|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 | |
Zadomowienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Porady potrzebuję
![]() jaki kupić niekapek? jakich używacie, bo jak weszłam na allegro, to doznaam lekkiego szoku...za duzy wybór :/ ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2192 | |||||
Wtajemniczenie
|
Synek już wykąpany i najedzony smacznie śpi, a ja myk na wizaż
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jaki fajny prezent z niego ![]() Cytat:
![]() miłej kolacyjki ![]() Cytat:
![]() ad. 2 najważniejsze, że mały zdrowieje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() współczuję ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2193 |
Wtajemniczenie
|
Ale ta kaszke dostaje w postaci płynnej, w butelce?
#2194 |
Zadomowienie
|
malutka oferta wydaje się kusząca, ale czy sa dobre gatunkowo to nie wiem, zobaczyłam je tylko w necie, nie miałam okazji ich macać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Mell, czemu niektórzy mowią ci "Mule"? ![]() ![]()
#2195 |
Wtajemniczenie
|
Malutka widzisz jakie masz kulturne dziecko jak się ładnie umie zachować w gościach!!
Ja powiem, że Iwo ilekroć ktoś u nas był, to jak by dziecka nie było, a jak zostaliśmy tylko sami diobełek wcielony ![]() Oczywście mój tż nie wrócił do domu ![]() Może on tam kogoś ma i się pracą wykręca od przyjazdu do domu ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-11 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |
Wtajemniczenie
|
Hmmm
![]() Jak to? Cytat:
![]()
![]() |
#2197 |
Zadomowienie
|
No już tak mniej więcej popisalam sobie jakies salateczki i jutro powybieram z rodzicami. Wybrałam też rybke po grecku, mięska pieczone i takie tam jajca z czosneczkiem i szczypiorem, jutro zrobie tacie liste to zwątpi
![]() anulka anulka - tak bezpieczne bo u gory mają takie zabezpieczenie przypinane napkiem sa super i po praniu nic im się nie dzieje. kuroikaze - ja tez jestem zadowolona że tyle nie piszą ale widac kogo tu brak to i stronic mało zaszkryfanych ![]() ![]() iwciag - no kolejna a bujna wyobraźnią ![]() ![]() No trzeba ten dzionek w kalendarz zanotowac, tak mało nabazgrały ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2198 | |
Zakorzenienie
|
W poprzednim odcinku
Na zakończenie wczorajszego wieczoru Ciniusiowa poinformowała wszystkich o okazyjnym zakupie botków na zimę,do tego cholernie fajnych i aż szlag mnie trafia,że ja w UK jestem i sobie takich sprawić nie mogę ![]() Cytat:
Nie ujęłam w tym sprawozdaniu internetowej tragedii i trudnego ząbkowania,bo to było w odcinku poprzednim,którego nie streszczałam,bo mi nie zapłacili ![]() Zaczęła się debata na temat zakupu sanek,bo nasze wWizażanki naiwnie wierzą,że spadnie śnieg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Carolajna przyszła się pochwalić,że do kina idzie (zdecydowanie nie na film),a po kinie kontynuacja w Baraszkowie,ciekawe jaki to film ![]() ![]() ![]() ![]() Superową ciężarówą Natanek przywiózł do nas Kuroikaze,która opadała z sił. Załączam specjalnie dla ciebie zdjęcia moich maxideł,nic szczególnego,amartoszczyz na totalna.Maluję olejną na płótnie,ale TŻ zakupił mi akwarele (na Boże narodzenie ![]() ![]() Z okazji święta Mell i iwciag siedzą przed kompem,a Ania 4891 za sprzatanie się wzieła.Czego pytam?Twardego dysku czy ikonek na pulpicie?Boszenka zażuciła bezczelnie przepis