Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-09, 22:52   #571
ganimedea
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Ja dziś wpadam tylko na chwilkę, dlatego zużyć gratuluję zbiorowo

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
I DOSTAŁAM PRACĘ W PRZEDSZKOLU!!!!!!!!!!! JUTRO ZACZYNAM WIEC WIECZOREM ZDAM RELACJE. buziaki
Super Bardzo się cieszę Twoim sukcesem i trzymam kciuki, byś była zadowolona

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Choinka, właśnie doszedł mi kolejny nieplanowany zakup. Dobijałam sobie zamównie z Avonu kremem pod oczy który niby był w brakach i przyjdzie.
W dobijaniu zawsze jest jakiś procent ryzyka, niestety Może jednak rzeczywiście znajdziesz na niego klientkę

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Wybyłam dziś do Yves Rocher i trochę zrobiłam z siebie kretynkę.
Koleżanka z Płocka zamawia w YR od dawna wysyłkowo i ma chęć na jakieś perfumy. Morduje mnie, żeby wziąć jej próbki.
Poszłam po te próbki, a babki z tych wszystkich zapachów miały tylko jedną - Naturelle Gamonie. Nawet próbki teg najnowszego zapachu nie bylo
No i się zapytałam, czy mogę trochę testerów porobić. Oczywiście babki, że nie ma problemu No i się zaczęło.
Tłum ludzi (już prezentów świątecznych szukają ?! ), wszyscy się pchają do perfum, a tam stoję ja wyciągając co chwilę inny kartonik, opisując zapach, machając żeby wysechł i wkładając do woreczka strunowego (wzięłam z domu ). Na takiej ceremonii spędziłam ok. 15 min Wszyscy dookoła dziwnie się na mnie patrzyli jak stałam przy półce z kilkunastoma rozłożonymi paseczkami () i wyciągałam kolejne, żeby psiukać. Koniec końców miałam już ok. 25 zapachów (męskie też brałam, a co ), zebrałam to wszystko do torebki i powiedziałam "do widzenia". Chciałybyscie zobaczyć minę ludzi w sklepie i sprzedawczyń

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Użyłam kremu waniliowego do stóp z Avonu, zapach można porównać do serii Naturals mleczko sojowe&wanilia. Krem mnie zaskoczył- jest bardzo gęsty i tak jak pisała Orlica natłuszcza. Myślę, że będzie fajnym urozmaiceniem od silikonowego i lawendowego, choć chyba nie przebije ich rezultatami ale na pewno będzie fajny
Brzmi interesująco Ech, dlaczego nagromadziłam takie zapasy Pewnie zanim je nieco uszczuplę, to już wycofają ten wariant

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
zapomniałam wam powiedzieć ze w koncu cos sie zmieniło na plus w moim życiu.pogadałam z mamą i powiedziała mi że zainwestuje jeszcze we mnie i da mi kasę na kurs wizażu.w sumie od dawna chciałam coś takiego robić ale najpierw była nietrafiona decyzja ze zdawaniem na ASP,potem turystyka w której naprawdę nie chce pracować(ale już jestem na 5 roku więc pociągnę do końca).mam tez kilka znajomych fryzjerek które mnie zachecały do zrobienia kursu, bo wiele panien młodych pyta sie ich o wizażystkę i mogłyby mnie polecać.jakbym była dobra to na pewno miałabym jakiś dodatkowy dochód.teraz szukam jakiejs konkretnej i dobrej szkoły.co myślicie ?
Super Zawsze przyklaskuję wszelkim projektom mającym na celu zdobycie nowych umiejętności czy pogłębienie już posiadanych, a już tym bardziej, jeżeli ma się z tego wymierne korzyści. Tym lepiej, jeśli jest to równocześnie pasja. Nie wyobrażam sobie męczenia się w nielubianej pracy . Z wyborem szkoły, niestety, nie pomogę

