Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji! - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-10, 21:43   #4771
19agusia91
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

Mona obejrzałam 9 odcinek OTH i z tego co zrozumiałam, po angielsku to : (na biało, bo nie wiem,czy nie chcesz sama tego zobaczyć )Brook chce złapać Juliana na dziecko.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 21:48   #4772
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
Myśle ze to też dobry sposób na jesienne deprechy wyskoczyc na zakupy i wydac troche kasy na siebie...
Ja odzywek narazie nie kupuje ale byłam w niedziele w wawie na zakupach i sprawiłam sobie kilka fajnych ciuchów co znacznie poprawilo mi humor..
ide zaparzyc pokrzywe...
Nooo, tylko kosztowny sposób
Cytat:
Napisane przez otako

Gratuluje odwagi. Mnie niedługo też to czeka, dawno nie badałam sobie krwi. (a moczu to jeszcze nigdy w życiu.) Nagroda też całkiem niezła
Musiałam iść bo mam skierowanie do kliniki do Rzeszowa na stawy i do kardiologa i potrzebna mi była do tego krew. Na szczęście przeżyłam
Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ja też muszę iść na badanie krwi, ale mi to niestraszne Ponoć blednę i zaraz po tym wyglądam jak trup wyjęty z jeziora, ale czuję się nieźle Trochę w głowie się kręci i ziemia wydaje podejrzanie miękka, ale poza tym nic
Ja raz pod tlenem leżałam w szpitalu, bo straciłam przytomność
Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Mi generalnie też nie straszne ani zastrzyki, ani szczepienia, ani pobieranie krwi. Jak się gorzej czuję, to mówię, że wolałabym na leżąco albo odwracam głowę i nie patrzę. Do tego parę głębszych, wolnych oddechów i już
Gorzej jest jak spojrzę na samą igłę. Rok temu miałam przebijanego gangliona na palcu wskazującym i nic nie czułam. ale jak spojrzałam na igłę tkwiącą w tym palcu to automatycznie straciłam kontakt z rzeczywistością, a ortopeda przestraszył się chyba jeszcze bardziej ode mnie.
W moim przypadku odwracanie głowy nic nie daje Mdleję, bo za szybko spada mi poziom cukru we krwi
Cytat:
Pewnie najgorsza jest gastroskopia. Nie wyobrażam sobie, że mieliby mi włożyć grubą rurę do przełyku. Mam nadzieję, że nigdy nie będę musiała mieć tego badania, przy moim żabim przełyku pewnie by to się nawet nie udało. Mam problemy z połknięciem głupiej, małej tabletki, a co dopiero taka rura?
No i kolonoskopia, wkładana z drugiej strony też chyba nie jest przyjemna.
Miałam gastroskopie i w życiu nie chcę już mieć robionej A moją mamę usypiali do kolonoskopii i mówiła, że nic ją później nie bolało...
Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja mam baardzo wazne pytanie do was..
Zwłaszcza do Jyyli a mianowicie jak tam wasze wypadanie włosów?Zmieniło sie cos na lepsze?Używacie jakichś specyfików??
Mi coraz gorzej lecą...
Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Mnie się polepszyło odkąd piję drożdże. Teraz już nie wyjmuję włosów garściami przy czesaniu albo przejechaniu ręką, tylko co najwyżej kępkami Używam jeszcze dodatkowo elixir na wypadanie włosów Lotonu, myję Dermeną już od dłuższego czasu, raz w tygodniu wcieram w skórę głowy olej rycynowy z paroma kropelkami olejku rozmarynowego, raz w tygodniu nafta i od dwóch tygodni Skrzypovita.
Najważniejsze, że widzę babyhair
Gdybym mogła drożdże pić... Za to używam Sebka, Jantaru, szamponu z pokrzywą, waxa, olejuje no i nic...
Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
oj gdyby to było takie proste, ja myślę, że żarcie to powinno być takie właśnie skromne -> chipsy, paluszki itd + jakieś koreczki , kabanosy i np sałatki... tylko jak 40 osób się na mnie wydrze, że ma być inaczej, to ja dziękuję. na razie siedzę cicho i się nie odzywam, bo sama nie wiem jak będzie. nie widzę też sensu, żebym się składała na żarcie po 50zł od osoby (jak to już bywało) skoro zjem trochę sałatki, bo zwykle jedzenie innych ludzi mi średnio odpowiada już powiedziałam Tż-owi, że ja się najem przed wyjściem z domu
A po co tyle żarcia? Jak się pije to się nie je Albo najedzą się nie wiadomo czego i później będą wymiotować... Jeśli już chcą jeść to niech zrobią imprezę, na którą się umówią, że każdy przyniesie coś innego. Przecież taniej wyjdzie...

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ma któraś z Was te bluzki?
1. http://moda.allegro.pl/item805849500...ocja19_90.html
2. http://moda.allegro.pl/item808958740...cja_19_90.html
Zastanawiam się czy by sobie nie zamówić, z wymiarów wydają się być dobre ale chciałabym żeby były obcisłe a dziewczyna ze zdjęcia na pewno ma większy biust ode mnie
W tym 2 linku, ta purpurowa jest mega
Cytat:

Ale sobie kolacyjke zrobiłam dobrą, ser biały ze szczypiorkiem (+śmietana i sól) i kakao

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 22:03   #4773
legallybrunette
Rozeznanie

Ja kupilam sobie taka maseczke.. ale nie znam sie na skladach i nie wiem czy dobra.. bo opis ma fajowy

Maseczka do skóry głowy
-zapobiega wypadaniu
-pobudza porost włosów
-regeneruje cebulki włosowe
-likwiduje łupież i łojotok
-Zielona Glinka Kambryjska + proteina jedwabiu

Maseczka regeneracyjna do skóry głowy;
Do włosów przetłuszczających się , skłonnych do wypadania. Maseczka zawiera bogactwo bezcennych minerałów dla zdrowia skóry głowy.Działa regenerująco i odżywczo na cebulki włosowe. Głęboko oczyszcza skórę, absorbuje nadmiar sebum, niezdrową mikroflorę, toksyny i szkodliwe jony metali wszechobecne w zanieczyszczonym środowisku, przeciwdziała stanom zapalnym skóry głowy również ze współistniejącym łojotokiem i łupieżem.Zawarta w maseczce proteina jedwabiu „włos w płynie” doskonale uzupełnia niedobór naturalnych składników budujących strukturę włosa, zapewnia efekt głębokiego nawilżania, jedwabisty połysk i zdrowy wygląd włosów.

Skład: Kaolin Clay, Aqua, Hydrolyzet Silk, Propylene Glycol, Diazolidynyl Urea, Methylparaben, Propylparaben.

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

najgorsze jest to ze sylwester sie zbliza.. kiece juz wybralam.. bedzie to taka -> http://moda.allegro.pl/item804724882..._sukienki.html (czarna ze zlotym paskiem) do tego jakieś zlote dodatki... ale fryzura.. boze.. nie wiem co mam zrobic przeciez nie pojde tak jak mam. Myslicie ze fryzjer umialby cos wykombinowac z moich 7 centymetrowych wloskow. Moze jakos natapirowac i postawic do tylu ? hmm ?
Stary 2009-11-10, 22:10   #4774
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Legally a gdzie kupiłaś tą maskę i jak się nazywa? Bo brzmi interesująco. Kreacja ładniutka
Stary 2009-11-10, 22:15   #4775
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Pokaż wiadomość
Ja kupilam sobie taka maseczke.. ale nie znam sie na skladach i nie wiem czy dobra.. bo opis ma fajowy

Maseczka do skóry głowy
-zapobiega wypadaniu
-pobudza porost włosów

Do włosów przetłuszczających się , skłonnych do wypadania. Maseczka zawiera bogactwo bezcennych minerałów dla zdrowia skóry głowy.Działa regenerująco i odżywczo na cebulki włosowe. Głęboko oczyszcza skórę, absorbuje nadmiar sebum, niezdrową mikroflorę, toksyny i szkodliwe jony metali wszechobecne w zanieczyszczonym środowisku, przeciwdziała stanom zapalnym skóry głowy również ze współistniejącym łojotokiem i łupieżem.Zawarta w maseczce proteina jedwabiu „włos w płynie” doskonale uzupełnia niedobór naturalnych składników budujących strukturę włosa, zapewnia efekt głębokiego nawilżania, jedwabisty połysk i zdrowy wygląd włosów.

Skład: Kaolin Clay, Aqua, Hydrolyzet Silk, Propylene Glycol, Diazolidynyl Urea, Methylparaben, Propylparaben.

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

najgorsze jest to ze sylwester sie zbliza.. kiece juz wybralam.. bedzie to taka -> http://moda.allegro.pl/item804724882..._sukienki.html (czarna ze zlotym paskiem) do tego jakieś zlote dodatki... ale fryzura.. boze.. nie wiem co mam zrobic przeciez nie pojde tak jak mam. Myslicie ze fryzjer umialby cos wykombinowac z moich 7 centymetrowych wloskow. Moze jakos natapirowac i postawic do tylu ? hmm ?
Właśnie, co to za maska
A sukienka śliczna, tylko to Japan Style i pewnie będzie z kiepskiego materiału i może inaczej wyglądać...

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 22:16   #4776
legallybrunette
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Legally a gdzie kupiłaś tą maskę i jak się nazywa? Bo brzmi interesująco. Kreacja ładniutka
w rossmanie za 6zl, dermaglin
Stary 2009-11-10, 22:33   #4777
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Skąd ja znam tą nazwę.... Poszperam na KWC... Ciekawe czy tylko w Rossmanie są dostępne. :/ a co do kiecki to zgadzam się z soleilka że może być kiepskiego materiału bo miałam bluzę tej firmy która była tańsza niż przesyłka no i szmatka. No ale skoro kiecka ma być na "jeden raz" (czyt.na jedną taką okazję) to warto w nią "zainwestować". u mnie w mieście są takie ale z atłasu i kosztują tyle co Nisim

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-10, 22:37   #4778
blondyna789
Zakorzenienie

legally, ładna kiecka, ale nastaw się na inny jakościowo materiał, tzn taki bardziej 'rzadki' , cieńszy ja mam parę rzeczy japan, ale jestem zadowolona, bo są po prostu inne jeszcze jedna rzecz- jak kupujesz na all, to licz się z czasem oczekiwania- ja na Twoim miejscu nie czekałabym z kupnem, bo z tego co zauważyłam można czekać nawet miesiąc (ja raz czekałam tylko 10 dni- sukces!), a wziąć pod uwagę trzeba jeszcze zbliżający się okres świąteczny

wiecie co.. Tż mówi , że pięknie mi wlosy pachną - mam naVatikowane i w koku jutro nałożę na długość i umyję wieczorem

aaa teraz idę wypić jakiegoś driniaska, bo u Tż-a są koledzy zażartowałam 'kiedy jakąś flaszkę robimy' i po 15 minutach już wszystko było zorganizowane hehe
Stary 2009-11-11, 08:37   #4779
dymka
Zakorzenienie

Niemożliwe - czyżbym była pierwsza od rana?
W każdym bądź razie się melduję i donoszę, że chyba jest trochę lepiej

Muszę zrobić coś ze sobą, z włosami - chociaż naolejować, bo od początku choroby tylko mycie, odżywka i to raz na 3 dni

Aanika - bardzo mi się podoba Twój tytuł
Stary 2009-11-11, 08:39   #4780
Bejjka
Zakorzenienie

cześć Śpiochy
właśnie niedawno się*obudziłam od razu kubek kawy i wizaż
uwielbiam kokosa za to, że nie robi żadnych szkód ( no i taaaak działa na włosy ) w nocy turban mi się rozwinął i poduszki nawet nie mają tłustej plamki
myślicie że z olejowaniem można przesadzić? ja od ponad tygodnia wcieram olej co drugi dzień, czasami nawet codziennie

wczoraj rozgrzaliśmy sobie kokosa w kominku do aromaterapii i zrobiliśmy sobie z TŻetem masaż całego ciała mojej suchej skórze bardzo to służy, dziś jest mięciutka i odżywiona

Cytat:
Nie masz Leclerca w pobliżu? ja go tam zawsze kupuję

szukałam w super pharmie, rossmannie, tesco i udało mi się kupić tylko szampon
bo odprócz kompresu chciałąbym kupić ampułki wzmacniające

Cytat:
.. ale fryzura.. boze.. nie wiem co mam zrobic przeciez nie pojde tak jak mam. Myslicie ze fryzjer umialby cos wykombinowac z moich 7 centymetrowych wloskow. Moze jakos natapirowac i postawic do tylu ? hmm ?
7 cm to faktycznie maławo, ale dobry fryzjer nie powinien mieć problemu z jakąś fajną fryzurką
chociaż ja zawsze czeszę się sama
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 08:44   #4781
legallybrunette
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
cześć Śpiochy
właśnie niedawno się*obudziłam od razu kubek kawy i wizaż
uwielbiam kokosa za to, że nie robi żadnych szkód ( no i taaaak działa na włosy ) w nocy turban mi się rozwinął i poduszki nawet nie mają tłustej plamki
myślicie że z olejowaniem można przesadzić? ja od ponad tygodnia wcieram olej co drugi dzień, czasami nawet codziennie

wczoraj rozgrzaliśmy sobie kokosa w kominku do aromaterapii i zrobiliśmy sobie z TŻetem masaż całego ciała mojej suchej skórze bardzo to służy, dziś jest mięciutka i odżywiona

szukałam w super pharmie, rossmannie, tesco i udało mi się kupić tylko szampon
bo odprócz kompresu chciałąbym kupić ampułki wzmacniające

7 cm to faktycznie maławo, ale dobry fryzjer nie powinien mieć problemu z jakąś fajną fryzurką
chociaż ja zawsze czeszę się sama
ja tez zawsze czesalam sie sama ale teraz nie mam pojecia co zrobic no i chyba pojde do fryzjera byleby mi jakos to postawil czy cos.. :/ nie wiem?

no wlasnie tez mam takie podejscie ze sylwester w zwyklym pubie ze znajomymi i nie chcę się wykosztowywac. u mnie takie sukienki 100 czy 150, a na 1 raz moze taka byc. zdaje soabie sprawe ze material moze byc nie teges.. chociaz napisane jest ze bawelna.. oby tylko nie byl taki cieniutki ze wszystko bedzie przeswitywac
Stary 2009-11-11, 08:55   #4782
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Dymka, to ja miałam być pierwsza
wyprzedziłaś mnie na ostatniej prostej

dobrze, że już Ci lepiej

Cytat:
ja tez zawsze czesalam sie sama ale teraz nie mam pojecia co zrobic
masz jeszcze czas i trochę możesz potrenować w domu
ale fryzjer to też jakieś rozwiązanie.
ja byłam kilka razy na czesaniu i za każdym razem to była totalna klapa

a sukienka urocza na sylwka idealna. a jaki chciałabyś kolor?
myślę, że za taką kaskę możesz zaryzykować
Stary 2009-11-11, 09:03   #4783
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Dymka, to ja miałam być pierwsza
wyprzedziłaś mnie na ostatniej prostej

dobrze, że już Ci lepiej
Tak czy siak zostało wśród poznanianek
Jadłaś już rogale marcińskie? Czy reszta świata wie co to?
Stary 2009-11-11, 09:10   #4784
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak czy siak zostało wśród poznanianek
Jadłaś już rogale marcińskie? Czy reszta świata wie co to?
jeszcze nie
ale ja jakoś nie przepadam: za duże, za słodkie (nienawidzę tych ton lukru ) i za ciężkie....
tylko raz w kawiarni jadłam dobrego, ale to był taki rogal-maluszek
dziś na pewno zjem, bo Tżet, Wielkopolanin z krwi i kości zabiera mnie na festyn
Stary 2009-11-11, 09:25   #4785
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:

Maseczka do skóry głowy
-zapobiega wypadaniu
-pobudza porost włosów

Skład: Kaolin Clay, Aqua, Hydrolyzet Silk, Propylene Glycol, Diazolidynyl Urea, Methylparaben, Propylparaben.[COLOR="Silver"]
Miałam...nic speciajnego. Ale Chatul sobie chwali.

