|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
no wlasnie jeszcze nie wiem, dam im chwile odsapnąc, czyt. kilka dni heheh
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Siwa no teraz to juz blondyna scie
a, ze tak hmm hmm napomkne niesmialo, Ty pisalas kiedys, ze masz bardzo maly biust, przepraszam ze tak pytam ale to magia stanika, czy masz sklonnosc do przesady ?![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
bo przeciez nie do jutra
|
|
|
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wlasnie musze sie wybrac na jakies push upowe szalenstwo |
|
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie, stanik je ładnie "zbiera"
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
ide powoli spac, lukne jeszcze bo na tvn leci "Californication" ten to jest niezly, luzny gosc. A w ogole dzisiaj sie doweidzialam ze taki znajomy z pracy, ktory mial zapalenie oskrzeli wyladowal w szpitalu cos z plucami mial i sepse zalapal, lezy nieprzytomny w spiaczce farmakologicznej, szok, na Wszystkich Świetych przemarzl, a byl juz podziebiony, ech przerazajace to jest... milej nocki
|
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
ale cisza, wszystkie juz spia chyba
|
#2798 |
|
Raczkowanie
|
Siwa Ty jeszcze nie spisz? A ja sie dzisiaj z kolei dowiedzialam od znajomej, ktora pracuje w szpitalu, ze zmarla mloda kobieta 28 lat w ciazy na grype!!Pewnie ze wzgledu na ciaze normalnych lekow nie mogli jej podac.W mediach cisza na tem temat-to jest dobre, ze wszyscy milcza
Edytowane przez Patiirafaello Czas edycji: 2009-11-11 o 00:44 |
|
|
|
#2799 |
|
Zadomowienie
|
wstawać leniuszki
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze chwilka
![]() ![]() <------------- patrzcie na moja szatanska ilosc wiadomosci 666
Być może Bóg chciał, abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą, abyś mógł ją rozpoznać kiedy ona się w końcu pojawi Niki Alex Edytowane przez kamciurka Czas edycji: 2009-11-11 o 08:58 |
|
|
|
#2801 |
|
Konto usunięte
|
No powoli wstajemy...
Kurde dziewczyny, chcę sobie zrobić już kolczyk w pępku, strasznie mnie ciągnie do tego, a jak narazie nie mam kasy. Trochę strach, ale myślę o tym od dłuższego czasu. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2802 |
|
Zadomowienie
|
hmmm to zbieraj pieniążki zbieraj
moja koleżanka ma takiego fajnego, kosteczki do gry, ciekawe czy jej to nie przeszkadza u mnie w szkole dziewczyny sobie robią kolczyki w kiblu nad sedesem, wiec jak chcesz to dawaj, masz za darmo po znajomości a jakie warunki sterylne
|
#2803 |
|
Raczkowanie
|
A ja bym sobie zrobila sztuczne rzeczy. Moja kolezanka widziala kobiete ze sztucznymi rzesami w centrum i wraz z kolezankami bardzo jej sie przypatrywaly, bo swietnie to wygladalo.Podobno kosztuja 200 zl. Nie pamietam na ile starczaja.Ktos wie?
|
|
|
|
#2804 |
|
Rozeznanie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15209066]No powoli wstajemy...
Kurde dziewczyny, chcę sobie zrobić już kolczyk w pępku, strasznie mnie ciągnie do tego, a jak narazie nie mam kasy. Trochę strach, ale myślę o tym od dłuższego czasu. hmm kup sobie jakis zwykly tani kolczyk z allegro, albo nawet ze sklepu, wtedy w salonie taniej zaplacisz, ja kilka lat temu robilam i wynioslo mnie calosc 50 zl, a teraz wiadomo ze wiekszy wybor kolczykow i duzo tansze sa, wtedy to chodzilam po calym miescie i szukalam takiego najzwyklejszego to znalazlam za... 20 zl |
|
|
|
#2805 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, ale jak sobie zrobisz to się pochwal
Ja bym sobie zrobiła cycki, chciałabym je mieć ![]() Powiększyła usta, ale nie na jakieś wymiona, tylko tak troszkę i przedłużyła włosy bez obaw zniszczenia własnych
|
|
#2806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odnosnie tych rzes co sie tam je robi raz na miesiac to slyszalam, nie pamietam ile to kosztowalo ale wydaje mi sie ze wiecej niz 200 zl pamietam ze cena mnie zmrozila
|
|
|
|
|
#2807 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Patrzyłam na stronę przekłucie podobno do 130 zł. Narazie mam 30 zł. Cytat:
|
|||
|
|
|
#2808 |
|
Zadomowienie
|
czytałyście ten wątek `co wam zbrzydło do granic możliwości`?
przykro mi było jak czytałam, bo mam mini, mam panterkę, mam eko skórkę, mam gladiatorki, włosy farbuję na blond, do solarium chodzę,tipsy robię.. skąd one tyle o mnie wiedzą? ![]()
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
hahahaha tak czytalam
, ale dobrze tam jedna z wizazanek napisala, ze jak by miala nie ubierac tego co dziewczyny wymieniaja w tym watku to musialaby nago chodzic wazne by sie dobrze czuc, kazdy ma swoj styl i kazdemu nie dogodzisz
|
|
|
|
#2810 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziewczyny a czy do przekłucia moge mieć wiszący kolczyk czy lepiej normalny? Mi się podobają i takie i takie, ale jak TŻ usłyszał, że będę przekłuwać brzuch to mówił żebym zrobiła sobie wiszącego. |
|
|
|
|
#2811 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez bym powiekszyla sobie usta.Teraz nie pamietam ale jedna warga kiedys kosztowala 700, no bo chyba nie dwie.A przedluzyc wlosy to najlepiej kupic klipy. Ja mam, ale musze kupic inne, bo 7 tasm nie chce mi sie codziennie przyczepiac tymbardziej , ze duzo czasu mi zajmuje ulozenie moich tj. wyprostowanie.
|
|
|
|
#2812 |
|
Zadomowienie
|
wiszące wg mnie są ładniejsze
|
#2813 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Też to czytałam i generalnie to za bardzo się nie przejęłam Gola chodzić nie będe Z resztą i to by im zbrzydło po miesiącu.
|
||
|
|
|
#2814 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2815 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2817 |
|
Zadomowienie
|
zna się któraś z Was na włosach?
bo mam takie -> patrz album, a chciałabym wrócić do takich -> patrz album, tzn, znów bym chciała wrócić do platynki, ale bez pomocy fryzjera, bo ostatnio poszłam i chciałam złoty blond, wyszedł ciemny blond, ok powiedziała, że następne malowanie mam za darmo, ale jak poszłam na pasemka, żeby to rozjaśnić to mówiła, że ona nic nie mówiła, ze mam za darmo i zabuliłam 120 zł za kilka pasemek, a włosy mam do ramion ://zmagała się któras może z tym problemem?
|
#2818 |
|
Raczkowanie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15209851]Oj, nie tak nigdy w zyciu bym kolczyka sobie nie chciała zrobić. To już wolę poczekać.
![]() Rozejrzę się dziś na allegro, może znajdę coś fajnego, choć wiem, że tam gdzie chcę przekłuć mają bardzo ładne, a jak mam chodzić w jednym i tym samym pół roku to niech będzie taki żeby mi się nudził. Patrzyłam na stronę przekłucie podobno do 130 zł. Narazie mam 30 zł. Ja bym sobie zrobiła choc trwała prostującą XTenso. Podobno 200 zł. Przynajmniej tam gdzie ja zawsze chodzę do mojej pani Ani. [/QUOTE]Nie mieszaj juz mi w glowie, bo teraz juz sama nie wiem co mam jutro zamowic.Proste wlosy tez mi sie marza. Swoje codziennie prostuje.Ciekawe jak to xtenso, a ile trzyma?
|
|
|
|
#2819 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Pati a uzywalas juz moze takich szkiel? tez mi to chodzi po glowie, chcialabym takie niebieskie albo zielone, super to wyglada, jak w ogole z kosztem czegos takiego i na ile to starcza, bo ja calkiem zielona w tym temacie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

a, ze tak hmm hmm napomkne niesmialo, Ty pisalas kiedys, ze masz bardzo maly biust, przepraszam ze tak pytam