakaś główna żyła i czy istnieje ryzyko że ją sobie przedziurawię podczas manipulowania w rzemyczku ostrą zatyczką od kolczyka ![]() Przedziurawię ?---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- O, i na ciekawską Kejsi się poskarżę. Diablica wlazła mi niepostrzeżenie w południe do szafy. Wróciłam wieczorem do domu a tu tylko Rambolada mnie wita. I strasznie się skarżył, że jest niedopieszczony i natychmiast mam coś z tym zrobić. Małej nigdzie nie było. Nie przybiegała na wołanie więc od razu załapałam, że musiała się wślizgnąć do zakazanego miejsca I spędziła tam jakieś 5 godzin dzisiaj. Diablica. Parę tygodni temu babcia wspominała, że kotka wlazła do bębna pralki i o mało co nie została wyprana...
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W razie wytrysku zasysnij ustami A ja wlasnie wcielam wielgachne, pieczone jabluszko z farszem fetowym. Aromacik nie do przebicia ![]() ![]() Od kilku dni obzeram sie jak zwierz i rozrastam sie wszerz. Nawet sie rymuje
|
|
#3971 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
I wytrysku Ale jestem pod wrażeniem tego że potrafię osiągnąć cel posługując się jedną ręką Nawet mi nie mów o ssaniu krwi, bo od wczoraj mam totalną traumę. Skacząc po kanałach trafiłam na nowy polski dokument na HBO o gotyckich dzieciakach mających wkręt na wapiryzm, gadki o śmierci i ogólnie ... ciekawe pomysły na życie I taka jedna dziewczynka (przedstawiająca się jako biorca) pocięła żyletą dłonie kolesiowi (przedstawiającemu się jako dawca) i z lubieżnym smakiem spijała krew. No normalnie kosmos. Kazałam moim dzieciom zasłonić oczy ![]() Był też chłopak, który twierdził że jest wampirem energetycznym. Miał specjalny kamyczek do zbierania energii i zastawiał tą pułapkę na schodach, po których przebiegało sporo ludzi. I dziewczyna kochająca noże ("cięcie się to mistyczne codzienne umieranie" No i był też taki co to deszcz wywoływał. Ale nie za bardzo mu wyszło. Generalnie rzecz biorąc rewelacyjny film - nie za wiele o tym słyszałam i bardzo ciekawie było pooglądać historie z pierwszej ręki. LouLou, ale jak to jabłko i feta? To pasuje do siebie w ogóle ?
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-11-10 o 00:38 |
|
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzialam to! Specjalnie sie przyczailam na premiere, z tydzien temu byla. Tiaaaa. Ms Biorczyni calkiem sympatyczna byla z twarzy. Jakie jest twoje hobby dziecino? "Wysysam krew ze swojego faceta " Facet z kamykiem tez byl niczego sobie. Zabil mnie gosciu od zakladu pogrzebowego. Tak ogladalam ten dokument i ogladalam i coraz bardziej mi ich szkoda bylo. Depresja i zaburzenia osobowosci jak nic. A jabluszko to moj autorski przepis Zazwyczaj wszystko, co wkladam do piekarnika mi nie wychodzi, ale tym razem Podaje przepis jakby ktos mial ochote poeksperymentowac: Wydrazyc jablko od gory (tak, zeby nie zrobic dziury na wylot) i wepchac farsz. Farsz: 1 duza,czubata lyzka fety (tzn podrobki fety firmy Mlekovita), 1 lyzeczka miodu, pol lyzeczki cukru, lyzeczka masla, cynamon. Wszystko wybeltac, wpakowac do jablka. Jablko zawinac w srebrna folie, wsadzic na 30 min do nagrzanego (170) piekarnika. Dodam jeszcze, ze wcale to slone nie jest.
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2009-11-10 o 00:58 |
|
|
|
|
#3973 |
|
Zadomowienie
|
Pozdrawiam Nocne Marki
LouLou - to teraz się na jabłuszko z fetą kusi Przepis zachęcający bardzo |
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3975 |
|
Czekam na Ragnarok
|
|
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Powitać Lou Lou od samiuśkiego rana. Tudzież innych Wymiataczy, zwanych później Womitaczami
![]() Ja jak zwykle o tej porze hoża i radosna ![]() Miotam się właśnie subtelnie i wdzięcznie w łazience w próżnej nadziei, że zdołam nadać swojej twarzy pozory dawnej świetności Na miotaniu upływa druga godzina, a efektów jak nie było tak nie ma. Nietopszzzzz. Ide se. Do kuchni, pocieszyć skołatane miotaniem nerwy resztką dyniówki i hummusu. Miłego wtorku. ps czy ja już mówiłam, że dziś idę ostatni dzień do pracy, a potem dopiero w poniedziałek? ![]() ps Tymeniu, zdrowia dla latorośli
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() LouLou, wejście smoka Joasiaku, i jak tu się nie śmiać ![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
![]() i Ty Aniele zamkną nam wątek przez te Wasze świństwa
|
|
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
( to tak profilaktycznie) A jakby nie wystarczyło na dzień cały, to jeszcze raz: ![]() I na drugą nogie: ![]() Przyjszłam z kawą a tu nikogo, ducha ani żywego, jeno same bezeceństwa w powietrzu wiszą. Nietopszzzz. Ide se.
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Joasiak, jak tam diorowy fresz sie nosi? jaki na Tobie jest? skropilam sie dzisiaj Arpege Lanvin ten piekny klasyk to jeden z pierwszych moich zapachow wspomnienia mam z tym zapachem erotyczne ech ... chiba nie powinnam tak echac, bo to bylo przed Moim ale ja tak zdechlam z sentymentu jeno do mlodosci swej Reanta, a co to sa orgazmtrony ![]() edit: witaj Lou Lou
Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-11-10 o 08:12 |
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Sie witam.
Pojechałąm z rana na wstecznym i oczywiście już jestem zabita śmiechem. Przy tym : Cytat:
![]() Se rozmazałam makijaż jednego oka i musiałm poprawiać. Miłego dnia dla Was i Waszych zwierzaków. ![]() Mamo, z tego co pamiętam, to orgazmotrony były i w Barbarelli i u Allena. Się spryskałam dziś 212 hererry, bo znalazłam zaplątana b utelczynę w szafce z resztka na dnie... i mię sie wcale nie widzi. A kiedys widziało... co to jest z tym nosem
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2009-11-10 o 08:17 |
|
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
Lubowaska,
ja tam Ci moge gowna mewie zalatwic u nas mewow duzo i sraja rowno to bedzie bardzo proste zadanie
|
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(płaczę ze śmiechu, dobrze, że mi się ten tusz, co go jeszcze nie mam na oku, nie rozmazuje dzięki temu )Kokoszko miła, Fresz nosi mi się świetnie, lżej od klasyka, ale wcale nie letnio, wilgotno jakby bardziej i wdzięczna jestem Ci dozgonnie za tę odlewkie, co to ona mie uratuje do czasu, aż własny flakon zanabędę. Bo czas taki nadejdzie, howgh
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
Zapakujesz mi to Doroto Złoto pięknie w paczuszkę i poslesz. Rozumiecie, przychodzi listonosz, przynosi paczke, ja rozpakowuje a tam w ozdobnym pudełeczku... gówno
I karteczka od Dorotki: niech Ci dobrze służy ![]() Bede jak Dorotki pies
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Boszzzz, spóźnię się przez Was na jogę jak nic
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Mów tam sobie co chcesz, Joasiaku, ale z Twoich postów porannych
wczorajszego i dzisiejszego bije energia ![]() A wcześniej nie biła. Ja dziś jestem Womitaczem Realnym ![]() mam dumkę na dwa końce i chrypę oraz bolą mnie plecki i stawy oraz... ale może bez drastycznych szczegółów. Tak sobie siedzę we wpracy i dumam, czy brać miseczkę od pań sprzątających i wsunąć subtelnie pod biureczko (na wsjakij obycznyj słuczaj) czy nie brać ... Bo ja już w sumie to nie mam kapelusza do przymierzenia. Co miałam przymierzyłam w domu ![]() Dziś mam plan wrąbać trzy główki czosnku i wypić bombardiera, czy jak się tam zwie to, co Lipella piła niedawno. miłego dnie wam życzę, drodzy Współpopełniacze Wątku Troszku teraz popracuję pracowicie.
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wymiatam z chałupy, bo już 22 minuty powinnam byc w drodze.
Sprowadzacie mię na droge zła. I oby tak dalej
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Luba,
sie obsmarkalam W kupie sila! Cytat:
i po co te lzy to pogrubione to mnie bierze od ranca Ech! sie rozjuszylam! |
|
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=DeBKJ2ws0Y8 Nową wymiataczkę LouLou witam I miłego dnia życzę Edytowane przez homyk Czas edycji: 2009-11-10 o 08:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

:lo l:...nawet filmik instruktazowy obejrzelismy z M
ja nie wiem czy zasne ze smiechu

I zastanawiam się czy na nadgarstku jest jakaś główna żyła i czy istnieje ryzyko że ją sobie przedziurawię podczas manipulowania w rzemyczku ostrą zatyczką od kolczyka 

Depresja i zaburzenia osobowosci jak nic.
Zazwyczaj wszystko, co wkladam do piekarnika mi nie wychodzi, ale tym razem