|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki. ![]() Aaaa, no tak. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie też się nie spieszy, ale i tak prędzej czy później dopadnie mnie szare życie z podatkami na czele ![]() Brr. ------ Herbatkę słucham i spijam płytę Nosowskiej, czyli relax (take it easy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | |
Konto usunięte
|
no hej
![]() jast fajny bo Częstochowski ![]() ale najsensowniejszy z wszystkich chyba nie ![]() Cytat:
Ale nie osądzam, chcą to niech się zaręczają |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2556 |
Rozeznanie
|
u mnie sie jeszcze nikt nie zareczyl, ale juz 1 moja kolezanka w moim wieku urodzila w tym roku a nastepna jest w ciazy ;p
#2557 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2558 | |
Flawless
|
Cytat:
![]() W sumie to wpadam tylko powiedzieć dobranoc, jutro może będę bardziej skora do rozmów. Teraz jestem strasznie wyczerpana psychicznie. Dzisiejsze popołudnie spędziłam się na gapienie w ścianę, a tu jakby maturka niedługo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zadomowienie
|
Żyję i o was pamiętam, zwyczajnie nie mam kiedy usiąść i się po głowie podrapać.
Trzymajcie kciuki, żebym nie zginęła we wrocławiu w weekend - swoją drogą wie któraś czy jest gdzieś tam przechowalnia bagażu na dworcu i w jakiej cenie? Prosiłabym o pw, gdyż nie wiem kiedy tu zawitam ponownie ![]() 2:39 a ja dalej walczę z matmą..eh tęsknić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Zadomowienie
|
O mój Boże. Podziwiam
![]() ----------- Cześć czołem, kluski z rosołem! ![]() Wstawać lenie. Słońce świeci, piękna pogoda ![]() ![]() Przyszłam się przywitać, a zarazem pożegnać, bo jadę do dziadzia za chwilę, a wracam jakoś po 18. Have a nice day ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
Dobry ;*
Wstałam i machnęłam kilka zadanek z chemii. A teraz jem śniadanie i zasiadłam na chwilę do kompa. ![]() Biedna. ![]() My też tęsknimy. ![]() Jakie lenie? Spójrz na początek mojego posta. ![]() Btw. gdzie Twój avatar? ![]()
![]() |
#2562 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć,czołem,kluski z rosołem!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pospałam sobie dzisiaj. ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co jadłaś? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak w ogole to heeeeeeeej ![]() ![]() w końcu sie wyspałam!! to było piękne xD a wczoraj oglądałam kolejne dwa filmy "Kovak Box" i "Bal maturalny" :d fajne na wieczor ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Sałatkę z szynką i sosem vinegrette czosnkowym (
![]() Cytat:
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2566 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaa niech każdy sobie robi co chce, mi tam sie do niczego zdecydowanie nie spieszy:p
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | ||||
Zakorzenienie
|
Bryyy... Prawie sie wyspalam, ale za pozno spac poszlam, bo tz siedzial. ogladalismy sobie seriale
![]() szyja dalej boli, ech. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15201243] cześc ;* ![]() nie było mnie bo musiałam pozałatwiac ważne sprawy i nawet nie miałam sił wejśc na forum. u ginekologa spoko ;]. gbyby nie koleżanka to uciekłabym ![]() tak w ogóle to chodze wkur.wiona. ![]() ![]() poza tym to polonistka tak jedzie nam że szok ;] . zamiast kur nas zmotywowac to pieprzy , że nie zdamy matury , że jesteśmy tacy i tacy ;]. dzisiaj oddała wypracowania, najgorsza moja praca jaką napisałam ;] , mimo że czytałam książkę , słuchałam mniej więcej na lekcji. pieprzony klucz. modlę się żeby ten czas zleciał szybciej do maja. rzygac mi się chce jak widzę te fałszywe twarze. no to się wyżaliłam;][/QUOTE] co za lekarz debil ![]() a co Ci powiedział? ![]() co za baba ![]() a tymi ludzmi to wiesz... gdzie masz sobie ich wsadzic? Cytat:
