Przyszłe młode mamusie do 23roku życia część II - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-10, 08:05   #91
Sweet Delights
Zadomowienie

Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23roku życia część II

Asiulka to ja kazałabym koledze na dzień dobry pomóc wyrko sprzątnąć albo śniadanie przygotować, nie wiem po bułki skoczyć czy cuś no bez przesady tak od rana do kogoś?

A ten wątek taki trocheee...sztywny?:rolle yes: nie wiem, mi się teraz każdy wydaje sztywny gdzie Was nie ma no i nie ma to jak nasza dziupla

atinas witamy gratulacje z powodu zafasolkowania no i ślubu oczywiście zapraszamy do naszej bajki

Edytowane przez Sweet Delights
Czas edycji: 2009-11-10 o 08:07
Sweet Delights jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 08:07   #92
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atinas Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Można się wprosić?
Jestem Justyna, mam 20 lat i wg t.p. 15 maja 2010 zostanę mamuśką

Tak jak któraś z Was też wychodzę za mąż 09.01
A co do tych bakterii to ja na samym początku jak robiłam badania to miałam na wyniku liczne. Jakoś żyję a lekarz nic mi nie powiedział, wręcz przeciwnie, że wyniki mam idealne
Witamy nowa mame w naszym zacnym gronie i oczywiscie gratuluje

Sweet ja sobie tak myslalam ze potem nowy zalozyc :p bo tezmi siem tam nie podoba wogole zapisuja sie mamyktore maja 27 lat a to chyba juz nie sa mlode nie

wiadomo bo z nami sie nie da nudzic

Edytowane przez Asiuulka89
Czas edycji: 2009-11-10 o 08:08
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 08:14   #93
Sweet Delights
Zadomowienie

Asiulka nom baaa oczywiście, że założymy, co nie założymy jak załozymy Ej, a zauważyłaś, że ostatnio Zebra coś się opierdziela? produkcja postów coś ostatnio nam zmalała. Zamiast siedzieć dzielnie na posterunku szlaja się nie wiadomo gdzie
Stary 2009-11-10, 08:21   #94
Asiuulka89
Zakorzenienie

Tez zauwzylam ze sie szlaja obija sie nie wiadomo w jaki w sposob

alew rankingu na najwieksza ilosc postow wygrala Zebra II miejsce zaszczytne zajela Samanthha no i jaaaaa a Ty Sweet niestety nie zalapalas sie na podium
Stary 2009-11-10, 08:23   #95
zebra666
Zakorzenienie

Sweet ja Ci dam szlaja się nie wiadomo gdzie
Właśnie cierpie z powodu pobolewania zęba z tym opatrunkiem i już się boję kolejnej wizyty

Atinas miło Cię widzieć

Ja bym powiedziała, że to Samanthhha się opierdziela... patrzcie, która godzina i jej nie ma

Asiuulka a będą medale Ja chcę medal

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 08:26   #96
Asiuulka89
Zakorzenienie

Zebra jedyne co moge dac to

Edytowane przez Asiuulka89
Czas edycji: 2009-11-10 o 08:27
Stary 2009-11-10, 08:29   #97
Sweet Delights
Zadomowienie

Z powodu zęba to wybaczam, upiekło Ci sie tym razem Zebra

Asiulka no to mnie teraz dobiłaś teraz zamknę się w sobie i nie dojdę do siebie aż, do nastepnej części
Stary 2009-11-10, 08:34   #98
zebra666
Zakorzenienie

jesteście niesamowite. Myslę, że dziś powinnam posprzataćale mi się nie chce

Stary 2009-11-10, 08:37   #99
Sweet Delights
Zadomowienie

Jeżżżu jak mi pysiamn pojechała na mamusiowym no teraz to już całkiem w depresję popadnę znielubiła mnie kobieta bo jej do zanjomych, oj przepraszam, do przyjaciół nie przyjęłam nie przeżyję
Stary 2009-11-10, 08:41   #100
mloda1989
Zakorzenienie

witamy nowa przyszla mame
ja tez zdycham.......kurde znowu zaliczona toaleta....i teraz bol brzucha z ochota na wymioty....masakra....nie lubie tych dni....

a co do ruchow plodu....kurde ja jeszcze nic nie czuje....wydaje mi sie ze moja dzidzia jest jakas malutka poki co...bo skoro nadal nie widac po mnie konkretnie tego brzucha...i nic nie czuje....no nie wiem zazal sie 19 tydzien a tu cisza...zaczynam sie martwic...
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 08:42   #101
zebra666
Zakorzenienie

Sweet ale powiem Ci, że mnie ciary przeszły po kliknięciu w ten link o wózkach i cieszę się, zę mam najzwyklejkszy wózek pod słońcem- troche ciężki ale da sie przeżyć.

Młoda nie masz czym- na pierwsze powarzne kopniaki niektórzy czekają nawet do 22 tygodnia. Dużo zalezy od wielkości i ułożenia dzidzi i nawet łożyska.

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-11-10 o 08:44
Stary 2009-11-10, 08:52   #102
Sweet Delights
Zadomowienie

Zebra ale teraz powiem Ci, że widać jakia ta laska jest, wszystko co napisze jest cacy, każdy link, każda duperela wsio pod niebiosa. Pamiętasz jak mnie zjechały na J&J? Bo ona nie będzie ryzykować, nigdy niekupiłaby itd, itp, ale w tym wypadku ona ma i jest za******e i jak ona mówi, że tak nie jest to wie lepiej od producenta O ile kosmetyki można zmienić o tyle odciątych paluszków się nie naprawi a dziecko to zawsze dziecko i nigdy nie wiadomo co wymyśli czy gdzie wsadzi łapki, nie tylko podczas rozkładania ale praktycznie w każdej sytuacji I ja np w tym wypadku też wolę nie ryzykować poza tym nie stać mnie na wózek z taką full opcją

młoda dokładnie, tak jak Zebra pisze, ja poczułam dosyć wcześniej właśnie ze wzglądu na to jak łożysko i mały byl ułożony, nic się nie martw, masz jeszcze czas

Czas edycji: 2009-11-10 o 08:59
Stary 2009-11-10, 09:03   #103
zebra666
Zakorzenienie

Sweet no tak... Ja szczerze mówiąc nie mogę się doczekać aż się przejedziemy wózkiem z Tż-tem...tzn. jak sie Piotruś da przewieźć Oczami wyobraźni to ja już duzo z Piotrusiem robiłam rzeczy
a Ty się nie przejmuj krytyką... olać to:F Wszytsko przed nami i wiele nas zaskoczy i rzadne forum nas do etgo nie przygotuje

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-11-10 o 09:04
Stary 2009-11-10, 09:06   #104
Sweet Delights
Zadomowienie

Hehe, no ta przyjemność coraz bliżej Bydziem jeździć, nosić w foteliku, kumpać w wanience, kłaść na przewijaku i w wyrku i wiele wiele innych tego co pamiętam Zeberko to Ty też masz duże pompowane koła więc nie będzie problemu zimą ze spacerem, nie?Umówimy się na lepienie bałwana?
Stary 2009-11-10, 09:09   #105
zebra666
Zakorzenienie

Ja bardzo chętnie Fajnie się takimi kołami po wybojach jeździ- sa na pasach skórzanych i tak buja wózek na wszystkie strony Sama chciałabym żeby mnie w takim worzono

Stary 2009-11-10, 09:11   #106
Sweet Delights
Zadomowienie

Nasz też ma zawieszenie więc tak jak mówisz żadne wyboje nam nie straszne Aaaa i obowiązkowo wojna na snieżki Też pojeździłabym ale zadek mi się nie wciśnie do gondoli
Stary 2009-11-10, 09:16   #107
zebra666
Zakorzenienie

Sweet A mnei nóżki puchną zcęśćiej:P wystarczy, że trochę jestem na nogach i już czuję wokół kostek ech... Już się boję jak to pod koniec ciąży jest- nóżki jak u świnki

Stary 2009-11-10, 09:25   #108
Sweet Delights
Zadomowienie

Ja te strasznie wodę zatrzymuję w organizmie, mam cellulit wstrętny nie tylko zwykły bo to to wiadomo niestety ale na łydkach np taki wodny właśnie a rano jak się budzę to nie mam opuchlizny ale czuję jakbym miała za mało skóry na dłoniach i stopach. I gin mi powiedział właśnie, że to woda jest i żeby sól ogranizyć, ale ja i tak praktycznie nie używam soli i ostatnio już nawet obrączkę zdjęłam bo mam palce jak serdelki
Stary 2009-11-10, 10:17   #109
zebra666
Zakorzenienie

Obraczkę zakładam tylko jak gdzieś idę, bo też pół godziny na palcu i palec spuchnięty Poszłam poleżeć normalnie i minął ból zęba narazie... chociaż tyle...ale nadal nic nie posprzatałam ale noszę się z takim zamiarem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-10, 10:20   #110
Sweet Delights
Zadomowienie

Zebra odpuść to sprzątanie lepiej z tym zębem, nazipiesz się, podskoczy Ci ciśnienie i znowu ból się rozchuśta. Lepiej właśnie poleż trochę i poodpoczywaj, im niższe ciśnienie tym mniej Cię powinno boleć to rozgrzebane.

A Asiulka dzisiaj łóżeczko miała dostać, ciekawe, czy już je ma i się nim jara i bawi czy nadal w sklepie siedzi? A może zapomniała, że ma dzisiaj Zuzkowe wyro przyjechać, bo nic nie zacieszała jakoś od rana... I ciekawe czy o fotach nie zapomni?
Stary 2009-11-10, 10:27   #111
zebra666
Zakorzenienie

Się jej przypomni jak zapomni ja się nie mogę już doczekać reszty zakupów... myślę o nich codziennie
Coś tam muszę ogarnąc, bo popołudniu kolega Tż-ta może wpaść a tu jest masakra

Stary 2009-11-10, 10:37   #112
Sweet Delights
Zadomowienie

Ja teżżżż zostało mi do kupienia jeszcze pościel na drugą zmianę, prześcieradła, śpiwór, termomter i rzeczy do szpitala i koniec. Ale poczekam aż kasa na konto wpłynie i dopiero się za to wezmę, święta coraz bliżej więc nie chcę szastać kasą za wczęsnie a jeszcze dzisiaj się okazało, że Tż ma kolejną imprezę do zagrania, andrzejki, więc wpadnie jakieś 5 stówek dodatkowo na to konto chyba od razu karulezę do łóżeczka zamówimy a taka mnie jara http://www.allegro.pl/item798420409_...lot_c0108.html
i to też chciałąbym kupić Fistaszkowi bo musi spać u siebie w wyrku a ma nadzieję, że to mu pomoże w tym: http://www.allegro.pl/item801621871_...ka_nowosc.html lub to http://www.allegro.pl/item801734067_...terntaler.html chyba napisze list do mikołaja
Stary 2009-11-10, 10:42   #113
zebra666
Zakorzenienie

Piękne!!! Niestety u ans takie dodatki będą musiały poczekac na lepsze czasy:P Ale jakbym miała za co nie wachałabym się
Co my same tutaj dzisiaj???

Stary 2009-11-10, 10:47   #114
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet Delights Pokaż wiadomość
Ja teżżżż zostało mi do kupienia jeszcze pościel na drugą zmianę, prześcieradła, śpiwór, termomter i rzeczy do szpitala i koniec. Ale poczekam aż kasa na konto wpłynie i dopiero się za to wezmę, święta coraz bliżej więc nie chcę szastać kasą za wczęsnie a jeszcze dzisiaj się okazało, że Tż ma kolejną imprezę do zagrania, andrzejki, więc wpadnie jakieś 5 stówek dodatkowo na to konto chyba od razu karulezę do łóżeczka zamówimy a taka mnie jara http://www.allegro.pl/item798420409_...lot_c0108.html
i to też chciałąbym kupić Fistaszkowi bo musi spać u siebie w wyrku a ma nadzieję, że to mu pomoże w tym: http://www.allegro.pl/item801621871_...ka_nowosc.html lub to http://www.allegro.pl/item801734067_...terntaler.html chyba napisze list do mikołaja
W sklepie bylam ale wrocilam jem zupke i zabieram sie za uprzatanie miejsca na lozeczko i wcale o nim nie zapomnialam ciagle o nim mysle a lozeczko bedzoie pomiedzy 16 a 19

a jesli chodzi o przytulanke dla dzidzi to ja kupilam taka pozytywke pluszowa to moj bratanek jak to slyszy przytula sie do tego i od razu zasypia bomba i wiem ze to sobie tez kupie bo jesli tak dziala to mmmmm
Stary 2009-11-10, 10:47   #115
Sweet Delights
Zadomowienie

No my na wszystko od razy też nie mamy ale pomarzyć zawsze wolno karuzelkę chciałąbym mieć a reszta się zobaczy jak w praniu to wyjdzie, może jak becikowe dostaniemy to coś się kupi albo może ktoś nam prezent zrobi, chociaż na to to ja już akurat w ogóle nie liczę

No właśnie, nowa część i amy tu całkiem same ciekawe gdzie samanthhha i paprotka

Ooo Asiullka witaj babo no właśnie tez słyszałam że super dzieci usypiają dlatego zależaloby mi mieć takie cudo

Czas edycji: 2009-11-10 o 10:49
Stary 2009-11-10, 10:53   #116
Asiuulka89
Zakorzenienie

http://allegro.pl/item784008241_b_po...1488_1489.html
ja wlasnie o takiej mowilam

wogole Sweet musimy sie juz dokladnie umawiac bo ja juz jutro wracam a nie wiem jak bedzie z dostepem do kompa
Stary 2009-11-10, 11:01   #117
mloda1989
Zakorzenienie

taka zabawka to niezly pomysl... kurcze dziewczyny mam problem...jak to mowia szefc bez butow chodzi....a chodzi o aparat...mamy w domu dwie porzadne lustrzanki...ale to do takie zwyklego psytrykania zdj podczas spaceru sie nie nadaje...bo za duze, bo za bardzo uwage zwraca i troche tez wazy....i chcemy kupic jakas mala malpke...za nie duze pieniadze tylko co do kompaktow nie mam zielonego pojecia jaka firma teraz najlepiej stoi...wazne by zmiescil sie do kieszeni...czyli malutki...jakos zdj i tak nie bedzie taka jak w lustrzance wiec to tez schodzi na drugi plan...no i zeby karty sd przyjmowala bo tego troche wala sie po domu....macie jakis pomysl?? myslelismy nad nikonem coolpixem s220 lub s210 moze ktoras z was tego uzywa??
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 11:01   #118
Asiuulka89
Zakorzenienie

I znowu musze leciec... szwagierka zostaje w szpitalu wiec ja smigam pomoc tesciowej

do pozneij
Stary 2009-11-10, 11:02   #119
Sweet Delights
Zadomowienie

Asiulka bardzo fajne a powiedz mi tylko bo zapomniałam zapytać jak rozmawiałyśmy przed chwilą a tu nie widzę żeby napisali jakie to dźwięki wydaje? Jakieś melodyjki wygrywa tak? Jedną ma czy więcej?

A to pogadamy sobie w czwartek jeszcze
Tylko pochwal się nam później wyrkiem miłego dnia ciaoo

młoda nie pomogę, jestem w tej kwestii, Tż jest gadzeciarzem i on się zajuje u nas tymi sprawami my mamy canona tyle tylko wiem

Czas edycji: 2009-11-10 o 11:05
Stary 2009-11-10, 11:07   #120
zebra666
Zakorzenienie

A ja pościerałam z grubsza kurze:P tadam... i w sumie tylko zmiote podłogi i umyje potem:P bo Tż śpi po nocce to dokurzacza nie odpalam

Mloda u mnie widzę, zę preferują zwykłe cyfrówki np. Sony- ładne zdjęcia a niedrogie aparaty(od 350zł juz fajne idzie kupić) bo w sumie skoro amcie takie porządne w domu to taki chyba niedrogi może lepiej- nie zwróci tak uwagi, mały, lekki

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-11-10 o 11:09
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości