|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
panna_miodowa - skaaarbie.
![]() - kiedyś Cię pokocham. - kiedyś będzie za późno. dziś uświadomiłam sobie, że zabierasz mi połowę mojego tlenu. nie martw się, ja lubię się dzielić. znaleźć te jedyne ramiona, te jedyne usta, to jedyne serce. tak sobie myślę że.. nie, lepiej nie zapeszać.
#4772 |
Raczkowanie
|
Wciąż w pogoni za lepszej jakości życiem..
Ty dasz mi siłę, będzie lepiej.. Dziś mamy rap, lecz życie nie jest filmem z happy endem. Pocałowałbym Cię w usta, by poczuć smak życia. Chyba to zrobię, bo jutro nic mnie nie czeka. przegrajmy wszystko i przestańmy istnieć. Wszystkie myśli i uczucia, których nie masz gdzie pomieścić. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie <3 W tym, czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania.. Palę papierosa i patrzę w Twoje oczy <3 pewnie przyszedłbyś do mnie w ten smutny szary dzień. Nie bierz życia zbyt poważnie,i tak nie wyjdziesz z niego żywy. Wszystko można zacząć jeszcze raz. olewam trudny poranek... Umieranie.. Jest sztuką, tak jak wszystko.. Życie ostro daje w d*pę.. Tak, jak się czujesz, kiedy ktoś wbija Ci nóż w plecy.
#4773 |
Zadomowienie
|
Widziałam Cię po długim czasie. Masz inny wzrok, uczesanie, ubiór. Nawet zapach zmieniłeś. Nie jestem zachłanna. Ty mi wystarczysz. Myślałam że jak pójdę do kantoru z sercem to mi je wymienią. Nawet dopłacę. Byleby już przestało tak bolec. Ogród moich uczuć przestał być już żyzny. Pewnie przez niego. Nawet w pustym pokoju, słyszę fałszywy szept twoich kłamstw.
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zadomowienie
|
U better kill me before I kill u..
![]()
![]() |
#4775 |
Przyczajenie
|
Ohhhh.... Coś mi się wydaje, że zbliżamy się powoli do końca 13 części xD
I poleci następna już 14 ;D Jak miłooo ;]] A tu coś ode mnie: "To byłoby już największe nieszczęście. Żeby ktoś, kogo się postanowiło nienawidzić, okazał się nagle miły. Nie życz mi czegoś podobnego." "I've been living with a shadow over head I've been sleepin with a cloud above my bed..." "bit w uszach duszę leczy" duszę się wspomnieniami. dlaczego nie mogą zostawić mnie w spokoju.?! jeżeli mówi że nie wie czy coś z tego wyjdzie, to bądź pewna i przyjmij to, że po prostu się nie uda. nafaszerowałeś mnie nadzieją, a później beznamiętnie wyprułeś pozostałe wnętrzności Nie zakochała się w chłopaku z plakatu , ze snu . czy z własnej wyobraźni . Zakochała się w chłopaku który istnieje . Ale to też było bez sensu . Ej, ja Cię lubię a Ty śpisz ![]() A mogłabym prosić o coś nad wyraz śmiesznego i zabawnego ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Raczkowanie
|
Język może ukryć prawdę ,ale oczy -nigdy!
Brak bijącego blasku w Twoich oczach </3 __________ Ja kamień z serca , On serce z kamienia . |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Raczkowanie
|
`Nie Jestem Gwiazdą, Ale Mów Mi Słońce.
![]() `What About Us .? `Jak Często Robisz Dobrze, Jak Często Robisz Źle .? Jak Często Mówisz Tak, A Jak Często Mówisz Nie .? `Powiedzcie Mi; Co Stało Się Z Moim Życiem .? `Za Wysoko Żeby To Przeboleć Za Nisko Żeby Zejść Na Dno .
![]() |
#4778 |
Zadomowienie
|
A Ty patrzysz mi w oczy tym swoim cholernym niebieskim spojrzeniem,
a ja niepotrafie wydusić z siebie słowa, zupełnie jakbym spadała gdzieś w dół i ciągle czuła na sobie Twój wzrok. Byłabym inna,może lepsza.. A może w ogóle by mnie nie było. przejrzyste spojrzenia,przenikają ciało niezauważone. obca sama dla siebie, czując jakby brudnoszary pociąg przejeżdżał przez moje sercowe tory. Ciemne miasto.Pusty chodnik. Nagle przechodzi ON..zakłada kaptur na głowe i udaje że mnie nie widzi. Dławiąc się ciszą. Ciepły dotyk jego dłoni,niczym słońce w samym środku pokoju. Nie potrafisz powiedzieć już nic,nawet nie żałujesz. Etylowe marzenia,zamknięte w szczelnej komorze czekają na swój czas. Nikt nikogo nie traci, bo nikt nikogo nie może mieć na własność. Głucha cisza,po ścianach chodzą puste słowa. |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ruda wiewiora - <3 Ty wiesz... ![]() panna_miodowa - kochanie Ty moje ! <3 ![]() I Love Myself- nie nie mam nic przeciwko ![]() ![]() wszyscy pytali mnie o Ciebie, co mówiłeś na pierwszej randce.. chcieli wszystko wiedzieć. nagle miałam 50 przyjaciółek. lubiłam się chwalić Tobą. i to był mój błąd. straciłam Cię właśnie przez te 50 przyjaciółek. I przez mój zbyt długi język. dziś nie ufam już nikomu.
ślepa miłość oceniana po okładce. odczekam 6 godzin , albo kilka dni ,albo parę miesięcy ,albo rok ... potem znów mnie pokochasz. Spojrzenia znaczące, rosnące, przejmujące. a w głowie ciągle echo powtarzanych przez Ciebie słow "Kocham Cie" tak... szczęście chciało dziś przyjść, ale przestarszyło się mnie.
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 ![]() Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2009-11-10 o 18:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zadomowienie
|
Zuzku też o to samo prosiłam, u mnie w komentarzach do profilu jest kilka może coś wybierzesz
![]() ...when everything seems like the movies. Ty możesz wybrać drogę wiodącą do gwiazd, ja wolę drogę, która zaprowadzi mnie do celu. Właściwe to wszystko zostało już powiedziane. czasem tak sobie myślę, że jesteś zbyt dobry, żebyś był prawdziwy. Dajesz mi siłę. A Ty ciagle w głowie mej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Raczkowanie
|
chciałabym, jak ta mała biedronka, usiąść na Twojej dłoni i się rozmarzyć.
![]() pchnij mnie kuchennym nożem. za Tobą wszędzie. nawet do szafy, gdzie czai się zły potwór. ![]() jutro. park. nasza ławka. ja sama. Ty daleko. reakcja alergiczna na Twoją osobą, tępa su.ko. przeskakuję niebieskie kałuże w czerwonych kaloszach szczęścia. zabiorę Ci scyzoryk i DUŻYMI literami wyryję nasze imiona na drzewie w parku. 'fałszywie uśmiechnięta każdego dnia.' uzależniona od Twojej obecności, Twojego głosu, silnych ramion. od Twojej miłości. <3 pomieszanie z przemieszaniem. ![]() dla każdej wielkie serducho.! <3 jesteście megaśne. ![]() ![]()
![]() |
#4782 |
Raczkowanie
|
uwielbiam Was =33
![]() miłość nie jest pospolitym przestępstwem. jest inwazyjnym ruszeniem na wolność osobistą. |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zadomowienie
|
i ponownie słuchała rytmu niechcianego serca .
z czasem zrozumiała, że niektórzy tylko udają jej przyjaciół . teraz, choć tak bardzo cię kocham ...ty mnie nie zauważasz . przez pozory naprawdę czasem wszystko się pierd*li . nie udawaj, że Cię nie obchodzą, skoro ciągle na mnie patrzysz ! zabawił się nią . każda godzina z tobą była jak miesiąc . jestem stara . może dla tego już mnie nie chcesz . widocznie i tak jej nie dorównam skoro wolisz ją . naucz mnie zapominać o ludziach,bo widzę,że Tobie to doskonale wychodzi ! teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu . .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-11-10 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Rozeznanie
|
` przyrzeknij, że nie spóźnisz się o całe życie ...
Chodź ze mna na druga storne lustra . "(...)miłość to chłam, przeliczana na ilość ran, ran, które zadam i ran które mam(...)" Wczoraj miałam na Ciebie ochotę,ale dziś już nie jestem pijana ![]() 'Ty jesteś jednym a ja drugim końcem, daleko nam do siebie strasznie..' Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2009-11-10 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Raczkowanie
|
- Nie umiem kłamać prosto w oczy ... więc kiedy dzisiaj spytałeś co robiłam w sobotni wieczór zmusiłeś mnie do odwrócenia wzroku
![]() - Kocham to kiedy jesteś wokoło ... Słucham Twojego głosu i czuje Twoja bliskość. Odpływam ![]() ` Kto ocali moją duszę ... ? ![]() _______________ 6.12.2005r ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 |
xoxo
|
Zmywam z ust zapach twój
Już nigdy nie będziesz mój spowodował że postanowiła poczekać na niego w innym świecie.. bo może tam będzie lepszym człowiekiem. to dziwne patrzeć na własne marzenia, które spełniają się komuś innemu. Nie potrafię kochać, To znaczy że jestem złym człowiekiem ?! Posiadamy dwoje oczu, a nie dostrzegamy tego co w zasięgu. Posiadamy dwoje oczu, a zdarza nam się błądzić częściej niż niewidomemu... .a jeśli jutra nie będzie ? -Gdy się na czymś nie znasz, to się za to nie bierz! -a co z miłością? a co jeśli jeszcze nie umiem kochać? to mam nawet nie próbować? -miłość jest jedną z tych rzeczy, a raczej uczuć, których uczyć się nie musimy. One są w nas od zawsze, więc na pewno umiesz kochać, tylko jeszcze nie było osoby, na którą mogłabyś przelać swe uczucia. chowam do pudełka marzenia żeby się nie zepsuły. w ciszy pośród czterech ścian tęsknie znów Jedno słowo, jeden gest, jedno zdanie... potrafi zniszczyć wszystko, nad czym pracowaliśmy przez tak długi czas. "Nie wszyscy umierają ze starości. Ludzie giną pod kołami samochodów, w katastrofach lotniczych, można sie udławić fistaszkiem. Na tym świecie nie ma nic pewnego, a już najmniej pewna jest przyszłość." Piję, piję, i pije. Przy okazji, że piję chcę Ci powiedzieć ,że Twych słów akurat nie zamierzam łykać. Chciałabym zatrzymać życie.. wyrzucić z niego parę osób, wspomnień, swoich wad. Ale to nie możliwe... Siedziałam w kącie osłabiona i zapłakana. Wiedziałam , że przyjdzie lecz nie , że tak szybko. PUK, PUK ! Usłyszałam . To Ona ! Dla pewności zapytałam - Kto tam ? Z pewnością siebie i zadowoleniem odpowiedziała - Samotność. Jeśli ktoś podetnie Ci nogi, idź na rękach. Jestem okropna.Wiem.Proszę,pomóż mi to zmienić. Nie liż ran tylko bądz z nich dumna, to znak ,że walczyłaś.
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-11-10 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
Sarkazm i ironia - broń inteligentnego człowieka walczącego z otaczającą go głupotą Mam nadzieję, że nie zobaczyłam całej prawdy I Ci wszyscy prawdziwi ludzie nie są tacy naprawdę prawdziwi... Tak więc powiedziałam "żegnaj" do drogi życia jaką myślałam, że stworzyłam dla siebie Jesteśmy wolni w naszej miłości I dziś wieczorem jestem najmocniej zakochana na całym świecie Nie jesteś dobry, nie jesteś dobry, nie jesteś dobry, nie jesteś dobry, nie jesteś dla mnie dobry... Moje serce zostało wystawione na pokaz i odrzucone |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
BAN stały
|
wolna wolność słowa
W dłoniach mleczna droga - smutek - duszy twórca i "gwałciciel" Tęsknię 70 sekund na minutę, 90 minut na godzinę, 500 dni w roku Nawet najmniejsza kałuża odbija niebo Mamy spore szanse przeżyć jeszcze jeden taki dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Zakorzenienie
|
Macie jakieś opisy o tym jak uwielbiam muzykę ? Nie koniecznie uwielbiam ale coś może być z nią związane ... Proszę wszystkie o pomoc
![]() _________________________ _____________________ 'Nadzieja jest strasznie ulotna ...
