![]() |
#1411 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Ja też jestem z tej daty zadowolona, 7 i 17 zazwyczaj przynosiły mi szczęście, zresztą od 17 maja jesteśmy parą i 17 stycznia sie zaręczyliśmy. Lipiec wybralismy dlatego iz, poniekąd jest oryginalny, no jest ta 7 a z drugiej strony to miesiąc między czerwcem-gdy zgineła siostra mojego TŻ a sierpniem kiedy zginął mój brat, więc idealnie. Poczatkowo myslelismy o terminie 17.07.2012 r. ale 3 lata...dłługo a po drodze spłaty kredytów i takie tam więc było by jeszcze trudniej niz w ciągu tego roku. TŻ wymyslił ze weźmiemy tylko ślub cywilny za rok-najpierw radość a z drugiej smutek bo myślałm że juz nie będzie 17 lipca w sobote, ale zerkam w kalendarz jest!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Raczkowanie
|
Wszystkim szczęśliwym żonkom szczęścia na nowej drodze życia!!!
![]() Moje wesele odbędzie się 17.07.2010 r ![]() Od roku mamy już wszystko załatwione, sale, kamerzystę, fotografa, zespół, zaklepaną datę w kościele. Pozostaje już tylko szukac odpowiedniej sukni. ![]()
#1413 |
Raczkowanie
|
Witam wszytskie przyszłoroczne lipcowe PM oraz, te które już ślubowały w tym uroczym miesiącu. 10.07.2010 - to termin, który wybraliśmy
![]() W chwili obecnej jesteśmy na etapie wyboru fotografa i kamerzysty... będę wdzięczna za wszelkie namiary (jestm z pod wa-wy ale większoć takich usługodawców swiadczy usługi w wramach całego kraju więc proszę wszytskie namiary ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
![]() Mam pytanie dotyczące dopasowania wiązanki do sukienki. Mogłaby któraś z was mi doradzić? Wiem że do 27 lipca jeszcze 10 miesięcy, ale chciałabym uniknąć rozczarowań potem ![]() Mam taką sukienkę: Załącznik 2555383 Załącznik 2555384 a wiązankę chciałabym taką: Załącznik 2555385 Przejdzie to czy nie pasuje zupełnie?? Proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Raczkowanie
|
Według mnie pasuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Wtajemniczenie
|
to i ja przyszłam się przywitać, bo tak jak Wy ślubuję w lipcu- moja data to 17.07.2010
![]() Miał być 14 sierpień 2010, a najbardziej chcieliśmy mieć 15 sierpnia, ale pierwszy termin w naszym domu weselnym był już zajęty, a drugi termin w tym roku odpadał, bo miałam we wrześniu ciężko egzamin, który udało mi się na szczęście zdać, no i chcieliśmy dać rodzicom troszkę więcej czasu, bo to Oni finansują nam ślub i wesele. Mamy załatwioną salę, zespół, kościół i kamerzystę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Przyczajenie
|
My tez mamy ślub w lipcu, a dokładnie 31.07.2010r.
![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą mam w planach ogłaszać się w Chicago - mój szwagier zapłacił fotografowi 2 tyś. dolarów a zdjęcia beznadziejne. Z żoną i tak latamy do USA odwiedzać rodzinę i na zakupy, więc przelot były gratis i kilka stówek zostało by na jakieś zakupy ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Polecam fotografa pana Artura Zomera. Robi przepiękne zdjęcia. Jak chcesz obejrzeć jego dzieło to wyśle Ci link do fotek które mi robił. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
BAN stały
|
![]()
Witam!
Ja też wychodzę za mąż w lipcu - dokładnie 3.07.2010 ![]() Mamy już załatwioną większość najważniejszych spraw: dworek na wesele kościół fotografa wodzireja kupiona sukienka kupiona biżuteria jesteśmy w trakcie nauk przedmałżeńskich wybrane obrączki wybrane buty zaprojektowane zaproszenia i resztę papeterii ślubnej wybrana fryzura wybrany bukiet |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Moge sie dolaczyc?
![]() Ja tez jestem lipcowa PM tylko ze z 2009 roku dokladnie 25.07.2009 .. mam nadzieje ze rowniez zaliczam sie do Waszego grona ![]()
![]() |
#1423 |
Raczkowanie
|
o rany kobieto ty masz juz prawie wszystko gotowe.ja mam narazie tylko zarezerwowanego fotografa i kamerzyste ,orkiestre ,sale ,suknie tez juz mam no i termin w kosciele a reszte zostawiam na pozniej.pozdrawiam
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- zaaaabcia ty jestes z tarnowa?
#1424 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() pozdrawiam lipcowe PM |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Raczkowanie
|
ogladalam twoje zdjecia ze slubu i slicznie wygladalas chcialam zapytac gdzie robilas fryzurke i makijaz slubny w tarnowie czy gdzie indziej.bo ja mam wesele w lipcu w tej chwili jestem za granica i wracamy koncem czerwca i nie wiem gdzie ruszyc zebyzamowic sobie terminy na zrobienie fryzury i makijazu
![]()
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje slicznie ![]() Fryzurke slubna robilam u Pani Anety Rataj ma salon na ul. Kosciuszki a makijaz w salonie Creative na ul. Krakowskiej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Raczkowanie
|
jak dlugo przed slubem rezerwowalas terminy mam nadzieje ze nie bede miala problemow z rezerwacja przez telefon
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z makijazem nie bylo problemu pani mnie umowila na probna i od razu date slubu zeby zarezerwowac a po probnej musialam tylko dac znac czy sie decyduje czy nie ... gorzej bylo z fryzjerka bo trzeba dac zaliczke ( bo podobno duzo osob sie umawia a pozniej nie przychodzi ) ale jak ja powiedzialam ze mieszkam za granica to pani zrobila wyjatek i zapisala takze mysle ze i u Ciebie nie bedzie problemu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
BAN stały
|
do załatwionych rzeczy dokładam dziś jeszcze transport dla gości - bo niestety wesele mamy poza Warszawą - 20km od kościoła
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Raczkowanie
|
witam Was dziewczęta, wychodzę za mąż 31 lipca 2010
![]() Jak wrażenia? Czy fajnie grał i prowadził wesele? Utarło się, że aby goście dobrze się bawili powinien grać zespół kilkuosobowy i nie wiem jak to wygląda gdy gra i prowdzi tylko jeden człowiek... |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
BAN stały
|
jeżeli zależy Ci na weselu na poziomie, zróżnicowanym pod względem muzyki (gdy gra zespół, przez całą noc słuchasz tylko jednego głosu i tego samego zestawu instrumentów), z oryginalnymi wykonaniami ukochanych przebojów to powinnaś zdecydować się właśnie na dj'a i nie przejmować się opiniami innych - to Wasze wesele!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pierszym dniu orkiestre a na poprawinach Dj ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie lipcowe PM-ki
![]() Ja mam ślub 24 lipca 2010 I będę miała DJ-a. Nie tylko ze względu na to, że nie trawię disco-polo i fałszowania ale też dlatego że mam nieduże wesele bo na około 60 osób i mało miejsca na sali ![]()
#1436 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do sprawy muzyki ja będę miała wesele pół na pół - w zespół i DJ będą grali w kilkudziesięciominutowych blokach na zmianę, a w przerwach oczywiście DJ puszcza muzykę. Trochę się zastanawiałam nad takim rozwiązaniem, ale tak jak sjoanna nie przepadam za disco polo (zespół będzie rockowo-folkowy ![]() ![]() Podsumowując myślę, że wybrałam dobre rozwiązanie (nie wiem jak ciotkom to się spodoba ![]() Pozdrawiam wszystkie Lipcowe PM. ![]()
![]() |
#1437 |
Raczkowanie
|
dziewczyny ja mam takie pytanie jak liczycie ciasto na wesele .oprocz ciasta wiadomo jakies ciasteczka babeczki no i oczywisie tort.Ja planuje wesele tak na ok. 90 osob .Ile ciast trzeba bedzie zamowic ,po weselu chcemy dawac ciasta dla gosci do domu i ile was to bedzie kosztowac ? bo mi jedna pani kucharka powiedziala ze bede musiala zaplacic ok.2500 wydaje mi sie to strasznie duzo jak za placki i torta.
![]()
![]() ![]() Edytowane przez ania028 Czas edycji: 2009-11-12 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Zadomowienie
|
Ja już nie pamiętam ile czego mieliśmy. Musiałabym notatnika poszukać. Wiem, że oprócz tortu to mieliśmy tylko takie małe kruche ciasteczka, żadnych ciast czy placków bo menu było i tak dość okazałe 4 dania gorące + przystawki.
Było nie do przejedzenia i jeszcze zostało.
![]() |
#1439 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczyny! Czy można się przyłączyć? Ja też lipcowa
![]() Pozdrawiam
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.