![]() |
#151 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dietetyk Leszno .Głogów.
Hej. Mogę napisać jakie ja mam odczucie po wizycie w Naturhouse w Poznaniu ( przypuszczam ,że wszystkie działają na takiej samej zasadzie). Ogólnie kryterium odchudzania się jest zakup drogich środków odchudzających, które wg mnie nie pomagają (mnie nie pomogły). Panie w Naturhouse są oczywiście bardzo miłe ale niestety mnie odstraszyły koszty suplementów, które były nie na moją kieszeń i niestety nie pomagały zrzucić kilogramów.Kiedy się odchudzałam szukałam już wszystkiego i niestety dla mnie Naturhouse jest bardzo podobne do Herbalife. Jedyne co mogę polecić to racjonalna dieta z dodatkiem ćwiczeń bez żadnych wspomagaczy chemicznych, które ingerują w nasze zdrowie.NATURHOUSE OSOBIŚCIE ODRADZAM.
Edytowane przez mycha 85 Czas edycji: 2009-10-04 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja byłam u pani mgr Kingi Dudziak z Dietoteki ![]() ![]() ![]()
od 22.11.2010 żyje bez słodyczy ![]() walczę z tłuszczem 70kg ![]() ma być 55kg ![]() 2x w tyg aerobik i biegii ![]() Edytowane przez pink101 Czas edycji: 2009-10-05 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Przyczajenie
|
Hejka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Przyczajenie
|
Jeżeli chodzi o suplementy natur House nie działają one w żaden sposób negatywnie na nasz organizm, one tylko wspomagaja kuracje odchudzającą. Ważniejsza od suplementów jest dieta przepiasywana co tydzien przez panią dietetyk. To nie jest żadne Herbalife (miała ta nieprzyjemność odchudzać się w herbalife) - kiedy zapytałam sie Pani w Herbalife o jej wykształcenie okazało się że jest psychologiem a skonczyła jednodniowy kurs na dietetyczke.
, Natomiast w Naturhouse na stanowisku dietetyka pracują osoby wykwalifikowane, po studiach wyższych i po długotrwałych szkoleniach. Czasami bywa tak że suplementy i dieta nie pomagają, gdyż każdy organizm reaguje indywidualnie na kuracje odchudzająco. To że tobie nie pomogła nie znaczy ze inne osoby nie uzyskają wymażonego efektu - ja chudnę i nie narzekam. Suplementy sa drogie ale coś za coś - wolę wydac te pieniądze na suplementy niz na jedzenie tłuste i niezdrowe bądź doprowadzić do takiej sytuacji gdzie będę musiała wydawac pieniądze na leki na cukrzyce, nadcisnienie i inne chorobty związane z otylością. Ja jestem zadowolona z usłu Natur House w Głogowie i naprawde polecam go wszystkim moim znajomym - mialam problem z wysokim cholesterolem - zrobiłam wyniki |(w trakcie kuracji") i rewerlacja wszystko w porządku - na poczatku równiez miałam obawy co do tych suplementów - mój lekarz rodzinny nie wierzył mi a teraz sam poleca pacjentom Natur House. Edytowane przez Beata32 Czas edycji: 2009-10-05 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Przyczajenie
|
Ok, racja jest w tym że na każdego działa coś innego i każdy w inny sposób chudnie, dlatego ja dzielę się swoimi sposobami na chudnięcie oraz opisuję co było u mnie niewypałem, stąd mój post. Wiadomo, że lepiej wydać pieniądze na dietetyka, niż potem na lekarza , bo zachoruje się na chorobę związaną z otyłością. Jednakże mam duże porównanie cenowe NATURHOUSE z innymi poradniami dietetycznymi oraz duże dysproporcje w skuteczności. Kiedy poszłam do poradni dietetycznej Pani dietetyk nie narzucała mi żadnych suplementów, wprost odradzała (wcześniej uwielbiałam eksperymentować z nowinkami odchudzającymi z apteki) a w