![]() |
#4790 |
Raczkowanie
|
Zaje*bis*te te opisy xD
Macie może jakieś o przyjaźni? Ale takiej niepewnej? Chodzi mi o to że przyjaźnie sie z kimś ale sama nie wiem czy to jest przyjaźń i czy przetrwa długi okres czasu? |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Raczkowanie
|
hey babe, you know me. you know it is our night tonight.
![]() /hej kochanie, znasz mnie. wiesz, że ta noc jest naszą nocą./
![]() |
#4792 |
Raczkowanie
|
Krąży tu coś, radość zachwytów złość i nie ważne co i ważne kto,
Krąży tu coś, radość zachwytów złość i nie ważne co warto poczuć to. |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zadomowienie
|
Najlepszy chłopak na świecie? Ten, który stanie z Tobą na końcu molo i poczeka z Tobą na największą fale,
a później śmieje się, że jesteście cali mokrzy a wszystko po to, żeby zobaczyć uśmiech na Twojej twarzy. Pamiętacie, kiedy byliście małymi dziećmi i wierzyliście w bajki, marzyliście o tym, jakie będzie wasze życie? Biała sukienka, książę z bajki, który zaniesie was do zamku na wzgórzu. Leżeliście w nocy w łóżku, zamykaliście oczy i całkowicie, niezaprzeczalnie w to wierzyliście. Święty Mikołaj, Zębowa Wróżka, książę z bajki - byli na wyciągnięcie ręki. Ostatecznie dorastacie. Pewnego dnia otwieracie oczy, a bajki znikają. Większość ludzi zamienia je na rzeczy i ludzi, którym mogą ufać, ale rzecz w tym, że trudno całkowicie zrezygnować z bajek, bo prawie każdy nadal chowa w sobie iskierkę nadziei, że któregoś dnia otworzy oczy i to wszystko stanie się prawdą. [...] Pod koniec dnia, wiara to zabawna rzecz. Pojawia się, kiedy tak naprawdę tego nie oczekujesz. To tak, jakbyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń. Zamek, cóż, może nie być zamkiem. I nie jest ważne "długo i szczęśliwie", ale "szczęśliwie" teraz. Raz na jakiś czas, człowiek cię zaskoczy, i raz na jakiś czas człowiek może nawet zaprzeć ci dech w piersiach.
![]() |
#4794 |
Zadomowienie
|
Tylko w tym dorosłym życiu, dziś jest niedojrzały człowiek.
Z Tobą na koniec świata. I jak się tak zastanowić to jeszcze dalej. Migotają mi przedsionki, gdy o Tobie myślę. Naucz się metody usta-usta. Nie wiem, czy wytrzymam Twoją bliskość. Zerkasz na mnie swoim wzrokiem, który sprawia, że cała się rumienię. I niby przypadkiem znów mijam Cię, a później znowu.. Nie pisz. Nie dzwoń. Nie goń. Role się zmieniły. Teraz ja czuję się znudzona.
![]() |
#4795 |
Raczkowanie
|
pozwolmizyc-ej, koleżanko, luzuj tam kopyto. coś nie pasi?że tak brzydko się wyrażę- wypier.dalaj..niktkt nie każe Ci iść, ale tymbardziej nikt Cię tu nie zatrzymuje :/
jak chamsko .. stój ! nie pozwolę Ci odejść po raz kolejny, miłości moja. chciałabym wrócić do tamtego czasu. tamtych wakacji..przeżyć to wszystko jeszcze raz ! -jakie jest Twoje największe marzenie? -byś Ty żył mną a ja Tobą. cienko u mnie z weną. ![]()
![]() |
#4796 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sory my tu nie jestesmy od wymyślania opisów dla każdego człeka, który o to poprosi a opisów o przyjaźni było od ****. Cytat:
zlituj się dziewczyno błagam ciągle masz jakieś prośby, czy my jesteśmy Caritas Polska ?:| wkurzyłam się! mam dość czytania próśb. ![]() Omijam juz połowe postów bo to same prośby tego nawet nie chce sie czytać. Moze troche opanowania. Cieszę się że sa nowe dziewczyny ale czy ciągle trzeba czytać post zaczynający się od: "Cześć jestem nowa, wiem ze nie lubicie próśb ale.." tak nie lubimy! ![]() --- by żyło się dalej ...
idą w tany wciąż oddalasz się. przy tobie wszyskto nabiera sensu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Raczkowanie
|
Niepełny smak każdego dnia,
niepełna nawet jestem ja - brakuje mi Ciebie ![]() Pomimo związanych rąk ,pokonam własny lęk - przepłyne przez te wszystkie noce łez . ![]() Wtulona w ciszę czekam na Ciebie ![]() I'm ready for love, I'm ready for You ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 |
Zadomowienie
|
kochane, przejrzałam już kilka części tego cudownego wątku i jestem Waszą fanką
![]() ![]() proszę Was bardzo, bardzo, bardzo ;* o jakiś opis, którym mogę zatytułować album, dla mojego Tz z okazji pierwszej rocznicy. Byłam bym serdecznie wdzięczna, bo głowię się i nic nie potrafię wymyślić. ![]() mam nadzieje, że nie powtórzyłam prośby, jeśli tak, to przepraszam ![]() Kamisha mam nadzięję, że Cię nie zdenerwowałam, moją prośbą, ale naprawdę potrzebuję czegoś co go wzruszy..
Edytowane przez karoolecka Czas edycji: 2009-11-10 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Raczkowanie
|
TajemniczaPanna mam tylko coś takiego ;] mam nadzieję, że coś się przyda
![]() Music is my life <3 Nic bez muzyki... wszystko dla muzyki ! Cała Polska pochłonięta dźwiękiem ![]() Można odejść od swoich bliskich, zaakceptować koniec istnienia, można pożegnać się z życiem, ale najciężej jest pożegnać się z muzyką... |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Raczkowanie
|
***** Dziwne, jak często namiętność oznacza po prostu łaskotki [...].Hey, hey boy chcesz mieć mnie całą zakręć mną No dalej zakręć mną <3. ***** *****
- [...]. Nie znam się na miłości. - I nic dziwnego. To nie mechanika. Miłość trzeba czuć, cieszyć się nią, dzielić ją z bliską osobą. A nie się na niej znać.***** śmiech oraz żarty, a takoż smutki nasze i bóle, żale i łzy...Z mózgu bowiem, i z mózgu jedynie, początek swój biorą wszystkie rozkosze nasze i radości, ***** Tylko ten drugi człowiek obok...,,Przy czekaniu mleko nie traci dla mnie smaku. Przy tęsknocie tak..." ***** Myślę, że niewiele potrzeba, by czuć radość istnienia. ***** Świat jest lepszy, gdy się go z kimś dzieli.Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami. ***** Jak z tobą rozmawiam, piszę lub w ogóle Cie widzę to jakoś tak mi radośnie . Lecz gdy znikasz.. Wzdycham. Uśmiech znika i znów robi się pusto . ***** ***** Czy zastanawiałaś się kiedyś, ilu ludzi patrzy na ciebie - ludzi, których nie spotkasz nigdy w życiu?***** - Kto Ty jesteś? - Wariat, bo świat widzę w kolorowych barwach. ***** Wiesz, że ja zawsze tęskniłam za Tobą już troszeczkę, nawet gdy byłeś blisko mnie ? Tęskniłam już tak sobie troszeczkę na zapas. _________________________ _______ kuuurwaaa ! ; (( ! . Troyyaan . ! ; ** : ((( <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.