|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VII
Cytat:
dzięki Ci kochana http://pl.strawberrynet.com/makeup/b.../94100/#DETAIL |
|
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cienie też są bardzo dobre, ale ja się rzadko maluję i na krótko więc nic więcej nie dodam
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze mam straszną chęć,ale już kupiłam 2 inne podkłady z nieznanej mi firmy i była to wtopa
![]() ja się przede wszystkim boję,żeby nie wchodził mi w pory-to jest moja największa zmora |
|
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przewaznie laski sa albo zachwycone, albo go nienaiwdza ![]() Srednio dostal 3,2 gwiazdki/5 45% kupiloby jeszcze raz |
|
|
|
|
#2315 | |
|
Zadomowienie
|
No nie, człowiek wyjechał na 1,5 dnia a tu 8 stron do nadrabiania
![]() Cytat:
![]() Ja myślę że nawet pielęgniarek tam nie będzie co by i one nie wpadły w nałóg ![]() Widzę że na tapecie cały czas Nacre, ja juz na szczęście kupiłam w niedzielę A te stile i SB mnie nie ruszają, zestaw Borghesse z wit. C tez mi nie potrzebny ![]() Słuchajcie jaki numer: wczoraj na mieście spotkałam mojego Pana listonosza i pytam sie czy coś dla mnie ma (czekałam na przes z all) a on mi wyciąga pakę z fioletową wstążeczką (zapasowy balsam Biotherm). A mi normalnie szczęka opadła, musiałam mieć głupią minę bo chłop się spojrzał wystraszony a ja po prostu byłam w szoku bo ten balsam zamówiłam w piątek o godz 22 a dostałam go we wtorek o 15. To mój truskawkowy rekord szybkości - 3,5 dnia ( w tym weekend). Dodam że nie mieszkam w żadnym dużym mieście (ani to miasto wojewódzkie ani nawet byłe wojewódzkie) tylko takie zadupie normalnie. Acha żeby nie było że jestem jakas inna: kupiłam sobie zestaw 3 mini balsamów Bliss - http://pl.strawberrynet.com/skincare...219/?CatgId=34 z promocji świątecznej
|
|
|
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Niektore narzekaja twierdza, ze malo kryje, a drugie pisza, ze jest dobrze napigmentowany i nie musza po nim uzywac korektora
Jedna porownala krycie do DW Estee Lauder (ktory wedlug mnie jest mocno kryjacy) Minusem jest brak pompki. Plusem dla wiekszosci jest odcien. Gdzies czytalam, ze u Bobbi Brown wszytskie podklady sa zoltawe Marudza , ze nie matuje na dlugo (nawet te, ktore sa nim zachwycone) Teraz doczytalam, ze jedna laska, ktora ma mega tlusta cere byla zaczwycona jego zdolnosciami matujacymi Chyba nic madrego z tego nie wyniknie A moze masz gdzies Douglasa w poblizu? Bo chyba tam maja byc BB w Polsce ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
Rozbila mi sie odp na dwa posty
|
|
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze raz bardzo dziękuję za fatygę
ja nie potrzebuję dużego krycia, a pisały może czy podkreśla pory? ja też coś próbowałam czytać i też zauważyłam,że albo komuś pasuje bardzo albo wcale tylko te pory mnie wciąż irytują )może Ty czgoś się doszukałaś? |
|
|
|
#2318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie jestem - i dlatego go polecam bo jest łatwy w obsłudze ![]() do tej pory byłam miszczem kredki - może awansuję na miszcza linerka ![]() jeden.... klikasz ..... dwa .... klikasz..... trzy.....klikasz.....zamy kasz oczy...... cztery.... klikasz......pięć ...... kliknęłaś ...... a masz za kliknięcie pędzli
|
|
|
#2319 |
|
🦄
|
Dziewczyny, gdzie Wy widzicie ten wosk do brwi Benefita?
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2321 | |
|
PIP.
|
Cytat:
![]() Idę spać - przez sen raczej nic nie klikne przynajmniej
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
no i ja dumam nad DW
ale nie wiem czy Bone czy Sand ... czy któraś z Was mogłaby mi porównać???? ![]() potrzebuję porcelanowego odcienia |
|
|
|
#2323 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale czasem na imprezę utrwalic makijaż by sie przydało... juz rano ich nie było... dlatego jestem nieco zasmucona bo nie znalazły sie w moim koszyku Cytat:
Mariola a ty te kwasy i Filtry na przebarwienia czy na skórę podobna do mojej? - juz sie boje jak mam czytać biochemie bo tam tyle postów sie płodzi co u Was. a czytanie w pracy to istna porażka.. jestem serio uzależniona. Do tego gdy was mocniej podczytuję to mam wieksze zapotrzebowanie ze strony...(oczywiście pisze o Tru)... Cytat:
na pewno wszystko bedzie dobrze... czekam na dwa zamówienia jedno powinno być juz jutro. mam tylko nadzieję zę Pan listonosz zastanie kogoś w domu ![]() Cytat:
a! i pytanie do madrych czy samoopalacz to mocny zapychacz? Edytowane przez st_ella Czas edycji: 2009-11-11 o 22:34 |
|||||
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny Platinum czy Diamond ze Scotta polecacie bardziej??
![]() muszę dokonać wyboru, bo to ostatnie chwile z purchawek
|
|
|
|
#2325 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno ci sie przyda jakis zestawik Stili:P nie pisz, ze nie bo ciezko uwierzyc!![]() Cytat:
no ale co mam zrobic, jak tak chwala, ze buzka taka piekna po nich?![]() Cytat:
teraz wiem na kogo mam to zwalic wszystko!![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
diamond jest bardziej widoczny, platinum to cos jak mythic, bialy ze srebrnymi-mini drobinkami
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
bordziej sie blysko
![]() a tak na serio to platinum jest bardziej dyskretny i mniej widoczny zawiera male drobinki, a diamond to juz daje takie jednolite i bardziej widoczne glow
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki kochana
![]() kupię obydwa ![]() jeszcze Send mnie kusi
|
|
|
|
#2329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, żeby się wybielić, to mus jest używać wysokich filtrów, bo można się nabawić jeszcze większych
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? 20 wystarczy czy lepsza 30 ?najlepiej kupic oba ![]() no mnie wogole kusza te puderki, ale chyba wezme jeszcze 08 z blended klinika bo w koncu sprawdzony i i tak na niego mozna scotta trzasnac
|
|
|
#2331 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie Kochane
Ja właśnie dołączyłam do grona Truskaweczek Kupiłam właśnie YSL Golden Gloss Shimmering Lip Gloss i Estee Lauder To mój debiut i już się nie mogę doczekać, tym bardziej, że widziałam, że przesyłeczka już dotarła do Polski Mam jednak parę pytań co do zakupów, ale nie chciałabym Was zanudzać. Czy możecie mi pomóc np na priv i odpowiedzieć na parę pytań początkującej? |
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bone jest mega jasny |
|
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, Wy normalnie jesteście maniaczki już
![]() człowiek wyjdzie na kilka godzin i już nastukane 3 strony ![]() ledwo żyję.. już nie dam rady nic kliknąć
|
#2336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2337 | ||||
|
PIP.
|
padlam ![]() Cytat:
ja tez musze sie filtrowac.. dopiero zaczynam bo u mnie cala rodzina z takim mysleniem - opalona = zdrowa, blada = chora. jak moja Sis zobaczyla, ze DW ma filtr ["az" 10..] to stwierdzila, ze dla niej to bez sensu, bo jak sie niby opali...Cytat:
wiec na pewno nie bedziesz wygladac jak posypana maka ![]() Cytat:
![]() a jakie masz pytania? dawaj na prv [chociaz spokojnie mozesz na forum tez, my tu jak jedna wielka rodzina truskawkomaniaczek ]Cytat:
nie dasz rady??? to juz faktycznie zle z Toba ![]() [poza tym my takie gaduly, ze te 3 strony nadrabiania to nie sam spis zamowien wiec nie az takie straszne maniaczki ]
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
ja takie coś do brwi benefita znalazłam - nie wiem czy o to Ci chodziło?
http://pl.strawberrynet.com/makeup/b.../94936/#DETAIL
|
#2339 |
|
PIP.
|
ja zamawialam tez to http://pl.strawberrynet.com/makeup/b...Id=13057#13057
[ale jak zwykle nie wiem jak sie to sprawdza, bo ja taka dobra i 2/3 rzeczy z tru nie dla mnie, tylko dla innych - to akurat dostanie przyjaciolka na Swieta ]---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- aha, a dla tych, ktore czaily sie na roz clinique - sa 2 nowe kolory iced lotus i cupid ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- mam pytanko - do dziewczyn ktore korzystaly z naszyjnikowej promocji... bo znowu jest ![]() i nie wiem czy on taki fajny i warto?
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest doslownie, ale mialam probke i byl dla mnie mocno za jasny
A bylam wtedy 020 z Shiseido |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

[COLOR="Silver"]
Jedna porownala krycie do DW Estee Lauder (ktory wedlug mnie jest mocno kryjacy)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

bo u mnie cala rodzina z takim mysleniem - opalona = zdrowa, blada = chora. jak moja Sis zobaczyla, ze DW ma filtr ["az" 10..] to stwierdzila, ze dla niej to bez sensu, bo jak sie niby opali...
wiec na pewno nie bedziesz wygladac jak posypana maka