|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
Bartuś jest jak trubodymoman ;DDDD hahahaha a tak naprawdę jest MISTRZ ! <3 "bartuś jest jak blask księżyca jak cudowny zachód nad morzem ja go poprostu kocham!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!" "Bartuś Kurek jest jak słodkie ciastko z bitą śmietaną i te oczyy..." zuzolaandia
A tu dla kontrastu jakiś zazdrosny pan o nicku Biały kieł: "Jest jak pryszcz na d.upie albo wiecznie powracająca opryszczka.Tak ogólnie jak go widzę to mam skojarzenia z hemoroidami." ![]() Inteligęty, c'nie ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2492 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no tak oczywiście ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() panu białemu kłu się wcale nie dziwię ![]()
![]() |
#2494 | ||
Zadomowienie
|
Nygus
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() gdyby nie to forum, to nie byłoby się z czego pośmiać, a hot13 nie miałyby się gdzie zwierzać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ola, gdyby nie było onetu, ja bym uruchomiłs forum, gdzie hotki mogłyby dać upust swoim emocjom ![]() trzeba wychodzić na przeciw potrzebom ówczesnej młodzieży ^^
![]() |
#2497 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Spoglądając na twoją miejscowość, przypomniałam sobie o istnieniu piosenki 'californication' RHCP i właśnie sobie jej słucham ![]() Hahaha, może ma szczękościsk ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2498 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2499 |
Zakorzenienie
|
nikt się nie naśmiewa :P
tylko wymieniłam jego jedną wadę ![]() dobra lachony, ja idę spać ![]() kolorowych ![]()
#2500 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2502 |
Zakorzenienie
|
Marta ! to ja zauważyłam, ze Kamili (Reg) dzisiaj nie było
![]() ![]() a Riddim widziałam dzisiaj na gadu ![]()
#2503 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie oszukaniec, tylko myślę przyszłościowo ![]() Ja nawet nie wiem, od ilu jest u mnie 2.... Jutro alb o pojutrze zeskanuję ![]() Cytat:
![]() To mnie i Tżta dzisiaj nasz Irek złapał: "o jak waszej klasy dawno nie widziałem" (bo była matura) Tż: "jutro się zobaczymy" "to super ![]() ![]() Cytat:
![]() Kolega w zeszłym roku Operonowska historia 70, prawdziwa 50, wos 80, później 40 ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak serio, to babce z biologii, matmy, fizyki, polskiego, uzbierałoby się ![]() Pisała do mnie rano, więc ma się dobrze ![]() Od 3 minut jestem pełnoletnia ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-11-09 o 22:39 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Zakorzenienie
|
Cześć Chomiki
![]() Ta gadka o forum mnie rozbroiła. ;p Precz od Fabiana D.! To Ty się tak późno urodziłaś? Ty to jakieś dziecko z poślizgiem - nie dość,że w połowie listopada, to jeszcze po 23,00 ![]() Pytałyście,dlaczego zrezygnowałam z mażo. No tak, po części brak czasu, a po części niezbyt sympatyczne relacje w zespole. Nie poszłam w sobotę na trening, bo myślałam, że dziewczyny pojechały na szkolenie (na które ja nie miałam jechać, bo rodzice mi nie dali kasy) Pomyliły mi się daty po prostu, bo to ma być jednak za 2tyg. A dowiedziałam się,że sympatyczne koleżanki z zespołu ![]() Zresztą ogólnie przestałam czuć się tam dobrze. Miłego dnia ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-11-10 o 06:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2505 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry Bobry ;*
Cytat:
ja bym im tak dogadała, że by im w pięty poszło. ![]() jak mnie tacy ludzie drażnią. mam pracę klasową (stylistyczną) z "Granicy" i "Przedwiośnia".. i kazała nam przyjść na 8:00, mimo, że normalnie mamy na 9:00! ![]() durny babol. to idę. miłego dnia Żbiczki ;**
![]() |
#2506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po części miały podstawę by tak powiedzieć, nie przeczę. Nie miałam 100%-owej frekwencji na treningach, ale bez przesady, raczej na występach nie myliłam kroków ani nic w tym stylu. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wejdę na Onet, to się więcej dowiem i wam napiszę, haaaa ![]() Jeśli uważasz, że tak będzie lepiej, to dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam to samo, tylko że w czwartek ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2508 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Bażanty.
![]() Telefon od kuriera mnie obudził. ![]() A miałam wyłączone dźwięki i byłam zakopana w kołdrze. Widać jakie mam głośne wibracje. xD Ale dobrze, że mnie obudził. Miałam wstać o 7, a zadzwonił o 7.30. ![]() Wstaję rano, mimo że mam na 11.35, żeby było równomiernie, regularnie, bo ja zdrowy tryb życia prowadzę. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie. ![]() Riddim to już ło ho ho nie było. A to. ![]() Cytat:
![]() Łaaa, to nieźle mu spadło. ![]() Tak późno się urodziłaś? Prawie 10.11. ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się urodziłam o 19.50. ![]() Tańczyłam kiedyś w zespole, więc mogę Ci powiedzieć jak to wygląda z drugiej strony. Może dziewczyny są zazdrosne o to, że Ty jesteś lepsza? A do tego jak zdarza Ci się opuścić treningi, a potem występujesz w początkowych rzędach. Wtedy mogą czuć się baaardzo zazdrosne. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- http://demotywatory.pl/382377/-Szczesliwy-numerek łahahaha. ![]() ![]() Idę poczytać o roślinkach. Miłego dnia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry;*
jeżeli chodzi o późne godziny to ja się chyba urodziłam o 2:45 am ![]() pff. pogardzili moją krwią. Nie to nie. A tak na serio na wstępie pani pyta się mnie, czy ważę 50 kg, na co ja "Taak, oczywiście" (a ważę 48.)I hasło do mnie "Wyglądasz mizernie." ![]() ![]() głodna jestem. ![]()
#2510 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie kiedyś był fajny woźny (ciągle go widuję bo mieszka w szkole), pan Manfred. no świetny był, zawsze pożartował, a raz jak mu zaniosłam czekoladę na Święto KEN to miał łzy w oczach ![]() pan Zbyszek też jest spoko. kiedyś w pierwszej klasie LO ktoś wsadził szpilkę w drzwi na matmie żeby nie bylo pracy klasowej ![]() ![]() przeżyłam dzisiejszy dzień. trochę męcząco, ale w porządku. ![]() miłego dnia Żbikosławy ;**
![]() |
#2511 | |||
Zakorzenienie
|
Hej Sancho Pansy
![]() Cytat:
Łaaa, a ja się urodziłam o 9,00 rano ![]() Wydaje mi się, że są w zespole dziewczyny lepsze ode mnie. ![]() Nie powiem, będę tęsknić za treningami. Ale... no nic, rozdział zamknięty. Muszę tylko oddać sukienki, buty i pałkę. ![]() ;* Cytat:
![]() Cytat:
![]() No, dokładnie. Dlatego czasami lepiej przyjaźnić się z facetami, oni są dużo bardziej szczerzy i prości. Jak jeden drugiemu coś zrobi, to ten pierwszy mu przyłoży i dalej są kumplami ![]() Ee tam, nie lubię starcia ja kontra większa grupa. ![]() MAMY WOLNE 1,5 DNIA, ŻBIKI! ![]() ![]() Edit: mieliśmy apel i dyrka przez mikrofon się sapała,że na fakultety nie chodzimy. -.- My, tzn. 3-klasiści. Powiedziała, że będzie co tydzień sprawdzała dzienniki i z każdym z osobna się rozliczała z każdej nieobecności. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-11-10 o 13:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież wiesz które to gadały. Podeszłabym jakby stały wszystkie razem i powiedziała,że mi przykro, że nie potrafią powiedzieć w oczy, tylko obgadują za plecami. Że w zespole jest się grupą, jednością, a nie jednostką i każdy ma prawo do pomyłki (tak jak Ty z tą pomyłką dni).. i że nie powinny Cię od razu linczować. no,ale odejście z zespołu swoją sprawą. ja sobie też bym nie wyobrażała treningów z TAKIMI ludźmi. kto ma wolne ten ma wolne ![]() ja zaraz wiozę ojca do Mrągowa (jakieś 25km) bo samochód musi od mechanika odebrać ![]() wczoraj go woziłam żeby odstawił ten samochód, dzisiaj wiozę żeby zabrał. cholerka, a ja tak nie lubię tej drogi ![]() ![]() ![]() no. za to jutro cały dzień leżę w łóżku, o! będę sama w domu to można ![]()
![]() |
#2513 |
Raczkowanie
|
Wróciłam
![]() ![]() ![]() Noo to święto jutro.. ![]() ![]() ale chyba ja oddam się nauce na dziś i jutro ![]() Ogólnie zaraz idę na pizze ![]() ![]() ![]()
#2514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już od jakiegoś czasu rozważałam odejście z zespołu, w końcu jedna sprawa i przeważyła. Zespół wyjątkowo niezgrany, choć jest kilka dziewczyn, które bardzo lubię, no ale. Są sytuacje, dość często, że ćwiczymy,któraś się pomyli i już patrzą z byka, krzyczą, poprawiają, drą się przez pół sali: KAŚKA, PRAWA NOGA!!! ![]() Z nas taka grupa i jedność, jak z Tuska i Kaczyńskiego przyjaciele. ![]() A nigdy jeszcze nie jeździłaś w deszcz? Dasz radę, w końcu jesteś Żbik. ![]() A czemu jutro sama jesteś? ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-11-10 o 14:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 | |
Zakorzenienie
|
Tak.
Ochh, no i co ![]() A ja to liczyć nie będę bo się zdołuję. Cytat:
![]() Dzień Dobry. Pisaliśmy dziś ten test z lektur, trzy kartki ze środka zeszytu wyrwałam i zapisałam. Masakra jakaś a i tak pewnie 3 dostanę ![]() A na informatyce pasjans pająk ![]() I mama zabiła mojego pająka dziś, a już taki duży był ![]() Nazywał się Charlotta. Zrobię mu pogrzeb jutro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() w takim razie nic na siłę ![]() Cytat:
![]() ale wiesz on nie jest tak sławny jak Bratuś K. to mo9ga o nim nie pisać ![]() Cytat:
![]() to jest akurat prawda, faceci to zazwyczaj mówią co myślą, tak prosto z mostu, a dziewczyny muszę namieszać ![]() ________________ dzień dobry ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2517 |
Wtajemniczenie
|
hej wam ;D
Ogladalam wlasnie sobie film "Ucieczka z Sobiboru".. ogólnie lubie te klimaty, choć dość przytłaczajace, ale akurat ten film był pozytywny(oczywiscie nie wszystko, no ale to chyba jasne), jeśli ktos sie orientuje ![]() ![]() ![]() a jutro wolne (ale news ![]() a w szkole no cóż ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-11-10 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2518 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Prawdę mówiąc nawet nie wiem jak się za to zabrać. Może za jakiś czas przejrzę sobie stare arkusze maturalne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
on fajnie wygląda jak się nie wyżeluje ;P i do momentu aż się nie spoci ;P heloł lachony ;D padnięta jestem... ;] zabrali nas dzisiaj na jakiś głupi pochód, ale nie mam siły nawet pisać... położę się, może się zdrzemnę i jeszcze tu wpadne i więcej napiszę ![]()
![]() |
#2520 | |||||
Zakorzenienie
|
popatrz, pol godziny wiecej i byś miala uro dzien poźniej!
![]() Cytat:
![]() bardzo niesympatycznie. Cytat:
kolejna grupka z klasie to takie... krejzolki ![]() sancho pansa ![]() Cytat:
![]() ja tez glodna ![]() Cytat:
![]() ja mojej dyrektorce na indywidualnym rozliczeniu powiedziałabym co sądzę o fakultetach w mojej szkole ![]() Cytat:
![]() hodowałas pająka? ![]() ------------- ale jestem padnieta... a REG DALEJ NIE MA ![]() i Riddim ![]() i strasznie boli mnie szyja i glowa od szyi ![]() i chce mi sie mega spac, jak dobrze, ze jutro sie wyspie... ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.