|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne nasze Szkraby przywitały swoje Mamy!!! - Lipcowo-Sierpniowe Słoneczka
Moja panna juz spi.....dzisiaj przy kapieli zaczela plakac ale tak ja zagadalam ze przestala i znowu siedziala 10min w wanience!!
wiec ona chyba sie boi jak ktos inny ja kapie niz ja ![]() tez zaraz spadam pod prysznic i jakis filmik obejrzec ![]() Cytat:
mialam nadzieje ze Macius bedzie zdrowy!!zaciskam mocno i caluje ![]()
|
|
#4382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne nasze Szkraby przywitały swoje Mamy!!! - Lipcowo-Sierpniowe Słoneczka
Dziewczyny, przekażę magi ile kciuków jest zaciśniętych, Im jest teraz bardzo potrzebne wsparcie
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki za rady Już nie przetrzymuję, przecież nie będę Go głodzić ![]() Tak, tak chcę dawnego Kubusia ![]() Nie ominęło, w sobotę i niedzielę nie było zbyt ciekawie , magi pisała, że w wyniku moczu była ropa, krew, białko i bakterie Mówi, że z 2 tygodnie tam będą ![]() Uciekam spać, dobranoc
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2009-11-10 o 21:45 |
||
|
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam odpisac ale sporo naprodukowałyscie. TŻ jutro wyjezdza wiec musze sie nim zająć
![]() Jutro bede miała wiecej czasu to wszystko ponadrabiam. Cytat:
Biedny Macius Mocno trzymam za niego kciuki. Bedzie wszystko dobrze. Uciekam. Do jutra. Papa
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
no i masz-dziecie sie zbudzilo i na nowo usypiam
dobrze ze smok tak na nia dziala ze zaraz oczka zamykatz sie zdziwi jak zobaczy ze krolewne mam na rekach bo jak szedl sie kapac to juz spala w lozeczku.....
|
#4385 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
co tak malo napisalyscie?
![]() ja bylam u dentysty - zalozyl mi lekarstwo i mnie nie skasowal za to zaplacilam za Eryka bo ma trzy zeby do zrobienia ![]() ale ja juz kupilam ta firanke a tam nie ma kremu Cytat:
trzymam kciuki za Maciulka zeby szybko wyzdrowial ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- a tak w ogole to myslalam, ze beda trzy strony do nadrobienia a tu nawet jednej nie ma ![]() rano jestescie zdecydowanie bardziej produktywne a moje dziecko jak zwykle sie wyspalo lezy na macie i krzyczy na ojcapomozcie z ta firanka
|
|
|
#4386 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() K nie podawałam, jest reguła że dziecko choć raz karmione sztucznie nie musi dostawać K,a Vigantol podaje cały czas ale nie mam pojecia jak długo sie to robi Cytat:
![]() Cytat:
Aniu nie przejmuj sie i nie czytaj w googlach bo tylko niepotrzebnie sie denerwujesz lekarz napewno rozwieje twoje przypuszczenia Svinecka coś mi komp szwankuje i linki mi sie nie otwierają jutro spróbuję i dam znać jakie jest moje zdanie ![]() My po szczepieniu Natek chwilkę tylko płakał w sumie przy samym wkłuciu , śmiałam sie że dłużej płakał jak mu czape i kurtke zakładałam bo tego niecierpi a teraz już śpi mam nadzieje że nocka bewdzie spokojna, chciałam sie pochwalić że moje dziecie waży 7765g czyli tyje 1kg na miesiąc więc prawidłowo i mierzy 67cm i jest małym klocuszkiem ![]() Lece na Brzydulke o ile jeszcze jest i spać . Do jutra Dobranoc ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- a jeszcze może mi któraś wytłumaczyć te centyle? z tej całeś siatki wychodzi że mały jest na górnej kresce przy wadze i wzroście co to znaczy?