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 23:32   #572
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Btw. najprawdopodobniej krem brązujący Garniera mnie zapycha.. A tak ładnie brązuje.
Nie znalazłam jeszcze żadnego kremu brązującego, który nie zapychałby mi skóry. Nawet Dove pod koniec opakowania zaczął to robić.
mnie też kiedyś zapchał potem używałam z ori i nie było takich sensacji, a do tegi krem ładnie pachniał

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Z kolorówką nie masz problemu, zwłaszcza z produktami do ust
Ja po przetestowaniu tuszu Essence Multi Action jestem prawie zdecydowana przy nim pozostać Jego poprzednik Avon Supershock co prawda ciut lepiej rozdziela rzęsy, ale by uzyskać efekt długości/grubości zbliżony do tego z Essence, to się muszę namachać Mam wrażenie, że jakoś tym razem mi szybciej podsechł, a Essence ma rzadszą konsystencję Cenowo zyskam na tym co prawda tylko jakieś 6zł, ale mimo wszystko cena to też kolejny punkt na plus za Multi Actionem.

Wybrałam się dzisiaj dobrać stanik, bo przestałam być zadowolona ze swoich obecnych, niezbyt rozsądnie pokupowanych już rok temu Efektem tego działania mam nowiutki staniczek 5cm ciaśniejszy w obwodzie, za to z miseczką większą o 2 "literki" Jest super i już go kocham (oczywiście mam go właśnie na sobie i nie mam ochoty zdjąć )
dobry stanik to podstawa piersi zdecydowanie lepiej się prezentują
btw, też mam zamiar kupić MA
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15143530]
- 3 opakowania na krem, bez dostępu powietrza

Ten ostatni zakup to bardzo sprytny, bo pomoże mi (i mamie) pozużywać próbki - nie lubię saszetek, więc przeleję sobie z nich kosmetyki do tych opakowań i będzie mi się milej używało.[/QUOTE]
ile to kosztuje??
Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość

Ale ze swiatecznego katalogu Oriflamu chyba nic dla siebie nie wezme Za to w pn odbiore moje zamowionko

Odwyk slabo mi idzie
a ja oglądam i w kółko cos nowego wpada mi w oczy
Cytat:

wczoraj mi poszedł krem do stóp 500ml
ło matko ja bym używała conajmniej rok
Cytat:
Eirenn, tutaj podaję link do zdjęć z tuszem Bell na rzęsach.
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2329

Zaraz zrobię zdjęcie moich rzęs saute, tylko zrobię demakijaż.
ślicznie czyli mam już 2 tusze do kupienia
Cytat:

I DOSTAŁAM PRACĘ W PRZEDSZKOLU!!!!!!!!!!! JUTRO ZACZYNAM WIEC WIECZOREM ZDAM RELACJE. buziaki
gratulacje też będę pedagogiem
Cytat:
Nareszcie was doczytałam uff. Dziś pierwszy dzień pracy za mną i bardzo mi się podobało. Zużyłam maseczką z Oriflame glinka i pomidor - polecam i na pewno do niej wrócę.
też ją miałam ale wycofali więc kupiłam tą z łopianem i jest dla mnie lepsza
Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
szkoda że ją wycofali, fajna była... ale ta nowa oczyszczająca z łopianem chyba też jest fajna
fajna

tak w ogóle to jest nas w wątku coraz więcej i coraz więcej piszemy ale po 2 dniach nieobecności ciężko jest to wszystko doczytać ja przez ten czas zużyłam pastę do zębów i lakier do włosów i jeszcze mam kilka końcówek anie kupiłam na szczęście nic, i oby tak dalej
Stary 2009-11-09, 23:57   #573
MissBiscuit
Raczkowanie

Witam!
U mnie bez wielkich zmian jesli chodzi o kolekcje. Jedno zużycie -szampon Tony&Guy i jeden zakup -szminka Rimmel kolor Alarm? (bardzo czerwona ). To jest tak na prawde sukces bo ostatnimi czasy miałam bardzo zły nastrój (serce mam złamane ) a to zazwyczaj kończylo się mega zakupami. No ale powiem wam, że ta czerwona szminka na zlamane serce to jest o wiele lepsze lekarstwo niż 10 szamponów. A ile pewności siebie dodaje!
Buziaki
MissBiscuit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 07:33   #574
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Licznik listopadowy wzrasta do 17 zużyć
Wymiatasz w tym miesiącu.

Cytat:
Ale na All wciąż jest dostępna
Jeszcze tak.

Cytat:
Ja miałam dziś koszmarny dzień, na dodatek pokłóciłam się z mamą i jest jeszcze gorzej. Nie mam już nastroju kompletnie na nic, a tu jeszcze muszę sporo zrobić na jutrzejsze zajęcia.

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
zużyłam kolejną próbkę: jest nią micel Effaclar 15 ml

Cytat:
zapomniałam wam powiedzieć ze w koncu cos sie zmieniło na plus w moim życiu.pogadałam z mamą i powiedziała mi że zainwestuje jeszcze we mnie i da mi kasę na kurs wizażu.?
Super.

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
też ją miałam ale wycofali więc kupiłam tą z łopianem i jest dla mnie lepsza
A ja obecnie jestem zachwycona Swedish Spa z Ori. Oczyszcza mnie lepiej niż kultowa miodla Himalayi.

Cytat:
Napisane przez MissBiscuit Pokaż wiadomość
To jest tak na prawde sukces bo ostatnimi czasy miałam bardzo zły nastrój (serce mam złamane ) a to zazwyczaj kończylo się mega zakupami.
Stary 2009-11-10, 07:53   #575
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Witam!
U mnie bez wielkich zmian jesli chodzi o kolekcje. Jedno zużycie -szampon Tony&Guy i jeden zakup -szminka Rimmel kolor Alarm? (bardzo czerwona ). To jest tak na prawde sukces bo ostatnimi czasy miałam bardzo zły nastrój (serce mam złamane ) a to zazwyczaj kończylo się mega zakupami. No ale powiem wam, że ta czerwona szminka na zlamane serce to jest o wiele lepsze lekarstwo niż 10 szamponów. A ile pewności siebie dodaje!
Buziaki

Czyżby efekt odwyku?

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 07:59   #576
Koshatka
Zakorzenienie

Zużyłam rozświetlającą emulsję z wit. C Oriflame i próbkę kremu wygładzającego Rajska Oliwka Kolastyny. Do kosza poleciało też opakowanie po szmince ochronnej Oriflame.
Stary 2009-11-10, 08:06   #577
porzeczka2602
Zakorzenienie

Gratuluje wszystkim zbiorowo zużyć

Sama zużyłam dziś i wczoraj:
-paste do zębów
-szampon nivea 50 ml
-próbke kremu nawilżający mus lirene

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-10, 08:43   #578
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ja jutro wybieram się do Katowic na spotkanie z Gayenką
Tak się cieszę bo spotkania z nią zawsze naładują mnie taką pozytywną energią
super
Cytat:
użyłam peelingu ziaji i się bardzo dobrze sprawdza.nie zostawia skórek,wszystko ładnie znika.poza tym fajnie nawilża skórę i jestem zadowolona z zakupu
zapomniałam wam powiedzieć ze w koncu cos sie zmieniło na plus w moim życiu.pogadałam z mamą i powiedziała mi że zainwestuje jeszcze we mnie i da mi kasę na kurs wizażu.w sumie od dawna chciałam coś takiego robić ale najpierw była nietrafiona decyzja ze zdawaniem na ASP,potem turystyka w której naprawdę nie chce pracować(ale już jestem na 5 roku więc pociągnę do końca).mam tez kilka znajomych fryzjerek które mnie zachecały do zrobienia kursu, bo wiele panien młodych pyta sie ich o wizażystkę i mogłyby mnie polecać.jakbym była dobra to na pewno miałabym jakiś dodatkowy dochód.teraz szukam jakiejs konkretnej i dobrej szkoły.co myślicie ?
dzięki za opinie o peelingu
no myślę ze dobry pomysł, tym bardziej że mama Cie w tym wspiera i chce wspomóc finansowo a jak masz koleżanki fryzjerki to Ci pomoga w zdobyciu klientek
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Brzmi interesująco Ech, dlaczego nagromadziłam takie zapasy Pewnie zanim je nieco uszczuplę, to już wycofają ten wariant
będzie napewno jeszcze w netto
Cytat:
Witam!
Buziaki
Świetny zakup! podziwiam i na pewno lepiej poprawiła Ci humor i dowartościowała.

Gratuluje wszystkim zużyć!

Ja też mam już pierwsze zużycia w tym tygodniu zużyłam:
  • krem do rąk ochronny z bawełną Ziaja 100 ml,
  • szampon Joanna biosiarka i bursztyn 300 ml,
  • żel pod prysznic patchouli&lawenda z biedronki 500 ml,
  • dezodorant mango&jogurt Oriflame 50 ml
Pójdzie jeszcze saszetka maseczki antytrądzkowej AA i chyba już nic więcej w tym tygodniu
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 08:57   #579
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

U mnie wczoraj poszedł płyn do kąpieli Biała Lilia Avonu i maseczki oliwkowej Planet Spa zostało mi na 1 użycie
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 09:46   #580
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Poszla saszetka kremu na noc Nuxuriance

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 11:44   #581
aante_e
Miss Pudernica

Skończyła dzisiaj peeling pomarańczowy Ziaji, co za badziew
I tym sposobem mam tylko jeden peeling do ciała

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-10, 11:53   #582
kaya xD
Raczkowanie

Czy mi się wydaje czy to jakieś cuda? Jest tego coraz mniej...nigdy sobie nie wybaczę zakupu tych beznajdziejnych mleczek z YR. Przeglądając sobotnią gazetkę Rossmanna co nieco mnie zaciekawiło,ale nie chce mi się tam jechać . Kurczę aż tyle zużyć klaski:!!!Gratuluję
kaya xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 11:57   #583
Hosenka*
Zakorzenienie

Nawaliłam

Przybyło mi dziś 6 kosmetyków:

- masło czekoladowo-pistacjowe Farmony
- krem nawilżający aloesowy Hean (w CND w Rossmannie za 2,29)
- 2 zestawy Bielendy Sexy Look (czyli w sumie 4 kosmetyki) - w CND, jeszcze taniej niż ostatnio bo za 7,89

To, że wczorajszy i dzisiejszy dzień były pełne stresu nie jest dobrym usprawiedliwieniem ...

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-10 o 13:22
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 12:03   #584
kaya xD
Raczkowanie

Hosenko wybacz mi będzie lekko Nieźle pofolgowałaś ale na pewno uda Ci się wyrównać ze zużyciami Trzymam kciuki!
Stary 2009-11-10, 12:43   #585
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaya xD Pokaż wiadomość
Hosenko wybacz mi będzie lekko Nieźle pofolgowałaś ale na pewno uda Ci się wyrównać ze zużyciami Trzymam kciuki!
Po prostu stres mnie opuścił, wszystko skończyło się dobrze więc jakoś tak lekko mi się wydawało Do tego wszystko (oprócz masła Farmony) w tak niskich i kuszących cenach, że nie mogłam się oprzeć.

Instagram

Stary 2009-11-10, 12:48   #586
zetafon
Zakorzenienie

koniku gratuluję dostania pracy.podziwiam osoby które są w stanie wytrzymać w takim hałasie jak te dzieci robią.niedaleko mojego domu jest przedszkole i jak jest ciepło i dzieci wychodzą na placyk się bawić to słychać je z odległości 50m jakby stały pod moim domem.
wszystkim wam gratki zużyć.mi sie niedługo skończy babydream pod prysznic,filtr do twarzy ledwo zipie jak i acnederm.
napisze wam jeszcze że ten krem 500ml do stóp to było moje 2 pod rząd opakowanie.jakoś nie szaleje na punkcie stóp więc mi w sumie się nie znudził.nawet żałuję że się skończył.kosztuje 40 zł i jest z mocznikiem.moja szwagierka używa go w gabinecie kosmetycznym i fajnie nawilża
http://dcdpaznokcie.pl/sklep/index.p...oducts_id=2792

znalazłam też szkołę wizażu do której chciałabym iść,tylko troszke kosztuje ale moze cos w koncu ruszy mi sie z pracą i odłoże trochę kasy zeby za bardzo nie żulić pieniędzy od rodziców.to ta :http://www.beautyart.pl/podstrony/m_szkola.html

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 12:57   #587
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nawaliłam

Przybyło mi dziś 6 kosmetyków:

- masło czekoladowo-pistacjowe Farmony
- krem nawilżający aloesowy Hean (w CND w Rossmannie za 2,29)
- 2 zestawy Bielendy Sexy Look (czyli w sumie 4 kosmetyki) - w CND, jeszcze taniej niż kupiłam ostatnio bo za 7,89

To, że wczorajszy i dzisiejszy dzień były pełne stresu nie jest dobrym usprawiedliwieniem ...
Ten Sexy Look to na biust? Czy jakiś inny? Szkoda, że wycofują z Rossmanna Kurczę, tak tanio, że może i ja pobiegnę do Rossmanna po tą Bielendę?
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 13:00   #588
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ten Sexy Look to na biust? Czy jakiś inny? Szkoda, że wycofują z Rossmanna Kurczę, tak tanio, że może i ja pobiegnę do Rossmanna po tą Bielendę?
Ja kupiłam na pośladki i na brzuch. 2 kosmetykiem jest żel Fitness - dla niego samego już warto - miałam już kiedyś i byłam bardzo zadowolona.

Instagram

Stary 2009-11-10, 13:05   #589
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupiłam na pośladki i na brzuch. 2 kosmetykiem jest żel Fitness - dla niego samego już warto - miałam już kiedyś i byłam bardzo zadowolona.
O Matko chyba lecę do Rossmanna
A miałam nic nie kupić w listopadzie Sprowadźcie mnie na ziemię !
Chociaż taka okazja się nie powtórzy (bo CND i taaak tanio ). Ratunku!!! Co mam robić?

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

O To moj 500 post
Stary 2009-11-10, 13:07   #590
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
O Matko chyba lecę do Rossmanna
A miałam nic nie kupić w listopadzie Sprowadźcie mnie na ziemię !
Chociaż taka okazja się nie powtórzy (bo CND i taaak tanio ). Ratunku!!! Co mam robić?

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

O To moj 500 post
Jakiś czas temu (ok. miesiąc) te zestawy w CND były za ok 13 zł, teraz za 7,89. Może jeszcze pójda w dół, ale jest ryzyko, że tym razem się sprzedadzą

Instagram

Stary 2009-11-10, 13:08   #591
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc dziewczyny!!!
zaraz was doczytam ale musze wam napisac jak sie dzisiaj sama z siebie usmialam
chcialam sobie zrobic maseczke no i umyc wlosy. Biore do reki dwie probki maseczek w tubce no a ze jedna nie wystarczyla to nakladam je obie mieszajac ze soba. Czuje fajne chlodzenie..super maseczka dziala no to czytam na opakowaniu co to za maseczka ze taka fajna..ale mi mnina sie pogorszyla jak przeczytalam ze jena z tych tubek to byl jedwab do wlosow no ale cera miekka

skonczylam Fructisowa odzywke i ide testowac termoochronny spray z Avonu.

Wczoraj posmarowalam stopki waniliowym kremem i musze powiedziec ze ten zapach wogole nie wietrzeje!!! dzisiaj rano dalej rece mi pachnialy na wanilie!!! a wogole to kremik fajny,w sumie odzywa lepiej ten lawendowy ale zima milo uzywa sie kremu o takim zapachu wanilii

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 13:08   #592
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Jakiś czas temu (ok. miesiąc) te zestawy w CND były za ok 13 zł, teraz za 7,89. Może jeszcze pójda w dół, ale jest ryzyko, że tym razem się sprzedadzą
No właśnie
Ruszam do Rosmanna To przez Hosenkę!
Stary 2009-11-10, 13:21   #593
Hosenka*
Zakorzenienie

Księżniczko: najlepiej to zwalić na kogoś

Cuciola: a ten krem jest bardzo wodnisty, rzadki?? Czuć, że cokolwiek nawilża?? Wcześniej miałam kawowy i Korzenne Aromaty i poza zapachem nie dawały nic

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-10, 13:32   #594
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Hosenko podobny jest do korzennych aromatow,kawowego nie mialam. Kosnystencja wiec dosc rzadka ale tak troszke jakby bardziej zbita jak wychodzi z tubki. Za to jak rozsmarujesz to blyskawicznie sie slizga po skorze i wchlania no i z tym nawilzeniem to raczej tylko chwilowo. Przyanjmniej mam takie odczucie po 1 uzyciu. Ja jestem zapachowcem wiec dla zapachu ten krem kupilam bo do odzywienia mam avonowski lawendowy w pudeleczku. Mam wrazenie ze ten waniliowy krotko mi potrwa bo tubka jest 75 ml.

a jeszcze niestety ode mnie baciki za twoje zakupy

Stary 2009-11-10, 13:38   #595
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Sweet Jelly gratuluje zuzyc!!! lecz dla mnie 10 kupionych kosmetykow to duzo! staralabym sie jeszcze bardziej minimalizowac. No chyba ze wszystk potrzebne?

(...)
co powiesz na temat fluidow Avonu?
Dzięki jestem z siebie dumna że tyle zużyłam
To prawda że 10 kosmetyków to w sumie dużo i też mam zamiar jeszcze bardziej się ograniczyć ale jak tyle mi się pozużywało to wież mi że te 10 kosmetyków to było wszystko to co potrzebowałam

No może poza 1. Kupioną w promocji za 30zł wodą toaletową VIVALITY z AVONU..Ale była taka taniutka i postanowiłam ją kupić. Ale!!!! Stoi sobie i czeka na wiosnę

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Brawo.
Dziękuję

Cytat:
Cześć Gratuluję zużyc
Jak się czujesz i jak się dzidzia w brzuszku czuje?
Czuję się w miarę ...Czyli typowo ciążowo.
Męczy mnie za długie siedzenie chodzenie, ciężko mi się oddycha przez co źle zasypiam.
Ciągle biegam do WC. I czuje się strasznie nieporadna np: w sklepie..

No i do tego plecy-bolą
Ale to raczej typowe?

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 13:44   #596
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
ale jak tyle mi się pozużywało to wież mi że te 10 kosmetyków to było wszystko to co potrzebowałam
a to jestes usprawiedliwiona

Dbaj o siebie i malenstwo

Stary 2009-11-10, 13:57   #597
_Novotna_
Wtajemniczenie

U mnie poszła próbka kremu do rąk Iwostin, oraz tuba kremu do rąk Eveline - Aksamitne dłonie Dopisuje sobie do licznika

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

i gratuluje dziewczynom, które dzielnie zużywają

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-10, 14:01   #598
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko podobny jest do korzennych aromatow,kawowego nie mialam. Kosnystencja wiec dosc rzadka ale tak troszke jakby bardziej zbita jak wychodzi z tubki. Za to jak rozsmarujesz to blyskawicznie sie slizga po skorze i wchlania no i z tym nawilzeniem to raczej tylko chwilowo. Przyanjmniej mam takie odczucie po 1 uzyciu. Ja jestem zapachowcem wiec dla zapachu ten krem kupilam bo do odzywienia mam avonowski lawendowy w pudeleczku. Mam wrazenie ze ten waniliowy krotko mi potrwa bo tubka jest 75 ml.

a jeszcze niestety ode mnie baciki za twoje zakupy
To jednak odpuszczę sobie ten krem. Dla zapachu (i działania) mam peeling z tej serii

Kurcze, gdyby tak emocje ze mnie nie opadły, to bym nic nie kupiła ... A tak to ogromny kamień spadł mi z serca, na szczęście udało mi się załatwić pewną rzecz (choc były problemy ) i to chyba sposób odreagowania.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-10 o 14:03
Stary 2009-11-10, 14:09   #599
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
a to jestes usprawiedliwiona

Dbaj o siebie i malenstwo
Dziękuję będę dbała...Już za 3 miechy się urodzi...Ujujuj to już niedługo!!!

MOJE PLANY ZAKUPOWE...
muszę kupić jakiś delikatny szampon do włosów po tym jak te 2 mi się skończyły..
Mam w domu połówkę z YR ale robi mi łupież i zostawiam go mężowi, mam 1 przeciwłupieżowy z Avonu ale to też dla meża...

No i mam zachomikowany zestaw GlisKur'a (szampon i odżywka) do blondu ...z tego mogłabym wyjac szampon i używać lubię tę markę ale.......Chciałabym używać go razem z odżywką a mam jeszcze 2/3 butli odżywki 500ml z Syoss'a i nie chciałabym jej odkładać do szafki by się w końcu nie zepsuła tym czekaniem na kolejkę

............

Dziś kupiłam sobie fajny eyeliner z firmy Golden Rose (naszej rodzimej-polskiej) w kolorze żywej zieleni. Byłam od dawna ciekawa jak mi w zielonym będzie. Nie kupiłam cieni ani kredki ..tylko ten eyeliner. Zobaczymy jak to będzie.

Ale wiecie co pomyślałam?Mimo iż mam mało kosmetyków do makijażu teraz..To i tak myślę że to za dużo! Powinno się mieć 1 góra 2 paletki cieni w kolorach już sprawdzonych-które lubimy i nam pasują do oczu(!) Do tego 1 tusz do rzęs, 1 puder, 1 podkład, może ze 2 błyszczyki 1 róż (ew. jeszcze 1 bronzer) i ze 2 lakiery do paznokci: jasny na dzień i ciemny na wieczór..No może jeszcze jakąś kredkę do oczu lub właśnie eyeliner i koniec!!
ja teraz mam (włącznie z zapasami) może 10 paletek cieni i uważam że i to jest za dużo.na co dzień używam 2..no...3! A i z 1 byłabym szczęśliwa.
Nikogo nie obchodzi jak mnie widzi czy mam na oczach teraz zielony cień czy fioletowy..I jakiej marki. Nikt oprócz najbliższych (mąż, mama etc) nawet nie zauważy że inaczej się dziś pomalowaliśmy. A skoro mam wypróbowane niektóre kolory to powinnam się ich trzymać?

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 14:14   #600
cherryPie
BAN stały

przez Was to chyba i ja pójdę po tą Bielendę
no chyba dziś wieczorem spiszę ostatnie kosmetyki w liście pielęgnacyjnej, za kolorówke zabiorę się w weekend i jestem przerażonaaaa

sweet jelly takie ograniczenie cieni to nie dla mnie raczej z ograniczeniem błyszczyków się zgodzę, na 4 kolory (róż, beż, przezroczysty i połyskujący), ale co do cieni... ja lubię eksperymentować z kolorami i robić różne, szalone nawet makijaże oczu więc u mnie to by nie przeszło ;]

Edytowane przez cherryPie
Czas edycji: 2009-11-10 o 14:18
cherryPie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości