|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Caro zdjecia obrocic nie umiesz? :P fajne to to
napisalam Ci ze Cie kocham a Ty NIC odwołuje ! a te fontanny fajnie, a jaka to roznica oprocz ceny? moze bez atestow? mialas taka? jak sie sprawuje? jak cos to poczekam az Ty dostaniesz i przetestujesz ![]() ja nie ogladalam ale przymierzalismy sie do tego. napisz czy warto jak obejrzysz ![]() fajny ten domek muszepokazac mezowi Cinusiowa my mamy na oku fajny domek w Karpaczu ale ceny 60 zl od osoby do 19 grudnia a pozniej 120... wiec to troche drogo, ale sauna jest ![]() a moze w wisle bys chciala? tam nam ostatnio proponowali domek za 120 zl cały. budowany w zeszlym roku. Nicola hehe makijaz fryzura i do tego photoshop Twojej corci nie trzeba Marika a to taka zadna mi nie wyklada. zamien sie ja chetnie napisze cos na pr ![]() Gosikk a jesli nie duze to spoko, ale lepiej takie cos osuszac bo grzyb moze siasc, temu pytalam, moj Maz kiedys osuszal suszarka do wlosow taka mokra plame ![]() Iwciag strasznie mi przykro z powodu tej paczki ale to bylo jako list? bo jako paczka to musiala dostac potwoerdzenie nadania, nie musiala byc ubezpieczona zeby zlozyc reklamacje, chyba ze cos przeoczylam.
|
#2042 |
|
Wtajemniczenie
|
kuroikaze to był list priorytetowy. Mnie też wściekła jestem jak osa i nawet mi się myśleć nie chce jak będzie mnie tż opierdzielał
|
|
|
|
#2043 |
|
Raczkowanie
|
A ja Was witam z domku. Wróciłam, odsmażyłam pierożki, nastawilam krupniczek i na moment usiadlam do Was. TŻ wziął Antosię do auta, bo nie chciała w domu usnąć. Kiedy to dziecko się nauczy...???
Ilbana ![]() Kuroikaze, następnym razem podkręcę makijaż photoshopem ![]() Mam pytanie do MATEK KARMIĄCYCH: jak z waszą dietą? Uważacie jeszcze na coś, czy jecie jak leci? Iwciag, ale doopa z tą przesyłką, kurcze...
DZIĘKUJĘ Edytowane przez nicola2002 Czas edycji: 2009-11-10 o 17:15 |
|
|
|
#2044 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2045 |
|
Raczkowanie
|
Nicola - ja już jem praktycznie wszystko (poza fasolą i kapustą <a tak bym zżarła kilogram kapusty kiszonej
>, nie piję gazowanych napojów i staram się nie jeść czekolady <staram się >)
|
|
|
|
#2046 | |
|
Raczkowanie
|
Iwciag, ona najchętniej nie spałaby w ogole w ciągu dnia (w nocy gdyby nie musiała...), po 5 miesiącach nauczyła się zasypiać w aucie na 30 min, zawsze to coś..
dopisałam w poprzednim poście, że kurcze doopa z tą Twoją przesyłką ... . Nie daj się TŻ, to nie Twoja wina---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
. Ja nie mogę odmówić sobie jeszcze pepsi i toniku, podpijam już małymi szklaneczkami. Dziecko nawet nie szaleje potem zbytnio...
|
|
|
#2047 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no to piekny wydatek... na szczescie mam dysk zewnetrzny i to na nim wszystko mam... ale wiem co to znaczy bo jak mialam na dysku to stalo mi sie podobnie.... i wszystkie zdjecia poszlyyyyyy... Cytat:
![]() bo ja nie cyckowa ale tez karmie swoje dziecko ![]()
|
|
#2048 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no po prostu byłam pewna, że któraś to napisze
|
|
|
#2049 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przy kompie siedze caly czas bo ja to wiecznie grzebe w tych swoich programach i w firefoxie mam kilka stalych zakladek w tym wizaz. Dlatego jak tylko go odpalam robie sie widoczna. Tj jestem nawet kiedy mnie nie ma ![]() Cytat:
Szkoda, ze Aguska tak daleko mieszka bo moja malz by to zrobil No ja mysle ![]() Cytat:
Musiala sie pochwalic swoim kotem ![]() Ja mialam w zeszlym roku podobna sytuacje. Szwagierka kupila mi kamienie na gieldzie (interesuje sie liloterapia), wyslala i zaginely. Calosc byla warta ponad 100zl. ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2050 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikola Iwo też nie jest z tych lubiących spać jakoś szczególnie, pól godziny przed zaśnięciem marudzi, płacze w końcu zasypia po czym śpi15min
![]() Ja wiem, że to nie moja wina, ale on będzie miał inne zdanie w końcu to ja tego zapomniałam wziąć od rodziców. Ania nie tylko kotem Teraz to już nie wierzę, że się odnajdzie ta przesyłka
|
|
|
|
#2051 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jesli to byl priorytet to poczta zwroci Wam pieniadze (nam zaginely zaproszenia slubne i dostalismy zwrot) A koty sa moja miloscia
|
|
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
ale w dobrym tego slowa znaczeniu
robi takie minki ze normalnie bym ja zjadla !!! takie smieszne minki ![]() hihihi
|
#2053 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania tak był priorytet na pewno, ale za co mi odda kasę, na jakiej podstawie ??
|
|
|
|
#2054 |
|
Zadomowienie
|
cinusiowa - ale chciałabym bardzo tam kiedys zawitac, bo nie byłam a słyszałam że jest pięknie, popytam znajomych co tam byli może mają jakieś namiary.
gosikk_s - no wiesz co tak brutalnie chcesz pozbawic Aleksia cycusia , pewnie się zaplacze chlopina. No to pieknie się wam porobiło, takie zalania to sie zdarzaly u mojego tatay u mnie na szczęscie nie chociaż nie wiem jak dlugo bo wyżej mnie mieszkaja staruszkowie i może kiedyś zapomna zakręcic kran.Illbanka - pogadam tylko o transporcie i się widzimy maleńka .iwciag - a co fajnego kupilas na tym spacerku że cała fortune roztrwoniłaś? carolajna - zaś olałaś me pytanie, będziemy się gniewac ![]() kuroikaze - a jak Natanek? grzeczniutki? kolejne ząbki w drodze? nicola - ja jem co popadnie juz od dawna żadnych juz ograniczeń. ania - a skąd wiesz że jestem jak cie nie ma Maruda wzywa i BRZYDULKA za chwile
|
|
|
|
#2055 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wasze nie? ![]() Cytat:
W kazdym razie oddali kase co do grosza.Tylko musisz miec to potwierdzenie nadania bo przy kamieniach nie mialam (szwagierka nie wysylala priorytetem) i wszystko przepadlo. Dowiedz sie na poczcie! |
||
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Milenka dziękuje za życzenia,a my krzyczymy:
Wszystkiego najlepszego dla: Martusi i Magdusi Hejka jeszcze was nie czytałam,więc nic nikomu nie odpiszę. Bylismy na ważeniu,Milenka waży 7700 i ma 68cm wzrostu. Zanim wezmę się do nadrabiania muszę wam się przyznać,że dziś odkryłam,że nie dość iż Milenka to artstka to jeszcze ma cztery klony i pracuje w rewii.Nie wiem tylko kiedy i jak to robi,chyba,gdy śpię.Teraz przygotowuje przdstawienie świąteczne,a ja przyłapałam ją na próbach. Oto dowód: http://elfyourself.jibjab.com/view/z4Mx0UIuJdgTkD0S |
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Przybiegam się pochwalić 3 ząbkiem
Tym razem na górze ![]() Nicola, Ursull, śliczne Wasze Dzieciaczki! Nasze majowo-czerwcowe są naprawdę najsłodsze![]() Macie jakiś pomysł, co kupić Mężowi na 8 rocznicę???? Prezent w stylu Esti odpada |
|
|
|
#2058 |
|
Zadomowienie
|
Wpadlam tylko na chwilke zerknac co tu sie dzieje i spadam bo ide dzis na impreze firmowa i trzeba sie wyszykowac
![]() Jeszcze zycze tylko naszym solenizantom wszytskiego naj.... Do jutra marika rzeczywiscie, po powrocie do domku to mam mega cierpliowsc do malego, moge go nosic i sciskac )) jezeli chodzi o towar to nie wiem czy jest inny bo w Bydzi jest tylko jeden Real promocyjny juest ten sam, a reszta to jak sobie zamowie, choc listuje sie raczej to samo![]() esti nie kazdy moze miec tak dobrze, zeby miec dostep do takich rarytaskow ![]() gossik no nie bylo problemu z wizazem do czasu jak nie chodzilma do pracy a teraz musze sie pilnowac, tak jak mowisz ![]() caro supewr wyszedl pokoj dzieciaczkow |
|
|
|
#2059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Marika no właśnie nic bzdurki same, w tym zabawka dla Iwo, ale bez przesady wielkiej fortuny w portfelu nie miałam ![]() Ursull agentka z Ciebie Kurde Milenka mierzy tyle co Iwo ale dużo mniej waży, mój salceson jednak jest grubasem, dieta od dziś
|
|
|
|
|
#2060 |
|
Rozeznanie
|
mua
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- hello ![]() przede wszystkim buziaczki dla wczorajszych solenizantow Nkiloki Helenki i Aleksa spoznione ale bardzo szczere oraz dziesiejszych Milusi Martusi i Magusi ![]() Antosia i Antosia wczoraj mnie nie bylo na wiz. polecialam sobie na shopping i obkupilam Kalunie(a jak )glownie chodzilo mi o miseczke i lyzeczke a wyszlam z kombinezonem(kolejnym:rol leyes ,3parami spioszkow,czapeczka-slodziutka,sliniaczkami ,kubeczkiem niekapkiem i takimi tam jeszcze drobiazgami![]() upatrzylam juz prezenty swiateczne ![]() wrocilam ,wzielam dziecko na spacer zasnelo mi, nim dobrze wyszlyszmy(godz.15.00,wro cilysmy,rozebralam ja ,dalam cycusia i dalej w kimke do 20.00hmm.. spalaby pewnie i dlauzej ale ja obudzilismy )dziewczyny siedze jak na szpilkach... chyba nie wytrzymam i zadzwonie zaraz do brata jak tam bratowka.. caly dzien o nich mysle..(RODZI!) ostatnimi czasy,siedzimy i wybieramy imie dla bratanka ![]() brat z bratowa nie moga dojsc do porozumienia,jak jej sie podoba to jemu nie i na odwrot ![]() ja chcialam Aleksa(ndra),Filipka,Bart osza lub Adriana ![]() dal ich dziecka oczywiscie ![]() dla mojego juz mam Igora..o ile bedzie ![]() Mell_x- przepraszam ,ze tak dlugo musieliscie czekac z Alexem na "nasza" odpowiedz ![]() ale Kalina troche niezdecydowana byla.. ![]() jest tylu chlopcow ... ![]() i od razu wiazac sobie zycie z jednym..?? ![]() Tato-tez nie byl zachwycony,ze jego mala coreczka..bedzie miec innego mezczyzne ale mowie: ze to dobra rodzina ,Alex przystojny jak malo ktory![]() tesciowa sliczna i na jedze nie wyglada(a to wazne-nie dam corki poniewierac )jeszcze tylko tesc??hmm..bo jak wiemy bywaja nawet gorsi od tesciowych (czyt. Pakusi-zgred )ale pewnie przyszla tesciowa mojej Kaluni pokaze nam fotke tescia ??takze co kochana? brudzia Dorota ![]() co do moich fotek to cos tam wyszperalam.. pokaze wam siebie..w roznych "odslonach" a to dlatego rowniez ,zebyscie mi podpowiedzialy w jakich wlosach bylo mi najlepiej? (bo to mam teraz na glowie to masakra jakas..normalnie..) to sa fociaki z roznych "okolicznosci"i ostatnich 3-4lat (ok a teraz musze poczytac co u Was,buziaczki dla Was ps.a co Wy jednak na to ,zeby ursull jednak placic za streszczenia? ![]() ach.. bylabym zapomniala-ursull-przesliczny wiersz napisalas dla Milenki Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-11-10 o 18:33 |
|
|
|
#2061 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze z tą paczką ... ![]() Cytat:
Seona, dopytaj o wszystko Esti i działaj działaj ![]()
|
|
|
#2062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
no wiem... Kuba tez robi, wiec sie z niego smiejemy
![]() Cytat:
tez mam : http://elfyourself.jibjab.com/view/FFFORJTojzMKzrI4
*****— Alen Baxton Edytowane przez pakusia86 Czas edycji: 2009-11-10 o 18:46 |
|
|
|
|
#2064 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
DZIĘKUJĘ Edytowane przez nicola2002 Czas edycji: 2009-11-10 o 19:12 |
|
|
|
|
#2065 |
|
Wtajemniczenie
|
Iwciag to faktycznie problem
ale to nie Twoja wina przeciez a do listu priorytetowego nie daja potwierdzenia przeciez... no chyba ze jednak jakims cudem? jesli tak to predziudko na poczte skladac reklamacje Ania potwierdzenie dostajesz jak wysylasz list polecony a nie priorytet... jak wysylasz sam priorytet nic nie dostajesz, chyba ze wysylasz polecony priorytet. albo pomylilo Ci sie z paczka Seona gratulacje! Marika nowy chyba idzie bo od wczoraj natanek marudzi i pcha paluszek znowu do buzi... i budzi sie z marudzeniem. Doris mi sie podobasz w krotkich wlosach, toz to Johnny Depp :Slina: Nicola nie trzeba Antosi photoshopa! ona jest naturalnie piekna ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Ursull fajne to i Ladnie juz Milenka wazy ![]() Nicola ja juz jem wszystko i bigos i czosnek i pije pepsi (ale wstyd ale staram sie malo) wode gazowana, no wszystko. jeszcze nie jadlam pomaranczy i innych cytrusow (choc cytryne w herbacie tak i sok pomaranczowy tez) ale jak probowalam jesc bigos po raz pierwszy to jadlam troche zeby zobaczyc czy nie zaszkodzi i tak z cala reszta. Czekolade tez jem
|
#2066 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, dzieki bardzo za wasze odpowiedzi w sprawie jedzenia. Ja jakos tak ostatnio zaczęłam i pomidory i czekoladę, pepsi, cytrusów jeszcze nie próbowałam.
No to idę na całego. Ale dobrze.
|
|
#2067 |
|
Wtajemniczenie
|
kuroikaze dzwoniłam właśnie do siostry bo mama mowiła, że pewno ma nr nadania, a ona, że nic nie dostała! Ale z niej dupa wołowa!! Mamusia powiedziała, że mam jej nie oddawać kasy za telefon tylko odkupić małemu co było w kosmetyczce
babcia kochana![]() ale bym się pepsi napiła
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-10 o 19:36 |
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Nicola ja jem prawie wszystko od początku
Czekolade jadłam chwile po porodzie już ![]() od jakiś 2 mies jem też kapustęi cebule....i wsio ok Kuroikaze aj low ju tu ![]() ![]() Marika ale ja Ci opowiedziałam na to pytanie już jakiś czas temu...okaże się ![]() Doris ja sądze że ta blond krótka fryzurka jest idealna dla Ciebie
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-11-10 o 19:40 |
|
|
|
#2069 |
|
Wtajemniczenie
|
Iwciag babcie sa super
choc mam pepsi na balkonie (chlodzi sie) i jim beama tez - nie wiem jak sie to pisze... Caro
N. ♥ Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-11-10 o 19:50 |
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Kuro
![]() ![]() ![]() a buziak gdzie
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

>, nie piję gazowanych napojów i staram się nie jeść czekolady <staram się
>)
. Ja nie mogę odmówić sobie jeszcze pepsi i toniku, podpijam już małymi szklaneczkami. Dziecko nawet nie szaleje potem zbytnio...
Nieźle...oby chociaż odzyskali wszystko...

Szkoda, ze Aguska tak daleko mieszka bo moja malz by to zrobil
Świetne fotki - Huba oglądał ze mną i się oślinił

MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK
Prezent w stylu Esti odpada
promocyjny juest ten sam, a reszta to jak sobie zamowie, choc listuje sie raczej to samo
??