![]() no może masz i rację, hm... ![]() o TY! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a ze sluchasz hrbatki i spijasz plyte to nawet nie zauwazylam, ze cos nie tak ![]() ------------ eeem, tak mowicie o slubach i dzieciach... nie mam osobiscie zadnej znajomej, ktora bylaby w ciazy, tylko kiedys wam mowilam o takiej, z pdst, ze widzialam na nk jej zdjecia z facetem i dzieckiem a moj tz mowil ze widzial ja z 2 dzieci ![]() ale lepsza informacja - mam kolezanke, ktora po maturze bierze slub z arabem, juz sie zareczyli ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (jak ja kocham rudy kolor... ale nie mam odwagi się przefarbować.) Cytat:
![]() raczej, on chciał tego dziecka. on ma 26 lat. przepraszał ją za to, łaził za nią.. przynosił prezenty dla nienarodzonego jeszcze dziecka, jej kupował witaminki, jedzonko itd.. a ona stwierdziła, że to padalec. kurcze, no ale jak tak podpuszcza chłopaka jeszcze w smsach.. przecież to żal, zachowanie na poziomie podstawówki.. a ona chce dziecko wychowywać. dzieci to nie zabawa. ona była jedyną osobą w klasie, która na pytanie pana od gegry czy ktoś po LO nie idzie na studia a chciałby założyć rodzinę, odpowiedziała twierdząco. to było rok temu przy tematach demografii na świecie (model rodziny 2+1, że ludzie coraz częściej decydują się na dziecko po 30. roku życia, że bardziej liczy się edukacja, później praca. itd.) i D. powiedziała,że ona po LO chciałaby mieć dziecko.. facet się zdziwił bardzo (sam jest po 30., a nie ma jeszcze dzieci), powiedział, że ją podziwia itd. a jak D. zaszła w ciążę to z niej żartował, że w końcu spełniła obietnicę ![]() btw, właśnie po tej akcji na gegrze to musiał być jakoś styczeń bo miałam zwolnienie z wfu.. i gadałam z D. na wfie.. że wg mnie macierzynstwo takie wczesne jest nieodpowiedzialne, że trzeba mieć jakieś warunki żeby dziecko wychować. a ona mi mówi :"Pawełek pracuje". mnie już krew zalewa :"pracuje, na budowie, zarabia więcej niż 2 tys. miesięcznie?", D. mówi :"no nie..", to jej tłumaczę, że utrzymanie malutkiego dziecka to koszt rzędu 1000zł, a gdzie jedzenie dla niej i Pawła, gdzie opłata za mieszkanie, rachunki.. no i tak jej nagadalam, że w sumie stwierdziła, że rzeczywiście bez sensu jest tak szybko dzieci rodzić.. no, ale nie minęło nawet pół roku i D. w ciąży ;] ale tak to jest jak się wierzy w stosunek przerywany. poza tym, on normalnie hmm.. no wiecie.. no skończył w niej. a ona co zrobiła? w życiu nie zgadniecie... po prostu żal mi takich ludzi wyedukowanych.. poszła się umyć i chciała to WYPŁUKAĆ pod prysznicem.. no i stwierdziła, że jej się udało i na pewno w ciąży nie jest. ![]() mi też się nie spieszy.. ani trochę.
![]() |
#2569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam bardzo, ale leze i kwicze. w szkole na serio powinno byc wdżwr albo cos podobnego i to na wysokim poziomie, bo jak widac... ![]() ok, to ze poszla wyplukac - kto wie co sie w stresie robi, ale to, ze sadzila ze jej sie udalo i na pewno nie jest ![]() tragedia. chyba nie jest zbytnio świadoma tego wszystkiego... chyba na pewno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2570 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja dwa razy byłam ruda. Za pierwszym razem farba trzymała mi się krócej niz tydzień, kolor szybko mi zszedł poza tym włosy mi sie rozjaśniły od słońca (farbowałam w czerwcu). Za drugim razem przefarbowałam się w święta. Wyglądałam okropnie, bo odcień nie paaował mi do koloru skóry i wyszłam bardzo blado ![]() Na szczęście kolor mi się szybko spłukał ![]() Teraz znowu myślę o rudym, ale muszę bardziej się zastanowić nad odcieniem ![]() Chce któraś mleko, bo za dużo zagotowałam? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jak dla mnie to jakaś paranoja ;] Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ta polonistka to szkoda gadac. na początku myślałam, że dobrze że uczy nas polskiego , bo słyszalam o niej dobre recenzję ![]() ![]() wiem , wiem gdzie mam sobie ich wsadzic ;] ale wszystko ma swoje granice kurde ;] z Arabem ? a ile są razem ![]() dzien dobry ;* wyspałam się , w końcu. muszę przeczytac do końca 'granice' , od jutra omawiamy;] miłego dnia ;* |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież biologii też się dziewczyna uczyła ;] no cóż, dla mnie to też śmieszne, ja myślałam, że się nie ogarnę jak słuchałam co ona opowiada ![]() Cytat:
musiałabym brwi sobie rozjaśnić bo wyglądałabym kosmicznie z rudymi włosami i ciemnymi brwiami. nie wiem, może jak pójdę na studia to się zdecyduję. mi się podoba taki rudu-rudy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2573 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Nie wiem, zawsze jak jem kiwi to mi krew z ust leci. Kruche mam naczynka czy co ![]() Cytat:
![]() ![]() Już tęsknie ![]() Cytat:
![]() Tyle mam do powiedzenia. Cytat:
Przecież jej kochać nie musi, ważne żeby dzieckiem się zajmował. Stosunek przerywany i facet kończy w środku ? ![]() Serio nie mogę, jacy ci ludzie są ograniczeni. Patologia. Ciekawe jak sobie coś z macicy można wypłukać ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15211181] z Arabem ? a ile są razem ![]() [/QUOTE] Fajnie by tak do haremu trafić by było ![]() ![]() Taka dziś pogoda, że nawet mi się wstawać nie chce. Zaraz muszę siostra do hufca zawieźć. Już mnie wykorzystują ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2574 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pewnie ![]() Cytat:
Cytat:
a tak na poważnie dorosłość to nie zabawa. Trzeba (uczciwie) pracować, żeby do czegoś dojść. Cytat:
![]() ja mam 3 kol. z byłej klasy, które już urodziły. Uważam, że jesteśmy za mało dojrzałe na to, żeby porywać się do macierzyństwa. Mogły z tym poczekać. Miłość miłością, ale istnieją skuteczne środki antykoncepcji. Teraz gdy już urodziły zdrowe dzieciaczki niech im się żyje jak najlepiej. ![]() dzień dobry;* tak dzisiaj bym się poobijała, ale nawet nie ma takiej opcji. Alkeny i alkiny wzywają. ![]()
![]() |
#2575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bo on chciał dziecka z nią ;] dlatego to zrobił, a ta zamiast do gina pociskać po tabletkę'72 to poszła się wypłukać. ![]()
![]() |
#2576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co z tymi zaręczynami im odbiło. Dojrzałe podejście, nie ma co -.-' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
Ewa, ona do niego napisała, że się w nim zakochała cośtam-cośtam i ... "masz dziewczynę?" , a on jej odpisal, że NIE mimo, że już wiedział, że D. jest z nim w ciąży.
i ona stwierdziła, że ją zdradził.. -.- btw. przytoczę słowa D. z okolic stycznia właśnie :"ja do Pawełka nawet nie jeżdżę jak mam płodne, ja mu się oprzeć nie mogę.." ![]() a ja taki dezorient i mówię :"to wy się spotykacie tylko po to żeby się posuwać?" (bo wg mnie taki zwierzęcy seks to już nie miłość, a po prostu popęd - zwykłe posuwanie i tyle...) a ona, że oni się nie kontrolują jak są ze sobą ![]() a w ogóle najlepsza akcja była przed półmetkiem ;] jak ona opowiadała, że jej Pawełek taki piękny, śliczny, wspaniały, że musiała go koleżance odbić.. wszystkie myślałyśmy, że to jakiś bóg seksu, wiecie normalnie Edward ze Zmierzchu albo co najmniej ciastko z wisienką. A wchodzi D. na salę z Pawełkiem.. a Pawełek taki niski, rudy burak. wszyscy zgon ![]() a D. jeszcze 2 tyg przed półmetkiem pytała jakie mamy sukienki żeby żadna od niej ładniejsza nie była bo Pawełek może tylko na nią patrzeć. Pominę fakt, że 3/4 imprezy D. badała mu językiem migdałki ;] taka mentalność.
#2578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Obydwoje jacyś niewyżyci seksualnie. dziewczyny skąd ten brak rozumu u dziewczyn? skąd ta rozsiewająca się pustka. Wręcz próżnia.?!
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-11-11 o 11:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale ten Pawełek.. no szczyt buractwa, w drzwiach jej nawet nie przepuścił ;]
![]() |
#2580 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja przyjaciółka z jasną karnacją, naturalna blondynka, za to się przeszamponetkowała na rudo i ech, ładnie jej. ![]() Mama piecze szarlotkę.. ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.