|
|
#3901 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
[QUOTE=tiniloczek;15222443]No wlasnie ja zbroi nie nosze
I juz smigam z cycami na wierzchu ![]() nie licząc staniora
|
|
|
|
#3902 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3903 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak każe, to trzeba się stosować hihi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
więc już po miesiącu wskoczyłam w fiszbinki (ważne by fiszbina ładnie okalała pierś, obejmowała ją, nie może się wrzynać itp) - koło 3 miesiąca cycuszki troszkę się powiekszyły i teraz te fiszbinki są przyciasne ![]() miękkość piersi mnie zadowala - myślałam, ze będą twardsze ![]() ja swoje maluszki przed miałam gruczołowe, bardzo twarde, a teraz jak się ciałko rozłożyło na implancie to są takie milutkie nie czuć w dotyku wkładek jak je tak mocno-mocno uciskam, to wymacam tę wkładkę, ale tak ogólnie ich nie czuć (mój chłopak nie czuje) ![]() mam cohesive II. |
|||
|
|
|
#3904 |
|
Kazar Lady
|
|
|
|
|
#3905 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też nie czuję wkładek...może ich nie mamy, a piersi same z siebie tak urosły Tej wersji się będę trzymać!!!A od kiedy je czujesz, tzn piersi, tak całkowicie...nie tak zdrewniałe Ja niby tez mogę już fiszbiny, ale w nich mam po prostu ooooogromne!!!i wstyd się przyznać, ale się wstydzę |
|
|
|
|
#3906 |
|
Kazar Lady
|
Sami ja dopiero zobaczyłam Twój podpis...
![]() kla ski: |
|
|
|
#3907 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3908 |
|
Kazar Lady
|
ja się smiać nie mogę...łehehehe łehehe
|
|
|
|
#3909 |
|
BAN stały
|
Doktorzyce pomozcie
Co to znaczy - Type of Incision:submammory(to chyba ,ze pod miesien?) Implant Placement- zaznaczone sposrod paru -subpectoral ,bilateral .
|
|
|
|
#3910 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() a masz też tę kartę plastikową? |
|
|
|
|
#3911 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.Miejsce umieszczenia implantu - podmięśniowo (pod mięsień piersiowy większy), obustronnie |
|
|
|
|
#3913 |
|
BAN stały
|
Dzieki Listopadowa
|
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Samiii - a czy to przypadkiem nie z Tobą 'rozmawiałam' na beauty o laserach?
![]() Co żeś kobieto przeskrobała, że ciebie stamtąd wyrzucili
|
|
|
|
#3915 |
|
Kazar Lady
|
Listopadowa a ja mam to samo zaznaczone a cięcie mam okołootoczkowe...:brzydal : ale to pewnie lekarz się pomylił bo myślę że okołootoczkowe to by było trans areolar..
ja oprócz tej różowej karty mam tę karte gwarancyjną - taką książeczkę formatu A5 i w środku jest plastikowa karta wielkości kredytowej... Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2009-11-11 o 20:28 |
|
|
|
#3916 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
HEHE jaka cenzura na slowo pi e r do o l a :P
Edytowane przez tiniloczek Czas edycji: 2009-11-11 o 20:29 |
|
|
|
|
#3917 |
|
Kazar Lady
|
Tin może mi się uda wrzucić fotki - przeczytasz tę gwarancję - choć kawałek
pewnie dostaniesz to na wizycie kontrolnej.. |
|
|
|
#3918 |
|
BAN stały
|
Raczej nie dostane ,w Szwecji kazdy ma taki nr -po polsku mozna powiedziec ,ze pesel gdziekolwiek nie pojdziesz podajesz ten nr i lekarz wbija twoj nr w komputer widzi wszystko na twoj temat-poczawszy od karalnosci do tego ,ze masz sztuczne cycki-nie ma ochrony danych osobowych
![]() Wiec przypuszczam ,ze taka gwarancja na papierze nie istnieje ,tylko jest w komputerku pod moim numerem personalnym ![]() Dzieki za ta gwarancje Edytowane przez tiniloczek Czas edycji: 2009-11-11 o 20:53 |
|
|
|
#3919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() otóż.. śmiałam potwierdzić opinię jednej z dziewczyn która miała operację u ulubionego dr forum, że jej piersi nie wyglądają najładniej - ona tak napisała i pytała, czy tylko to jej oczami tak wygląda - moimi też wyglądało i nie widziałam powodu oszukiwać, że są piękne, bo naprawdę nie były - ma za wąskie wkładki i ogromną przestrzeń między piersiami, między jedną a drugą możnaby całą dłoń włożyć.. ![]() jedna z moderatorek przeinterpretowała moje słowa i zainicjowała awanturę, za którą mi się oberwało (wyszło że ja sugeruję, ze ten ich dr specjalnie robi za małe implanty niektórym kobietom, żeby je drugi raz skasować za drugie powiększanie - nie sugerowałam nigdzie, ale dziwić się mogę - kto mi zabroni poczym dostałam ostrzeżenie na priv że jak się "nie uspokoję na forum to opublikują mojego PRYWATNEGO maila pisanego z forum do jednej z dziewczyn" - bo nie wiem czy wam wiadomo, i privy, i maile jak widać, są przez admina czytane tam jako że w tym mailu nie było niczego, czego bym się mogła wstydzić czy coś, odpisałam, żeby publikowały - im więcej osób dowie się o tym, jaką kontrolę gestapowską stosują, tym dla mnie lepiej, a dla nich na niekorzyść, poza tym jest coś takiego jak ochrona i złamanie tajemnicy korespondencji, także w sieci, więc jak opublikują to będzie ewidentne przestępstwo. nie dałam się zastraszyć, to mnie automatycznie zablokowały - dostałam od adminki maila że "łamałam regulamin" (w regulaminie mają, że trzeba "łamać notorycznie" zeby był powód do wywalenia, ale spoko), że "nie wolno pisać na innych forach" - a innym użytkowniczkom, w tym moderatorkom wolno (chodzi o forum innej dziewczyny z beauty, która założyła własne), że "obrazałam moderatorki" - niestety, nie wiem kiedy. może w tym mailu który chciały publikować napisałam, że są głupie oraz że "pisałam na forum nie na temat" - za co musiały by zablokować chyba 2/3 użytkowników jeśli już.nawet się nie pofatygowały, żeby zaznaczyć, że jestem zabanowana - normalnie mój profil wyglądał tak, jakby sama przestała tam pisać dopiero jak popisałam maile do adminki, to mi łaskawie to zmieniła.potem dowiedziałam się, że w ogóle mam prawo oczekiwać żeby skasowali wszystko, co tam napisałam, bo forum nie miało w regulaminie, że jest właścicielem postów (praw autorskich do nich) - ale tu już mnie olały w całej rozciągłości. nieważne, niech sobie mają te posty, gdzie indziej też to popiszę, plus informacje, jak mnie tam potraktowano również. moja przygoda z rozowym beauty skończyła się bardzo szybko - nie wiem czy nie w dwa dni mnie skasowały - od tej sprowokowanej awanturki (też nie twierdzę, że podoba mi się manipulacja tego forum i "reklama" dr, ale mam prawo uważać co chcę - dziwi mnie bardziej, że za wspomnienie że takie dobieranie wkładek jak najmniejszych itd od razu mnie wywaliły. bez prawa głosu itd niemniej, mam awersję do tych mikrobiuścików z autostradą 6pasmową między piersiami i mam prawo tak sądzić, może faktycznie mogłam sobie odpuścić, ale czy forum nie zakłada się po to, by DYSKUTOWAĆ..?)w każdym razie - uwazajcie na privy i maile i generalnie.. nie obstawajcie bardzo mocno przy swoim zdaniu jesli się ono rózni od powszechnie tam panującego ![]() jeśli komuś udało się przebrnąć przez mój post - gratuluję Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-11-11 o 20:56 |
|
|
|
|
#3920 |
|
Kazar Lady
|
ten tekst po polsku jest na oddzielnej kartce ksiązeczka jest od producenta po angielsku..ale jakąś kartę gwarancyjną musisz przeciez dostać..nie?
zreszta nie znam sie - pokazałam co ja dostałam |
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak jest ok, to ona sobie jest wokół tego implantu i jest. a jak zaczyna twardnieć, przerastać itp, to się zaczynają schody.. trzeba ją wycinać, czyścić wkładkę (albo wkładać nową), nigdy nie ma pewności czy ona nie wystąpi itd.. okropność
|
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem w szoku, nie wiedziałam o takich 'praktykach' moderatorek beauty... Zresztą rzadko tam bywam Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-11-11 o 21:06 |
|
|
|
|
#3924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jestem zalogowana na Beauty... ale napisałam tam może ze 3 wiadomości.... Nie podobały mi się wtrącenia moderatorek!!! Że odbiegają od tematu,że nie można się pozdrawiać,nie można wpływać na innych.... itp...itd.... Masakra pomyślałam i jestem tu..... Ale za chwilke im tam coś napiszę Reklamę Wizażu zrobię ;p Wywalą mnie? ? ?
|
|
#3925 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja się zadomawiam u Was - mam nadzieję że tu jest chociaż.. normalnie - to już będzie dla mnie super ![]() edit. o tak, reklama wszystkiego, na co nie zgadzają się admini (haha) jest surowo zabronione :P Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-11-11 o 21:05 |
|
|
|
|
#3926 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gadamy o wszystkim!!! ![]() Nawet robimy
|
|
#3927 |
|
Zadomowienie
|
cieszę się, naprawdę bardzo
podczytywałam Was od dawna hihi wiem że fajne jesteście babeczki ![]() a to party.. myślałam, że się faktycznie gdzieś razem na party ustawiacie razem, a Wy na forum imprezki robicie niesamowite jesteście! szalone kobiety haha ![]() ![]()
|
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
i to jeszcze jakie party
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Daga - wczorajsza imprezka miała być całonocna, a ty poszłaś spać z 'kurami'
![]() Samiii - tu czasami też atmosfera się chwilowo psuje (zresztą jak przeczytasz cały wątek + część pierwszą) to będziesz wiedziała o co chodzi .Ale ogólnie jest bardzo swojsko
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-11-11 o 21:13 |
|
|
|
#3930 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się bardzo cieszę,że tu trafiłam!!! Dziewczyny są Kochane Służą radą,pomocą,dobrym słowem....... Dzisiaj tak sobie myślałam o forum..... Cieszę się Dziewczyny,że Was poznałam!!! A party w realu...... Myślę,że i na to przyjdzie czas............
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

A bielizna z fiszbinami?? Kidy zaczęłaś nosić??

kla ski: