Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-10, 12:41   #1321
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Cześć dziewczyny, ale brzydki dzień

Byłam na seminarium, koszmar jakiś, 1,5 h wysłuchiwania kazania...
Mam dziś bóle brzucha jak na @, boję się, że lada chwila przyjdzie A 36dc jest :/
Stary 2009-11-10, 13:11   #1322
BordAna
Zadomowienie

co do poznawania przez internet.. to ja swoje TŻ poznalam na gg :P
jakoś tak byłam w takim wieku, gdzie wszystkie moje koleżanki miały już kogoś a ja ciągle sama...
brzydka i samotna...
no i chodziłam do kafejki internetowej i czasami na kółko informatyczne i no szukałam jakichś "Panów" z okolicy...
z tym, którym teraz jestem przed pierszym spotkaniem rozmawiałam a raczej "klikałam" może z 4 miesiące.... bardzo nieregularnie..potem zaproponowałam wymienienie się nr kom..
odważna byłam
no nic...
i tak to jakoś wyszło...
tak naprawde to ja szukałam kolegi, jakiegoś takiego znajomego - bratniej duszy...
to on mnie pierszy złapał na rękę...
ehh.. kiedy to było
zabawne wspomnienia

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

dziewczyny myślicie że naczynie porcelitowe nadaje się do piekarnika??
mam takie naczynie z podgrzewaczami.. a chce rybę zrobić w inny niż zazwyczaj sposób no i zastanawiam się czy mogę to naczynie włozyć do piekarnika na 200st??
Bo chyba podgrzewaczom nie uda się przypiec ryby, coo??
BordAna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 13:19   #1323
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82
Smile Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Witajcie dziewczyny!
Tak sobie Was tu czytam i stwierdziłam, że może zostawie tu jakis swoj ślad..
Ja z moim obecnym mężem poznaliśmy się na portalu randkowym, potem było gg.. potem spotkania w reali i od pierwszej randki już codzienne spotykanko
od 11 lipca jestesmy malzenstwem,, we wrzesniu wzielam ost opakaowanie tabletek i tak sobie myslimy ze od przyszlego miesiaca zaczynamy starania o dzidziusia,,, Tak wiele naszych znajomych ma problemy z zajsciem w ciąże... jak nie problem lezy po stronie kobitki, tak po stronie faceta, wiec stwierdzilismy ze trzeba wczesniej zaczac o tym myslec...
Jest moze któraś z dziewczyn ktora właśnie w grudniu zaczyna starania?
Pozdrawiam Was Serdecznie
Mpik82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 13:37   #1324
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BordAna Pokaż wiadomość
dziewczyny myślicie że naczynie porcelitowe nadaje się do piekarnika??
mam takie naczynie z podgrzewaczami.. a chce rybę zrobić w inny niż zazwyczaj sposób no i zastanawiam się czy mogę to naczynie włozyć do piekarnika na 200st??
Bo chyba podgrzewaczom nie uda się przypiec ryby, coo??
a nie ma na spodzie napisane do jakiej temp można je używać?? Ja bym sie nieco bała. A z podgrzewaczem mozesz spróbować, na przyszły tydzień obiad jak znalazł i może nawet rybka bedzie już przepieczona
Nadal czekam na fotki tej kuchni

Mpik witaj, twój nick kojarzy mi sie tylko i wyłącznie ze znanym empikiem Nie wiem kiedy u nas staranka, też chciałabym w grudniu, ale pewnie dopiero w przyszłym roku się da, sytuacja z pracą jakoś nadal nas nie przekonuje do działania.

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 13:45   #1325
Ollliwka
Zakorzenienie

abz tydzień temu to ona sama się nie pojawiła a nie byłam dopiero raz - wczoraj na seminarium.
lenka a już temat pracy masz?
kretencja 240 sporo chce za mieszkanie , ktore wymaga remontu , ciekawe ile opuści kiedy się dowiecie?
bordana ja też szukałam bratniej duszy , kolegi jak zaczełam z TŻ sie widywac a tu prosze a co do naczynia to nie wiem
mpik82 jest dużo dziewczyn na wątku , ktorych staranka sa w toku wiec dolaczysz do nich

abz poinstruujesz mnie jak wykonać taki odnośnik jakby hiperłącze jak w Twoim podpisie do suwaczka ? kiedyś udalo mi sie zrobic , ale nie pamietam co i jak trzeba wpisac

Edytowane przez Ollliwka
Czas edycji: 2009-11-10 o 13:49
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 14:04   #1326
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
My malutcy więc i dzidzia wzrostem nie będzie walić po oczach
Zgadnij a ile macie z mężulkiem wzrostu?

