![]() |
#1021 |
Konto usunięte
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
Mam przeogromną prośbę co do opisów. Z góry proszę o jakieś oryginalne, dające do myślenia, ale nie za bardzo wprost.
Otóż. Byłam z jednym facetem 2 miesiące. Niestety nie układało nam się zbytnio, albo może to ja za mało się zaangażowałam i przeze mnie związek nie przetrwał. Zerwałam z nim w sylwestra (wiem, okrutne). Po prostu nerwy mi puściły, nie wytrzymałam. On był we mnie strasznie zakochany, a ja tego nie doceniłam. Minęło pół roku odkąd nie jesteśmy razem, pozostajemy na kumpelskich relacjach. Niestety ostatnio kiedy byłam obok niego, a on gadał z innymi laskami poczułam, że jestem o niego strasznie zazdrosna. Tak. Znowu się w nim zakochałam.. A on? nie wiem czy jeszcze coś do mnie czuje. Chciałabym do niego wrócić choć wiem, że po tym co mu zrobiłam bd to bardzo trudne. Proszę więc o opisy o tym, że żałuję, że już z nim nie jestem, że za nim tęsknie i chciałabym aby do mnie wrócił. Dyskretne, a zarazem takie żeby się domyślił .. Wiem, że potraficie, jesteście genialne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Zadomowienie
|
Jest może coś o tym, że kocham Go, ale on chce żebyśmy zastali przyjaciółmi, nie wie o tym co czuje, a ja chce być najlepszą przyjaciółka jaką kiedykolwiek miał...
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-07-28 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że ta prośba zostanie usłyszana. ;( Chciałabym dać komuś dyskretnie i niejednoznacznie, że zaczyna coś dla mnie znaczyć. On kiedyś chciał, ale ja nie byłam do tego przekonana - zjadł takiego lekkiego wała. Alke cały czas byliśmy w kontakcie. Lepiej go poznałam i... bardzo go polubiłam. Ostatnio coś szwankuje i nie gadamy tyle na gg. :/ Może poznał kogoś? nie wiem. Wiem też to, że drugi raz sam z inicjatywą nie wyjdzie. Nie wiem jak o to zaczepić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() głupio mi, że na samym początku wyskakuje z prośbą, ale jest bardzo pilna. Mam nadzieję, że mi pomożecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |||
Przyczajenie
|
# żałujesz dopiero wtedy gdy coś popsujesz.
# wróćmy do tego co kiedys było.. pokaż mi prawdziwą miłość. # wróćmy do tych dni kiedy się spełniały sny. # może mogłby być troche jak dawniej. # a gdyby tak zamknąć oczy i cofnać czas.. opisy z wizażu. mam nadzieje ze coś się przyda ;D ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
# może mogłby być trochę jak dawniej.. # wróćmy do tego co kiedyś było.. pokaż mi prawdziwą miłość. # wróćmy do tych dni kiedy się spełniały sny.. wszystkie z wizażu. mam nadzieje ze sie przyd cos. ;* ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
# chce przy Tobie być, nie wymarzę Cię z pamięci . # i nie zmienia się nic - dalej trzeba żyć . # może kiedyś zobaczysz mnie w swoim śnie i wtedy zrozumiesz . # chce żeby słowa 'Ja' i 'Ty' znaczyły po prostu 'My' . z wizażu . pomogłam ?? ;> PRZEPRASZAM NIECHCĄCY DODALO MI SIE PODWÓJNIE W POPRZEDNIM POSCIE ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
# i wierze ze nam sie uda. # znajdziemy ta sile ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1026 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1027 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
^^ Za każde jutro z Tobą, oddam wszystkie wczoraj. - Jestem tu. Wiesz? Na co czekasz? ^^ Śliczny obcy pan. W mym serduszku tkwi. - Złap mnie za rękę i nie pytaj o nic.. <3 Chyba nie trafiiłam w oczekiwania ![]() ![]() Edytowane przez aisuru Czas edycji: 2009-08-15 o 22:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Raczkowanie
|
dziękuje liczy sie gest. ;*
Może ktoś jeszcze? ![]()
#1029 |
Przyczajenie
|
że dziś jade nad morze i będę się świetnie bawić i zapomnę o wszystkich kłopotach i o nim ??
proszę ![]() ![]() ![]() jesteście genialne ! ![]() pilnee!
#1030 |
Marudziara
|
Dziewczynki potrzebuję wszelkich optymistycznych opisów
![]() ![]() Oraz takie opisy, które można ustawić, kiedy nie ma co ustawić. Takie neutralne, najlepiej krótkie...
Edytowane przez mandragona Czas edycji: 2009-08-21 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
uśmiechnięci lokatorzy szczęścia. bo przecież dawno nie było tak dobrze. szczęście wchłaniam z powietrzem. wróciły do mnie chwile szczęścia. The Best is Coming Najlepsze nadchodzi. optymiści nie dopuszczają do siebie czarnych myśli. oni je kolorują, czym? mają takie optymistyczne kredki: humor, uśmiech. mówię ups, whatever. pozytywnie. tss. ( z wizazu.) _________________________ ___ No i teraz kolej na mnie. Prosiłabym o opisy po angielsku, tylko błagam NIE O MIŁOŚCI i NIE SMUTNE. Będę wdzięczna. ;**
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2009-11-11 o 14:05 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1032 | |
Marudziara
|
Cytat:
Dziękuję na pewno się przydadzą, jeśli macie jeszcze jakieś opisiki proszę ![]()
Edytowane przez mandragona Czas edycji: 2009-08-22 o 14:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Raczkowanie
|
A może macie coś pasujacego pod zdj. z przyjaciółkami ? Byłabym wdzięczna bardzo ;]
#1034 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
could you speak up & stop mumblin'? do u get a little kick of being slow minded? ![]() i tried to see things from u're point of view, but sadly i couldn't get my head far up my ass. ![]() ![]() mam te 4, są chyba z wizażu niektóre, mam je na opisie na zmianę i mi się trochę już znudziły, więc dołączę się też liczę na czyiś pomysł.xd
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Raczkowanie
|
Drogie! A macie moze jakieś opisy, ze mój chłopak ma jakieś virtualne "przyjaciółki" co wyglądają jak typowe ku**y i żeby zrozumiał, że mało mnie to obchodzi, albo żeby sobie żył w tym virtualnym świecie jeśli bardziej to woli..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 |
Raczkowanie
|
Kochaneee!
![]()
#1037 |
Przyczajenie
|
dziewczęta nie znalazłoby się coś o wakacyjnym romansie, który już się zakończył, pomimo, że mieszkamy blisko od siebie, gdyż on ma kogoś, a była plaża w nocy, spacery za rękę i romantyczne klimaty? ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Przyczajenie
|
dziewczynki .. mam prośbę . coś o tym, że mam jutro urodziny . w sumie to nie za bardzo się z tego cieszę . wszystkie świetne jesteście więc na pewno coś wymyślicie .
![]() ![]() ![]()
#1040 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kontaktowe. Ja mam takie niesamowite myśli na myśli, że moja własna podświadomość się rumieni ^^ Ja mam takie niesamowite myśli na myśli, że moja własna podświadomość się rumieni ^^ Jestem tu ale czy Ty tego chcesz ? Pewnego dnia poczujesz, że Ci czegoś brakuje Podoba mi się, że mogę sobie poudawać że Cię mam, że Cię znam i że coś tam Chcę Ci powiedzieć jak bardzo Cię cenię Chcę Ci powiedzieć jak bardzo Cię podziwiam Ma spojrzenie warte grzechu i najsłodsze usta świata " Głupim nazywa się człowiek, który mając kochającą go osobę, odrzuca ją. Robi to dlatego, bo mysli,że potrzebna jest mu wolność, która z biegiem czasu okaże się jego największym wrogiem" ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
By więcej Cię nie ranić Jak nie ulec zatraceniu W tak trudnej egzystencji. Rozświetl mi drogę Przynieś nadzieję Kiedy ja Ci jej przynieść nie mogę Tak potrzebna mi Twoja przyjaźń By nie błądzić jeszcze bardziej Tak potrzebne Twoje zrozumienie By moje życie pustym nie było I bezsensownie się nie toczyło Najlepszy przyjaciel jest jak czterolistna koniczyna: trudno go znaleźć i przynosi szczęście Przyjaciel to ten który przychodzi, gdy cały świat odchodzi.. Przyjaciel to lekarz.. Na każdy Twój problem Tyle radości może dać ci jedna chwila. Ta jedna chwila, która cementuje przyjaźń. Bo są ludzie, którzy mają czelność wiedzieć więcej o nas, niż my sam Przyjaciel to ten, który poświęci dla Twoich łez swój uśmiech. Przyjaciele są jak ANIOŁY, pomagają wstać kiedy upadniemy... Nikt nie ma większej miłości od tej, gdy ktoś życie swoje oddaje za przyjaciół swoich.
![]() Edytowane przez Coffi Czas edycji: 2009-11-09 o 17:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
nie ma nic ważniejszego niż trwała przyjaźń. Ufam Ci, jak bogom ufa lud; Wierzę Ci, bo trzeba wierzyć w cud.. Chociaż to jest herezja, poezja i mit- Wierzę Ci, jak w nic nie wierzył nikt Możesz zgromadzić przeróżne skarby, ale najcenniejszym jest prawdziwy przyjaciel.
![]() |
#1043 |
Raczkowanie
|
Skarbyy Potrzebuję Kilku Opisów O Tym Że On Coraz Bardziej Mnie Irytuje, Coraz Rzadziej Oddzywa Się Do Mnie, I O Tym Że Czym Bliżej Do Naszego Spotkania Tym Bardziej Ja Nie Chcę .
Jakbyście Miały Cuś O Tym xD
#1044 |
Raczkowanie
|
Macie może jakieś opisy o tym, że jestem singielką z wybory i że bardzo mi z tym dobrze, że wcale nie potrzebuję nikogo obok siebie, bo sama doskonale daję sobie radę ??
"Kiedyś... zamieszkamy razem. Skończę szkołe,znajde prace. Kupie kota, Dostane Nobla. Później umre. A na łożu śmierci powiem Ci; Nie żaluję,bo życie z Tobą, bylo lepsze niż budyń malinowy." ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moje gratulacje. Rób tak dalej a odkocham się skutecznie i na zawsze. On stawał się Niewidoczny gdy jej uczucie było Dostępne. moje osobiste trzęsienie ziemi. wewnętrzne. już nie mam pomysłu na jakiekolwiek działanie. poddaję się. przestajesz mnie fascynować, zaczynasz mnie wkur&wiać. i niby jest dobrze a jednak czegoś brak nie będę tylko wtedy, gdy zaczniesz się nudzić .. ;] fajnie, że ci zlalezalo ale szkoda ze tylko wtedy, kiedy miales na to czas.. przecież w marzeniach miało być lepiej tyle, nie wiem czy w tym stylu chciałaś, ale no może coś wygrzebiesz.
![]() |
#1046 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fiku miku zjeżdżaj mi stąd faceciku ![]() Nie można mnie rzucić, można mnie jedynie stracić Podoba mi się, że mogę sobie poudawać że Cię mam, że Cię znam i że coś tam SINGIEL - Samowystarczalna, Inteligenta, Niezależna, Genialna I Emanująca seksem Laska Sok pomarańczowy i tego Pana w białej koszulce, proszę. Michał kocham Cię/Tomek wczoraj było cudownie/Jestem u Bartka ![]()
![]() |
#1047 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje<3
![]() |
#1049 |
Wtajemniczenie
|
nie miałam go od Ciebie, widocznie ktoś już go skradł bo znalazłam go na stylio
![]() pzdr
#1050 |
Zakorzenienie
|
A coś o muzyce ?
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.