|
|
#4387 |
|
Zadomowienie
|
Ale się rozpisalyscie , a a ja zmeczona i lece spać dobranoc
Musze się pochwalić że Tomuś wczoraj po raz pierwszy przespał całe 5 h w nocy
|
|
#4388 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
moje mlodsze dziecko dopiero zasnelo
i to przy suszarcea starsze dziecko od trzech godzin walczy z kolacja ![]() ja sie wykoncze czy nie moge miec choc jednego wieczoru dla siebie? i dla TZ? ehhhh
|
|
#4389 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za Adasia! Moze mu sie w końcu spodobają cwiczenia z mamusią! Cytat:
![]() Cytat:
Bartosz tez juz nie płacze ... ale małz sie musi sporo nagimnastykować zeby go zabawić .. wczoraj nawet kupił mu kaczuszki ![]() Cytat:
strasznie to brzmi ![]() Cytat:
![]() Mój Bartosz tez zasnął dopiero pół godziny temu ... o 20 była kąpiel a potem jedzenie, śmianie, gadanie, znów jedzenie i wkońcu padł ... Cytat:
![]() już nie czytam dzielny chłopak z Natanielka .. .no i jaka waga ![]() ja to wogóle nie wiem o co chodzi z ta siatka ![]() Cytat:
no to sie wyspałas ![]() uciekam do łóżka ... dobranoc! |
|||||||
|
|
|
#4390 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zaglądałam wcześniej, ale miałam jakiś zakręcony dzien i nie udał mi sie nic wystukać. Na dodatek Antonio był nieszczęsliwy, bo prałam pokrowiec z leżaczka po porannym wymiotowaniu i nie mógl sobie w nim leżeć. Dzis mieliśmy kolejny dzień bezmleczny . Wszystkie inne stałe pokarmy zjada: kaszkę, obiadek, deser... Tylko mleka nie chce, ani żadnego innego picia ![]() Po kąpieli tak się rozpłakał na widok butelki, że zajęlo mi chyba z godzinę uspokojenie go, bo potem się denerwował i jęczał. W końcu zasnął przytulony do mnie na naszym łóżku, oczywiście po mnie jak przekazał mi mąż. Po dwóch godzinach wypił mleko bez problemu. Wychodzi na to, że zaczyna zdziwiać i pić mleko tylko w nocy i czasam na śniadanie. Przerwy między posiłkami ma długie, więc nie sądzę, żeby nie był głodny, poza tym jest bardzo aktywny.Jutro idziemy do lekarki - specjalisty od chorób genetycznych, na rutynową kontrolę. Cieszę się, bo potrzebne mi nowe, świeże spojrzenie na Antosia, na jego rozwoj i niechęć do jedzenia. W tym tygodniu miałam iśc też do naszego lekarza rodzinnego, ale wolę iśc najpierw do pediatry i zobaczyć, co powie. Zresztą na pewno napisze list do naszego GP. A poza tym znam ją bardzo z pracy, więc będę czuła się swobodniej. Śliczna panna z pieknymi włoskami ![]() Kolejna ślicznota ![]() Cytat:
![]() Cudny tajniaczek! Cytat:
nic nowego nie napiszę - idź do lekarza i wszystko sie wyjaśni, najgorsze są takie domysły i czarne wizje. Cytat:
Stwierdziłam, że juz jest duzy i bedę to robic raz dziennie![]() Cytat:
---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- Witaj , fajnie, że jesteśCytat:
Cytat:
Antonio tez nie wszystko robi. Nie potrafi przekręcić sie z pleców na brzuch. Dopiero od niedawna interesują go ręce i pakuje je do buzi. dalej nie trzyma zabawek w rękach (jeśli juz to krotko), ani po nie sięga... Pomijając wadę wrodzoną i chorobe genetyczną to i tak rowija się ładnie, bo sknczyl 24 tygodnie, a korygowanych 15. niech się rozwija własnym tempem. Serce mi rośnie, kiedy widzę, jak robi sie coraz mądrzejszy, rozpoznaje nasze nastroje, wie, co to żart, próbuje sie z nami komunikować i na pewno zaczyna rozumie co do niego mówimy i to nieważne czy po polsku czy angielsku. A teraz już znikam. Pewnie znowu się zamelduję jutro wieczorem...
|
|
#4391 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Moje dziecko poszło spać o 00:30, więc jadłam kolację przy czytaniu
![]() Dzisiaj się nieco szybciej zlitowało, ale kto wie, czy na długo.. Cytat:
Śliczna Cytat:
Fajne zdjęcie ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ---------- Cytat:
![]() najładniejsza pomarańczowa... ale jak narzuta złota to już za dużo przepychu, może jednak inną narzutą spróbuj zneutralizować ten pomarańcz? Cytat:
Górna kreska to 97 centyl, czyli, że mniej więcej 97%dzieci w tym wieku ma mniejszą wagę/wzrost od Twojego, czyli z kolei tylko 3% dzieci w tym wieku ma taką lub większą. Edytowane przez morska Czas edycji: 2009-11-11 o 01:12 |
|||||||
|
|
|
#4392 |
|
Raczkowanie
|
Kochane mamusie, bardzo dziękuję za słowa otuchy
postaram sie jeszcze trochę powalczyć o naturalne karmienie, ale nie bedę się zabijać, bo po prostu nie mam juz siły, a małż nie potrafi mnie wesprzeć, wprost przeciwnie nawet .W ogóle mam takie wrażenie, że mi ktoś małża podmienił .Marysia dziś wieczorem już o 21 zasnęła - to jak na nią wcześnie -ale dostała jakiejś kolki chyba, bo po pół godzinie nagle obudziła się, po czym płakała, stękała i jęczała, i zrobiła strasznie wodnistą kupę. Padła przed 1, po cycu i butli razy 2. W sumie to nie wiem, czy jak dziecko ma biegunkę i jest np. cycem karmione, to daje się mu cyca, skoro to po nim prawdopodobnie ma te sraczkę? Ale nie może się przecież odwodnić, nie? To co można dawać? wodę? A jak karmi się sztucznym? W ogóle moja myszeczka od kilku dni strzela po 2-3 kupale dziennie, jestem zaskoczona - poprzednio potrafiła nawet 1 na tydzień. Może to dlatego, że juz prawie jest na sztucznym, a pediatra powiedziała mi kiedyś, że przy karmieniu cycem rzadziej robione kupki to ok, ale po sztucznym powinna robic codziennie. Trzymam mocno kciuki za magi i Maciulka ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i zmykam do łoża
Edytowane przez arinitti Czas edycji: 2009-11-11 o 01:50 Powód: błąd |
|
|
|
#4393 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytuję po stronie - wtedy jak mi coś zeżre to się będę mniej wściekać
![]() Cytat:
![]() Ach szkoda gadać, czasem takie sytuacje sie przytrafiają, że najlepiej byłoby nie ruszać sie z domu ... no bo kto by pomyslał, ze spacerując sobie normalnie chodnikiem jakis samochod wjedzie ci w wozek? Cytat:
, dzięki za światełko w tunelujeśli strasznie płacze to wg mnie jeszcze nie jest gotowe na odstawienie karmienia w nocy ![]() Cytat:
![]() Piotruś identycznie, widzę że idą łeb w łeb )Cytat:
![]()
|
|
#4394 | ||||||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, jak odprowadzam i przyprowadzam Pati , w ciagu dnia czasem jeszcze wyjde, ale tylko gdy Piotrus ma super humor![]() Cytat:
niezłe to zdjecie ![]() Cytat:
![]() ![]() chyb a to kiedys wykorzystam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dla AdasiaCytat:
I don’t think it is something you need to worry about. It doesn’t sound like a seizure or anything. If he has jerking of his arms and legs, that might be of a different concern. nie wiem czy to może dotyczyć Waszego przypadku, ale może zapytaj swojego lekarza Cytat:
?---------- Dopisano o 04:30 ---------- Poprzedni post napisano o 03:53 ---------- ja nie rozkrecam, przelewam tylko wrzatkiem po umyciu Cytat:
Cytat:
zacisniete mocnoCytat:
, powinnam?Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4395 |
|
Rozeznanie
|
Zabieram sie za ćwiczenia, zeby zrzucic te moje tłuszcze, moze ktoras dołaczy? Bedzie nam razniej razem, a nie mam czasu na sledzenie drugiego watku na Fitnessie - ledwo za Wami nadążam
. Sa chetne?A moze macie jakies dobre i skuteczne sposoby? Byle nie długie , cos szybkiego a skutecznego poprosze
moje dzieciaczki: PATRYCJA ur.30.06.2006 PIOTRUŚ ur.31.07.2009 Edytowane przez gosiek1500 Czas edycji: 2009-11-11 o 05:23 |
|
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jest tu ktoś z kim można kawę wypić? za Maćka ![]() Jeżeli któraś z nowo przybyłych mam chciałaby znaleźć się na liście z pierwszej strony proszę o przesłanie na pw wszystkich danych. Edytowane przez frida110 Czas edycji: 2009-11-11 o 07:36 |
|
|
|
#4397 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
czesc mamusie! Nocka minela spokojnie, 2x karmienie, to juz norma. Kiedys pytalam Was o swinska grype, czy w Polsce sie o tym mowi. W Holandii w poniedzialek postanowili, ze beda szczepic ludzi starszych, chorych, kobiety w ciazy oraz dzieci od 6 miesiaca do 4 roku zycia. Poza tym wczoraj postanowili, ze beda tez szczepic mlodych rodzicow dzieci ponizej 6 miesiaca zycia (czyli nas z mezem np.). Ania wczoraj znowu malo spala w ciagu dnia. W takie dni pod wieczor jestem jak detka. Oby dzisiaj chciala troszke pospac
|
|
#4398 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka babeczki
No kurcze nie mam czasu Wam odpisac. Mały co prawda usnał ale TŻ sie kręci i jeszcze pakuje torbe. Ok południa wyjazdza. Bede miała wiecej czasu na wizaż (oczywiscie wieczorkiem jak mały usnie ) ![]() Mariolu Twój Antonio jest bardzo podobny do Kuby, pod wzgledem jedzenia oczywiscie. Mój tez ma strajk na mleko. Moge mu je wcisnac tylko jak przysypia juz. Dzisiaj nie chciał mleka na sniadanie a ostatni posiłek jadł o 24. 8 rano sie zbliza, robie mu mleko a on wpada w zlosc i wypluwa smoka. Już sie zdenerowałam bo ile mozna nie jesc. Otworzyłam puszke Nan Activ i zrobiłam mu 90 ml. I wiecie co...wypił Chyba mu ten Bebilon Pepti nie smakuje. Bo wypije tylko jak spi albo jak jest naprawde głodny. Jesli nie wystapi reakcja alergiczna, nie bedzie bolał go brzuszek to przechodzimy na Nana. Może w koncu zacznie jesc.
|
|
#4400 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
no i nie zajrzalam juz wczoraj
![]() dzien dobry ![]() Cytat:
![]() to trzymamy kciuki zeby dawny Kubus wrocil ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
w koncu i wy bedziecie mogli sie soba cieszyc ![]() chodze tylko dwa razy w tyg ale zawsze to cos, nie moge zmobilizowac sie zeby w pozostale dni cwiczyc w domu ale moze w koncu kiedys zaczne ![]() i nie czytaj juz, wszystko na pewno jest dobrze jak bylam w ciazy to tez sama sobie diagnozy stawialam a tz na mnie krzyczal i w koncu przestalam i od razu lepiej bylo Cytat:
![]() trzymam kciuki za dobre wiesci ![]() Cytat:
Cytat:
![]() my juz po sniadanku i kawce (niestety zadowalam sie inka narazie) lece bo mega koopa poszla
|
||||||
|
|
|
#4401 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Bry,
myślałam że więcej będzie do czytania ![]() Cytat:
)może się jeszcze przekona Cytat:
chyba się u Was skok zaczął Cytat:
Cytat:
![]() ciekawe jaka była tego przyczyna oczywiście że trzymamy ![]() coś Ci się chyba pomyrdało ![]() Cytat:
taaa moje też nie mogło zasnąć, znowu ![]() ja już sama nie wiem którą firankę ![]() Cytat:
chyba zostanę sama z dzieckiem budzącym się co 2 godziny, bo takie miałam dziś pobudki ![]() wieczór daję mleko z kaszką i zobaczę ile będzie spał Cytat:
ja takiego wieczoru nie miałam od baaardzo dawna ale i tak się boczę na męża
|
|
|
#4402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Noc mielismy taką sobie. Pobudka o 2, ale nie wiem po co, bo i tak nie chciał pic ani mleka ( 2 rodzaje) ani niczego innego. O 6 kolejna, tym razem wypił 100ml i potem juz wyciskał smoczek. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
widzisz, u nas trik ze zmiana mleka nie działa, poza tym Antonio najlepiej je i lubi to mleko, ktore aktualnie mu daję ![]() Ja to zawsze stresuję się przed pójściem do lekarza, bo zawsze kojarzy mi się to tylko ze złymi wiadomościami... Ściskam was mocno, zajrze wieczorem.
|
|
#4403 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ktos tu ma dzisiaj urodzinki....
w takim razie składam bukiet najserdeczniejszych zyczen ![]() Cytat:
tak trzymaj.I u nas chmury jeszcze wisza.I mowi do mnie "prosze cie,zebys byla normalna jak wroce z pracy"Mysle tak samo. Juz sie usprawiedliwiam. Przedwcoraj tak fatalnie sie czulam ze jak mąż wrocil popoludniu z pracy to wreczylam mu mala i pomaszerowalam do lozka nie majac ochoty nic widziec. A wczoraj o 10 bylam juz na spacerze a jak wrocilam do halasy remontowe i wiertarki doprowdzaly moja corke do ataku histerycznego placzu, wiec ewakuowalam sie do siory zeby miala mozliwosc sie wyspac. Mama na gorze chora na grype wiec nie spacerowalam na net zeby zarazkow nie roznosic. Czujne jestescie kochane.W mig zauwazylyscie moja nieobecnosc ![]() Dobrze ze rano zdazylam was nadrobic kazdego dnia bo dzis bym musiala tu sporo przysiedziec ![]() Cytat:
![]() juz jestem usprawiedliwiona,wytlumac zona i obecna ![]() K nie podaje bo jest dostatek w mleczku D podaje po kapieli przed mlekiem.Zalecona mam przez polozna do 2 r ż Cytat:
moc kciukow ![]() przykro mi ![]() Cytat:
![]() tzn jest niejadkiem czy z porcja przesadzilas? Cytat:
![]() ![]() Chyba pozjadalo mi cytaty bo pamietam ze jeszcze chcialam napisac ze butelek nie wyparzam, nie sterylizuje, nie przelewam wrzatkiem i nigdy nie wpadlam na rozebranie na czesci pierwsze.W ciagu prawie 4mc moze ze 2,3x wygotowalam i nie wiecej jak 5x przelalam wrzatkiem. Nasivin soft-bez recepty. Lece pod prysznic.Reszta spi. ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- ooo ja tez bym juz chciala ale jakos tchorze ![]() zdaj nam relacje jak smakowalo no i potem jaki sen byl
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||||
|
|
|
#4404 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Nataniela ma Gizmo mój to Natan ![]() Cytat:
nie jestem pewna ale z tego co sie orientuje to D podaje się dzieciom na cycu a te które są na sztucznym nie muszą bo sztuczne zawiera już vit. D, a co do K to tyle opini ile ludzi spotkałam każdy malec dostaje ją w zastrzyku zaraz po porodzie i bodajże do 2007 roku to wystarczyło potem zrobili badania i stwierdzili że powinno się podawać ją też do 3 m-ca życia, dla mnie osoby z branży farmaceutycznej jest to po prostu chwyt na zarabianie pieniędzy przez koncerny farmaceutyczne. Cytat:
![]() Cytat:
mogło by tak już zostać, a co do szczepień to fajnie że macie taką możliwość w Polsce to nawet nie wiedomo czy te szczepionki wejdą na rynek bo nikt sie nie chce podjąć odpowiedziałności za to..... Cytat:
Natek taką wagę miał 6 tyg temu no ale nasze szkraby z innymi wagami się urodziły Cytat:
żeby brzuszek nie bolał, od Nan Activ jeszcze łagodniejszy jest Nan Sensitiv może tego spróbuj jakby coś po Activ było.Mariolu dla ciebie też żeby były same dobre wieści o AntonioWitam się z wami prawie porannie, Natek śpi, Tż na rybach a ja po necie buszuję Svinecka zaraz zobacze te firanki . Aha co do butelek to ja mam samosterylizujące się w mikrofali wiec po myciu wrzucam na 1,5 min i po sprawie, a jak myje to na czesci rozkładam.---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2009-11-11 o 09:56 |
|||||||
|
|
|
#4405 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
aż strach z domu wychodzić to moje dziecko nigdy chyba nie będzie gotowe na odstawienie cyca ![]() dziękuję Cytat:
![]() a co byśmy ćwiczyły ? mi by pasowały brzuszki ale z motywacją u mnie kiepsko
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz Weronika nie plakala wogole juz chyba od mca
bo wczoraj juz zaczynala ale mowie ze to "ja twoja mamusia ,umyjemy ladnie brzuszek,plecki ,plusku plusku itd" i sie uspokoila---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Mamusie wyczilam przez NK ze nasza Tru ma dzis urodzinki Wszystkiego najlepszego dla mamusi,usmiechu na twarzy i spelnienia marzen!!
|
#4407 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Tomaszek ładnie przespał noc obudził się tylko dwa razy na jedzenie Obudził się o 8.30 a o 9.30 znow zasnął I co najdziwniejsze w nocy go karmiłam , brałam do odbicia i odkładałam do łozecxzka jak jeszcze nie spał i sam zasypiał A ze słych wiadomośc to zaraziłam Tomcia katarem ![]() Aha i mam znow tyle pokarmu co wczesniej, niepotrzebnie panikowalam....
|
|
#4408 |
|
BAN stały
|
Witajcie
kciuki i uściski dla Magi Wczoraj poszliśmy spać ok 21 z Amelką i dziś wstałyśmy po 9. pogoda dość paskudna wprawdzie nie pada ale pochmurno... Mariolu, kciuki za Antonio i czekamy na relację po wizycie ![]() dziś rano to się wystraszyłam, przebierałam Amelkę na łóżku - na przewijaku jej trochę ciasno, i tyle co odłożyłam pieluszkę i wzięłam nową czyli dosłownie kilkanaście sekund wracam do łózka a ona leży odwrotnie niż ją zostawiłam czekoladko dzięki za namiary na tru a tru wszystkiego co najlepsze,spełnienia marzeń i zadowolenia z potomstwa ![]() Edytowane przez skierka1981 Czas edycji: 2009-11-11 o 10:15 |
|
|
|
#4409 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomerdalas malo tego... w sztucznym jest i D i K ![]() Mz na piersi D i K Na butelce tylko D Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja wciazna to czekam jeszcze
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2009-11-11 o 10:38 |
||||
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Tru życzę Ci spełnienia wszystkich skrytych marzeń, w życiu pomyślnego toku zdarzeń, w realizacji celów wytrwałości i satysfakcji z codzienności.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

, mały ma ostre zapalenie układu moczowego 

kilka spraw - asymetria, obniżone napięcie mięśniowe...podobno mogą być winikiem ciężkiego porodu i przypadku niedotlenienia. A ja miałam przeboje z jego serduszkiem jak pamiętasz więc może to i to. W każdym razie jak czytam, że wasze dzieci siadają, wstają czy okręcają się z brzucha na plecy itp to troszkę mi przykro, bo my tego nie mamy (jeszcze). Niestety ćwiczenia w przymuszonej pozycji wywołują płacz u małego, a muszę tak 4 razy dziennie...ale jestem dobrej myśli 

lezy na macie i krzyczy na ojca

nie obwiniaj sie. Viki ma racje, szkoda nerwow. Najwazniejsze, ze kochasz to dzieciatko, a to czy karmisz butelka czy piersia naprawde nie ma znaczenia.
Nie wiem, co się dzieje - zaczął częściej jeść w dzień, jak próbuję Go przetrzymać to jest mega histeria 

Wstrzymano szczepienia i robią badania dla czego tak się stało. 
.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)