|
|
#91 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mroczne zapachy :D
![]() Kat - nie jeszcze niestety nie ... eee tam ![]() Cytat:
Cytat:
nie wybuchło - chyba, że ekslopzję zapachową masz Kochana na myśli - powiem Wam, ze warto było ..... |
||
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
sprawdzam od czasu do czasu tę swoją mieszankę- i wreszcie doszłam do tego - stworzyłam domowymi sposoabami prawieHabanitę
|
|
|
|
|
#94 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
na mnie to piękne kwiaty i słodycz.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ciekawa jestem szalonego dzieła
|
|||||
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Gosieńko - szalone jest zabójczo .... żeby to wąchać trzeba mieć odpowiedni nastrój .... oj tak
No tak ... Habanita to moja potwora, maszkara, koszmar, trauma i zgrzytanie zębami ![]() Ale totocoś - to na szczęście prawie Habanita ... ufffff |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
odgrzebuje wątek, tak bliski mojemu gustowi
![]() Moje typy pewnie już wszyscy znają, ale się powtórzę; Zagorsk - Avignon - Encre Noire ![]() - Black KC - Serge Noire - Chanel Coco - Smok - Poison - Angel (ale tylko dla tych, co czują w nim słynne "trupie nutki", bo ja nie bardzo )
|
|
#99 |
|
Nindżopesz
|
Popieram kandydaturę Kozy
A tak poza tym to jestem wybredna pod względem tzw. mroczności i "rusza" mnie jedynie BC i klasyczny Poison. Z tym, że Koza jest mrocznie niepokojąca, BC magiczna a Poison taki, hm, gotycki
|
|
|
|
|
#100 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() dla mnie mhroczny w sposób moralnie podejrzany jest Musc Ravageur ![]() Coze oczywiscie popieram
|
|
|
|
#101 |
|
BAN stały
|
Ojj, dla mnie Koza chyba aż za mroczna nawet!
![]() Bo ja przecież w głębi duszy dobre dziecko jestem
|
|
|
|
|
#102 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Coze.. Hmm. Właśnie przeczytałam recenzje na KWC.. Hmm.. Redhaired, mam nadzieję, że przyniesiesz na warszawskie spotkanie cobym się mogła zapoznać?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Więc kto z Wawy to będzie mógł na miejscu odebrać.
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Według mnie mrocznym a zarazem smutnym zapachem jest Eden Cacharel.Jest taki wilgotny jak wieczór listopadowy.
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
[chodziło o Zaduszki]
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Black Cashmere jest bardzo mroczny
![]() Coze na mnie jest gorzką czekolada, niestety bez mroku Za to dużo ciemności czuję w Marescialli
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Najbardziej mroczne z mrocznych są dla mnie:
Avignon pogańska Czarna Koszmara niepokojący i wyuzdany Poison Black K. Cole Gold D. Karen (lilie z rodzinnego grobowca Louisa w Luizjanie) Black Tourmaline O. Durbano (to co zostało po spalonym Teatrze Wampirów) |
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie się powtórzę, że mi spróchniały Encre Noire przypomina powrót Lestata z bagien... i tę scenę na samym końcu, kiedy poprawia w aucie zbutwiały, koronkowy rękaw koszuli
|
|
|
#108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze mężowi nie kupiłam Terre d'Hermes a tu kolejny kandydat do olfaktorycznego odlotu Co do filmu to bardzo go lubię, nawet po latach z chęcią oglądam na projektorze i bawię się tak samo dobrze, jak w kinie za pierwszym razem. Scenę pamiętam doskonale |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Też uwielbiam ten film
I to ze względu na recenzję, a w niej porównanie do Lestata skusiłam się na współzakupowanie Encre Noire
|
|
#110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
same przystojniaki Mi do "Wywiadu..." pasuje Poison - dla wampirzycy w sam raz ![]() Cytat:
wyrosłam na wampirzą kusicielkę? ![]() Radze pamiętać, że niektórzy na forum twierdzą, ze kiedyś EN było bardziej dymne i drzewne (być może coś majstrowali przy składzie)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-11-10 o 13:13 |
||
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Witam kolejną fankę
i życzę rychłego odwieszenia zawieszonych zakupów |
|
|
|
|
#112 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() A Encre Noire jest na mojej liście zapachów do przetestowania
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to świeże, chłodne, cmentarne lilie i fiołki w Black KC....
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Piszesz o damskim Black KC? W nutach chyba nic nie ma o liliach.. Ale i tak kolejna pozycja na liście..
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i zielone, świeże łodyżki![]() i trochę fiołków... Inni czują cmentarne wieńce, zimne kaplice itp... oczywiście wersja damska - mają w douglasie i to w niezłej cenie (159zł za 50ml)
|
|
|
#116 |
|
Nindżopesz
|
Maja, przestań kusić tym Blackiem
Mnie się ostatnio właśnie kffiatków chce (aż Polly wysnuła teorię, że chcę w ten sposób przyciągać chłopcóff) i co będzie jak Ci Habcia nie podejdzie, hmm? ![]() A ja Wywiadu cuś nie lubię. Znaczy z przyjemnością obejrzałam ale bez większej fascynacji. Tak samo Królowa Potępionych mnie nie wzruszyła... Może latających flaków za mało Nie ma to jak Piła czy Rec...
|
|
|
|
|
#117 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie to horror, choć ja go odbieram jako komediodramat . Co do estetyki, to tak samo uważamCytat:
W życiu bym nie pomyślała, ze zapach uwięziony w takim opakowaniu może kryć takie lilie
|
||
|
|
|
|
#118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Black... Black... ![]() Kuszę, kuszę... to obejrzyj Hostel - tam fruwających kończyn i oczu jest sporo Cytat:
Dla mnie bardziej dramat z klimatami melodramatycznymi. A te lekko zarysowane podteksty między Louis'em a Lestatem, czy między nimi a Claudią... smaczki ![]() W temacie - lilie są też w Anais Anais (chemiczne wręcz) i Premier Jour Ricci (słabe)
|
|
|
#119 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A w temacie... Nie no, nie mam nic do dodania w temacie :P |
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego lubię horrory oparte na klimacie (Wywiad..., Ring, Lsnienie itp.) A żeby nie było offtopu, to... to ze mnie mroczna diablica i lubię mroczne zapachy I czy tylko ja w Tourmaline nie czuję krajobrazu po pożodze, tylko kuchenny kminek?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-11-10 o 15:19 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

Favkes, jakie szaleństwo
Twarda jesteś

A szkoda by było.

Nie bałaś się eksplozji?
Wyrazy uznania! 

Zapach mi bardzo dobrze znany zanim go poznalam. W zyciu nie doswiadczylam czegos podobnego..