A tak w ogółe to witajcie
Mnie czeka dzień z geografią mam sprawdzian z całej Polski Wszystkie rzeki procesy i wogóle.
Dzisiaj mam bardzo fajne włosy----> Lorys wczoraj był

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 09:27   #4786
19agusia91
Zakorzenienie

Ja właśnie zjadłam na śniadanie rogalika, ale mama piekła, takie mini

A tearz się uczę, bleeeeee

Miłego wolnego
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-11-11, 09:27   #4787
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Dymko czy te oko może kłamać nie możliwe że nie ma następnej części... Bylam pewna że przez cała noc tyle naskrobiecie, że dziś będę już pisała w VII części..
Stary 2009-11-11, 09:30   #4788
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze nie
ale ja jakoś nie przepadam: za duże, za słodkie (nienawidzę tych ton lukru ) i za ciężkie....
tylko raz w kawiarni jadłam dobrego, ale to był taki rogal-maluszek
dziś na pewno zjem, bo Tżet, Wielkopolanin z krwi i kości zabiera mnie na festyn
Moja mama od tygodnia znosi po jednym z różnych cukierni, choć spróbowałam dopiero wczoraj wieczorem w cukierni koło mnie mają właśnie takie malutkie, na białym maku - całego normalnego rogala chyba nie dałabym rady zjeść
Stary 2009-11-11, 09:32   #4789
Magdzia94
Zakorzenienie

padnięte po całym tygodniu odsypiałysmy a nie pisałysmy Nie martw sie dzisiaj już najparwdopodobniej nadrobimy

Stary 2009-11-11, 09:41   #4790
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama od tygodnia znosi po jednym z różnych cukierni, choć spróbowałam dopiero wczoraj wieczorem w cukierni koło mnie mają właśnie takie malutkie, na białym maku - całego normalnego rogala chyba nie dałabym rady zjeść
ja też nie
a nawet jakbym zjadła to potem przez parę godzin słaniałabym się*na nogach
rok temu strasznie bolał mnie brzuch po połowie
ale taki mały, z dobrej cukierni, czemu nie chociaż ja tylko jak mam @ to lubię słodkie
Stary 2009-11-11, 09:52   #4791
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Ładne zakupki:0 Zazdroszczę Zwłaszcza mozliwosci dostania Maski Venity u siebie ja dzisiaj połaziłam i nie ma u mnie
Ale mnie tez na dniach zakupy czekają
Ja Venitę widziałam w kilku małych drogeriach, u Ciebie też się powiiny gdzieś znaleźć
Cytat:
W każdym bądź razie się melduję i donoszę, że chyba jest trochę lepiej

Muszę zrobić coś ze sobą, z włosami - chociaż naolejować, bo od początku choroby tylko mycie, odżywka i to raz na 3 dni

Aanika - bardzo mi się podoba Twój tytuł
Dobrz,e że ze zdrowiem już lepiej
Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
A ja muszę przyznać, że chyba rezygnuje z odżywek, oleje wszystko załatwiają. Owszem, włosy są trochę splątane po myciu Babydreamem(po Gliss Kurze nie ma najmniejszego kołtuna), ale odrobina Liliputza i daję radę
A jak często teraz olejujesz włosy? Ja ostatnio zaprzestałam olejowania, bo kokos i oliwka Babydream mi się skończyły i musiałam wychodzić wieczorami z domu (różaniec ), ale może niedługo skuszę się na olej winogronowy
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 10:30   #4792
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Ja Venitę widziałam w kilku małych drogeriach, u Ciebie też się powiiny gdzieś znaleźć
Poszukam jeszcze w kilku sklepikach i wstąpie do mojego fryzjerskiego.