na sałatkę,nie pomnąć na fakt,że większość wizażanek na diecie ![]() Cud się wielki zadarzył,bo po podwójnej imprezie,w stanie całkiem znośnym,pojawila się Anulka Anulka,zarzuciła promocją w Pepco i przywiodła za sobą Haruno.Haruno ty się nie dołuj bo ![]() ![]() ![]() ![]() Jak się okazało nawet z czterech stron waszej pisaniny epopeje miżna stworzyć. Mariczko: po stworzeniu tego tańca na dole masz zakładkę: share/email.Naciśnij ją,tam znajdź zakładke email i na gorze wpisz adres email z którego wysyłasz,pod nim adres na jaki wysyłasz.Podaj najlepiej swoje,abys mogła swe dzieło odebrać.Drugi sposób to rejestracja i tu się dziwie,że ci nie zadzialało.Pakusia też to robiła,może coś podpowie. Zdjęcia specjalnie dla Kuroikaze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Wtajemniczenie
|
Mell czekałam bo się stęskniło mi trochę za tym dupkiem
Marika Ty tu wypisujesz o jedzonkach a mnie już żołądek do kręgosłupa przyrósł ![]() Żartuje sobie, wiem, że mój tż docenia co ma w domku ![]() Ursull się zaczytałam do południa w blogu Milenki teraz Twoje streszczenie, na prawdę jesteś w tym dobra i jeszcze te malunki! super A propo chemii, swojego czasu dopadł mnie złośliwiec, ale na szczęście to już historia, oczywiście caly czas jestem pod kontrolą specjalisty, ale jest okej ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-11 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
Hejka brzydale
![]() idę się kąpusiać i wracam nabazgrolić kilka stron ![]()
#2201 |
Zadomowienie
|
ursull
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Marika i mówisz ze są swietne? ![]() ![]() Mell #2161 (napisała boszenka ![]()
#2202 |
Zadomowienie
|
ursull - kocham Cię
![]() ![]() i przesyłam spóźnione buziaki dla wczorajszych solenizantów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rumiankowa Czas edycji: 2009-11-11 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Wtajemniczenie
|
Marika ale ty kochana coreczka jestes!
Jak zrobisz jakas wyjatkowo pyszna salatke to podziel sie przepisem.. Ursull ach ja Cie uwielbiam za te streszczenia... ![]() ![]() Sa superanckie ![]() Dzieki za uwzgeldnienie mnie w streszczeniu i w nastepnych odcinkach tez chcialabym wystapic! Juz sie nie moge doczekac do kolejnego opowiadania... Ps. ile czasu zajelo Ci napisanie tego? ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Anulka trudno mi cie "wyczuc" ![]() ![]() Na wszelki wypadek odpisze powaznie... Boszenka pytała o mule czyli takie morskie robaczki do jedzenia ![]() Carolajna ![]() ![]() ![]() Opowiadaj czy randka udana i czy delikwent sie sprawdzil... ![]() A To Baraszkowo to bylo czy bedzie? ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- a czytalas jej poprzednie streszczenie? Ja sie zsikalam ![]()
#2204 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Idę się dzieckiem zająć ![]() O my god,to ja mam dziecko!!! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Wtajemniczenie
|
Ursull nie mogłam się od niego oderwać więc wrażenia pozytywne
![]() Momentami się pośmiałam, momentami wzruszyłam. W fajnej formie pisany, na pewno kiedyś będzie miła niespodzianką dla Mileny Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-11 o 21:15 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 |
Zadomowienie
|
No i zsikałam się
![]()
#2207 |
Wtajemniczenie
|
Oczy mnie szczypia ze zmeczenia ide sie polozyc...
do jutra... ![]()
#2208 |
Zadomowienie
|
Mell ja pytałam poważnie, bo myslalam ze zostałaś przechrzszczona jak nasz Polsacik
![]() ![]() Nie czytałam poprzedniego streszczenia Ursula (tego naszego wątkowego porąbańca), boje sie, ze zrobie kaka ze smiechu. ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Narka Głupole ide spać ![]()
#2209 | |
Wtajemniczenie
|
tak dostaje w butelce
Cytat:
![]() ad. 2 normalnie po ![]() to jest boskie ![]() o Boże wróciła ![]() ![]() jak tam baraszkowo ![]() ![]() ![]() Lecę się poplumkać w wannie ![]()
![]() |
#2210 |
Zadomowienie
|
ursull - jesteś świetna w pisaniu tych opowiadań
![]() ![]() iwciag - nooooo... a kiedy wraca Tż wreszcie? carolajna -a ty juz po randeczce? opowiadaj ze szczegółami ![]() anulka anulka - polecam je sa superowe i wiszą na wieszaczkach a nie w tych koszach bynajmniej u mnie, ja kupiłam 3-6 i wyszły większe bo jeszcze w nich śmiga. Mell - podziele sie podziele, nie ma sprawy. A córeczka jestem czasem dobrą a robic musze takie impry bo kto jak nie ja? mama chora, tata beztalencie kulinarne więc cała nadzieje we mnie. D O B R A N O C K A ![]() Jutro mnie nie ma zas od rańca bo smigamy do rodziców zrobic liste zakupów i juz cosik pokupowac, więc jak wróce to wy zas z 20 stron naprodukujecie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() dzieki ursull wiem wszystko ![]() u nas dzionek minal bezproblemowo..o dziwo.. na spacerki mam lenia chodzic,pogoda coraz gorsza sie robi i zadko juz kiedy powiedzmy nie"pada".. ale wychodzimy,na godz czasem gora dwie. dzis zaszalam i zrobilam obiadek z dwoch dan..co mnie napadlo.. ale nie zmarnowalo sie ![]() a rodzina sie cieszyla ![]() (pomdoroweczka+makaron,pi ersi+kalafior+marchewka zasmazana) ![]() Kala byla nawet grzeczna.. na kapanie nam sie spoznila ![]() o 18.00 zasnela snem zimowym ![]() ale Tz zaczal ja calowac i sie wybudzila (hmmm..czemu nie mnie ![]() ![]() no nic tak czy owak,kapna byla o 20.00 ,butla i nie ma kobity ![]() strasznie sie ciesze na to jej zasypainie w lozeczku ![]() tylko te poranki.... dla mnie to koszmar! wstaje o 6.00 i jest meksyk przez godz.(tzn.troche sie pobawi,pogada sobie,potem marudzenie...ziewanie..i trudnosci z zasnieciu.. ![]() czasem dospi godz,cycus potem jeszcze jedna albo i nie! po nocy nieprzespanej(przynajmnie j 3 pobudki na jedzenie,i ze 2 tak-poprostu..)jestem nieprzytomna... zaczelam pic kawe,bo bym nie dala rady .. (oczywiscie slaba,rozpuszczalna z mlekiem) Teraz daje jej kleik ok.poludnia wiec licze na to ,ze kawka troche sie strawi nim dostanie Kala cyca.. W sumie to jest na to kilka godz.wiec chyba powinna ![]() tak czy siak..musze inaczej zabilabym sie o wlasne nogi.. lecem do malza.. bo mnie juz wola ![]() buziaczki i do juterka ![]() Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-11-11 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Zakorzenienie
|
Halo halo
![]() Oj nie wiem, jakas taka antywizazowa jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz czekam na tzta i jak zwyke godzina jego powrotu jest blizej nieokrsona, wkurza mnie ten tryb zycia, ale co moge zrobic. Olek mnie dzisiaj pogryzl dziaslami i to tak, ze palce mi spuchly ... a zebow nadal brak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaczelam przygotowania swiateczne - mam farsz do pierogow, wlasnie sie "przegryza" i jutro bede robic pierogi - zapach kapusty i grzybow o tej porze roku jest wyjatkowy ![]() ![]() Ide zrobic sobie jakies uproszczone spa... Dobranoc Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
