|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V
Zasłużyłam wreszcie na kawę, cofnęłam się jeszcze jedną stronę
iiiiii Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie macie pojęcia jak poprawiłyście mój dzisiejszy spaprany humor BigMamita Ty się kuruj! Jutro na szczęście wolne, nie trzeba będzie odwłoka do pracy wynosić. Cytat:
![]() Joasia - nie idź, co będziesz na takie zimno i mokro lazła? ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Ha! wreszcie ja szczytuję ![]() i taka wyszczytowana wracam do pracy
|
||||
|
|
|
#4022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że jaki...? Poszłam Ci jusz ja hożo, jak to tylko ja rankiem potrafię - do pracy, zahaczając jeno o kuchnię i miskę z obiadem, wpadłam na wontek jeszcze na chwilę i widzę, że mię Mammita od południa samiuśkiego obraża ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- No i dzie jest, coby hańbę obrazy z twarzy swej zmyć? Hańba obrazy się z orgazmem nie wyklucza ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- edit: poszłam.
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
ło
ortografa szczeliłam ztej rozwiązłości grypowej upraszam o wybaczenie Zacórkowany miało być - że niby pozytywnie naergetyzowany we włykend przez CórkęFr. -z zamierzenia nieobraźliwie miało być a wyszło ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Poszła. Nie doczytała. Pozostał żal w sercu. U tamtej, że się ta nie wytłumaczyła u tej, że tamta nie zaczekała. Literatura i film znają takie przypadki. A potem oni się spotykają na starość i sobie wszystko roztłumaczają i płaczą z wielkiego żalu za utraconymi wspólnymi latami i tym , że mogło być tak pięknie, bo wespół Dzie idziesz ,Joasio - tam ziąb, wilcy wyją, hordy dzikie po polach się włóczą ... :rycze -smarkam-i bredze: ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- A wiecie Wy, że ja, z tego otępienia katarowego, to wczoraj zapomniałam wrócić z pracy swym własnym środkiem lokomocji ? ![]() Ja nie wiem, jak to się mogło stać ... od kilku lat dojeżdżam tak samo, a tu wczoraj kuleżanka mówi "To ja cię podwiozę, jak się źle czujesz" i ja wsiadłam do jej autka i z nią pojechałam ,a on biedny stał całą noc na zimnie i deszczu i nie wiedział, co się dzieje, ten mój biedny środek lokomocji boszsz, boszsz ... co ze mną będzie ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Sama z sobą gadam, to następny objaw ... dobrze, że mi się przerwa kończy, to i bredzić nie bedzie jak Joasiak poszet i nie wyłączył komputera i sie nie wylogował i przyjdzie zuodziej i wejdzie do jej domu i napisze posta "Dupa, dupa, dupa" i zbanują Joasiaka i fto udowodni, że to nie ona pisała ? ![]() ... to i ja idę, zobaczę kto do mnie napisał, bo mi tu pokazują, że mam wiadomość ...
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-11-10 o 12:07 |
|
|
|
#4024 |
|
Zadomowienie
|
Przyszłam powiedzieć serwus, cześć i czołem
Dziękuję Angel za zaproszenie . Tak długo się czaiłam, analizowałam, czy powiedzieć, że ja to ja, czy też ukradkiem zaglądać ...W końcu czarowi wątku uległam zupełnie i żeby anonimowym gościem nie być to się grzecznie ujawniam .Miłego wtorku |
|
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
BigMamo,
Ty pisalas wczoraj jakos, ze jak czytasz nasze posty, to kazdego inaczej, w innym tempie, tak? to ja Ci powiem tak - jak trafiam na twoj post, to nim zaczne czytac, to sie usmiecham mocnym usmiechem ja wiem, zes ty mamom juz nie dziewiczej mlodosci, jako i ja ale piszesz w taki jakis za***iscie swiezy sposob, ze mnie to rozwala i nawet bym rzekla, ze czasami mam bez to czulosc do Ciebie zebys se nie pomyslila, ze Cie lubie moze, to ci powiem tak - albo ci nie powiem danaido, ahoj
|
|
|
|
#4026 |
|
rude jest piękne:)
|
wie cie co jestescie kochane Fariatki sie smieje od ranca ,jak zejde to zawalosmiech
gadajaca w goraczce Mamita to juz dzis przechodzi sama siebie Danaido witaj i pisz,pisz jak najwiecej i co tylko chcesz ...lubimy czytac aaa i widac ,ze Tygrys faktycznie kolami do gory se lezy jak nie przymierzjac Moris ,swoja droga ciekawy to widok musis byc ![]() rano sie tylko zameldowal i dalej lezy
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-11-10 o 12:41 |
|
|
|
#4027 |
|
Zadomowienie
|
Doroto-Coco i CzarnaZuziu dziękuję za ciepłe przyjęcie
Czy Morisem jest ten krótkowłosy elegant-ekshibicjonista ?
|
|
|
|
#4028 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Danaido, to jest naczelny striptizer naszego watku
a w ogóle to witaj i czuj sie jak u siebie |
|
|
|
#4029 |
|
Raczkowanie
|
Witaj danaido, i Lou Lou też witam, bo żem zapomniała przy poprzedniej kawie
A Tygrys mógłby się obfocić w takiej pozie z kołami do góry. To byłby zaiste ciekawy widok
|
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
Margot, witaj nie widziana tu przez kilka dni
|
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Danaido witaj
Cytat:
, szczegolnie w takiej pozycji![]() BigeM - mała kwestia do wyjaśnienia Ty na "damce" tzn rowerze pomykasz do pracy czy bolidem?? Zostawiam taki enegrgetyczny kawałek Happysad - W Piwnicy U Dziadka |
|
|
|
|
#4032 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Witaj
a mój antyczny sprzęt domowy obsługuje Wizaż w takim tempie, ze zanim co napisze to usypiam..... po cichu liczę, ze mi tego urlopu nie odwołaja i pojawię się w tej instytucji dopiero w poniedziałek
|
|
|
|
#4033 |
|
Piers do przodu
|
Tja - Margota dobrze prawi - polać jej
![]() Witaj Danaido
|
#4034 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Polejcie mi czegoś otrzeźwiającego bo usypiam dzis w pracy
|
|
|
|
#4035 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A ja byłam pewna, że w awku jest dłoń...
PaCZcie jakie ładne okulary nieplastikowe
|
|
|
|
#4036 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamo
i potwierdzam to co juz wczesniej przede mna napisała Dorota. Nie nie mówiłas Lipko, ale miete poczułam ![]() Cytat:
![]() Danaido, witaj masz w avku piekna rzeźbe Rodina |
|
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
a ja to se widze w tej rzezbie, ze babeczka na golasa nogami do gory
albo widze, ze dlon co zanurzula palec wee, no wiecie wewczym ... jak nie wiecie, to zapytajcie Corki ![]() ja to tak widze |
|
|
|
#4038 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
Susiu
Moris wymietny ![]() prosze nam dawkowac nie-czesto bo peszy wymietne koty nie pora to na pozycje dla Tygrysa zawieje mu te, winogronka ![]() Swoja droga, nawiazujac do Morisa, jako mezczyzny ( rasa nie ma znaczenia ) to wszystkie chlopy zawsze chca swiatu pokazac; co ja tu mam ( znaczy tam, ten chlop ma ) siedzi taki w autobusie, nogi rozwalone, krok w szok a babina obok z nozkami w ciup i na brzezku ( bo miejsca nie starczylo ) strasznie mnie to wkurza i jest to zjawisko wszem-geograficzne czy to teraz takie modne zeby w srodkch transporu, zenskiej czesci pasazerow sugerowac obfitosc miedzynozna? a moze, miast mycia w mode weszlo wietrzenie, po drodze do pracy ![]() tak mnie najszlo refleksyjnie ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- przez Corke i Morisa ![]() Oczywiscie |
|
|
|
#4040 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
już myślałam, ze tylko mnie to zjawisko razi i mierzi - co więcej, ze jest to przejaw chamstwa czysto polskiego....Wsiadę na swojego ulubionego konika, ale napisze: to jest po mojemu kwestia wychowania - dziewczynkom się od małego zwraca uwage w stylu "jak Ty siedzisz" i jeszcze do niedawna o wiele rzadziej siezdarzało, zeby nawet młoda osoba rozwalała się w środkach komunikacji jak we własnej stodole - a facet to facet, niezależnie od wieku usiadzie i będzie se ten nabiał wietrzył
|
|
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie co, my juz wcale nie mamy gosci
obserwuje to zjawisko od wczoraj wyjechani sa, czy im sie partole znudzily moze za zimno ( atmosferycznie ) albo za goraco ![]() skad tu czlowiek ma wiedziec co taki gosc lubi, jak sie gosc okreslic nie chce w zloby daje co ma ( temu gosciowi ) ode geby odejmie a ten ( zbiorowo w dodatku ) nieobecny sie stawia nie dogodzisz... |
|
|
|
#4042 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Hahaha można i tak ![]() . W końcu człowiek to ponoć najdoskonalszy instrument![]() Też zimna, jak i reszta, nie mniej zimna![]() Córka D'artagnana Też uwielbiam tę rzeźbę, tym bardziej, że Rodinowi pozowała moja ulubiona rzeźbiarka Cytat:
Jeny, ale wy szybcy Wymiatacie tak, że nie nadążam. Wychodzi na to, że opóźniona w nadążaniu jestem po równo z moim komputerkiem
Edytowane przez danaida Czas edycji: 2009-11-10 o 13:51 |
|||||
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Margoto
bardzo sie ciesze, ze poruszone zostaly wazne problemy wagi miedzypanstwowej ![]() jak jaki gosc bedzie z nabialem tu bywal niech wie, nabial w sobie trzeba trzymac, bo kto jeszcze precjoza stlucze albo szaszlyk z parasola zrobi |
|
|
|
#4044 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
a mowila, ze taka zapracowana
![]() dopiero com przyuwazyla rozprezenie Margoty czar Corki zatacza biurowe kregi biada
|
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
A jaa, a jaa widziałam gościa cień dziś rano
a nawet dwa cienia widziałam, naprawde .... Tharonie, a czemuś Ty się zadał z tem pytaniem? ![]() ja się bojam na niego odpowiadać, bo ty mi zaraz powiesz, że to się dobrze stało, że ja zapomniałam o swym stalowym rumaku i wróciłam do dom podwieziona ... a to fcale niedobrze, bo musiałam dziś pieszo iść ... ha! ale się o poranku zdziwiłam, że nie ma mojego rowera, aż zapomniałam, że mam katar ![]() A ja myślałam, że Danaidowy avek to jest dłoń ugniatająca glinę, ale mi się ilość palców nie zgadzała ![]() Witaj, Danaido ![]() Te panowie takie rozpostarte w środkach lokomocji, to cowboy'e som Jak taki kałboj spędzi dzień (lub noc to mu się potem nóżki nie schodzą
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw sie nazbyt Danaido ogarniesz sie w tem wszystkim raz - dwa najpierw niech odpowie na pytania 2: pytanie pierwsze -czy ma troche sadla na sobie ? pytanie drugie - czy wie gdzie teraz podziewa sie MamaB? edit - zwalniam Cie z odpowiedzi na pytanie nr.2
Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-11-10 o 14:13 |
|
|
|
|
#4048 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Pytanie nr 3:
- czy posiada meteoryty względnie czerwoną szminkę? |
|
|
|
#4049 |
|
Piers do przodu
|
A ja muszę się przyznać do czegoś
![]() Miałam kiedyś taką sytuację w kolei podmiejskiej - naprzeciwko mnie usiadł był młodzian z wieeelką torbą, którą zamiast podsadzić na półeczkę przeznaczoną torbom to on tak sru przed siebie .... nogami rozkraczonemi objąłszy z pełnym błogostanu uśmiechem biedra opuścił do rantu ławki ...... Po jakimś czasie nie wiedziałam, jak mam zmienić pozycję, nogi w ciup zaczęły mnie mrowieć i drętwieć, znikąd ratunku .... no kaszana, torba na oko ciężka jak cholera który oczywiście był wraz z rantem ławeczki plasticzanej przeciwwagą dla mojej zmiany pozycji przyrodzenie nie ucierpiało, gość zaczerwieniony torbę sru na miejsce właściwe nad własną potylicą a i nóżki zawędrowały grzecznie w ciup i pod ławeczkę
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-11-10 o 14:19 |
|
|
|
#4050 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
BigMamo dziękuję Cytat:
kiedy ja wiem, że sadło to najdelikatniejszy tłuszcz zwierzęcy używany w kuchni i kosmetyce... o rany Coco , czemu się pytasz? Nie jestem smacznaEdytowane przez danaida Czas edycji: 2009-11-10 o 14:22 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

tu nie pomoże - wszystko po bandzie nie przekraczając cienkiej czerwonej linii

ortografa szczeliłam ztej rozwiązłości grypowej
,

.
...W końcu czarowi wątku uległam zupełnie i żeby anonimowym gościem nie być to się grzecznie ujawniam

a mój antyczny sprzęt domowy obsługuje Wizaż w takim tempie, ze zanim co napisze to usypiam..... po cichu liczę, ze mi tego urlopu nie odwołaja i pojawię się w tej instytucji dopiero w poniedziałek
już myślałam, ze tylko mnie to zjawisko razi i mierzi - co więcej, ze jest to przejaw chamstwa czysto polskiego....
Wymiatacie tak, że nie nadążam. Wychodzi na to, że opóźniona w nadążaniu jestem po równo z moim komputerkiem