Stary 2009-11-11, 10:50   #4793
19agusia91
Zakorzenienie

Moim zdaniem winogronowy przy kokosie to jest nic

ja dziś po całonocnym kokosie nie nakładałam odżywki, tak ładnie się dały rozczesać Chyba też zrezygnuję z odżywki po olejowaniu kokoskiem. Dałam dziś tylko petrole na skórę głowy

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Jestem z siebie dumna, napisałam juz pracę na polski, zrobiłam notatki na angielski i prawie umiem wiersz na pamięć
Jeszcze tylko nauczyć sie z tych notatek na angielski, nauczyć na matematykę, francuski, wos i będę wolna

Nie no, stweiordziłam, ze naukę ponad 80 zwrotów i słówek na "kartkówkę"z francuskiego sobie odpuszczę, bo mi się miesza z ngielskim wszytko. A z angielskiego pisze maturę, a akurat mamy rzeczy przydatne, bo zwroty krókich form wypowiedzi Z francuskiego mam dwie 3 z prac klasowych, jak teraz dostane 1 to chyba mi nagle jedynki nie postawi. Zreszta, potem jest parca klasowwa za tydzień, to sie nauczę
Hula Hop
440/5000 minut

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-11, 10:53   #4794
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dzień dobry Ale kusicie od rana kokoskiem ładnie to tak? Chyba będę zmuszona na allegro zamówić, może na gwiazdkę... Po winogronowym mam ładne włosy to nawet nie chcę myśleć co by było po kokosku

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 11:02   #4795
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry Ale kusicie od rana kokoskiem ładnie to tak? Chyba będę zmuszona na allegro zamówić, może na gwiazdkę... Po winogronowym mam ładne włosy to nawet nie chcę myśleć co by było po kokosku
A nie lepiej kupić gdzieś w Lublinie? żeby nie płacić za wysyłkę dodatkowo? Podobno jest dostępny w Green Way'u (?) Taka wegetariańska knajpa na Narutowicza, zaraz obok wydziału Pedagogiki i Psychologii UMCS
Pod koniec miesiąca się tam przejdę, zobaczę czy to prawda i dam Ci znać

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 11:08   #4796
Bejjka
Zakorzenienie

ja winogronowego jeszcze nie używałam, ale pod ochami achami nad kokoskiem podpisuję się obiema rękami
jeszcze swojego nie zmyłam, ale zaraz idę pod prysznic i ,nestety, będę musiała wysuszyć głowę suszarą
najtrudniej mi zrezygnować z używania suszarki nie tyle z sympatii co z konieczności....

dziś na śniadanie znowu jajka
kupiliśmy z tżetem przepiórcze na wypróbowanie i jedzenie takich małych jajeczek to nie moja bajka
Stary 2009-11-11, 11:12   #4797
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

A jak myślicie, czy olejek kokosowy Parachute może zastąpić czysty olejek kokosowy? Bo rozumiem że najlepszy jest nierafinowany, a nie bezzpachowy?
Stary 2009-11-11, 11:13   #4798
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
A nie lepiej kupić gdzieś w Lublinie? żeby nie płacić za wysyłkę dodatkowo? Podobno jest dostępny w Green Way'u (?) Taka wegetariańska knajpa na Narutowicza, zaraz obok wydziału Pedagogiki i Psychologii UMCS
Pod koniec miesiąca się tam przejdę, zobaczę czy to prawda i dam Ci znać
O to byłabym Ci wdzięczna jak dałabyś znać To gdzieś za Galerią Centrum?

Stary 2009-11-11, 11:20   #4799
otako
Zakorzenienie

No tak, z tyłu za GC, po drugiej stronie ulicy jest taki Kościół, zaraz obok jest taki budynek piętrowy - to właśnie wydział PiP, później jest Nauka Jazdy EFEKT i zaraz obok jest Green Way (przy samym przystanku 9)

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 11:24   #4800
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, z tyłu za GC, po drugiej stronie ulicy jest taki Kościół, zaraz obok jest taki budynek piętrowy - to właśnie wydział PiP, później jest Nauka Jazdy EFEKT i zaraz obok jest Green Way (przy samym przystanku 9)
Dzięki za info Ciekawe tylko w jakiej jest tam cenie i jaka pojemność. Na helfy wyszłoby 33zł z przesyłką za 500 ml

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości