|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
witam witam dziewczynki kochane
buziaki ogromniaste![]() ![]() ![]() ![]() Samoa ajjjj, ale fajnie, będziesz miała gładkie paszki ![]() ja to bym se walneła depilację tam na dole, taki paseczek bym tylko zostawiła hiehiehie ![]() Samoa, a ty masz Lornę tak ??? (edit, wasnie to napisalas przed moim postem )Tancerko, jaka masz sukienusię , nie idz się myć, częste mycie skraca życie (pokaż swoją wedding dress ) ?????
Edytowane przez Karlain Czas edycji: 2009-11-10 o 22:37 |
|
|
|
#1382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ciesze się, że temat jest zamkniety, bo wtedy jakoś tak przyejmniej było, bo lato a teraz szaro buro i ponuro, ciepłe swetry i mokre buty ) to wysiadłaby z auta taka wiesniaczka: pół matrix- pół dresdziecko- pół lachon(bo miałam extra makijaż)Jeju biedna jesteś, przygarnęłabym Cię jakbys mieszkała w Krk Ja jutro mam dzień z tż, ostatnio jest tego sporo![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
No fajnie z tymi paszkami A co dołu to własnie w pierwszej kolejności chciałam paszki, bo tańsze(ze zniżka studencką płacę 250zł za zabieg), bo bikini takie jak jak chce(czyli paseczek a reszta do wykarczowania) to 700zł, minus jakis tam rabat chyba 500 zł a to jak widac już gruba kasiora. Ale teraz juz wiem, że jak tylko będzie wolna kasiorka a niewiadomo kiedy to nastąpi(mimo, ze intensywnie kupuje zdrapki
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest emotikonka która przedstawia mnie w tym momencie- wypisz wymaluj...
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2009-kate tu masz linka do katalogowego zdjęcia a w załączniku zdjęcie na żywej dziewczynie w tej sukni- wzięte z allegro
|
#1385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. link Nie chce na forum, bo to hardcore i bym jeszcze bana dostała---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moja suknia wyszła cudnie bo jest cudna nie no tak szczerze to mi już przeszło jaranie się moją kiecką.. tzn nadal mi się podoba ale już jej nie oglądam jakoś- raz na 2 tygodnie zerknę i tyle
|
|
#1387 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez Karlain Czas edycji: 2009-11-10 o 22:57 |
|
|
|
#1388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Oj teskni sie teskni
![]() Ma to tez swoje zalety ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, ze Twoja dziewczęca wrażliwośc pozwoli Ci dostrzec coś zabawnego w tym filmikuJak suknia jest dobrze dopasowana to wygląda super Zawsze jak wkleisz jakies ąłdne zdjęcie KAte to sobie myślę jak super będziesz w niej wygladała
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Cytat:
![]() To będzie 28 rocznica ślubu moich rodziców ![]() A my dzisiaj byliśmy w kościele i zarezerwowaliśmy termin i godzinę Już mogę powiedzieć oficjalnie: 7 sierpnia 2010 o godz. 16.00 w moim kościele parafialnym |
|
|
|
|
#1391 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() moja teściowa nie lubi rozmawiać nt mojej osoby idę spać jutro idę na 8h to tv.. ![]() ps. nowa kolekcja annais
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2009-11-10 o 23:08 |
|
|
|
|
#1392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i po tych 8 latach sprzedalibyśmy tę inwestycję i spłacilibyśmy kredyt. No ale jeszcze zobaczymy jak się sprawy potoczą, O kurcze, ale super 1200 w dwa dni U TŻ w pracy koleś wziął 500 tys. kredytu na grę na giełdzie i jeszcze jakiś czas temu chodził zdołowany, bo coś mu tam nie szło. Nie wiem jak teraz na tym wychodzi, ale dla mnie to jakiś kosmos. Fakt, że to był koleś z domu maklerskiego, więc się zna, ale tak czy owak taka kasa to już mega ryzyko. Też uważam, że czasem trzeba zaryzykować, ale Ja mam wbudowany system ograniczający |
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku to super, że już zarezerwowaliście kościół
![]() Ja już uciekam, bo jutro rano pobudka na poranny trening i wypięknienie się dla tżcika Dobranoc
|
#1394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluję Aniołku, ślubujesz 10 dni przede mną |
|
|
|
|
#1395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A to dobrze. Nie będzie obgadywać. Ja już też uciekam. Jutro co prawda wolne, ale Ja już padam. |
|
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
oj oj oj, widziałam tą pierwszą wersję
a teściową się nie przejmuj. Na szczęście to nie za nią wychodzisz za mąż! Edytowane przez aniolekKB Czas edycji: 2009-11-10 o 23:11 |
|
|
|
#1397 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
zawsze mi się myli nom nie przejmuję.. ale zawsze się pyta co u mnie słychać.. ale to chyba z grzeczności ![]() dałam kiecki z nowej kolekcji annais, umarłam na widok tej z czerwoną wstawką.. ale ciii mam nadzieję że to chwilowo.. dobranoc
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2009-11-10 o 23:16 |
|
|
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jesteśmy hardcorami, którzy ladują niewiadomo ile a później suchy chleb wpieprzają Liczymy sie z możliwoscia straty na tyle ile możemy sobie pozwolić ryzykujemy Poki nie ma kredytów i zobowiazań jak cos stracimy to sie nam świat nie zawali.
|
|
#1399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak w przyszłym sezonie zobaczę te suknie na allegro na dziewczynach które poubierały się do nich w te wieśniacke rękawiczki bez palców i jakieś inne tandetne akcenty to się normalnie załamię.. ![]() ja już wykąpana i chyba idę zaraz spac..
|
|
#1400 |
|
Zadomowienie
|
oj już dawno mnie tu taj późno nie było
![]() co tam dziewczynki? śpicie już? chyba już wszystkie grzecznie w łóżeczkach to ja też znikam ![]() dobranoc
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-11-10 o 23:58 |
|
|
|
#1401 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
za kolejną załatwioną sprawe slubną.Cytat:
A jak idziesz to dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Oglądam Weeding Tv
|
||
|
|
|
#1402 | ||
|
Lena
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1403 |
|
Rozeznanie
|
hej i bylam i mierzylam suknie.
no wiec http://www.suknieslubne-nikol.pl/?pa...8&odk=27&str=4 ta epony niby ladnie na mnie lezala ale jakos mnie nie oszolomila. http://cgi.ebay.co.uk/%225514%22-New...30186001r39297 z kolei ta okazala sie calkiem inna od wszzystkich i pasowal ten kolor do mnie i kroj i ogolnie fajowa Mierzylam tez taka http://www.slubne.pl/index.php?pid=3...ry_id=&shift=3 model halona moze nie calkiem taka ale cos w ten desen i chyba nie dla mnie, przynajmniej tamten kolor. Ogolnie pani powiedziala ze jestem wysoka i szczupla wiec praktycznie kazda moze byc ale raczej biale i takie jasne bardziej, wiec pozostaje mi mierzenie i szukanie tej jedynej a wiecie co jeszcze bylo smieszne? Bo ja chcialabym z falbankami i w jednnym salonie panie powiedzialy ze juz wychodza z mody i w nowej kolekcji juz nie ma a poszlysmy do drugiego salonu to tam nam powiedziano ze w nowej kolekcji bedzie duzo falbanek, i wez tu czlowieku podazaj za trendami Edytowane przez agator74 Czas edycji: 2009-11-11 o 02:22 |
|
|
|
#1404 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale prawda jest taka, ze zazwyczaj kazdej sie podoba co innego, wiec zawsze modeli bylo pod dostatkiem apropo modne czy nie modne? Myslicie, że za jakiś czas po weselu bedziemy patrzec na nasze suknie i sie smiac, ze są jak z zeszłej epoki i wstyd oglądać zdjęcia? bo patrząc na Allegro, jakbym miała miec jedną z sukien tam zamieszczonych i te rękawiczki własnie i reszta kiczowatych dodatków, kiedys była modna...a teraz????? albo te suknie typu księżniczka, wogóle mi nie pasują, jak z zeszłej epoki mody w USA zastanawiam się czy jak kupię suknię z falbanami, to nie będę później patrzec z obrzydzeniem, że jak ja mogłam takie cuś założyć ![]() garnitur to garniutur, zazwyczaj nie widać jakiegoś wielkiego odskoku mody, ewentualnie szjski materiał może psuć wygląd (tzn zminiać nasz gust po latach) |
||
|
|
|
#1405 |
|
Rozeznanie
|
np, taka mi sie podoba Atelier Diagonal
PS czemu nie moge wgrac załacznika w poprzedni post? uprzejmię proszę moderatora o połącznie postów
Edytowane przez Karlain Czas edycji: 2009-11-11 o 06:46 |
|
|
|
#1406 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1407 |
|
Wtajemniczenie
|
Cze sc wszystkim
Wczoraj postanowiłam, że dziś będę dłużej spała, ale że nigdy śpiochem nie byłam, to udało mi się spać "aż" do 7 Ale skoro już mamy wolny dzień, to leżę nadał pod kołdrą.aniołku super, że już macie ustaloną datę!Fajnie, bo też sierpień - tak jak my
|
#1408 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno znajdzie się niejedna dama w rękawiczkach![]() Cytat:
Ta druga całkiem całkiem![]() Myślę, że trendy w sukniach ślubnych sie zmieniają baaaardzo dlugo, a teraz modne sa te piżamowe, bo to taka nowość a reszta jest jaka jest, bo to suknie ślubne a nie bluzka czy sweter Dla mnie argument o tym czy suknia jest modna/niemodna to zaden argument.Cytat:
Nie jest ani wielką księżniczkowata bombą, ani nudnym A, jest z przepięknje koronki, ma dopasowany krój i nie jest wydziwiona także jestem przekonana, ze nie będę sie wstydzić pokazywać dzieciom zdjęć ślubnych i filmu ze ślubu No i welon jest piękny, wiec wg mnie całokształt w miarę ponadczasowy![]() Cytat:
a jak chcesz dołączyć załącznik do poprzedniego postu to kliknij otwórz w edytorze czy cos takiego, chyba, że tak robisz i nie działa. Idę zaraz ćwiczyć ![]() Dziewczyny, które nosiły aparat/noszą - miałyście wyciągi?Ja właśnie teraz mam i strasznie to ciągnie. Długo to nosiłyście?Jak mam wyciągi toswiadczy o tym, że to już finito?Bo mi orto powiedziala, ze zbliżamy sie do końca, ale wiadomo, ze ona może miec inne poczucie czasu i to zbliżanie może potrwać kilka miesięcy
|
|
#1409 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() no to teraz zdebialam ![]() to dlaczego chcesz byc ksiegowa, dlaczego robisz dodatkowe kursy z rachunkowosci ![]() myslalam, ze przynajmniej lezy to jakos w Twoich zainteresowaniach... ![]() to Ty sie kobieto cale zycie bedziesz mega nudzic jak rachunkowosc Cie nie interesuje mi tam sie rachunkowosc na studiach podobala, momentami byla nawet mozna powiedziec pasjonujaca z reszta mamy jedna pania profesor prawdziwa pasjonatke opowiadala, ze uwielbia sobie wieczorem usiasc przy kominku z goraca herbatka i zaglebiac sie w bilanse Cytat:
z rowerem na twarzy mu do twarzy (a z rowerem, bo sie smiejemy, ze ma dwa kolka i rame a u mnie na uczelni niektorzy chodza w okularach dla lansu - zerowki z takimi lansiarskimi oprawkami TZ kiedys myslal o operacji, ale ze operacja taka nigdy do konca bezpieczna nie bedzie to jest troche ryzyko. no i wlasnie niekoniecznie sie ta wade zredukuje do zera czyli tak czy siak okulary/soczewki moga zostac... niedlugo moj kuzyn idzie na nfz na laserowa korekcje... ciekawe czy rzeczywiscie pozbedzie sie okularow ![]() Cytat:
![]() znam na prawde chude szczapy, ktore rodzily jak najbardziej naturalnie ![]() Cytat:
fajnie, ze juz to macie z glowy Cytat:
![]() mi tez sie podoba. bardziej niz wielokrotnie tu wklejana Carrera ![]() od wczoraj z powrotem przekonuje sie do kolczykow chyba juz duzo czasu minelo odkad je ostatnio nosilam i juz troche zapomnialam jakie to uczucie zahaczyc o sweter teraz obmyslam gdzie z powrotem przekluc dziurki, ktore juz mam. myslalam nad studiem piercingu, w ktorym przekluwalam pepek, ale cos nie moge zlokalizowac jego strony w necie, wiec nie wiem czy dalej istnieje. a bylo tam mega sterylnie i fajnie. (i pomyslec, ze kiedys bylam hardcorem i cztery z moich szesciu dziurek w uszach przekluwalam sama albo TZ w warunkach domowych, a teraz sie martwie zeby to bylo zrobione igla, a nie u kosmetyczki jakims pistoletem i zeby bylo w dodatku bardzo sterylnie - jak to sie czlowiek zmienia na starosc )przekluwala moze ktoras z Was ponownie dziurki? wiaza sie z tym jakies komplikacje? oni igle czy tam wenflon prowadza przez ta sama dziurke ktora juz tam kiedys byla tak? mam plan prawdopodobnie 17 kwietnia jedziemy na wesele. tak sobie mysle, ze wyprobuje wtedy moja slubna fryzurke i makijaz moze juz przy rezerwowaniu zaklepie sobie ta date, bo pewnie bedzie mnostwo PMek i roznie moze byc a jak mi sie nie spodoba to 12 czerwca mamy kolejne wesele i ewentualnie wyprobuje inna ![]() zastanawiam sie co by tu robic w taki paskudny dzien, gdy wszystko wyzamykane ![]() pozostaje wspolne buszowanie pod kocykiem i chyba jednak do tego kina dzis pojdziemy a potem aero i silka. a w ogole to swieto narodowe chyba nie obejmuje fitness clubow bo dzisiaj mam normalnie zajecia TZ stwierdzil, ze widzi na moim brzuszku zarys czteropaku ciekawe gdzie ![]() ide po sniadanko, bo ostatnio mialam cos w ustach wczoraj grubo przed aero... tak sie mowi o posilku potreningowym, a ja poprostu po intensywnych cwiczeniach nie jestem w stanie nic zjesc |
||||
|
|
|
#1410 |
|
Zadomowienie
|
Ja zawsze starałam się nie jeść jakiś tam czas przed ćwiczeniami, żeby nie mieć kolki i nie czuć się ociężale, ale zaraz jak wychodziłam z klubu, to od razu czułam ssanie w żołądku i musiałam toczyć wewnętrzną walkę, żeby nic sobie nie kupić tylko dojechać do domu na normalne jedzenie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.

buziaki ogromniaste

) ?????

idę się myć bo nawet na wizażu mi się nie chce klikać- a to już objaw poważnego zaburzenia emocjonalnego
Ale ciesze się, że temat jest zamkniety, bo wtedy jakoś tak przyejmniej było, bo lato a teraz szaro buro i ponuro, ciepłe swetry i mokre buty
to jest emotikonka która przedstawia mnie w tym momencie- wypisz wymaluj...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

1200 w dwa dni
U TŻ w pracy koleś wziął 500 tys. kredytu na grę na giełdzie i jeszcze jakiś czas temu chodził zdołowany, bo coś mu tam nie szło. Nie wiem jak teraz na tym wychodzi, ale dla mnie to jakiś kosmos. Fakt, że to był koleś z domu maklerskiego, więc się zna, ale tak czy owak taka kasa to już mega ryzyko. Też uważam, że czasem trzeba zaryzykować, ale Ja mam wbudowany system ograniczający
gratuluję Aniołku, ślubujesz 10 dni przede mną

to ja też znikam