A co do ceny toxo, okazało się, że 25zł to właśnie za ten jeden współczynnik czyli suma sumarum 50zł za toxo (IgG i IgM)

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Kakusia tak to jest nieobowiazkowe.Ale co raz wiecej lekarzy ma swietny sprzet i jest przeszkolonych z tego zakresu i robi je swoim pacjentkom.
Aldii w takim razie mam nadzieję, że mój Gin też mi zrobi - jednak nie mam porównania czy Jego sprzęt jest świetny czy zwykły na pewno na następnej wizycie podpytam

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Chyba żadnych || nie będzie i tym razem. Od wczoraj wieczorem mam jakieś plamienie (już myślałam, że miesiączka, ale krwi na razie nie widać), brzuch mnie wczoraj napieprzał jak na okres, dziś raczej spokój. I tylko to plamienie brązowe...
Kretencja co do plamienia - ja jak dostałam w dniu @ takiego brązowego plamienia byłam pewna, że to początek @ ale 4dni później zobaczyłam II kreseczki

Anessko może właśnie teraz, kiedy oficjalnie zaprzestaliście rozmów o dzidziusiu, TŻ sam dojrzeje do takiej decyzji? Czasem decyzje mężczyzn Nas zaskakują i to w najmniej oczekiwanym momencie Ja tam wierzę że doczekasz się dziecka prędzej niż się sama tego spodziewasz

Malga19 śliczny brzusio ale po opisie poniżej Twoich postów widzę, że jesteś w końcówce (31 tc?) więc patrząc na to zdjęcie malutki i zgraniutki masz brzusio? ja już się nie mogę doczekać aż urośnie mi mieszkanko mojego Skarba, mam nadzieję, że kilogramy pójdą tylko w brzusio i piersi swoją drogą, kiedy ciąża była u Ciebie widoczna?

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Jakby ktoś chciała wiedzieć to dzisiaj w Biedronce są body niemowlęce za 9,99 z długim rękawem. Ładne kolorki.
oglądałam je wczoraj - bardzo ładne łądne były też dresiki niemowlęce (odpinane w kroczku) za 19,99zł
szkoda tylko, że sobie obiecałam zaprzestanie zakupów aż ciąża nie będzie widoczna
W Realu też są fajne promocje - TŻ kupił kiedyś taki komplet za 29,90zł - kocyk, czapeczka, body z krótkim rękawem, kaftanik, śpioczki i pajacyk
za to w tą sobotę w Realu TŻ namówił mnie na kupno śpiworka bo był przeceniony na 7zł co prawda rozmiar 68 ale będzie na zaś były też body za 1,99zł a ja głupia uparłam się, że narazie się wstrzymam

BordAna widzę, że masz podobną sytuację - również szukam pracy, z tym, że ja na gwałt, póki brzuszka nie widać. Powinnam też wziąć się za pisanie pracy mgr ale zapału brak też się czuję beznadziejnie, do dupy, taka która się do niczego nie nadaje.

Cytat:
póki co to moje plany jeszcze na dzien dzisiejszy wyglądają tak:
nastawić pranie... tylko pojęcia nie mam gdzie będę to suszyć... pogoda do d... nawet ubrań nie przewieje...
a w mieszkaniu znowu będzie straszna wilgoć od tego suszenia jeśli bede suszyła w domu...
pod tym względem wkurza mnie już mieszkanie tutaj....
ehh...
ogarnąć trochę mieszkanie
zrobić obiadek
no i pobyczyć może sie trochę na kanapie z Autobiografią J.Chmielewskiej
1). ooo też muszę wstawić pranie a taaak mi się nie chce ja suszę w łazience - tam mam kaloryfer na 5, więc jest cieplutko i pranie raz dwa schnie
2). ehh na to nastawiam swoją psychikę już miesiąc wszystkie mojeciuchy z szafy wylądowały na fotelu i jak widzę tą kupkę do sprzątania wychodzę z sypialni
3). o tak - dzisiaj rosołek - idealny na paskudną pogodę tylko nie wiem co na drugie danie?
4). pobyczyć się z mamusiowymi gazetkami

Witam Mpik

Co do poznania się z naszymi TŻtami widzę, że nie jestem tu jedyna, która poznała swojego męża na gg

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka

Edytowane przez Kakusia
Czas edycji: 2009-11-10 o 14:05
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 14:06   #1327
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny

ale dziś mam do dzień, popłakałam się normalnie, szukam pracy i byłam na rozmowie i okazało się że się nie dostałam, a koleś mówił mi że mam duże szanse....... porażka

pozdrawiam

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 14:30   #1328
kretencja
Zakorzenienie

Witam Mpik82

Olliwko,
tak z rozmowy z nim, z obserwacji zachowania, wywnioskowałam, że po prostu nie ma rozeznania, jakie są ceny teraz. Stwierdzili z żoną, że 4tys metr, ale faktem jest, że to raczej za odnowione mieszkanie. Jedynym czynnikiem, który może podnosić u niego cenę powiedzmy względem parteru jest piętro - trzecie, czyli świetne. Ale i tak, jeśli za 240 kupilibyśmy na parterze lub na 4 piętrze po remoncie, w bardzo dobrym stanie (a tak jest, bo oglądaliśmy przecież już inne w takich cenach) to myślę, że powinien co najmniej do 220 zjechać. Mąż chce do niego zadzwonić, możliwe, że w czwartek (a może dzisiaj, już nie wiem) i po prostu powiedzieć, że za to mieszkanie możemy dać 215 i to byłaby mniej-więcej adekwatna cena. Jeśli się zgadza - super, jak nie, trudno, szukamy dalej...

Kakusiu, no niestety, u mnie ewidentnie rozwinęła się @, już powoli się kończy. Rozpoczynamy więc ósmy cykl starań...

Zaraz się zabieram za robienie obiadu.
Miłego popołudnia!

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 14:33   #1329
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Ollliwka, mam temat pracy, tylko on nie pozwala pisać pracy dopóki nie przyniesiemy projektu (nie planu) naszej pracy. U nas na seminarium są 4 dziewczyny razem ze mną i on nam nie daje żyć. Ostatnio miałam ten projekt źle, wytłumaczył mi co i jak i zaniosłam dziś dobrą wersję i znowu mówi, że źle! Trochę się zdenerwowałam i pewnie miałam taką minę, a on do mnie że ostentacyjnie demonstruję swój bunt !!! Co za ................

Sloneczko555xxx, nie smuć się

Ja się chyba zatrułam Zjadłam dziś tylko śniadanie, taką wędlinę którą kupił mąż (a ja nie jadam za bardzo wędlin, ale się skusiłam) i chyba była nieświeża, bo strasznie źle się czuję, mam rewolucję w żołądku i biegunkę do tego chyba

Zapomniałam dodać, ja też z tych co poznały męża w necie...

Edytowane przez Lenka*
Czas edycji: 2009-11-10 o 14:35
Lenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 14:42   #1330
olayya
Raczkowanie

Kakusiu a w którym jesteś tygodniu ?

To ja mojego męża poznałam na grilu moje koleżanki ściągneły go z myślą o mnie i jakoś tak sobie od razu spasowaliśmy.

Nasza dzidzia
olayya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 14:49   #1331
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olayya Pokaż wiadomość
w 11 tygodniu a Ty?

Nasza Córunia

Stary 2009-11-10, 14:50   #1332
Ollliwka
Zakorzenienie

kretencja a metraż jaki jest tego mieszkanka? nawet 215 to sporo

lenko a na jaki temat będziesz pisała?
Stary 2009-11-10, 15:00   #1333
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Ollliwka, piszę po niemiecku z tekstologii, porównanie reportaży podróżniczych w prasie kobiecej niemieckiej i polskiej.

Kretencja, a co dobrego gotujesz?
Stary 2009-11-10, 15:16   #1334
kretencja
Zakorzenienie

Olliwka, 53 metry, standard, takiego właśnie szukamy mniej-więcej 215 za mieszkanie do odświeżenia z łazienką do remontu to sporo, ale trzecie piętro i lokalizacja bardzo fajna

Lenka, gotuję zupkę groszkową, łatwa, szybka i pyszna

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-11-10, 15:49   #1335
Tity
Zakorzenienie

Awenturyn bardzo ładny gest z Twojej strony wobec tego bezdomnego. Dobre serduszko masz
Cytat:
Napisane przez Mpik82 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny!
Tak sobie Was tu czytam i stwierdziłam, że może zostawie tu jakis swoj ślad..
Ja z moim obecnym mężem poznaliśmy się na portalu randkowym, potem było gg.. potem spotkania w reali i od pierwszej randki już codzienne spotykanko
od 11 lipca jestesmy malzenstwem,, we wrzesniu wzielam ost opakaowanie tabletek i tak sobie myslimy ze od przyszlego miesiaca zaczynamy starania o dzidziusia,,, Tak wiele naszych znajomych ma problemy z zajsciem w ciąże... jak nie problem lezy po stronie kobitki, tak po stronie faceta, wiec stwierdzilismy ze trzeba wczesniej zaczac o tym myslec...
Jest moze któraś z dziewczyn ktora właśnie w grudniu zaczyna starania?
Pozdrawiam Was Serdecznie
Witamy serdecznie. Jak będziesz chciała z nami zostać to wpiszę Ci na naszą listę satarankową. Jest nas sporo, więc możemy się skutecznie wspierać niektóre z nas już zaczęły, niektóre dopiero zaczną, to w sumie nie ma większego znaczenia. Grunt, że w kupie siła
Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

ale dziś mam do dzień, popłakałam się normalnie, szukam pracy i byłam na rozmowie i okazało się że się nie dostałam, a koleś mówił mi że mam duże szanse....... porażka

pozdrawiam
Oj. Przykro. Najpierw nadziei narobią, a potem powiedzą bye Następnym razem się uda Nie łam się. Mój mąż też wiele razy chodził na rozmowy. W jednej firmie był ze 3 razy i go nie przyjęli, chociaż wydawało mu się, że wiedzą zapunktował..., ale potem kolega którego brat tam pracował powiedział, że biorą tych co im się "spodobają".

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Ollliwka, mam temat pracy, tylko on nie pozwala pisać pracy dopóki nie przyniesiemy projektu (nie planu) naszej pracy. U nas na seminarium są 4 dziewczyny razem ze mną i on nam nie daje żyć. Ostatnio miałam ten projekt źle, wytłumaczył mi co i jak i zaniosłam dziś dobrą wersję i znowu mówi, że źle! Trochę się zdenerwowałam i pewnie miałam taką minę, a on do mnie że ostentacyjnie demonstruję swój bunt !!! Co za ................

Sloneczko555xxx, nie smuć się

Ja się chyba zatrułam Zjadłam dziś tylko śniadanie, taką wędlinę którą kupił mąż (a ja nie jadam za bardzo wędlin, ale się skusiłam) i chyba była nieświeża, bo strasznie źle się czuję, mam rewolucję w żołądku i biegunkę do tego chyba

Zapomniałam dodać, ja też z tych co poznały męża w necie...
No zdarzają się tacy ludzie co się wszystkiego czepiają. Też mam paru terrorystów w tym semestrze. Staram się nie wyhylać za bardzo... A za nie przyjście @ trzymam nadej kciuki
Cytat:
Napisane przez olayya Pokaż wiadomość

To ja mojego męża poznałam na grilu moje koleżanki ściągneły go z myślą o mnie i jakoś tak sobie od razu spasowaliśmy.
I ja nie poznałam swojego męża przez net tylko na grillu Koledzy z akademika mnie zaprosili kiedyś i u nich w pokoju czekał sobie mój mąż. Miał nie iść na grilla, ale jak twierdzi jak mnie zobaczył to poszedł Później też miał się nie pojawić na spotkaniu z kolegami, ale poszedł i cały czas na mnie zerkał. A pierwszego wieczora po grillu wysłał mi serduszko na gg Po tygodniu złapał mnie za rękę i przeszliśmy na piechotę przez cały Wrocław w nocy...odprowadzał mnie do domu i taki był uskrzydlony, że na piechotę wracał do siebie...znowu przez cały Wrocław

U mnie też paskudny dzień. Wynudziłam się w pracy i zmarzłam znowu Wróciłam wcześniej i położyłam się do łóżka na małą drzemkę. Jakaś nie do życia dzisiaj jestem. plamienie jest troszkę większe niż wczoraj i pobolewa mnie brzuch, czyli identycznie jak przy poprzednim plamieniu. Ale optymistycznie twierdzę, że to owulacja, no bo niczym się nie stresowałam w tym miesiącu, więc to nie ze stresu. Tym bardziej, że się nie staramy. W 4 dc tylko nam gumka pękła, ale to raczej mało prawdopodobne, żeby to była przyczyna.
A w domku już dzisiaj strop robią Jeszcze trochę i będą kryć. Mam nadzieję tylko, że jeszcze ktoś tam się z nami pobuduje, bo strach samemu na takim polu szczerym.
Właśnie na kolanka przyszedł mój mały kotek i patrzy co tu do Was piszę

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2009-11-10 o 15:51
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 16:19   #1336
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Kretencja, ja też niedawno gotowałam groszkową. A dzisiaj poszłam na łatwiznę, bo dostałam od teściowej kapustkę na łazanki, i tylko ugotowałam dzisiaj makaron do tego i obiadek w 10 min

Ja poznałam męża na czacie internetowym... jak byłam w Niemczech. Przez 5 miesięcy rozmawialiśmy na czacie, mailowalismy, dzwonilismy, pisalismy nawet listy, aż w końcu zaprosiłam go tam do siebie i przyjechał 2 tygodnie byliśmy razem, sami, a potem przez kolejne 5 miesięcy znowu na odległość. Ale jak już wróciłam do Polski z powrotem, to pojechałam prosto do Lublina i już tu zostałam......
Stary 2009-11-10, 16:26   #1337
kretencja
Zakorzenienie

A ja poznałam męża... przez radio

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-11-10, 16:39   #1338
BordAna
Zadomowienie

przez radio??<wow>
to jeszcze romantyczniej niż przez gg
Stary 2009-11-10, 16:40   #1339
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
a jak ??
Stary 2009-11-10, 16:43   #1340
BordAna
Zadomowienie

tak jak obiecałam zamieszczam zdj kuchni rodziców....

to nie moja kuchnia więc na kolory nie miałam wpływu
Stary 2009-11-10, 16:51   #1341
kretencja
Zakorzenienie

Była taka lista przebojów - Lista Przebojów Radia Łódź. Dużo wtedy słuchałam, fajne klimaty, ludzie pisali tam listy, które były czytane na antenie, pozdrawiali się, także nawiązywali znajomości. Miałam 16 lat i byłam zakochana w Gawlińskim i Wilkach. No i facet przeczytał list od chłopaka z Sieradza, że gra na gitarze, uwielbia Wilki i chętnie nawiąże korespondencyjne znajomości. Ponieważ uwielbiałam też pisać listy, oszalałam Chłopak słuchający Wilków! Z tej radości ledwie zdążyłam nagrać adres. Następnego dnia napisałam list, trochę o sobie, takie tam... Nie minął chyba tydzień, jak odpisał. Wydał mi się bardzo sympatyczny, inteligentny, ciepły, romantyczny nawet. Dwa miesiące później spotkaliśmy się pierwszy raz na żywo. Przyszedł do mnie do domu - czyli spotkałam męża w progu mieszkania Rodziców Serce mi stanęło jak go zobaczyłam - wysoki brunet, długie włosy, ciemne oczy, z gitarą - totalnie mój typ To ja go "poderwałam" - jakiś miesiąc potem napisałam do niego, że zaczynam coś czuć... I tak, półtora miesiąca po tym jak pierwszy raz się zobaczyliśmy, byliśmy parą. Na odległość, oczywiście
W marcu minie 10 lat jak jesteśmy razem

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-11-10, 17:07   #1342
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Była taka lista przebojów - Lista Przebojów Radia Łódź. Dużo wtedy słuchałam, fajne klimaty, ludzie pisali tam listy, które były czytane na antenie, pozdrawiali się, także nawiązywali znajomości. Miałam 16 lat i byłam zakochana w Gawlińskim i Wilkach. No i facet przeczytał list od chłopaka z Sieradza, że gra na gitarze, uwielbia Wilki i chętnie nawiąże korespondencyjne znajomości. Ponieważ uwielbiałam też pisać listy, oszalałam Chłopak słuchający Wilków! Z tej radości ledwie zdążyłam nagrać adres. Następnego dnia napisałam list, trochę o sobie, takie tam... Nie minął chyba tydzień, jak odpisał. Wydał mi się bardzo sympatyczny, inteligentny, ciepły, romantyczny nawet. Dwa miesiące później spotkaliśmy się pierwszy raz na żywo. Przyszedł do mnie do domu - czyli spotkałam męża w progu mieszkania Rodziców Serce mi stanęło jak go zobaczyłam - wysoki brunet, długie włosy, ciemne oczy, z gitarą - totalnie mój typ To ja go "poderwałam" - jakiś miesiąc potem napisałam do niego, że zaczynam coś czuć... I tak, półtora miesiąca po tym jak pierwszy raz się zobaczyliśmy, byliśmy parą. Na odległość, oczywiście
Noo to się nazywa romantyzm

Nasza Córunia

Stary 2009-11-10, 17:09   #1343
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Noo to się nazywa romantyzm

Nooo
Stary 2009-11-10, 17:38   #1344
Tity
Zakorzenienie

kretencja świetna historia Rzeczywiście mieliście nietypowe poznanie

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 17:44   #1345
olayya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
w 11 tygodniu a Ty?
przypuszczam, że w 7 bo gin jeszcze mi nie potwierdził. w piątek się dowiem. Mam taką nadzieję .

Cytat:
tak jak obiecałam zamieszczam zdj kuchni rodziców....

to nie moja kuchnia więc na kolory nie miałam wpływu
no kafelki według mojego gustu położone równo Mieliście z mężem duuużo roboty zwłaszcza, że one takie małe były.

Cytat:
Cytat:
Ale romantycznie love story normalnie

Nasza dzidzia
olayya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 18:17   #1346
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

hej laseczki ja dzisiaj mam kiepski dzien dostalam list ze szpitala ze mam anemie i musze brac tabletki niestety
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 18:36   #1347
kretencja
Zakorzenienie

Bardzo Wam dziękuję Ja myślę, że każda historia to love story, trzeba tylko ładnie opisać

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-11-10, 18:37   #1348
Ollliwka
Zakorzenienie

kretencja faktycznie historia poznanania swojego męża ciekawa a czy teraz też czytają listy na antenie radia?

a ja napiszę ,że ani na czacie , gg czy przez radio , ale też internetowo poznałam swojego TŻ - na fotka.pl dał mi ocenę ja podziękowałam i kolejne 3 dni pisaliśmy na fotce, później wyjechał na dwa tyg. nad morze ze znajomymi więc cisza i pod koniec wakacji spotkanie. Nie spodziewałam się ,że coś z tego będzie a jednak
Stary 2009-11-10, 18:42   #1349
kretencja
Zakorzenienie

Olliwka, powiem szczerze, że nie wiem, czy jeszcze czytają, bo nie słucham radia od dawna. W ogóle wydaje mi się, że tej listy już nie ma. Prowadził ją dosyć znany w Łodzi prezenter - Adam Kołaciński.

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-11-10, 18:55   #1350
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

ja mojego TZ poznalam tez przez internet na czacie na wp no i po miesiacu smsowania i rozmow przez tel spotkalismy sie no i jakos tak zostalo
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości