|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
|
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Telewizja kłamie ![]() A tak serio to strasznie dziennikarze lubią manipulować informacją: - przez dobór gości - podając prawdziwe informacje tylko w innych skalach itd. itp. Najbardziej podobała mi się napuszczanie pielęgniarek na lekarzy: Zarobki lekarzy były podawane w kwotach brutto a pielęgniarek netto ale to zauważył tylko uważny widz. Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2009-11-10 o 14:35 |
|
|
|
|
#3903 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
opcja 1: ślub w dworku w sb, czyli wiekszy problem z rezwerwacją np sali czy restauracji weselnej, tłum ludzi bo sluby chyba sa rozpisane co 20 min, po za tym tak jak juz pisałm mój Tż nie chce wziąć się za załatwianie wczesniej, co w przypadku tej opcji oznacza kłopoty:/ opcja 2: ślub w pt w naszym "pieknym inaczej" urzędzie na ul. lubelskiej lub w nowej hucie. na lubelskiej byłam i sala jest bardzo brzydka. nie wiem jak w nowej hucie na os. zgody. musze zadzwonić do dworku i zapytać czy ślub w pt jest mozliwy, bo jeśli nie to moja wymarzona opcja odpada ![]() korepetycje to cięzki kawałek chleba - duuzo cierpliwości jest potrzebne![]() Cytat:
kościelnego slubu nie będę mieć na pewno, a chciałabym żeby miejsce składania przysięgi było ładne, a nie jakiś zwyczajny urządCytat:
|
|||
|
|
|
#3904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki mlodziutki![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde ale mam mdłości i zawroty głowy :/ wyprzedzam wasze podejrzenia jestem 3 dzień po okresie więc ciąża odpada.
Zmykam sie położyć, mam nadzieję że to tylko z głodu, zjadłam teraz 2 kromeczki i się kładę. Na razie
|
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na onecie też widziałem ten tytuł ale wykazałem się zupełnym brakiem zainteresowania i nie przeczytałem artykułu ![]() W ogóle strasznie denerwują mnie tytuły newsów typu "Stolica: 80 ofiar wybuchu" a jak się wejdzie to " W stolicy Zambii doszło do ..." Czasem są nawet bardziej denerwujące :-( |
|
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zjedz cos!!
|
|
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
Wcale nie odpada - ja tam się nie znam ale moja żona się zna jest lekarzem ale to wyjątek potwierdzający regułę. Więc jest bardzo rzadki.
|
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Cobra mam nadzieję, ze to nic powaznego
Ja też dawałam kiedyś korki z matmy chlopakowi z gimnazjum i 2. z podstawówki - ten młodszy normalnie koszmar
|
|
|
|
#3910 |
|
Konto usunięte
|
cobra115 kuruj się. U mnie w domu panowała kilka dni temu grypa żołądkowa więc może i Ciebie to samo dopadło
? Trzymam kciuki za szybkie wykurowanie się !
|
|
|
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No fakt.. pozniej moze byc za pozno na rozne rzeczy. Ja sale zarezerwowalam na 2lata i 2 miesiace prtzed slubem a i tak sie zalapalam na koniec roku ze slubem.. Zeby miec fajny termin na tej sali musialabym 2,5-3 lata wczesniej zamawiac.. Czesc laski ![]() Ale mialam dzisiaj sen... ze moj tata umarl i przyszedl dop mnie jako duch i przepraszalam go za wszystko (nie zdazylam przedd smiercia, mama nagle mi oznajmila ze nie zyje) i powiedzialam zeby duchem byl obecny na slubie skoro do oltarza mnie zaprowadzic nie moze obudzilam sie zaplakana normalnie...Bylam dzisiaj w salonie z sukniami i juz wem conieco jakie fasony mi pasuja a najlepsze jeszt to, ze najdrozsza suknia kosztuje tylko 3000zł! ja liczylam ze taka jak ja chce to z 5000 bedzie kosztowac a tu taka niespdzianka Moge ja pozniej oddac do nich ik bedzie sprzedana jako w komisie. Apropo te komisowe suknie mozna za 1000zł nabyc i tez sa sliczne ![]() Kupilam ozdoby do paznokci hihi 30 sloiczkow ozdób wynioslo mnie 18zł ![]() Prezent dla Tesciowej tez znalazlam. Nie bede wydziwiac bo to trudna kobieta :/ kupilam jej zestaw kosmetykow z Dove. Co do welonu nie mam pojecia czy bede miec hehe
|
|
|
#3912 | ||
|
Zakorzenienie
|
HI
![]() Cytat:
Mam dość ciemne włosy, a casting daje im niekoniecznie kolor, tylko połysk. Wypróbowałam kilka kolorów smacznych: czekolada, pralina, karmel oraz ciemny blond, ateraz mam na głowie miodowy blond Za każdym razem inny połysk, ale chyba najbardziej podeszła mi czekolada...![]() Cytat:
Faceci to już chyba tacy są, że za szybko im do jakiejkolwiek organizacji. U mnie też będzie przyjęcie, ale miejsce i foto już zaklepane. Reszta za jakieś pół roku (czyli rok wcześniej) ze spokojem --------------------------------------------------------- Wiecie co... Znów sformatowali mi kompa ![]() ![]() ![]() A poza tym jeszcze pół godziny w pracy
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech to prawda i mimo, że studiuję dziennikarstwo to nie chce byc dziennikarzem własnie dlatego ale co do tych tytułów to niestety muszą takie być co nieco mialam o tym na zjęciach i sami musielismy takie wymyślać.ech, czego oni ucza w tych szkołach...
|
|
|
|
|
#3914 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobało mi się bo byłam lepsza od Tż a tak w ogóle to wolę wyścigi ja sobie instrukcję przeczytałam, jak Tomas nie widział i szalałam z trikami różnymi a on biedak nie wiedział czemu Cytat:
ja powiedziałam juz w domu że jak promotor mnie z moją pracą mgr nie wyśmieje to idę na doktoranckie studia i bedę się starać o angaz jako asystent u nas w katedrze moje marzenie Cytat:
![]() Bambusiek ja mam teraz czekoladę z loreal i ostatnio właśnie czekoladę wybieram bo jest do mojego naturalnego podobna tak że słabo mi odrosty widać i masz rację połysk bardzo ładny jest chociaż ostatnio wydaje mi się że co druga dziewczyna ma czekoladę na włosach
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Zostań dziennikarką i zmieniaj środowisko!!! Bo przecież są rzetelni dziennikarze, tylko im jest dużo trudniej.
|
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
...i ciężko im wyżyc ze swojej pensji...pracępisze z reklamy i w ta strone pójdę raczej
ale kto wie...![]() Stysik wyścigi tez lubię;p NFS albo Collina ![]() Cobra oby było lepiej ![]() Idę rozwiesic pranie i mykam do siostry ![]() Miłego popołudnia |
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już uciekam z pracy
![]() Umówiłam się dziś z kolezanka na kawie - kiedy my się widziałysmy ![]() Pa |
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj jade do kina na "2012"
przedpremiera hihi minute po polnocy
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem jeszcze ale już się podniecam że za pół godzinki koniec pracy
a jutro lussss blussss i Łódź
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
lusesita dlaczego zmienilas avatar?/ taki ladny mialas.....
ooo a ten teraz tez ladnyyyyyyyyy lepszy niz ten z obrazkiem z demotywatorow:Pa;e i tak uwazam ze tamten byl najlepszy!! Edytowane przez lula177 Czas edycji: 2009-11-10 o 15:33 |
|
|
|
#3922 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15195757]Nogami i rękami się pod tym podpisuje .[/QUOTE]i jaaa i jaaa!!!
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
O matko az sie zarumieniłam;p yyyy...ten tego...potrzebowalam zmian
a tamten z demotywatorów zmieniłam, bo widzialam, że lula, Ty masz taki;p nie zrobilam tego specjalnie,przepraszam:pr osi: Dzieki laski![]() A apropos zdjecia, jutro wielk idzien-daje je Tzetowi, bo ma imieninki wczoraj myslalam jak zareaguje i az zasnac nie moglam;p ale jak siostrz ei szwagrowi pokazalam juz oprawione ro rozleglo sie westchnienie i łaaaał;p mam nadzieje, ze Marcin tez tak zareaguje;p
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-11-10 o 15:40 |
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko poprostu ten ktory mialas z tej sesji byl baaaaaardzo ladny
|
|
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się powolutku zbieram do domku!
Do jutra Kochane
|
#3928 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dzięki za porady co do tuszu i gratulacje
![]() w pracy już nie mogłam pisać, musiałam uzupełnić to i owo przed urlopem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, pierwszy raz w życiu kupiłam rok temu podkład i właśnie max factor i jest boski dla mnie niech go nie zabierają! Cytat:
ja jestem dobrym barometrem, zawsze mi mózg pęka jak ciśnienie niższe i jeszcze nadgarstek rwie na wilgoć Cytat:
![]() Cytat:
bo z natury mam prawie czarne włosy więc jak nałożę ciemną czekoladę czy hebanową czerń to nikt nie zauważa różnicy mam mało możliwości z tymi włosami zakupiłam woreczek krówek...nie ma to jak przed @ |
||||||
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa...juz mialam wychodzic,ale dla upenienia napisalam do kumpeli jaki to ona tez tusz ma
i T'ai ona maYves saint lorent przperaszam za pomylkie![]() to juz lece;p paaaa a Tż znow chory juz nie mam sily na niego-w koncu swniskiej grypy dostanie!bo ciagle bez czapki i z rozpieta kurtke bo "samochodem przeciez jest" o mamo!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

żeby podstaw nie znać... 
- duuzo cierpliwości jest potrzebne
kościelnego slubu nie będę mieć na pewno, a chciałabym żeby miejsce składania przysięgi było ładne, a nie jakiś zwyczajny urząd
a ja tak ich lubię 
ja miałam egzaminatorkę,taką brunetkę
Perfect Housewife 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

ja mam na razie temat i spis treści