Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-11, 19:30   #2431
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Kochane Moje!!! Pochwalić się chciałam!!! Otórz... 16 stycznia wychodzę za mąż!!! zostało malusio czasu na przygotowania więc trzymać kciuki!!! Przed chwila skończyły się ustalenia i zapoznanie rodziców
super wiadomość gratuluję ja też jak coś mam sukieneczkę jeszcze swoją więc jak coś to zapraszam do obejrzenia hihi teraz ja pseudo reklamę robię

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
To zawsze razniej, jak jesteśmy we dwie
Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
No ba będziemy obie wariować, jeszcze Motylek pewnie do nas dołączy
tak... ja też ale sobie obiecuję, że nie będę już schizować (mam nadzieję, że tak się da... bo jak nie to tz ze mną nie wytrzyma długo...)

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 19:30   #2432
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez agncyb Pokaż wiadomość
No to super i gratulacje, a jaki slub planujecie (cywilny, kościeli, taki pełną parą czy bardziej kameralny?) Jak tam reaguje Pan Młody?
Mój w dniu ślubu dostał 38 C gorączki, mój ojciec opowiedział nam wtedy, że on dzień przed slubem miał 39 C gorączki i jak to podsumował: "Organizm się bronił".
niezłe wytłumaczenie!

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 19:34   #2433
Carol77
Zakorzenienie

Widać Linuś kropeczkę maleńką śliczna

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 19:34   #2434
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Motylku ja tez się staram, ale jakoś tak nie bardzo mi to wychodzi.
Jak ja sie od kilku dni cieszę każdego dnia rano, jak wstaje i jeszcze nie ma @, ale mimo wszystko mam mocne postanowienie nie wariować
a test kiedy robisz skoro @ ci sie spóźnia??????????

♥37/40♥
Stary 2009-11-11, 19:34   #2435
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Heheeh Anuluś kochana!!Sukienkę praktycznie mam, więc nie mam co sie brzuszkiem martwić. chyba nie bedzie duży. Jedyne co bym potrzebowała i musze się za tym rozejrze to jakies futerko czy cos na wierzch bo faktycznie zimnooo bedzie. Co do dzidzi, to powiem ci szczerze ze ja tez jestem świeżak. U lekarza byłam w 4-5 tyg jak to on stwierdził na usg. Przesyłam ci zdjęcie i zobacz co się pokazało. Lekarz nazwał to pęcherzykiem ciążowymi ze niby ok 6 tyg cos tam więcej widać. Kolejną wizytę mam 3 grudnia więc na pewno bedzie coś wiećej... jak na razie tylko to.

A ile dni od owulacji to bylo? Bo ja dopiero w sobote-poniedzialek bede miala wyniki krwi, a na USG nic nie bylo widac i sie martwie niestety
A u ciebie to duzy ten pecherzyk widac mam nadzieje ze bedzie dobrze. ja mam nastepna wizyte 2 grudnia wiec prawie tak jak ty

Ps. A moze welon chcesz kochana?? a co do bolerek to w niektorych sklepach wypozyczaja, bo nei warto kupowac i tak sie tego potem nie nosi przeciez

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 19:36   #2436
Gosiaro
Wtajemniczenie

Linka to pewnie niesamowite zobaczyć swoje maleństwo na monitorku co?A zdjęcie z usg miodzio.Tylko ja za bardzo nie wiem czy to ciemniejsze to serduszko, czy cała dzidzia?Prosze o wytlumaczenie

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 19:37   #2437
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Motylku ja tez się staram, ale jakoś tak nie bardzo mi to wychodzi.
Jak ja sie od kilku dni cieszę każdego dnia rano, jak wstaje i jeszcze nie ma @, ale mimo wszystko mam mocne postanowienie nie wariować
Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
A ile dni od owulacji to bylo? Bo ja dopiero w sobote-poniedzialek bede miala wyniki krwi, a na USG nic nie bylo widac i sie martwie niestety
A u ciebie to duzy ten pecherzyk widac mam nadzieje ze bedzie dobrze. ja mam nastepna wizyte 2 grudnia wiec prawie tak jak ty

Ps. A moze welon chcesz kochana?? a co do bolerek to w niektorych sklepach wypozyczaja, bo nei warto kupowac i tak sie tego potem nie nosi przeciez
co do bolerek sie nie zgodzę;P ja kupiłam i dałam tylke co za wypożyczenie używanego... a te w salonach to takie nieciekawe... ja mam hmmm... zaraz wrzucę fotkę to zobaczysz

♥37/40♥

Edytowane przez motylek85
Czas edycji: 2009-11-11 o 19:38

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-11, 19:39   #2438
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Heheeh Anuluś kochana!!Sukienkę praktycznie mam, więc nie mam co sie brzuszkiem martwić. chyba nie bedzie duży. Jedyne co bym potrzebowała i musze się za tym rozejrze to jakies futerko czy cos na wierzch bo faktycznie zimnooo bedzie. Co do dzidzi, to powiem ci szczerze ze ja tez jestem świeżak. U lekarza byłam w 4-5 tyg jak to on stwierdził na usg. Przesyłam ci zdjęcie i zobacz co się pokazało. Lekarz nazwał to pęcherzykiem ciążowymi ze niby ok 6 tyg cos tam więcej widać. Kolejną wizytę mam 3 grudnia więc na pewno bedzie coś wiećej... jak na razie tylko to.
No patrz ja mam coś takiego w kolorze łamana biel/ bardzo jasne ecrie rozmiar 34-/36 Mogę tylko pożyczyć Jakbyś chciała biżu to też taka dysponuję oraz podwiązką :P A welon powinnaś mieć swój.

Stary 2009-11-11, 19:39   #2439
Gosiaro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
a test kiedy robisz skoro @ ci sie spóźnia??????????
Motylku o to chodzi,że narazie sie nie spoznia, bo powinna byc dzisia,j a dzień sie jeszce nie skonczył Ale zazwyczaj była tak w 29-30 dniu cyklu.Dzisiaj jest 30.

Stary 2009-11-11, 19:41   #2440
motylek85
Zakorzenienie

♥37/40♥
Stary 2009-11-11, 19:42   #2441
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
No patrz ja mam coś takiego w kolorze łamana biel/ bardzo jasne ecrie rozmiar 34-/36 Mogę tylko pożyczyć Jakbyś chciała biżu to też taka dysponuję oraz podwiązką :P A welon powinnaś mieć swój.
Beatko czy Ty nosisz taki rozmiarek??? Bo ja tu coś słyszałam o walkach z panem c i panem t a tu taki rozmiar coś mi tu śmierdzi

Olusia
Filipek

Adaś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-11, 19:43   #2442
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Jak tak dalej pójdzie to zaraz ubierzemy od stóp po welon Linkę Jeszcze fryzura i makijaż zostaje

Stary 2009-11-11, 19:45   #2443
motylek85
Zakorzenienie

przepraszam nie dodało się foto, ja swoje też mogę tylko pożyczyć jakby co może mi się jeszcze kiedyś przyda
to też jest taka łamana biel... coś jak kredowa..

♥37/40♥

Edytowane przez motylek85
Czas edycji: 2009-11-11 o 19:50
Stary 2009-11-11, 19:45   #2444
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Motylku o to chodzi,że narazie sie nie spoznia, bo powinna byc dzisia,j a dzień sie jeszce nie skonczył Ale zazwyczaj była tak w 29-30 dniu cyklu.Dzisiaj jest 30.
no to jutro możesz się testować

♥37/40♥
Stary 2009-11-11, 19:46   #2445
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Beatko czy Ty nosisz taki rozmiarek??? Bo ja tu coś słyszałam o walkach z panem c i panem t a tu taki rozmiar coś mi tu śmierdzi
Taki miałam rozmiar przed moim przytyciem Jedynie teraz mieszczę się w 38 bluzeczkach i 40 spodnie. Góra moze zostać ale dół chcę zminejszyć na 38 (chociaż chciałabym 36) Jestem mała i ta 40 robi ze mnie straszną grubą babę

Stary 2009-11-11, 19:48   #2446
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
przepraszam nie dodało się foto, ja swoje też mogę tylko pożyczyć jakby co może mi się jeszcze kiedyś przyda
No i tym sposobem wiemy jak wygląda Motylek i jej kochanie pięknie, słiczna kobietka z Ciebie!!!!! Bolerko cudne, suknia z reszta też!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-11, 19:51   #2447
Gosiaro
Wtajemniczenie

Motylku ślicznie wyglądałaś!!! Bardzo ładne bolerko!!!A masz zdjęcie tego motylka na gorsecie?Chętnie bym zobaczyła jeżeli zechcesz sie podzielić, bo brzmi to bardzo fajnie.

Stary 2009-11-11, 19:51   #2448
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
No i tym sposobem wiemy jak wygląda Motylek i jej kochanie pięknie, słiczna kobietka z Ciebie!!!!! Bolerko cudne, suknia z reszta też!!!
hej no bo się zarumienię

♥37/40♥
Stary 2009-11-11, 19:52   #2449
Linka24
Wtajemniczenie

Ojoj laseczki! bardzo się ciesze tym zainteresowaniem Co do dzidzi..to do mnie wogóle jeszcze nie dociera to zdjęcie z usg. No jewst jakas plamka.. Jak juz wspominałam słowa pani doktor jest to pęcherzyk ciążowy. Usg było robione jakieś 3,5 tyg po domniemanej owulacji. Tak mi się wydaje.

Co do Bolerek. To suknie już sobie załatwiam. Gorzej będzie z górą, Motylku a jaki masz rozmir tego korzuszka?
Pepus a gdzie foteczka? ja właśnie mam rozmiar 34-36. Wogołe jestem bardzo drobniutka.

Ale kochane jesteście wiecie?????
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 19:52   #2450
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Taki miałam rozmiar przed moim przytyciem Jedynie teraz mieszczę się w 38 bluzeczkach i 40 spodnie. Góra moze zostać ale dół chcę zminejszyć na 38 (chociaż chciałabym 36) Jestem mała i ta 40 robi ze mnie straszną grubą babę
No nareszcie uchyliłas rąbka tajemnicy o sobie super, wiesz słonko, gruba na pewno nie jesteś, byłabyś jakbys miała 46-50, więc spokojnie, na pewno ślicznie wygladasz!a niechciane kg zawsze można zrzucić ja walczylam z pięcioma, bo też jestem niska i mi w dupę poszło i biodra(jestem grucha), teraz wchodzę w 32 aż sie boje jak ja po ewentualnej ciąży zrzuce to wszystko i najgorszy ten flaczek będzie na brzusiu

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-11, 19:54   #2451
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
to też jest taka łamana biel... coś jak kredowa..
jaka sliczna kobitka z ciebie!! I jaki sliczny welonik)

Slicznie!!
Dziewczyny kopnijcie mnie wtylek bo wlasnie wyczytalam wszelkie mozliwe fora o tym w ktorym tygodniu juz cokolwiek widac na usg i dostaje fiolaaaa!!!! Wariuje!!! jeju dlazego ja taka histeryczka jesteeeeem

Uciekam powoli bo moj tz stwierdzil ze zwariowalam i jak mam cala ciaze przed komputerem siedziec to on zwariuje tez

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 19:55   #2452
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Ja kobitki lecę spać, bo moja @ w kulki se ze mną dziś leci Normalnie mnie nosi aż w środku. Mam wrażenie, że to oznaka owulacji a nie okresu. Pewnie mnie zatopi rano albo w pracy. A myślałam, że pierwszy dzień bedę w domciu

Stary 2009-11-11, 19:58   #2453
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
jaka sliczna kobitka z ciebie!! I jaki sliczny welonik)

Slicznie!!
Dziewczyny kopnijcie mnie wtylek bo wlasnie wyczytalam wszelkie mozliwe fora o tym w ktorym tygodniu juz cokolwiek widac na usg i dostaje fiolaaaa!!!! Wariuje!!! jeju dlazego ja taka histeryczka jesteeeeem

Uciekam powoli bo moj tz stwierdzil ze zwariowalam i jak mam cala ciaze przed komputerem siedziec to on zwariuje tez
proszę, lanie kochanie,my też tak będziemy wariować także powariujemy razem niedlugo będzie widac, zobaczysz

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Ja kobitki lecę spać, bo moja @ w kulki se ze mną dziś leci Normalnie mnie nosi aż w środku. Mam wrażenie, że to oznaka owulacji a nie okresu. Pewnie mnie zatopi rano albo w pracy. A myślałam, że pierwszy dzień bedę w domciu
A moze jakimś cudem to fasolinka ???śpij słodko!!papa

Olusia
Filipek

Adaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-11, 19:58   #2454
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Motylku ślicznie wyglądałaś!!! Bardzo ładne bolerko!!!A masz zdjęcie tego motylka na gorsecie?Chętnie bym zobaczyła jeżeli zechcesz sie podzielić, bo brzmi to bardzo fajnie.
już szukam jeszcze chwilę to potrwa

♥37/40♥
Stary 2009-11-11, 20:01   #2455
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Ja z mojego sie smieje bo za kazdym razem jak sie pytam za ile bedzie to mowi ze za 5 minut (nawet jak sam wie ze bedzie np za godzine ). Kilka razy sie go pytalam dlaczego tak robi, a on na to ze w pracy juz tak przywyknal bo klienci zawsze go pospieszaja wiec on zeby im zamknac jadaczki mowi ze bedzie za 5 min a potem wymysla historyjki o korkach, potraconych psach itp. Jak sie zaczelismy spotykac to raz mnie zalatwil na calego bo powiedzial ze mnie odbierze z pracy wiec czekam na dworze, mroz byl masakryczny a jego nie ma. Wiec po jakis 15 minutach czekania dzwonie i sie pytam gdzie jest bo marzne, na co on mowi ze bedzie za 5 min. No to ja dalej czekam i czekam, minelo kolejne 15 min i wsciekla dzwonie gdzie on sie podziewa na co on ze teraz juz naprawde bedzie za 5 min. No to ja jak ta glupia czekam i czekam i po 15 min bylam juz tak wsciekla ze stoje na chodniku od 45 minut ze sie zebralam i postanowilam pojsc na przystanek. Po drodze tz do mnie dzwonil ale ja twardo nie odbieralam. Za chwile slysze trabienie, obejrzalam sie na ulice a tam tz mnie wola do samochodu ale ja nie chcialam wejsc wiec tak powoli jechal a ja szlam. W koncu jakis mlody chlopak ktory szedl za mna sie mnie spytal czy ma mnie odprowadzic do domu bo widzi ze ten samochod mnie sledzi . Powiedzialam mu ze nie trzeba no i wsiadlama ale sie do tz nie odzywalam juz caly wieczor . Teraz juz wiem ze jak mowi 5 min to nie moge mu wierzyc

siem usmiałam bo ja to znam z autopsji

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 20:02   #2456
Gosiaro
Wtajemniczenie

Cytat:
już szukam jeszcze chwilę to potrwa
Spokonie, poczekam

Stary 2009-11-11, 20:04   #2457
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Ojoj laseczki! bardzo się ciesze tym zainteresowaniem Co do dzidzi..to do mnie wogóle jeszcze nie dociera to zdjęcie z usg. No jewst jakas plamka.. Jak juz wspominałam słowa pani doktor jest to pęcherzyk ciążowy. Usg było robione jakieś 3,5 tyg po domniemanej owulacji. Tak mi się wydaje.

Co do Bolerek. To suknie już sobie załatwiam. Gorzej będzie z górą, Motylku a jaki masz rozmir tego korzuszka?
Pepus a gdzie foteczka? ja właśnie mam rozmiar 34-36. Wogołe jestem bardzo drobniutka.

Ale kochane jesteście wiecie?????
Ja bolerko kupiłam tak zapobiegawczo i mój ma rekaw 3/4 zdjęcie Ci wkleję, ale dopiero jak zrobię mu fotkę. Akurat w dniu ślubu było w miarę ciepło i nie był mi potrzebny W weekend bedę miała czasu więcej to pstryknę fotkę i sprawdzę czy nie muszę go uprać. Mimo, ze wisi w szafie to się kurzy Bardzo chętnie pożyczę, a tak na marginesie to mam hurtownię która sprzedaje takie rzeczy. Tylko nie wiem jak to z cenami, bo mnie nie interesowały te rzeczy.

Cytat:
No nareszcie uchyliłas rąbka tajemnicy o sobie super, wiesz słonko, gruba na pewno nie jesteś, byłabyś jakbys miała 46-50, więc spokojnie, na pewno ślicznie wygladasz!a niechciane kg zawsze można zrzucić ja walczylam z pięcioma, bo też jestem niska i mi w dupę poszło i biodra(jestem grucha), teraz wchodzę w 32 aż sie boje jak ja po ewentualnej ciąży zrzuce to wszystko i najgorszy ten flaczek będzie na brzusiu
A jak to zrobiłaś? Bo ja się zmagam od 3 miesięcy i dupa - nic w dół. Słodycze już odrzuciłam. Tyle że ja późno jem obiad, bo dopiero o 18 - i to zarazem moja kolacja.

Stary 2009-11-11, 20:08   #2458
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Carol, kurcze blade, teraz to sie juz do reszty bab przyłączam - mi to wygląda na książkowe objawy. Wrrr... <zazdrosna> ;P
Cytat:
Ah jeszcze jedno.

Cosmaaaaaaa Mój TŻ jakieś 3 miesiące temu wypił parę piwek i poszedł na imprezke do znajomych, na flaszkę (ja byłam chora totez nie poszłam ale jemu udzieliłam pozwolenia ). Znajomi Ci maja synka, Kacperka - 5 lat.
Oglądali mecz, a że mój luby nie przepada za meczami (co dziwne) to poszedł Kacpra uśpić kiedy juz nadszedł na to czas i spedził z nim miło kilkanaście minut na ciekawej rozmowie - tu nie bede wnikac w szczegóły, bo nie to jest ważne. W każdym razie, kiedy wrócił do domu stwierdził, że on chce miec dziecko i chce je sobie teraz zrobić (hehe - szczególnie uwodzicielskie :P, ale mi to pasowało, bo on tez z tych co wolą trochę później - choc, jak twierdzi, gdyby sie trafiło, to super - jak juz pisałam).

Posze o tym dlatego, że przyszedł mi do głowy taki niecny plan!
Może ty tez swojego wprowadź w jakis taki "stan" żeby zgodził sie na dziecko. Odstawisz tabletki, jak się uda, a on bedzie miał pretensje, to powiesz mu, że przecierz się zgodził!?!?!

Może "plan" nie jest rewelacyjny, ale to zawsze jakis "plan".

(przyjmij to troszę z przymrużeniem oka).

Nie wiem, jeszcze troche mi głupio pisac tutaj cokolwiek tak luźno, boje się, że któraś z was może źle zrozumiec moje intencje. Staram się, ale obawa pozostaje - nie wiem dlaczego tak jest.

ja jakos odebralam to z przymruzeniem

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
No wiec sluchajcie, bylam u lekarza, zrobil mi USG, ale nic nie widac jeszcze, powiedzial ze za wczesnie niestety. Smial sie ze te nowoczesne testy to zmora dla lekarzy bo sa one bardzo czule i kobiety zaraz leca na badania a oni mowia, ze na usg nic nie widac i kobiety potem sie kolejny miesiac zamartwiaja. Powiedzial, ze wyniki badan wszystkie te co robilam 2 miesiace temu mam ksiazkowe, i ze testy nie mogly wykazac nic innego. tarczyce mam zdrowa, a onapodobno produkuje hormon ktory wykazuja testy, wiec raczej na pewno ciaza. jutro rano pobiora mi krew, wiec w sobote albo w poniedzialek bede wiedziala na pewno. kazal jakbym juz bardzo nie mogla wytrzymac kupic test ten digital z wykrywaczem ktory tydzien ciazy i zapisal mnie za 3 tygodnie 2 grudnia na wizyte, zeby juz na pewno bylo 6 tygodni i zeby juz bilo serduszko to wtedy bedzie mi mial cpokazac i tez zrobi usg) Wiecie ze tu kobiety w ciazy nie placa za leki??hihi, no wiec bylam w aptece kupic ten test ale juz zamknieta, wiec poczekam do jutra

Pozdrawiam was i lece na zakupy prezentowo swiateczne, mam w planach zrobic to juz w listopadzie))

Dopisuje udalo mi si ekupic test jednak!!! majatek juz na to wydalam. Wiem ze powiecie ze jestem nienormalna, ale sie oczywiscie martwie, krew wyniki w sobote albo w poniedzialek i nie wytrzymam nei wiedzac. jak znam zycie bede przez nastepne 3 tygodnie tylko siedziec i czekac na nastepne USG bo sie martwie z enic nie pkazalo. Poza tym pan doktor powiedzial, ze USG robia na poczatku i w czwartym miesiacu. Ewentualnie przy zagrozeniu jakims jedno dodatkowo, wiec nawet ok, mily moj lekarz bo podobno nie zawsze robia na poczatku.... Ale wiem ze marudze...ale chyba jednak sie martwie...

I od razu przepraszam za marudzenie***

Nie marudzisz

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
kochana,ale dzisiaj dopiero 11 dzień po owulacji...teraz jak przeczytałam ten artykuł co Gosia wkleiła , to wnioskuję, z ena pewno nie jestem w ciąży ale z 2 strony,każda z nas ma objawy w różnym czasie i ni emusi to być 5 tydzień a może być 2 , ehhh chyba zwariowałam wiem jedno, w poprzednim cyklu jak zmierzyłam tempke pare dni to była 36,4 i coś koło tego. No nic, czekam dalej. Wybaczcie za moje marudzenie

ty tez nie marudzisz :P

Stary 2009-11-11, 20:08   #2459
motylek85
Zakorzenienie

trochę pognieciony ale lepszego zdjęcia nie mam zeby było go dobrze widac

♥37/40♥
Stary 2009-11-11, 20:10   #2460
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane Moje!!! Pochwalić się chciałam!!! Otórz... 16 stycznia wychodzę za mąż!!! zostało malusio czasu na przygotowania więc trzymać kciuki!!! Przed chwila skończyły się ustalenia i zapoznanie rodziców
klask i:kla ski:k laski:GRATULUJE

Ja zostane żona 21 listopada hihihi

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości