|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Ja zmykam na ten francuski. Będę koło 13
. Nie rozpisujcie się za bardzo .PS. Jeszcze 1 rok 6 miesięcy i 25 dni i TŻcik będzie tylko mój
|
|
|
|
#3842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
).Przypomniało mi się że mama farbuje się l'orealem (brąz) i narzekała ze się wypłukuje szybko. Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-11-10 o 10:07 |
||
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek Fajnie mieć jutro wolne ![]() Jakie tematy były U nas chyba wszystko było sprawdzone - wanna i prysznic też, a u mnie w domu też dawaliśmy radę Zresztą mamy tyle lat, że rodzice wiedzą co jest, zwłaszcza, że już razem mieszkamy ![]() Jola śliczne bukiety Conslusion za foto płacimy 2350 zł. Ale podobno teraz wzrosło do 2500 zł. Ja teraz przytyłam przez siedzącą pracę i te obiadki z Łukaszem. I szału dostaję jak teściowa i teściu gadają, że nic nie zjadłam. A siedzę najedzona jak bąk i się rusząć nie mogę I wolę kuchnię i porcje mojej mamy ![]() Dottta ja chcę welon - jedyna taka okazja Jaki ? Wyjdzie jeszcze A po oczepinach jakaś ozdoba albo kwiat Stysik dzięki A pierścionek przypomina mi mój ![]() A praca Łukasza - za różowo nie jest Kierowniczka nagle się na niego uwzięła. Póki co ma zastępować jedną dziewczynę, notabene koleżaneczkę kierowniczki. Łukasz ma wykształcenie bardziej na to stanowisko, więc trzęsą portkami i chcą utrudnić mu życie Mam nadzieję, że z laptopikiem będzie ok Bambusiek czekamy na fotkę fryzurki Jenny zdrówka ![]() Kolor sukni - zawsze marzyłam o białej sukni, ale jak wyjdzie to się okaże ![]() Języki - angielski i niemiecki, ale cofnęłam się z nimi na studiach ![]() Ma.ko A ja ostatnio w lipcu jakoś u fryzjerki byłam I z farbowania to tylko pasemka robię u fryzjerki, ale ostatnio jakoś półtora roku temu to było. Teraz mam naturalne i wszyscy pytają co ja zrobiłam z włosami, ze takie ładne
|
|
|
|
#3844 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Serwus laseczki
![]() Ma.ko wczoraj jak leżałam w łóżku to mi się przypomniało że jak będziesz wybierać termin wyjazdu rodziców to sprawdź kiedy się ferie zimowe zaczynają i lepiej wcześniej ich poślij na urlop bo inaczej będzie tłoczno współczuje warunków w pracy Cytat:
ja mam ostatnio dluższą grzywkę i taką ze skosu bo z prostą wyglądam jakbym miała 5 kg na twarzy więcej a kiedyś bez grzywki byłam zazwyczaj a teraz sobie zapuszczam trochę ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15188974] "Pani Ewo..Dzisiaj jakoś inaczej". Na co ona się uśmiecha. Zaczyna mi proponowac,to,tamto,siamt o,aż w końcu uśmiecham się i mówię: "Pani Ewo...końcóweczki jednak poproszę". Za malo odwagi .[/QUOTE] Cytat:
no Tomas isę bardzo stara chociaż i tak wiem że mu przykro...Cytat:
![]() Cytat:
castig gloss trzyma dość dlugo i ma ładny kolor i nie nieszczy włosów tak bardzo ![]() ostatnio 5 miesiec temu farba zafarbowałam i byłam niezadowolona, więc teraz tylko Loreal Casting ![]() Ivonka Łukasz im tam w pracy pokaże na pewno
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik - Misiu
ile ludzi tyle zdań...ja np.mam nadzieje że casting gloss nigdy już nie zawita na moich włosach błeee
|
#3846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przyszła dziś szefowa - trzymajcie kciuki żeby miałą dla mnie dzis czas
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymamy
a za mnie żeby szef nie przyszedł
|
#3848 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Isabele trzymamy kciuki
I żeby udało się wywalczyć podwyżkę
|
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może to też od włosów zależy bo ja mam trochę inne ![]() Isabele
|
|
#3851 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do stypendium to oni dadza znac. Zreszta jakby co to czeka mnie jeszcze rozmowa kwalifikacyjna ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- ehh dziewczyny zła jestem dzis jak cholera. w ostatni czwartek moja bratowa miała miec cesarke, ale nie mogli jej wziac do szpitala bo dzien wczesniej zamkneli go z powodu jakiejs bakterii
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate a to ze względów zdrowotnych powinna mieć cesarkę? a może w innym szpitalu by ją przyjęli? Współczuje tego stresu
![]() No i rozumiem Cię w związku z tą klawiaturą
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Isabele znalazłam cosik takiego, myślę że ja jej spróbuje może next tajm http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=421
![]() Hecate - masakra! Jak oni mogą w ogóle tak lecieć w kulki z pacjentką... A ja się wziełam lekko za naukę, bo już wiem jaki będę mieć plan zjazdu w weekend
|
#3854 |
|
Przyczajenie
|
witam,
poczytywałam sobie Wasz wątek do tej pory jako gość, postanowiłam dołączyć na wizaż, oraz do Waszego wątku jako kolejna Pm 2011 Można?
|
|
|
|
#3855 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi płacą za wszystko rodzice, chociaż chciałabym sama za sukienkę, kosmetyczkę i takie tam zobaczymy jak to wyjdzie... Cytat:
Cytat:
, a może udaje że nie wie? wydaje mi się że rodzice wiedzą takie rzeczymoi się dowiedzieli jak poszłam po tabletki bo musieli za nie płacić bo ja jeszcze nie pracowałam ![]() Cytat:
![]() ......................... ......................... ............... szef będzie za pół godziny no ale od jutra wolne to może jakoś to przeżyję ![]() a ja tam nawet podziwiam was młode co za mąż już wychodzicie, że pewne jesteście swoich uczuć itd i wiecie czego chcecie i że macie warunki bo ja ani mieszkania, studia opłacali rodzice, no masakra, zero możliwości by było ma.ko bluzeczki bardzo w moim guście ![]() bambusiek czekam na zdjęcia ja się wybiorę niedługo, ale jeszcze nie wiem czy obetnę, bo w sumie do tego 2011 to jeszcze kawał czasu i zdążyłyby odrosnąć ![]() tylko Piotrek oszalał na długie wieczorek wczoraj był miły )ale dziś chyba zrobimy "urlopek" i zajmiemy się swoimi sprawami |
||||
|
|
|
#3856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiadaj coś o Was i o przygotowaniach ![]() Cytat:
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
isabele tak jak dziewczyny mówią pallet'a to zabójstwo dla włosów (nawet sama dobrze się o tym przekonałam). Moja mama często używa Garniera, i z Loreal'a Castingi
Jest fryzjerką więc praktycznie ma wszystkie wypróbowane I jeszcze nie dawno widziałam parę farb u niej z Narutii w takim zielonym opakowaniu... hecate ja już myślałam ze w końcu zabiorą tą Twoja bratową jak bakterie wygonią. Ale trzymamy kciuki, na pewno będzie okej ![]() A co do francuskiego to na samą myśl zbiera mnie na wymioty ![]() ![]() (do fanek francuskiego i Francji - proszę się na mnie nie obrażać za wypowiedź). Nie znam nikogo kto wróciłby z Francji zadowolony. Standardowy tekst : "Brud, smród i ubóstwo" no ale tu głównie chodzi o kamienice i ulice bo i tak każdy chciałby zobaczyć Eiffla czy Louvre A mianowicie rano przy wspólnym śniadaniu kot włazi na stół (właściciele nie zareagowali) no to kumpel stwierdził a niech sobie łazi co mu zrobi i ledwo to pomyślał a kot podchodzi do niego i zaczyna pić mleko z jego talerza z płatkami śniadaniowymi |
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Cobra
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Aha elunka widziałam że zapuszczasz włosy, więc lepiej podcinaj końcóweczki co 3 miesiące wtedy będą szybciej rosnąć i będą zdrowsze
![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- teraz przypomniało mi się co mi się śniło!!! Że mama z tatą wynajęli inną salę mi na wesele gdzieś w lokalu i w ogóle wszystko załatwili . A ja akurat wróciłam do domu bo z siostrą zjeżdżałyśmy z jakiejś mega śniegowej górki na jabłuszku i nawet nie wypytywałam mamy o wszystko, tylko stwierdziłam że muszę zmienić zdjęcia sali w formularzu PM w wizażowym podpisie |
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja miałam was jeszcze podpytać o tusze do rzęs ![]() zawsze gustowałam w l'oreal i max factor ale teraz spojrzałam że na allegro są niedrogie również takich firm jak revlon, lancome, bourjois czy estee lauder macie jakieś swoje opinie? |
|
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
ja dzisiaj nie poszlam do skzoly poszzlam za to na zakupy i kupilam sobie czarne rurki i taki sweter czarny taki dluzszy pod tylek siega a teraz biore sie za nadrabianie
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
myouko witamy serdecznie
![]() t'ai ja sprawdziłam wiele tuszy i tylko jeden tak na prawdę przypadł mi do gustu z AVONU Super Shock Pełnia Rzęs (Super Full tez nawet fajny) Pierwszy tusz który na prawdę nie skleja rzęs. W ogóle najlepsze tusze są z silikonową końcóweczką
|
|
|
|
#3863 |
|
Przyczajenie
|
dobrze. zatem się przedstawię. mój nick na forum nie wynika z zainteresowań Japonia, a jedynie z tego że żaden normalny nick nie był dostępny
naprawdę na tym forum jest tak dużo użytkowników że nie można wybrać jakiegoś normalnego? to chyba największe forum na jakim byłam..ale wracając do tematu. mam 24 lata, w tym roku skończyłam studia, bezskutecznie szukam stałej pracy, łapię rożne zlecenia dorywcze. z moim TŻ-tem jesteśmy razem ponad 2 lata. Zaręczyliśmy siepół roku temu, a od 4 miesięcy mieszkamy razem. Wynajmujemy śliczne mieszkanko w moim rodzinnym mieście, Tż przyjechał do mnie, kończy studia i pracuje. Slub planujemy na maj 2011 r. Ja juz chciałabym rezerwować, czy wybierać Tż mói że to za wczesnie, na wszystko jest czas i że nie ma co ulegać panice, jak wszyscy i półtora roku wczesniej załatwiać różne rzeczy. A ja boję sie że potem na rózne rzeczy może byc za póżno
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate mam nadzieję, że bratowa dostanie się do szpitala. A czemu musi mieć csarkę - wada wzroku?
Myouko ![]() Ja też Cobra z tym kotem to znam Polaków, ktorym to nie przeszkadza. I w ogóle syfiarze są
|
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
myouko no mi sie ktrafił mój ulubiony nick ale pewnie dlatego że mam w nim cyferki. A skąd jesteś jeśli mogę zapytać
![]() Lepiej powoli rozglądajcie się za salami itd. Bo w niektórych miastach już nawet na 2012 przyjmują zapisy:/ ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- ivona tu masz rację że Polacy tez potrafią Ja zmykam zrobić kotleciki kurczaczkowe w panierce z Kamis'a
|
|
|
|
#3866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiedz cos o Was ![]() Cytat:
![]() T'ai ja używam ostatnio z avonu więc nie znam się za bardzo na innych firmach...
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-11-10 o 12:44 |
||
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
proponuję poszukać sali i orkiestry, to najwyższa pora już |
|
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
cobra - dzięki za radę
T'ai - ja miałam MF 2000 calorie a ostatnio się przerzuciłam na glam e'yes z Rimmela i na razie (odpukać) jestem bardzo zadowolona myouko - ta, forum jest big i dopasować sobie login graniczy chyba z cudem
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam i mam już weekend
![]() T'ai ja tez biore tabletki i to od 17 roku zycia i mama tez kiedys za nie płaciła,ale cały czas mysli, że są na cerę ech nawet ostatnio się upewniała i ja jej z tego błedu nie wyprowadziłam...tak ma po prostu i jakos z TŻetem sie przyzwyczailiśmy, że w domu to nie bardzo jak sa rodzice.ale że często wychodza lub wyjeżdżają.... np w sobotę Tzecik u mnie spi i idziemy na imieninowe picie do mojej siostry![]() co do tuszu to moja koleżanka używa estee lauder i mówi, że tonajlepszy tusz jaki kiedykolwiek miała.lancome się umywa do niego.no ale ona ma rzęsy do nieba, więc taki za 10 zl tez będzie na niej świetnie wygladał ja używam Avonu czy innego Olifremu i jest ok;pIsabele pallet najgorsze paskudztwo.ja od zawsze garnier,a ostatnio londe używam;p Hecate trzymam kciuki, żeby było ok! ![]() a apropos dzieciaczków to ta moja kumpela urodziła dzisiaj, tzn kumpela mojej przyjaciółki, dla mnie to raczej znajoma z klasy;p ale urodziła i co najlepsze-o 6 rano malowałasie w domu a po 9 mały był na swiecie.lekarz jej powiedział, że jest stworzona do rodzenia dzieci też tak chcę ech,ale co z tego jak będzie sie wychowywało w domu recydywisty z przyrodnim bratem, bo pierwsze dziecko miala z kim innym.w ogole dla mnie to troche patologia![]() myouko witaj z tym organizowaniem to różnie-tutaj na forum chyba jestem jedyna, która jeszcze nic nie załatwia;p mój Tż mówi dokładnie to samo co Twój ale ja po cicho szukam juz odpowiedniej sali, żeby na wiosne iść i zarezerwować.a nastepny w kolejce zespół, ale w naszym wypadku rok wczesniej trzeba go zamówić.zalezy jeszcze w jakim regionie miszkasz-u nas (warmińsko-mazurskie) można zacząc organizację do 10 miesiecy wczesniej jak zdazylam sie zorientowac i tez jest ok najwazniejsze to nie panikowac ze wszystkim naraz ja tak na poczatku jak tu weszlam to zaczelam nadawac TŻetowi o tym, ze JUŻ coś robic musimy i jeszcze troche , a by uciekł w panice heh;paaaa jeszcze języki-ja zdawalam na maturze rozszerzony niemiecki i naprawde go umialam, a teraz to troche kibel;p angola nienawidzilam strasznie- przez nauczycielki-i na studiach tez sie nie przemoglam mimo, ze siostra jest tlumaczem i konczyla studia w tym kierunku to mnie tez nauczyc nie mogla antyangolowa jestem chyba;p
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-11-10 o 12:54 |
|
|
|
#3870 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chciałabym się rosyjskiego nauczyć albo włoskiego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() przed chwilą wróciłam z zajęć, muszę się przygotować na korki jeszcze i może nianię zdążę oglądnać |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

. Nie rozpisujcie się za bardzo

).
Zresztą mamy tyle lat, że rodzice wiedzą co jest, zwłaszcza, że już razem mieszkamy
Kierowniczka nagle się na niego uwzięła. Póki co ma zastępować jedną dziewczynę, notabene koleżaneczkę kierowniczki. Łukasz ma wykształcenie bardziej na to stanowisko, więc trzęsą portkami i chcą utrudnić mu życie 

chociaż i tak wiem że mu przykro...

ale szczęście w nieszczęściu że tylko klawiatura nie działa i szukam teraz nowej… mam zastępczą pod usb podłączoną… Tomas mi w piątek pomógł latopa uratować 
Jak jest u Was?
, a może udaje że nie wie? wydaje mi się że rodzice wiedzą takie rzeczy

bo i tak każdy chciałby zobaczyć Eiffla
Perfect Housewife