|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Ja dziś wpadam tylko na chwilkę, dlatego zużyć gratuluję zbiorowo
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() btw, też mam zamiar kupić MA ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15143530] - 3 opakowania na krem, bez dostępu powietrza Ten ostatni zakup to bardzo sprytny, bo pomoże mi (i mamie) pozużywać próbki - nie lubię saszetek, więc przeleję sobie z nich kosmetyki do tych opakowań i będzie mi się milej używało.[/QUOTE] ile to kosztuje?? Cytat:
![]() ło matko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak w ogóle to jest nas w wątku coraz więcej i coraz więcej piszemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#573 |
Raczkowanie
|
Witam!
U mnie bez wielkich zmian jesli chodzi o kolekcje. Jedno zużycie -szampon Tony&Guy i jeden zakup -szminka Rimmel kolor Alarm? (bardzo czerwona ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#574 | ||||
Zakorzenienie
|
Wymiatasz w tym miesiącu.
![]() ![]() Jeszcze tak. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyżby efekt odwyku? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
Zużyłam rozświetlającą emulsję z wit. C Oriflame i próbkę kremu wygładzającego Rajska Oliwka Kolastyny.
![]() ![]()
#577 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje wszystkim zbiorowo zużyć
![]() ![]() ![]() Sama zużyłam dziś i wczoraj: -paste do zębów -szampon nivea 50 ml -próbke kremu nawilżający mus lirene |
![]() ![]() |
![]() |
#578 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no myślę ze dobry pomysł, tym bardziej że mama Cie w tym wspiera i chce wspomóc finansowo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluje wszystkim zużyć! ![]() Ja też mam już pierwsze zużycia w tym tygodniu ![]()
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
U mnie wczoraj poszedł płyn do kąpieli Biała Lilia Avonu i maseczki oliwkowej Planet Spa zostało mi na 1 użycie
![]()
#580 |
Zakorzenienie
|
Poszla saszetka kremu na noc Nuxuriance
![]()
#581 |
Miss Pudernica
|
Skończyła dzisiaj peeling pomarańczowy Ziaji, co za badziew
![]() I tym sposobem mam tylko jeden peeling do ciała ![]()
#582 |
Raczkowanie
|
Czy mi się wydaje czy to jakieś cuda?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Zakorzenienie
|
Nawaliłam
![]() Przybyło mi dziś 6 kosmetyków: - masło czekoladowo-pistacjowe Farmony - krem nawilżający aloesowy Hean (w CND w Rossmannie za 2,29) - 2 zestawy Bielendy Sexy Look (czyli w sumie 4 kosmetyki) - w CND, jeszcze taniej niż ostatnio bo za 7,89 To, że wczorajszy i dzisiejszy dzień były pełne stresu nie jest dobrym usprawiedliwieniem ...
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-10 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Raczkowanie
|
Hosenko wybacz mi będzie lekko
![]() ![]() ![]() ![]()
#585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#586 |
Zakorzenienie
|
koniku gratuluję dostania pracy.podziwiam osoby które są w stanie wytrzymać w takim hałasie jak te dzieci robią.niedaleko mojego domu jest przedszkole i jak jest ciepło i dzieci wychodzą na placyk się bawić to słychać je z odległości 50m jakby stały pod moim domem.
wszystkim wam gratki zużyć.mi sie niedługo skończy babydream pod prysznic,filtr do twarzy ledwo zipie jak i acnederm. napisze wam jeszcze że ten krem 500ml do stóp to było moje 2 pod rząd opakowanie.jakoś nie szaleje na punkcie stóp więc mi w sumie się nie znudził.nawet żałuję że się skończył.kosztuje 40 zł i jest z mocznikiem.moja szwagierka używa go w gabinecie kosmetycznym i fajnie nawilża http://dcdpaznokcie.pl/sklep/index.p...oducts_id=2792 znalazłam też szkołę wizażu do której chciałabym iść,tylko troszke kosztuje ale moze cos w koncu ruszy mi sie z pracą i odłoże trochę kasy zeby za bardzo nie żulić pieniędzy od rodziców.to ta :http://www.beautyart.pl/podstrony/m_szkola.html
#587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam na pośladki i na brzuch. 2 kosmetykiem jest żel Fitness - dla niego samego już warto - miałam już kiedyś i byłam bardzo zadowolona.
#589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A miałam nic nie kupić w listopadzie ![]() Chociaż taka okazja się nie powtórzy (bo CND i taaak tanio ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- O ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny!!!
zaraz was doczytam ale musze wam napisac jak sie dzisiaj sama z siebie usmialam ![]() chcialam sobie zrobic maseczke no i umyc wlosy. Biore do reki dwie probki maseczek w tubce no a ze jedna nie wystarczyla to nakladam je obie mieszajac ze soba. Czuje fajne chlodzenie..super maseczka dziala ![]() ![]() ![]() skonczylam Fructisowa odzywke ![]() Wczoraj posmarowalam stopki waniliowym kremem i musze powiedziec ze ten zapach wogole nie wietrzeje!!! dzisiaj rano dalej rece mi pachnialy na wanilie!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Zakorzenienie
|
Księżniczko: najlepiej to zwalić na kogoś
![]() Cuciola: a ten krem jest bardzo wodnisty, rzadki?? Czuć, że cokolwiek nawilża?? Wcześniej miałam kawowy i Korzenne Aromaty i poza zapachem nie dawały nic ![]()
![]() |
#594 |
Zakorzenienie
|
Hosenko podobny jest do korzennych aromatow,kawowego nie mialam. Kosnystencja wiec dosc rzadka ale tak troszke jakby bardziej zbita jak wychodzi z tubki. Za to jak rozsmarujesz to blyskawicznie sie slizga po skorze i wchlania no i z tym nawilzeniem to raczej tylko chwilowo. Przyanjmniej mam takie odczucie po 1 uzyciu. Ja jestem zapachowcem wiec dla zapachu ten krem kupilam bo do odzywienia mam avonowski lawendowy w pudeleczku. Mam wrazenie ze ten waniliowy krotko mi potrwa bo tubka jest 75 ml.
a jeszcze niestety ode mnie baciki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To prawda że 10 kosmetyków to w sumie dużo ![]() ![]() No może poza 1. ![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Męczy mnie za długie siedzenie chodzenie, ciężko mi się oddycha przez co źle zasypiam. Ciągle biegam do WC. I czuje się strasznie nieporadna np: w sklepie.. No i do tego plecy-bolą ![]() Ale to raczej typowe? ![]() ![]()
![]() |
#596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dbaj o siebie i malenstwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Wtajemniczenie
|
U mnie poszła próbka kremu do rąk Iwostin, oraz tuba kremu do rąk Eveline - Aksamitne dłonie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- i gratuluje dziewczynom, które dzielnie zużywają ![]()
![]() |
#598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, gdyby tak emocje ze mnie nie opadły, to bym nic nie kupiła ... A tak to ogromny kamień spadł mi z serca, na szczęście udało mi się załatwić pewną rzecz (choc były problemy ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-10 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję będę dbała...Już za 3 miechy się urodzi...Ujujuj to już niedługo!!!
MOJE PLANY ZAKUPOWE... muszę kupić jakiś delikatny szampon do włosów po tym jak te 2 mi się skończyły.. Mam w domu połówkę z YR ale robi mi łupież i zostawiam go mężowi, mam 1 przeciwłupieżowy z Avonu ale to też dla meża... No i mam zachomikowany zestaw GlisKur'a (szampon i odżywka) do blondu ...z tego mogłabym wyjac szampon i używać lubię tę markę ale.......Chciałabym używać go razem z odżywką a mam jeszcze 2/3 butli odżywki 500ml z Syoss'a ![]() ............ Dziś kupiłam sobie fajny eyeliner z firmy Golden Rose (naszej rodzimej-polskiej) w kolorze żywej zieleni. Byłam od dawna ciekawa jak mi w zielonym będzie. Nie kupiłam cieni ani kredki ..tylko ten eyeliner. Zobaczymy jak to będzie. Ale wiecie co pomyślałam?Mimo iż mam mało kosmetyków do makijażu teraz..To i tak myślę że to za dużo! Powinno się mieć 1 góra 2 paletki cieni w kolorach już sprawdzonych-które lubimy i nam pasują do oczu(!) Do tego 1 tusz do rzęs, 1 puder, 1 podkład, może ze 2 błyszczyki 1 róż (ew. jeszcze 1 bronzer) i ze 2 lakiery do paznokci: jasny na dzień i ciemny na wieczór..No może jeszcze jakąś kredkę do oczu lub właśnie eyeliner i koniec!! ja teraz mam (włącznie z zapasami) może 10 paletek cieni i uważam że i to jest za dużo.na co dzień używam 2..no...3! A i z 1 byłabym szczęśliwa. ![]() Nikogo nie obchodzi jak mnie widzi czy mam na oczach teraz zielony cień czy fioletowy..I jakiej marki. Nikt oprócz najbliższych (mąż, mama etc) nawet nie zauważy że inaczej się dziś pomalowaliśmy. A skoro mam wypróbowane niektóre kolory to powinnam się ich trzymać? ![]() ![]()
#600 |
BAN stały
|
przez Was to chyba i ja pójdę po tą Bielendę
![]() no chyba dziś wieczorem spiszę ostatnie kosmetyki w liście pielęgnacyjnej, za kolorówke zabiorę się w weekend i jestem przerażonaaaa ![]() sweet jelly takie ograniczenie cieni to nie dla mnie raczej ![]() ![]() Edytowane przez cherryPie Czas edycji: 2009-11-10 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.