Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-11, 12:32   #1441
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12

Hello
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
JA też mam taki news: Mój ... nasz ślub odbędzie się 12 czerwca 2010 r. w Sanktuarium Matki Boskiej Piekoszowskiej o godzinie 16:00
Gratuluję Ewcia. 16 godzina górą
Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ale miałam masakryczny sen, aż się obudziałam zapłakana sniło mi się że było naszewesele, że było na jakiejś oblesnej świetkicy wiejskiej. nic nie było przygotowane tylko pozostałości po jakiejś 18-stce. obrus cały poplamiony.. no i myslałam że wynajeta ekipa zajmnie się sprzataniem a tu zonk i przychodzimy na salę i dowiadujemy się że my bylismy zobowiązni do przygotowania sali.. ja do mojej mamy powiedziałam że nigdy jej nie wybaczę że mam takie wesle ogólnie było na weselu kilka osób, chrzestna nie przyszła bo wymieniała opony na zimowe w samochodzi .. w maju hehe ogónie stypa była jak diabli.. nagle orkiestra zaczęła grać te kilka osób zaczęło się bawić.. wyszliśmy z TZtem ja taka zapłakana, cieszyłam się tylko z tego że jestem zoną TZta i planowalismy że za tydzień robimy jakąs zabawę dla gości, tylko się marwtiłam że sukni mieć już nie będę.. przychodzimy na salę a tam 3 rzędy stołow, pełno gości, widze moje koleżanki, pełno jedzenia.. i znów ryczę ze szczecia.. masakryczne to było i czuję się taka niewyspana
No to niezła masakra ten Twój sen. Oby takich najmniej.
Ja jeszcze nie miałam snu związanego ze ślubem, weselem. Moje Kochanie raz miał (dzień przed ślubem kolegi), ale opisywał że był uchachany jak nie wiem co i uśmiech mu z twarzy nie schodził, więc chyba dobrze
Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Ja męczę mój licencjat... Mam postanowienie do 12 tak się masakrować a potem się zajmę jakimiś bieżącymi sprawami na uczelnie... DObrze że chociaż mam ciekawy dla mnie temat
A o czym piszesz? Można wiedzieć?
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
u Ciebie w kosciele czytają?U mnie i we wszystkich kosciołach, z ktorymi miałam do czynienia gdzies tylko wywieszają.
U mnie w kościele ksiądz czyta z ambony zapowiedzi podczas ogłoszeń parafialnych. U mojego Kochania jest tylko karteczka w gablocie
Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
hej wiecie co jescze podoba mi sie ten model http://www.mojeciuchy.pl/dane/502747...posa_5400.html
a tu na zywej odobie i tez mi sie podoba http://www.mojeciuchy.pl/dane/201453...posa_5400.html
a ta pronovias ktorą ktoras tu wklejala to tez sliczna
ogolnie chcialabym taka dopasowana na gorze a dol z falbankami ale taka bez przepychu, taka akurat bo w takich calkiem prostych wygladam zbyt chudo a w takich zdobionych to one mnie przytlaczaja
Jak dla mnie za bardzo "pierzaste". Jakoś nie mój styl, ale koleżanka miała na swoim weselu taką falbaniastą i wyglądała świetnie, więc to bardziej od osoby zależy
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 12:47   #1442
Mustique
Lena

hej!

ja już po obiadku! zaszłam di teściowej na kawę i cacho i jeszcze na obiadek sie załapałam!

ja uszy miałam przekuwane do komunii, potem ponownie przekłuwałam w wieku chyba 17 lat. zarosły mi! teraz noszę kolczyki jak tylko gdzieś wychodzę. po domu latam bez,

u nas zapowiedzi sie czyta. ale to mała parafia więc... ale w większych miastach są wywieszane!

sukienki slubne nie lubię pierzastych. to nie mój styl. moja ma być prawdopodobnie bardzo prosta. ale zobaczy sie w praniu jak sie będzie szyła!

