|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
i jeszcze.....
![]() 1-extra ![]() 2-biedaczek... 3-Niezle....takie wiadomsci.. 4-NK-zadziwia i smieszy... 5-Niezle...i to takie nieprawdopodobne... 6-Ona On...??!! 7-O to wlasnie Polska.. ide spac buzka
Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2009-11-11 o 00:49 |
|
|
|
#2612 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
)Uwielbiam demotywatory..... naprawde super sprawa..... ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cos tak czuje ze nie bedzie was zbyt duzo tutaj dzis..... w PL swieto ale w Uk nie......
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie
![]() schudła 1 kg ! zważyłam się rano i waga pokazała 53 kg czyli jeszcze 3 kg i osiągnę minimalny cel bo tak docelowo chciałabym dojść do wagi sprzed ciąży, czyli 48 kg ale się cieszę jak dziecko, że w końcu ruszyło
|
#2614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Zanka, wiem coś o tym, przytyć łątwo, ale gorzej w drugą stronę
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
motylek - ja podobnie jak Misia..uwielbiam demotywatory...są super
![]() blondynka - ja też miałam składać ale policzyłam i się okazało, że nie ma sensu latać i załatwiać bo i tak nie dostaniemy. Jesteś pewna, że jest sens ?? musielibyście mieć w zeszłym roku jakieś 1500 -1600 zł miesięcznie!! i to łącznie Ala - trzeba kiedyś znaleźć motywację..w sumie nie było źle a moje ciało woła o pomstę do nieba ja za godzinkę spadam do mamy...bo małżonek w pracy i wraca po 20-tej Edytowane przez alkamor Czas edycji: 2009-11-11 o 09:38 |
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! maż właśnie przyniósł mi rogala
![]() Magda, bardzo Ci dziękuję za maila i za linki Mischoko, kryzys wiary zrozumiały Teściowie wlecieli na moment przynieść mi nalewke
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja jakas rozdrazniona jeste, drazni mnie, ze nie moge normlanie funkcjonowac i wkurza mnie to ![]() Przygotowalam sobie rzeczy do szpitala, narazie do torby nie chowam...oby te 19 dni wytrzymac
|
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj leci leci ![]() A moje dziecko ma temperaturę |
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Ala i od 28ego tyg lezalas tylko?
nic kompletnie nie robilas, nawet jak zostawalas sama w domu?
|
|
|
|
#2622 |
|
BAN stały
|
Witam.. ja nie dawno wstałam..
u mnie leje ![]() nic mi się nie chce robić.. ale idę śniadanie zjeść. Zanka
|
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego lepiej leżeć...bo ja w sumie z własnej głupoty trochę miałam coraz większe to rozwarcie...ale ciężko mi było wyleżeć....jak skończyłam 38 tydzień to już odstawiła globulki bo powiedziała, że teraz nawet jak zacznę rodzić to będzie OK...
|
|
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale i tak wytrzymalas bardzo dlugo... |
|
|
|
|
#2625 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :b aba:Kurde mać ![]() ![]() ![]() ![]() Od soboty mnie nie bylo a tu nikt nie zauważył. Toż to poważna zniewaga. Idę sobie, a co I nic Wam nie powiem |
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
domi - myślę, że nie ma co rozważać nad tym co jest gorsze bo dla każdej matki tragedią jest wizja przedwczesnego porodu dziwi mnie tylko to, że do tej pory nie ma w sumie czegoś typowo na rozwarcie tzn. na zachamowanie....jak np w przypadku skracania szyjki pessar
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam taka wiadomoc dzis.. bo 'kolega' pisal mi esy od rana i zadalam mu pytanie.... kurde wspomnienia mnie tnely
''pytas mnie co ja bym chcial zrobic?? najchetniej wrucilbym do polski i poukladal sobie zycie... dostalem dzialke w terespolu po prababci wiec juz cos jest... ale sie boje wracac. Przepraszam ze mieszam ci w uczuciacich, nie chce cie draznic ani smucic... tego esa napisalem bo niewytrzymalem. Poza tym sam juz nie wiem co mam robic, co jest dobre a co zle. chce byc choc troche szczesliwy i szukam tego co moze mi choc troche w tym pomoc. Czesto mysle o tobie, wspominam cie, ogladam twoje zdjecia... ach, mam metlik w glowie. przepraszam ze zabieram Twoj czas''.Witajcie.. Tadzia ja zauważyła,.. ale nie pisałam.. teraz będę pisała zawsze wracaj szybko..![]() Misia powodzenia.. ciesze się, że Ci się podobają moje prace.. choć troszkę Zuzia..mam to samo dziś..i ta pogoda.. później wychodzę.. z tż się spotkamy..chyba.. a tak to leże bo bark mnie boli.. ![]() Domiś.. wytrwasz.. szybko zleci.. a humorek taki masz i to normalne.. będzie git już niedługo..Inne kobietki..pozdrawiam w ten wolny dzień..![]()
|
#2631 |
|
BAN stały
|
Ela no no...
co to za koleś... opowiadaj ![]() Ja chyba zabieram się za prace zaliczeniowe...
|
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2633 |
|
Zadomowienie
|
no dobra.... wracam.... bo żyć beż Was nie moge
![]() Czemu zła??? Nela nie dość, że mi ostatnio firanki pazurami pozaciągała to jeszcze dzisiaj zasłonkę A Klara chodzi i piszczy, bo jej nie pozwoliłam na fotel wejść. Co za..........A poza tym ok. |
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
W ostatniej lo.. byliśmy na studniówce razem... on rozstał się z dziewczyną a ja z chłopakiem.. i tak na zasadzie koleżeństwa coś między nami zaskoczyło.. ale ja czułam, że jestem mu obojętna.. nie wiem.. nie był to związek żaden formalny.. ale uczucia się pojawiły.. on wyjechał..musiał.. mieszka w Londynie.. wcześniej koleżanki moje mu napisały by zerwał ze mną kontakt bo ja cierpię.. i tak będzie lepiej.. wyjeżdzając do Londynu napisał mi esa.. że wyjeżdza za granicę.. wtedy odezwal się pierwszy raz od dluzszego czasu.. i tak się odezwie co jakiś czas, zapyta co u mnie... minęło ponad 4 lata..jeśli dobrze liczę.. a on mi z takimi wyznaniami.. jestem z kimś i on o tym wie... a wspomnienia wróciły..ale nie są mocne jak kiedyś...
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Tadzik
Elusia, opowiadaj co to za chłopak EDIT: już widziałam. No cóż, musisz się zastanowić który jest bliższy dla Twojego serduszka
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-11-11 o 12:36 |
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj..mój kocur mi też na firanki łazi..i ma karę teraz.. nie biorę go na kolana ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Jestem ze swoim 3 lata prawie... a tamten miał szanse.. i choć czuję sentyment do niego i nie wiem co jeszcze nie jestem w stanie zniknąć i odejść z życia tż.. nie jestem..nie umiem.. nie potrafiłabym.. chyba, że by mnie zostawił..ale on mnie kocha.. a ja jego..chociaż takie wiadomości od kogoś kto był bliski poruszają napisał to...'wiesz Elu bo to wlasnie o to zycie chodzi... wczesniej myslalem ze daje sobie rady. Jak poszedlem od rodzicow mialem niewiele. z czasem mialem wiecej, potem tracilem, potem znowu mialem i tak dalej. Ostatnim czasem zastanawiam sie nad sensem zycia i doichodze do wniosku ze ide w bezsensownym kierunku. Ja tak naprawde nic nie mam, niczego sie niedorobilem w sensie rzeczy materialnych. Ale te rzeczy nieuszczesliwiaja... Wiesz co powiedzialem dla swojego ojca pare lat temu? powiedzialem ze przez wlasna glupote stracilem dziewczyne ktora bylaby idealna zona. Wcale mnie nie wysmial jak widzial moja mine. To bylo wtedy co przyjechalem do polski i spotkalem cie pod kociolem. Uwiez mi ze ja tez mam marzenia, male i wielkie... Marze o wlasnym domu, kochajacej zonie, dzieciach, psa i kota to sobie zalatwie za darmo. bede dazyl do teko wszystkiego tylko jeszcze sam nie wiem ktora droga bedzie lepsza. moze jeszcze nie doroslem? ' piszę Wam o tym bo nie mam komu... gdyby mój się dowiedział to nie wiem co by zrobił..
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-11 o 12:49 |
|
|
|
|
#2637 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mam do napisania tyle że szok.. ech.. jak mi się nie chce
|
|
|
|
|
#2639 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() swojemu nic nie mów, bo bez sensu... a Mał.....icze wiem gdzie są ![]() On chyba zdał sobie sprawę że jest zakochany w Tobie... to tak jak mój przyjaciel.. co zaprosił mnie na bal w kwietniu.. niby wiedziałam zę coś do mnie ma ale w sumie nie wiedziałam, dopiero jakiś czas temu się przyznał że nigdy nie byłam obojętna, a nic nie robił aby mnie nie stracić.. czy faceci są mądrzy? Takie smsy sieją mętlik w głowie, tym bardzoiej jeśli się cos czuło do chłopaka.. ja czułam do tego swojego przyjaciela ale nigdy otwarcie o tym nie powiedziałam.. jak mi o wszystkim napisał to byłam już z M i wiem że to on jest najważniejszy dla mnie teraz... Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-11-11 o 13:33 |
|
|
|
|
#2640 |
|
Zadomowienie
|
Eluś, sumienie go gryzie. W końcu zrozumiał co stracił. Albo poprostu musiał to wyrzucić z siebie. Jakby to może inaczej rozegrał, tzn. myślał tak jak ja, to wyznanie mogłoby być dla niego, pewnego rodzaju oczyszczeniem, zakończeniem pewnego etapu. Wiesz, chodzi mi o coś takiego " Powiedziałem, mam to za sobą, zaczynam od nowa". Ale podejrzewam, że tak nie myślał.
TŻ absolutnie nic nie mó. Może kiedyś, ale nie teraz. Będzie dobrze A mi humor się polepszył. Znalazłam w końcu na necie wzór na szal. Już dawno chciałąm go zrobić, a że w swoich zbiorach mam istny bur*** to musiałam szukać wzoru na picasie. I mam Idę robić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

na 8 do kosciola ale my pojdziey na 10 do nich do domku mieszkaja 2 ulice dalej wiec bliziutko

dlatego lepiej leżeć...bo ja w sumie z własnej głupoty trochę miałam coraz większe to rozwarcie...ale ciężko mi było wyleżeć....jak skończyłam 38 tydzień to już odstawiła globulki bo powiedziała, że teraz nawet jak zacznę rodzić to będzie OK...