|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
ja raz na urodziny Tomkowi dałam nasze zdjęcie w ramce
i był zadowolony nawet![]() co do promotora to na lic. miałam fajnego prof. z UJ od lit. staropolskiej i był bardzo pomocny i w ogóle dobrze mi się u niego pracę pisało teraz piszę z językoznawstwa u profesorki z UR i też jest fajna i baaardzo pomocna, bo plan pracy mi ułożyła i kilka książek do bibliografii podała ![]() no trochę trzeba poświetować po pysznym obiadku małe SPA i może jakiegoś drinka |
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() Dopiero wstalam ![]() ![]() az mama weszla do mnie do pokoju i sie pyta od progu "Karolina żyjesz?!?!?!" ![]() ![]() nie mogla uwierzyc, ze mozna tak dlugo spac ale przynajmniej sie wyspalam i odespalam to co mialam odespac ![]() Dzisiaj w planach (niestety) tez mam male sprzatanko ehhhh i w ogole mam taki mega wielgasny pryszcz na brodzie ![]() Co do promotora to widzialam sie z moim (przez 2 lata seminarki) moze z 5 razy w tym 1 raz na obronie hehehe mile go wspominal, bo sie nie doczepial do mojej pracy w przyszlym tygodniu odbieram dyplom a jutro ide sie rejestrowac jako bezrobotna ehhhhW Lodzi buro i ponuro i do tego jakos mokro ehhh az sie nie chcialo z lozka wyskakiwac ehhh Miłego dnia
|
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie od rana pada deszcz obudziłam się ok 7:00, ale na dobre wstałam przed 10:00. Piotrek dziś tapetuje i maluje i dziadków i nie wiadomo czy się spotkamy, a ja zaraz biorę się za zaległości - mam 17 stron , a potem coś się wymyśli ![]() A od pon mam temperaturę 37,5 - ani nie spada, ani nie wzrasta... I jeszcze jakąś chrypa się przyczepiła
|
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dalam mojemu Tz na walentynki taka poduszke z naszym zdjeciem: i sie sttarsznie ucieszyl z niej...no moj kolega jeden sie bawi w fortografa ale chyba bym nei umiala tak pozowac rzy nim bo z nim to tylko sie smiemy zawsze hehejoanowi ja chcilam miec zawsze starszego brata a mam dwoch mlodszych:P |
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem jedynaczką
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
joanwi naszych zdjęć to on ma juz pełno;p heh, nie no może z 3;p ale takiego artistic nie ma jeszcze;p a zawsze marzył;p co prawda w bielixnie ekhm
ale musi zadowolic sie portretowym hehe a co do posiadania siostry...miedzy nami jest 7 lat roznicy i to zawsze ja jej podkradalam kosmetyki;p roznie bywalo,ale teraz jest super naprawde jest moja najlepsza przyjaciolkajenny czytalam ostatnio, ze taka utryzmujaca sie temperatura to nic dobrego kuruj sie kochanastysik mam nadzieje ![]() najgorsze, ze sie nie odzywa mam nadzieje, ze sie nie rozchorowal bardziej dzwonilam i pisalam nie odbiera, zaczynam sie martwic.moze jeszcze spi jak karolinusienka dzisiaj.co prawda on lubi spac,ale zeby tyle?
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
a ja poki co nadal zdrowa hehe
|
|
#4058 | |||
|
Zakorzenienie
|
hoho impreza się szykuje
![]() pamiętam że jak byłam w kwietniu na urodzinach teściowej to z lekka się napiłam, gruba impreza była ![]() Cytat:
Cytat:
a potem przyłazi i jeszcze gada: "Wiesz ten twój róż to chyba mi też pasuje", "Tusz fajny sobie kupiłaś" tylko teraz trochę odpuściłam bo ona rzadko w domu bywa a potrafiła mi przez 2 tygodnie pół butelki lakieru do włosów zużyć przy okazji kosmetyków to okazało się że dużo kupujemy takich samych pomimo że się nie widzimy, ostatnio jak była we wrześniu to porównałyśmy i normalnie ma lakiery do paznokci czy błyszczyki tych samych firm co ja i jeszcze takie same odcienie ba! nawet identyczne pilniczki kupujemy na odległość ![]() Cytat:
......................... ......... co do promotora to ja miałam fajnego i mega wymagającego (normalnie zawsze byłam przygotowana bo bym się wstydziła inaczej ) a potem na IV roku on wyjechał do Moskwy nie miałam już takiej motywacji i musiałam naprawdę się pilnować żeby praca wyszła porządna (w sumie nawet nie dało rady zrobić z niej tzw. "kopiuj, wklej....") ten drugi jeden z najstarszych dziadków generalnie był w porzo, ale czasem nas olewał bywało tak że jechałam do Torunia specjalnie na spotkanie z nim po czym on mi mówił że nie zdążył sprawdzić no i pod koniec trzeba było kilka razy jeździć by "dograć" szczegóły, dowieźć zdjęcia, potem pracę, załatwić obiegówkę (to było najgorsze dla mnie) ja już mam posprzątane, 50 min odkurzania |
|||
|
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu niebezpiecznie take spanie? ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Apropo tego filmu "2012".. Wierzycie wogole, ze na serio 21.12.2012 nastapi koniec swiata? Tak czytam sobie artykuly w necie na ten temat i niby wszystko sie zgadza. Niektórzy to biora na smiech a mnie to wszystko akurat przeraza i szczrrze mowiac wierze w to, ze zostalo mi tylko 3 lata zycia
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh wlasnie sie wzielam za przelozenie ciasta piernikowego i zalowalam, ze nie zrobilam tego od razu, bo teraz mialam z nim maly problem, skubany nie chcial wyjsc z garnka i musialam sie troszke pomeczyc, az lyzke wygielam
![]() ![]() heheh ale dalam rade jeszcze 5 tygodni i bede piekla piernikow do zrobienia mam od groma, bo obdarowywuje nimi moich znajomych, cala moja rodzinke i w tym roku jeszcze dochodzi rodzinka Piotrka wiec musze sie narobic, tak zeby w domciu tez cosik zostalo bo my pozeracze piernikow jestesmy ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- co ro koku 2o12 to sie z Piotrkiem smiejemy, ze bedziemy poltorarocznym malzenstwem jak sie swiat skonczy a tak na serio-co ma byc to bedze...podobno koniec swiata mial nastapic w 2ooo roku
|
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mogłabyś się utopić w tej wannie ![]() ja uwierzę jak zobaczę jakieś przesłanki ![]() bo jeśli to ma być np od zmian klimatycznych to na pewno nie nastąpi to w ciągu jednego dnia tylko będzie to jakiś tam proces (właśnie czytam książkę w tym stylu) póki co mnie to nie rusza i nie zamierzam o tym myśleć (po co się stresować? życie i tak jest krótkie) |
|
|
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniec swiata mial byc niby w 2000 roku ale ludzie siali panike bo sie boją orkągłych liczb heh tzw millenium wtedy bylo :P a teraz? Kalendarz majów, satelity wyslane do kosmosu przez NASA, setki badan.. Wszystko wskazuje na to, ze sie to stanie
|
|
|
#4063 |
|
Lena
|
ooooo.. ja też bym chciała... niestety moj internet nie pociągnie ! ale będę chciała zakupić wszystkie serie, ewentualnie poprosze kogoś by mi nagrał!
jeśli chodzi o rodzeństwo: ja mam 3 braci; jednego starszego i dwóch młodszych i siostrę, prawie jak blixniaczkę!
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Dzoień dobry laseczki
![]() Ja właśnie niedawno wróciłam do domu, od Tżcika. Wczoraj zaszaleliśmy na piwku ze znajomymi i wstaliśmy dzisiaj przed 10 Tylko w środku nocy widziałam kantem oka, jak teściowa do nas do pokoju zaglądała, chyba się trochę zdziwiła, że jestem A teraz zrobiłam pranie i ledwo rękami ruszam ![]() T'ai śliczny avatar Tak zaczęłyście zmieniać avatary, że Was nie poznaję :P Ja mam tak samo, jeśli chodzi o makijaż. Czasem nawet zapomnę, że machnęłam rzęsu tuszem i się roamazuję. Ale już się powoli uczę nie dotykac oczy hehe.lusesita powiedz Tż, że to jest właśnie najgorsze, jak z ciepłego auta wychodzi rozebranmy na dwór. Już wiadomo, dlaczego jest ciągle chory :glaszcze: Ja chybatez chcę długio welon. Są też takie fajne podpinane, np 3-częściowe. Ale ja to wogóle jestem beztalencie jeśli chodzi o modę i dogranie kilku rzeczy Więc bez fachowej pomocy się nie obejdzie. Dobrze, żę córka babki u której chcę szyć suknię, ma niezły gust i pracujemy razem hihihi. CHyba ja wykorzystam do niecnych planów ![]() jolka masakra z tymi sukniami. nie wiem, która PM chciałaby tak wyglądać A makijaże, to podbają mi się: Nr 1, 6, 9 z pierwszego wysypu :Pcobra dobrze, że już się lepiej czujesz i nie rób talk więcej głuptasku ![]() Jenny marsz do lekarza lusesita na pewno śpi. mój Tż potrafi czasem nawer do 13 w porywach Wczoraj nie kupiłam so prawda sukieneczki, ale kupiłam taki sweterek no cóż, czasem muszę byc elegancka w pracy. i do tego udało mi się zdobyć koszulę czarną za 20 zł
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam starszego o 3 lata brata
Qrcze, kiedyś to potrafiliśmy pół nocy przegadać o pierdołach. A teraz już nie mieszkamy razem i ciągle brakuje nam czasu żeby się spotkać. Dobrze, że pracujemy w jednym budynku, to chociaż czasem w drodze do domu pod samochodem się spotkamy i nagadać się nie możemy ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Qrcze, albo ktoś chciał nam ukraść tablicę rejestracyjną, alebo tylk osię nudził i ją kopnął. Bo jak wracałam od Tż, to patrzę, a przednia tablica jest przekrzywnion, ramka pęknięta, a sama blacha wgnieciona jakby ktoś w nią kopnął. Ależ chamstwo. A mama mi właśnie opowiadała, że kilka dni temu jej znajomej z pod bloku auto ukradli.
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2009-11-11 o 12:44 |
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Dołączam się do grona późno-piżamowego ![]() Na 15 idę do teściów na rogale marcińskie A poza tym to nic ciekawego od wczoraj...
|
#4067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Mi Tż nie pozwolił się budzić jak wstanę wcześniej, a sam mnie obudził i nie dał się wyspać. Ale do 11 też chodziłam w piżamie - coprawda Tż :P
|
#4069 |
|
Lena
|
ja z każdym z rodzeństwa mam dobre stosunki. no może trochę mniejsze z najmłodszym bratem... ale on jest taki mały, jeszcze do liceum chodzi i przepaść ogromna!
ale najbardziej jestem związana z siostrą. bo wszystko razem robiłyśmy. do szkoły razem, w ławce razem, koleżanki te same, ciuchy kradłyśmy sobie na wzajem!
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra ja lece sie wypryssznicować
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w moim stylu
|
|
|
#4072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to są jakieś badania to potwierdzające? i nie ostrzegają? ja nic nie widziałam takiego ![]() masz jakiś artykuł o tym czy coś? Cytat:
![]() śliczny swterek kupiłaś
|
||
|
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny a ja mialam dostac wczoraj okres i jeszcze nie mam
|
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jakoś w to nie wierzę, Majowie mogli sie pomylić w obliczeniacha co do filmu, to to chyba nie był dokument??? bo coś mi sie wydaje, że za bardzo na serio go wzięłaś, a film to fikcja
|
|
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
a co to za rogale?
|
|
#4076 |
|
Lena
|
ja zmykam poprasować trochę. ale będę was podczytywać!
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.eioba.pl/a2196/swiat_sie_zmieni_rok_2012
http://www.eioba.pl/a70278/czy_ziemi...da_w_2012_roku Cytat:
|
|
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie zdjęcie włosów?
Cytat:
a na spóźnienie to tyle czynników wpływa chyba tylko po tabletkach jest co do godziny prawie ![]() nie martw się na zapas |
|
|
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy ważniejsze sprawy, np. nasze śluby
|
|
|
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co ma być to będzie i tyle póki co ludzie nieźle mogą sobie do tego 2012 zarabiać na tych proroctwach, reżyserując filmy i pisząc książki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

i był zadowolony nawet
po pysznym obiadku małe SPA i może jakiegoś drinka

ehhhh
obudziłam się ok 7:00, ale na dobre wstałam przed 10:00. Piotrek dziś tapetuje i maluje i dziadków i nie wiadomo czy się spotkamy, a ja zaraz biorę się za zaległości - mam 17 stron
, a potem coś się wymyśli

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

ba! nawet identyczne pilniczki kupujemy na odległość 

i nie rób talk więcej głuptasku 

mamy ważniejsze sprawy, np. nasze śluby