Czesc moje kochane
![]() ![]() Ale sie stesknilam...okropnieeeee ![]() Pamietacie mnie jeszcze? ![]() Jestem bo na lapu capu moj tz podlaczyl nam neta.... jak wiecie dysk oddany w celu odzyskania danych...nie wiemy jeszcze co sie da odzyskac i ile za to zaplacimy, mam nadzieje ze wszystkie zdjecia i filmiki z udzialem Filipka odzyskamy oraz inne dokumenty np zwiazane z uczelnia... Mowie Wam jak sie zezloscilam, a przede wszystkim mam nauczke, ze trzeba co jakis czas nagrywac wazne rzeczy na plyty. Niestety nie dam rady Was nadrobic ![]() ![]() U nas wszystko ok. Filipek zaczal wkladac sobie stopki do buzki smiesznei to wyglada ![]() Za tydzien idziemy z nim do okulisty, byc moze na ustalenie terminu przetykania kanalika, bo ostatnioi coraz mocniej ropieje mu oczko. A ja wracam do pracy za pare dni i bardzo to przezywam ![]() To na tyle i postaram sie byc na biezaco. Dziekuje za dobre slowa i pozdrowienia, tak sie do Was przyzwyczailam, ze myslalam ze zwariuje bez wizazu;] Milej nocy zycze ![]() gosik moja kochana ![]() ![]()
FILIPEK ![]() ![]() SZYMONEK ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-11-11 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anulka anulka co do tych kocyków w Pepco to ja mam takie kocyki od nich i bardzo sobie je chwalę Ninka do tej pory pod nimi śpi, bo u nas jest tak ciepło, że pod kołdrą bym sobie dziecko żywcem ugotowała. Te kocyki to żadna promocja, bo one są w Pepco ZAWSZE!!! i od ZAWSZE!!! Zmieniają się tylko ich wzory i w zależności od wzoru kosztują od 8 do 12 zylków. Osobiście i z czystym sumieniem je polecam ![]() ![]() Jeśli chodzi o niekapki, to ja właśnie czekam na przesyłkę bo zamówiłam LOVI, bo była tu zagorzała dyskusja kiedyś i większość dziewczyn je chwaliła. One są leciutkie. Kiedyś NUK miał fajne ale ten wzór który mam na myśli już nie produkują ![]() ![]() Ursull miałam zrobić fotkę czerwonej kropki ale nie miałam okazji. Najpierw padły mi zupełnie baterie w aparacie i musiałam je ładować, a potem pół dnia z Ninką spałam lub byłam na spacerku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zadomowienie
|
Dziekuje kochane za mile slowa
![]() ![]() Moj TŻ Ursull na szczescie nic nie wyznaje ![]() ![]() ![]() Jezuuuu jaki belkot ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Wtajemniczenie
|
Cze Mamy, żeby nie było, że chwalę, Iwo dziś ładnie spał
19.15mleczko i dobranoc 1.30 30ml mleka(nie wiem po co, ale wymagał) i do 6.40spanie ![]() mało naskrobałyście, czuć było wczoraj ten wolny dzień ![]() Martwi mnie trochę jedna rzecz mianowicie, Caro poszła się kąpać, po czym miała wrócić i kilka stron nabazgrać(chyba sprawozdania z randki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | |
Zakorzenienie
|
iwciag czy mi się wydaje czy Ty się martwisz o mnie
![]() ![]() nie będzie sprawozdania bo się wstydze ![]() A film mi się baaardzo podobał, polecam ja się nawet popłakałam ![]() ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 |
Wtajemniczenie
|
Carolajna wydaje Ci się, ja nawet nie chce sobie wyobrażać coś Ty tam wczoraj wyprawiała, że się wstydzisz i że od ok22do7.30musiałaś się szorować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Zakorzenienie
|
![]() bo ja miałam 2 ciałka do wyszorowania ![]() ![]() magducha i tak nie nadrobisz ![]()
#2220 |
Wtajemniczenie
|
Caro Ty diablico
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.