Naturhouse to jest po prostu warunkiem. Jeśli zarabiasz 3000zł miesięcznie to spoko Naturhouse jest dla Ciebie, jednakże przypuszczam,że wiele z odchudzających się takimi zarobkami nie dysponuje. Chodzi o to aby schudnąć zdrowo, racjonalnie i w miarę tanio. Wiadomo tanio się nie da, bo dietetyk to ktoś w rodzaju lekarza i wiele energii wkłada w to aby pomóc komuś schudnąć i jednocześnie nie zagrozić jego zdrowiu. Ja po prostu wyraziłam swoją opinię,że w Naturhouse jest bardzo drogo a suplementacja wg mnie ( przetestowałam na własnym ciele) nie działa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
p.s. zarabiam mniej niż 3 000 złotych miesięcznie i stać mnie na kuracje odchudzajacą w natur House - mam wyrozumiałą Pania dietetyk!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Przyczajenie
|
Witam ponownie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie Panią Beatę 32 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Przyczajenie
|
Nie nerwicuje się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() ![]()
![]() |
#160 |
Przyczajenie
|
Dot.: dietetyk-kraków- gdzie??
Hej !
Osobiście polecam Panią Karolinę, z którą można się umówić osobiście albo mailowo. Prowadzi placówki z kliniki www.dobrydietetyk.pl . W dziale placówki są namiary ja mam jej telefon 609 476 846. |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry dietetyk - kogo polecamy? (różne miasta)
hej!
W krakowie polecam Panią Karolinę. Prowadzi kilka placówek z kliniki www.dobrydietetyk.pl . Polecam - pełen profesjonalizm. Telefon to 609 476 846. Z tego co kojarzę jest też możliwość mailowego prowadzenia. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 |
Przyczajenie
|
Dot.: dobry dietetyk
Polecam Panią Karolinę z Centrum Żywienia super babka! www.dobry-dietetyk.com.pl ! tel do niej 609476846
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Słyszał ktoś może opinię o pani Izabeli Juniczak, która przyjmuje w Poznaniu?
03.10.09 - nie palę ![]() 19.10.09 - codzienny rowerek ![]() 23.10.09 - dwa razy w tyg. siłownia + basen ![]() 26.10.09 - nie jem słodyczy, fast-foodów, nie pije gazowanego ![]() Woda mineralna, czerwona herbata, marchew, jabłka, ciemne pieczywo. ![]() Maturzystka 2010 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Przyczajenie
|
dietetyk z Gdańska!!
Witam!!
Czy znacie dobrych dietetyków z Gdańska i okolic Gdańska??? którzy umieją fachowo wytłumaczyć i mieć dobre podejście do klienta!! proszę wysyłać na adres email cyrkonia_444@wp.pl. z góry dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Przyczajenie
|
Dietetyk z gdańska kogo polecacie???
czy znacie dobrego dietetyka-specjalistę z gdańska i okolic gdańska??? proszę wysyłać na adres email cyrkonia_444@wp.pl proszę kilka odpowiedzi!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Przyczajenie
|
Dot.: dietetyk-kraków- gdzie??
Witam wszystkie Panie, mam pytanie odnośnie dietetyka w Krakowie....
Czy ktoś z Państwa zna dietetyka który zrobiłby badania oraz wystosował jakąś dietę dla kobiety w wieku 22 lat? Problemem jest to iż im więcej moja dziewczyna je tym więcej chudnie :-/ nie może przytyć a jada naprawdę dużo posiłków obiadowych, słodyczy, owoców. Waży 45 kg i strasznie się o nią martwię... Proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Przyczajenie
|
Potrzebny dietetyk - Kraków - zbyt szybkie chudnięcie ! PILNE
Witam wszystkie Panie, mam pytanie odnośnie dietetyka w Krakowie....
Czy ktoś z Państwa zna dietetyka który zrobiłby badania oraz wystosował jakąś dietę dla kobiety w wieku 22 lat? Problemem jest to iż im więcej moja dziewczyna je tym więcej chudnie :-/ nie może przytyć a jada naprawdę dużo posiłków obiadowych, słodyczy, owoców. Waży 45 kg i strasznie się o nią martwię... Proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Potrzebny dietetyk - Kraków - zbyt szybkie chudnięcie ! PILNE
Cytat:
![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
To mogą być problemy z tarczycą, warto zrobić badania. A czy miała wczesniej jakies problemy?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#170 |
Przyczajenie
|
Przez ostatni rok tak się właśnie podziało. Wzrost około 173 cm. Rok temu ważyła 49. Nie miała żadnych badań robionych. Ma się udać jakoś niedługo właśnie do lekarza i na zrobienie badań odnośnie tarczycy... Poinformuje o wynikach na forum. Za podpowiedzi dziękuję,
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
moga to byc tez zaburzenia wchlaniania albo cukrzyca, ewentualnie robale.
radze do lekarza ogolnego,wyspowiadac sie, on da skierowanie gdzie trzeba |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dietetyk - Bielsko Biała
jest jeszcze centrum dietetyczne na ul. Widok chyba 12, z tego co słyszałam od znajomych to sobie bardzo chwalą.
Edytowane przez doris81 Czas edycji: 2009-11-13 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Przyczajenie
|
Dietetyk Pilnie Poszukiwany !!!
Witam
![]() Czy może ktoś mi polecić dobrego DIETETYKA z Wrocławia ?? Bardzo proszę o pomoc. Z Góry Wielkie Dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Rozeznanie
|
Dietetyk- Zielona Góra
Dziewczyny, po wielu nieudanych próbach samodzielnego zrzucenia zbędnych kilogramów dojrzałam do tego, że bez wizyty u dietetyka raczej nie dam sobie rady. Problem w tym , że nie orientyję się, jak znaleźć taką osobę u mnie w mieście. Jeśli ktoś zna dietetyka w ZG, to proszę o namiary,
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Ludzie na Boga
opamiętajcie się! wyszukiwarka nie gryzie, a łączenie 10 wątków pt " dietetyk [miasto] - GDZIE?!?!?!" jest bardzo nużące.
![]() |
#176 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dietetyk z okolic Katowic
Jeśli ktoś jest z okolić Częstochowy to polecam panią Żanetę (dietetyk). Jestem z niej bardzo zadowolona, wylądowałam na dywaniku u dietetyka w momencie gdy nie jadłam chleba białego, ziemniaków, żadnych słodyczy, słodkich napojów, makaronów, itd. d0tego ćwiczyłam, a nie chudłam. Pani Żaneta była zaskoczona kazała mi zrobić parę badać na przysadkę mózgową, tarczyce i hormony. W rezultacie jestem miesiąc na diecie i już schudłam 5kg
![]() ![]() ![]() Jeśli ktoś byłby zainteresowany mogę podać numer telefonu na priv.
#177 |
Raczkowanie
|
![]()
witam,
chciałam się zapytać czy znacie może Szanowne Panie dietetyka w Bełchatowie lub Częstochowie.Może wiecie ile to kosztuje to znaczy ułożenie diety przez specjalistę i jak często trzeba ją zmieniać pozdrawiam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: dietetyk -ile to kosztuje?
Ja płaciłam 440zł za dietę 14-dniową. W tym są 3 wizyty + ten jadłospis. Do tego dochodzą koszty jedzenia (bo wiadomo, że trzeba kupić produkty) i koszt treningów lub innych form ruchu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Przyczajenie
|
Ja co prawda byłam u dietetyczki w Warszawie,ale cene tez podam dla ogolnego rozeznania-1oo zł za wizytę i diete na poltora miesiaca,po tym okresie kolejna wizyta i nastepny jadlospis.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.