Edytowane przez Mustique
Czas edycji: 2009-11-11 o 12:49
Mustique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 12:56   #1443
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
Ja właśnie wstałam uznałam, że dłuższe spanie pomoże mi wyzdrowieć i tylko wczesniej Tż mnie obudził na antybiotyk i spałam sobie dalej

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
A my dzisiaj byliśmy w kościele i zarezerwowaliśmy termin i godzinę
Już mogę powiedzieć oficjalnie: 7 sierpnia 2010 o godz. 16.00 w moim kościele parafialnym
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
oo czyli trafiliscie do mojego 'pieknego' kosciola i jeszcze Wam sie w dodatku podobalo
fajnie, ze juz to macie z glowy
Hehe nie wiem czy kościół jest piękny czy też piękny inaczejbo było ciemno już i padał deszcz
Podobała mi się Pani przyjmująca w poradni bałam się jakichś rozmów o NPR, wypytywań, a tu fajna rozmowa o nas była i sprawa załatwiona

Cytat:
JA też mam taki news: Mój ... nasz ślub odbędzie się 12 czerwca 2010 r. w Sanktuarium Matki Boskiej Piekoszowskiej o godzinie 16:00
Tobie również gratuluję

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
U nas właśnie też wywieszają ale pamiętam że dawniej, tak z 5 lat temu jeszcze czytali jak były ogłoszenia parafialne
W Tż kościele proboszcz czyta
Teściowa wspomniała, że nawet czasem komentuje co nieco

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Ojj no, 15 tez jest super
Pewnie, że 15 jest super Zwłaszcza w lutym
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 12:57   #1444
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

mój senny plan wykonany w 100% spałam od 22 do 11 chyba tego mi było trzeba

kolczyki miałam przekute w pierwszej klasie podstawówki, pistoletem i pamiętam, że mi się jedno ucho okropnie goiło, jak mi mama ten kolczyk wyciągnęła (wkręt serduszko ) to był to taki ból ze płakałam jak bóbr to było straszne, potem mi to ucho czymś smarowała, żeby się zagoiło, ale na szczęście mi nie zarosło ogólnie to uwielbiam kolczyki jestem taka cyganka trochę pod tym względem

Can`t sen fajny faktycznie już teraz coraz częściej będzie się Nam to przytrafiało, ja już tez kilka zaliczyłam, oczywiście najczęściej nie mogę zdarzyć i nic nie jest zrobione

dziewczyny super, że macie już swoje godziny w Kościele zamówione, jak widzę 16.00 chyba dominuję, ale nie ma to jak 17.00

pochłonęłam wczoraj 3 cukierki, gdybyście wiedziały jaka ja byłam potem na siebie wściekła

a zapowiedzi u mnie w Parafii czytają na ogłoszeniach parafialnych (mała parafia wiec dlatego) a u TZ wiszą w gablocie przy kosciele

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-11-11 o 13:01
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 13:09   #1445
asiulek1705
Wtajemniczenie

W mojej parafii zapowiedzi są wywieszane w gablotach, nie jestem pewna jak to wygląda u TŻta, bo jego parafia jest raczej mała, moja za to duża, zresztą duma mojego miasta bo to bazylika mniejsza
Moja lokalna drużyna właśnie przegrała ostatni mecz w tej rundzie.....Zmasakrowali nas
Stary 2009-11-11, 13:12   #1446
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Hello

Gratuluję Ewcia. 16 godzina górą

My też ślubujemy o 16:00

Ja też juz po obiadku, mój TZ zaraz jedzie do kolegi, mama do pracy a ja znowu sama zostanę
Chciałam pojechać do kuzynki, ale nie odbiera i nie wiem czy jest w domu .... wrrr...nienawidzę siedzieć sama ... dobrze, że mam Was
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 13:12   #1447
certina4
Wtajemniczenie

Ewuś cieszę się że już lepiej, w takim razie nie wynurzaj się poza domek

Toska a jak tam zdowie kotki którą się opiekujesz? WYjaśniło się już coś? Wyzdrowiała?

a u mnie dzisiaj na obiad placki ziemniaczane
a na deserek wu-zetka

Samoa chyba nie nosi się tych gumek kilka m-cy, kurcze już nie pamiętam dobrze, ale wydaje mi się że kilka tygodni w przypadku jak już masz w miarę naprostowany zgryz będzie dobrze najlepiej żeby Ci ortodontka orientacyjnie powiedziała ile max będziesz musiała nosić to wtedy będziesz miała wyobrażenie.

A co do "2012" to ja liczę na dobre kino lubię filmy amerykańskie i katastroficzne i akcji, a to jest chyba połączenie. Knowing też bardzo mi się podobał
Za to nie lubię i jakoś nie mogę się przekonać do science fiction

Ale najbardziej właśnie lubię thrillery, akcje, katastroficzne,horrory.

U nas na dzisiaj na ten film już od poniedziałku nie było na żadną godzinę miejsc, czuję że jak ktoś nie zrobił rezerwacji na jakikolwiek film chociaż dzień wcześniej to z miejscówkami może być problem. No ale w większych miastach to pewnie nie, u nas jest tylko jedno Multikino więc dlatego taki rzut był na bilety na dzisiaj

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 13:32   #1448
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
My też ślubujemy o 16:00

Ja też juz po obiadku, mój TZ zaraz jedzie do kolegi, mama do pracy a ja znowu sama zostanę
Chciałam pojechać do kuzynki, ale nie odbiera i nie wiem czy jest w domu .... wrrr...nienawidzę siedzieć sama ... dobrze, że mam Was
Oczywiście że masz Ja narazie sie nudzę, TŻ przyjedzie później, nie wiem jeszcze dokładnie kiedy. I nie wiem co będziemy robić, bo ja mam kiepski nastrój, a pogoda jest fatalna i nie zachęca do wyjścia

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2009-11-11 o 13:35
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 13:46   #1449
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
będziemy ślubowały w tym samym czasie i o tej samej godzinie
super
Stary 2009-11-11, 13:54   #1450
mariiasia
Zadomowienie

a ja tak Was sobie podczytuję z ukrycia dziś
gratuluję wszystkim oficjalnym godzinom 16
my jeszcze nie byliśmy u księdza ale też stawiamy na 16

i uwaga uwaga!!! zafarowalam wkońcu wlosy!!!!!!!!!:b rzydal: szamponetką i efekt zdumiewający!!!! wszystkim się podoba i mnie też

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 13:55   #1451
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny!

i ja sie dołączam do grona Pm 2010. Mój slub 10 lipca 2010.
do tej pory klikałam z peemkami 2011, a was podczytywałam, ale postanowiłam sie ujawnić!

przyjmicie mnie do swojego grona
yes

cześć
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 13:59   #1452
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Karlain Pokaż wiadomość
np, taka mi sie podoba Atelier Diagonal

PS czemu nie moge wgrac załacznika w poprzedni post?
uprzejmię proszę moderatora o połącznie postów
Ładna ta suknia.

Cytat:
Gratulacje.

Cytat:
zdecydowanie najlepsza godzina
Pupa Jasiu,pierdzi Stasiu. 17 jest the best.

Cytat:
hej
ale miałam masakryczny sen, aż się obudziałam zapłakana sniło mi się że było naszewesele, że było na jakiejś oblesnej świetkicy wiejskiej. nic nie było przygotowane tylko pozostałości po jakiejś 18-stce. obrus cały poplamiony.. no i myslałam że wynajeta ekipa zajmnie się sprzataniem a tu zonk i przychodzimy na salę i dowiadujemy się że my bylismy zobowiązni do przygotowania sali.. ja do mojej mamy powiedziałam że nigdy jej nie wybaczę że mam takie wesle ogólnie było na weselu kilka osób, chrzestna nie przyszła bo wymieniała opony na zimowe w samochodzi .. w maju hehe ogónie stypa była jak diabli.. nagle orkiestra zaczęła grać te kilka osób zaczęło się bawić.. wyszliśmy z TZtem ja taka zapłakana, cieszyłam się tylko z tego że jestem zoną TZta i planowalismy że za tydzień robimy jakąs zabawę dla gości, tylko się marwtiłam że sukni mieć już nie będę.. przychodzimy na salę a tam 3 rzędy stołow, pełno gości, widze moje koleżanki, pełno jedzenia.. i znów ryczę ze szczecia.. masakryczne to było i czuję się taka niewyspana
OMG jaki koszmarny sen,współczuje.

Ja miałam przebite uszy pistoletem,to było jak byłam w podstawówce.Potem uszy mi zaczeły ropieć,bo zachciało mi się srebnych kolczyków. Miałam w ogóle problem z zakładaniem bo te dziurki były krzywe i myśle nad tym by ponownie je przebić.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 14:03   #1453
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Ja miałam przebite uszy pistoletem,to było jak byłam w podstawówce.Potem uszy mi zaczeły ropieć,bo zachciało mi się srebnych kolczyków. Miałam w ogóle problem z zakładaniem bo te dziurki były krzywe i myśle nad tym by ponownie je przebić.
u mnie bylo tak sao. nosilam zlote, zachcialo mi sie srebrnych i potem juz ból, ropienie itp. teraz mam znów przeklóte i nosze różniaste kolczyki, zlote, srebrne, sztuczne i nie mam już alergii na żadne

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-11-11, 14:11   #1454
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
u mnie bylo tak sao. nosilam zlote, zachcialo mi sie srebrnych i potem juz ból, ropienie itp. teraz mam znów przeklóte i nosze różniaste kolczyki, zlote, srebrne, sztuczne i nie mam już alergii na żadne
No właśnie tak miałam,nie moge chyba nosić sztucznych ani srebnych,zobaczymy jak to będzie po ponownym przekuciu.
Stary 2009-11-11, 14:13   #1455
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie tak miałam,nie moge chyba nosić sztucznych ani srebnych,zobaczymy jak to będzie po ponownym przekuciu.
tak jak pisalam, ze moge teraz nosic kazde kolczyki, to wydaje mi się że to kwestia tego jak nasze ucho jest przywyczajone, myślę że jeśli przeklujesz i będziesz zmieniać na różne kolczyki to będziesz mogla nosic wszystkie

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-11-11, 14:15   #1456
ultraradiola
Wtajemniczenie

Helloooooooo

ale sie dzisiaj wyspałam Uwielbiam spac hihih

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Czesc
Dziewczyny nie meczcie sie w okularach i soczewkach, zrobcie sobie laserowa korekcje tak jak ja Mialam -5,75 i -4,50 i astygmatyzm, teraz mam około+0,25 Zabieg mialam rok temu i jestem meeega zadowolona

Witam nową PMkę
bardzo bym chciała zrobic sobie taki zabieg bo mam -4,75 i -4,50 ale sie boję ze mi spaszcza jeszcze bardziej wzrok tyle sie naczytałam o tym i nie mam na tyle odwagi

Cytat:
Hello

No to u mnie podobnie: astygmatyzm i krótkowzroczność. Na soczewki trochę szkoda mi kasy, ale ładne oprawki i zasuwam

To będzie 28 rocznica ślubu moich rodziców

Już mogę powiedzieć oficjalnie: 7 sierpnia 2010 o godz. 16.00 w moim kościele parafialnym
GRATULUJĘ ZAŁATWIENIA KOŚCIOŁKA

Cytat:

U mnie w kościele ksiądz czyta z ambony zapowiedzi podczas ogłoszeń parafialnych. U mojego Kochania jest tylko karteczka w gablocie
U nas jest tak samo tylko w gablocie wiszą zapowiedzi

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 14:20   #1457
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:

A o czym piszesz? Można wiedzieć?
Dokładne brzmienie tematu to sobie dopiero będę formułowac Ale piszę o języku polityków no i potem będę w analitycznym rozdziale analizować fragmenty przemów amerykańskich polityków

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
W Tż kościele proboszcz czyta
Teściowa wspomniała, że nawet czasem komentuje co nieco
No co ty jak to komentuje To co on tam może gadac
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 14:20   #1458
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny!

i ja sie dołączam do grona Pm 2010. Mój slub 10 lipca 2010.
do tej pory klikałam z peemkami 2011, a was podczytywałam, ale postanowiłam sie ujawnić!

przyjmicie mnie do swojego grona
Witamy

Cytat:
Czesc
Dziewczyny nie meczcie sie w okularach i soczewkach, zrobcie sobie laserowa korekcje tak jak ja Mialam -5,75 i -4,50 i astygmatyzm, teraz mam około+0,25 Zabieg mialam rok temu i jestem meeega zadowolona
Cytat:
Około 5tys., ale mozna w niektorych klinikach rozkladac na raty. Mnie soczewki+ wizyty u okulisty kosztowały 200zł co 3 miesiace, czyli 800zł rocznie. Operacja sie wiec zwroci za kilka lat A komfort jaki teraz mam jest bezcenny
Najpierw trzeba mieć te 5 tysięcy, albo mieć z czego to spłacić te raty
Też bym się chętnie na taką operację wybrała, chociaż odkąd noszę soczewki to już mnie tak ta moja wada nie wkurza

Cytat:
widocznie moja suknia jest bardzo piekna

nawet jak wybierze tą samą to co z tego powalę wszytskich na kolana hehe (mam nadzieję )
O właśnie! To jest prawidłowe podejście

Cytat:
Gratulacje! To ja będę ślubować godzinkę po Tobie

Cytat:
Gratuluję!

Cytat:
zdecydowanie najlepsza godzina
Ja tam wolę moją 17

Cytat:
No włacha
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 14:24   #1459
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
i uwaga uwaga!!! zafarowalam wkońcu wlosy!!!!!!!!!:b rzydal: szamponetką i efekt zdumiewający!!!! wszystkim się podoba i mnie też
No to super. Pochwal się jaki masz nowy kolor włosów!
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 14:28   #1460
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
No to super. Pochwal się jaki masz nowy kolor włosów!
zawsze mialam jasny blond, a teraz mam coś ala ciemny brąz i mimo przestróg pań z kosmetycznego, że będą zielone to wloski mam piękne, ciemne

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-11-11, 14:35   #1461
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ja tam wolę moją 17
otóż to nie ma to jak 17.00

Stary 2009-11-11, 14:38   #1462
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
tak jak pisalam, ze moge teraz nosic kazde kolczyki, to wydaje mi się że to kwestia tego jak nasze ucho jest przywyczajone, myślę że jeśli przeklujesz i będziesz zmieniać na różne kolczyki to będziesz mogla nosic wszystkie
No to gdy przebije je ponownie to spróbuje moje uszowe dziurki przyzywaczajać do srebnych i sztucznych kolczyków.

Cytat:
zawsze mialam jasny blond, a teraz mam coś ala ciemny brąz i mimo przestróg pań z kosmetycznego, że będą zielone to wloski mam piękne, ciemne
Ooo to niezła zmiana z jasnego blondu na ciemny brąz.

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ja tam wolę moją 17
No włacha
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
otóż to nie ma to jak 17.00
17 godzina górą 16 kanałami.
Odbija mi dzisiaj lekko.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-11-11 o 14:41
Stary 2009-11-11, 14:40   #1463
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
ponad rok temu też zdecydowałam się na taką zmianę, tylko poszłam do fryzjera i o wiele lepiej czuję się w ciemnych włoskach
niedługo pójdę znowu na jakiś fajny brązik, tylko nigdy sama się nie farbowałam i jakoś się boję, wolę zapłacić mojej fryzjerce

Stary 2009-11-11, 14:42   #1464
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
No to gdy przebije je ponownie to spróbuje moje uszowe dziurki przyzywaczajać do srebnych i sztucznych kolczyków.

Ooo to niezła zmiana z jasnego blondu na ciemny brąz.
nom jak rano wstalam, to pierwsze co zrobilam, to popatrzylam na swoje wlosy i powiedzialam do tż: "a jednak to zrobilam, a już myślalam że mi sie tylko śnilo!" ale tż powiedzial że super

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-11-11, 14:49   #1465
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
u Ciebie w kosciele czytają?U mnie i we wszystkich kosciołach, z ktorymi miałam do czynienia gdzies tylko wywieszają.

u mnie też czytają.

Dziewczyny mi nigdy nie śnił się ślub, a już w ogóle koszmar ślubny.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 14:51   #1466
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
u mnie też czytają.

mnie też chyba nie

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-11-11, 14:54   #1467
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
u mnie też czytają.

Cytat:
mnie też chyba nie
poczekajcie, wszystko w swoim czasie, na Was też przyjdzie pora

Stary 2009-11-11, 14:56   #1468
Karlain
Rozeznanie

o ja cieeee, ta FaraSposa
wiecie co, ma któraś z Was te suknie z falbanami na kopmie i mogłaby je wkleic z nazwą modelu

muszę się porządnie zastanowić, która lepsza

ja narazie szaleję za
1) Maggie sottero Amour (wklejałam fotę już) - ale ta chyba niedostępna w Polsce
2) tą Atelier Diagonal (nie pamietam jaki numer
3) i ta Fara Sposa jest niesamowita

jak tylko znajdę dużo z falbanami, to wleję w jednym poście, chyba, że któraś z Was ma na kompie ( np Kasieńka nam się te falbany podobają nie ????)
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 14:57   #1469
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
poczekajcie, wszystko w swoim czasie, na Was też przyjdzie pora
zabrzmialo groźnie teraz to już na pewno coś mi się przyśni

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-11-11, 15:01   #1470
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Czesc dziewczyny
co ja mialam za koszmarny sen dzisiaj
Snilo mi sie ze do slubu mialam jakies 2 godz i szukalam kto mnie uczesze i umaluje i nikt nie chcial sie tego podlac mowie wam koszmar gorszy niz jak mi sie snily jadowite weże. Obudzilam sie mokra jakbym wylazla spod prysznica )

Przegladam slubnatv.tv i znalazlam pokaz annais i wybierali najladniejsza suknie kolekcji i zgadnijcie ktora wygrala carrera )
http://www.slubnatv.tv/Pokazy/Suknie/

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości