Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji! - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-12, 11:34   #4951
blondyna789
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

musisz zadzwonić do rejestracji przychodni i się dowiedzieć dokładnie, żeby się nie okazało, że masz termin na luty dopiero, bo wiadomo jak u nas to funcjonuje
Stary 2009-11-12, 11:35   #4952
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Motylku napewno przepisza Ci chociaż silniejsze przeciwbólowce , takie na recepte

niech juz zrobi cokolwiek zeby mnie mniej bolało.
W aptece kupilam cos co farmaceutka zalecila. Masc 90zł kosztowała, efekty są chwilowe, nie powiem ze nie ma wcale, ale mozna jej uzywac tylko 2 razy dziennie a nie dziala ona caly dzien, to potem ratuje sie przeciwbólowymi, bo nie mam pomysłu.

Cytat:
dziewczyny, żeby pójśc do laryngologa w przychodni to wystarczy tam zadzwonić i sie zapisać? bo mnie dalej to ucho boli świec do uszu nie mieli, farmaceutka dała mi jakieś krople ale one g... daja....
chyba u kazego jest inaczej, u mnie przynajmniej u laryngologa akurat (bylam ostatnio jak mnie dermatolog skierowala) jest tak ze idzie sie (albo dzowni) dostaje sie nr i od razu czeka sie w kolejce. Chyba ze jest duzo osoób na dany dzien, to przepisują automatycznie na następny tydzien.
Trzeba miec tylko wazna legitymacje ubezpieczeniową (pieczątka jest wazna miesiac).
Nie wiem jak jest ze studentami czy innymi osobami.

u dermatologa jest znowu inaczej bo sie czeka 2 m-ce na wizyte, wiec najlepiej jak chociaz zadzwonisz i sie zapytasz, bo kazdy zaklad robi inaczej.

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 11:36   #4953
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, żeby pójśc do laryngologa w przychodni to wystarczy tam zadzwonić i sie zapisać? bo mnie dalej to ucho boli świec do uszu nie mieli, farmaceutka dała mi jakieś krople ale one g... daja....
wydaje mi się, że musisz mieć skierowanie od lekarza rodzinnego
przynajmnej było tak parę lat temu...

ja albo związuje włosy (najszybsze i najbezpiecznejsze rozwiązanie o tej porze roku) ale...mam trochę odstające uszy
wolę siebie w rozpuszczonych, ale bez prostownicy wyglądam jak czarownica
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 11:37   #4954
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
musisz zadzwonić do rejestracji przychodni i się dowiedzieć dokładnie, żeby się nie okazało, że masz termin na luty dopiero, bo wiadomo jak u nas to funcjonuje
no dokładnie, opieka lekarska jest powalająca, a co miesiąc zabierają mi kase na składki zdrowotne

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
u mnie nie trzeba miec skierowania, ale widze ze co miasto to inne zasady...

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:

[*] 11.09.2012
Stary 2009-11-12, 11:38   #4955
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:
kurde, ja mam ten ból, że muszę suszyć włosy bo inaczej to już w ogóle bym nie wyglądała, ale usprawiedliwiam się tym, że suszę chłodnym nawiewem

w ogóle nie wiem o co kaman, ale wysypało mi cały dekolt ale nie tak, że syfki, tylko krostki masakra jakaś się dzieje.. nie mogę założyć bluzki z dekoltem bo wyglądam jak jakaś parchata

ja włosy 'modeluję' wałkami prostującymi, z tym że efekt jest hm... chwilowy o tej porze roku.. wczoraj po umyciu miałam ładnie ułożone włosy, ale dziś dostały wilgoci i wyglądają tak, jakbym zupełnie nic z nimi nie robiła. poza tym jak już są takie se... to opaska + klamra gumek unikam, a przynajmniej staram się unikać
uwazaj z pielegnacja z tym dekoltem. U mnie jak wysypalo plecy dermatolog przepisala cos z alkoholem ( a moze raczej sam alkohol;])
i posmarowalam tym dekolt. Oczywiscie cala skora z plecow i dekoltu zeszla i bylo jeszcze gorzej. A na dodatek na dekolcie mam blizne taka lekko ciemniejsza od ciala. Wyglada jak brud Teraz na zime bede smarowac acne-dermem mam nadzieje, ze pomoze.

Ja zawsze przed wyjsciem ukladam wlosy. Sa bez ladu i skladu. ale widze, ze im dluzsze tym lepiej sie ukladaja

życie jest piękne

8minute arms, buns, legs, abs
19/11
piotrkowalolitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 11:42   #4956
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
ale ja u laryngologa byłam parę lat temu, w małym ośrodku zdrowia u rodziców(miasto 18tys) i tam oprócz ginekologa, okulisty i chyba dermatologa trzeba mieć skierowanie na wszystko
Stary 2009-11-12, 11:43   #4957
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:
niech juz zrobi cokolwiek zeby mnie mniej bolało.
W aptece kupilam cos co farmaceutka zalecila. Masc 90zł kosztowała, efekty są chwilowe, nie powiem ze nie ma wcale, ale mozna jej uzywac tylko 2 razy dziennie a nie dziala ona caly dzien, to potem ratuje sie przeciwbólowymi, bo nie mam pomysłu.

chyba u kazego jest inaczej, u mnie przynajmniej u laryngologa akurat (bylam ostatnio jak mnie dermatolog skierowala) jest tak ze idzie sie (albo dzowni) dostaje sie nr i od razu czeka sie w kolejce. Chyba ze jest duzo osoób na dany dzien, to przepisują automatycznie na następny tydzien.
Trzeba miec tylko wazna legitymacje ubezpieczeniową (pieczątka jest wazna miesiac).
Nie wiem jak jest ze studentami czy innymi osobami.

.

u mnie pieczatka jest wazna 3 miesiace

życie jest piękne

19/11

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 11:46   #4958
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość
Ja zawsze przed wyjsciem ukladam wlosy. Sa bez ladu i skladu. ale widze, ze im dluzsze tym lepiej sie ukladaja
ja mam do ramion, falujące się, w porywach do 30 cm, bo są bardzo mocno pocieniowane
i bez modelowania mam szopę bez ładu i składu
ale wierzę, że jak będą dłuższe i pozbędę się poszarpanych końcówek to będą jak marzenie
Stary 2009-11-12, 11:48   #4959
blondyna789
Zakorzenienie

u nas też (w moim urzędzie i u rodziców) też jest ważna 3 miesiące

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
ja mam do ramion, falujące się, w porywach do 30 cm, bo są bardzo mocno pocieniowane
i bez modelowania mam szopę bez ładu i składu
ale wierzę, że jak będą dłuższe i pozbędę się poszarpanych końcówek to będą jak marzenie
znam ból, bo moje są trochę za ramiona, ale te z przodu są króciutkie niestety i się odkształcają na maxa. wyglądam jak pudel... no ale staram się ich nie prostować

ale wizaż mi muli, Wam też?
Stary 2009-11-12, 11:49   #4960
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

ja albo związuje włosy (najszybsze i najbezpiecznejsze rozwiązanie o tej porze roku) ale...mam trochę odstające uszy
wolę siebie w rozpuszczonych, ale bez prostownicy wyglądam jak czarownica
Ja też dlatego cały czas chodzę w rozpuszczonych

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 11:50   #4961
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
znam ból, bo moje są trochę za ramiona, ale te z przodu są króciutkie niestety i się odkształcają na maxa. wyglądam jak pudel... no ale staram się ich nie prostować ?
no ja nie prostowałam od ponad tygodnia i dziś publicznie zwrócono mi uwagę
koleżanka jest ok, więc nie było to chamskie, tylko ona z wielkim przymróżeniem oka traktuje moje zabiegi pielęgnacyjne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 11:51   #4962
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja u laryngologa byłam parę lat temu, w małym ośrodku zdrowia u rodziców(miasto 18tys) i tam oprócz ginekologa, okulisty i chyba dermatologa trzeba mieć skierowanie na wszystko
ja tez jestem z małego miasta i u mnie bez skierowania przyjmują do laryngologa, ale jak mówie co miasto to obyczaj, mimo ze wszystko państwowe......

Cytat:
u mnie pieczatka jest wazna 3 miesiace
masz napisane na dole strony ze pieczątka jest wazna 6 m-cy? bo ja mam, ale pania w recepcji u ginekologa nic to nie obchodzi i robi takie jazdy ze pieczatka jest wazna tylko i wylacznie miesiac, jak komus ten miesiac minie, nie zarejestruje Cie chocby nie wiem co
chodzilam tylko po recepty, to słyszalam co sie działo
jestem juz przewrażliwiona i wole tuz przed lekarzem zrobic sobie w pracy pieczątke, niz na miejscu dowiedziec sie ze mam niewazna legitymacje.
Ludzie są czasami niepowazni w NFZ

[*] 11.09.2012
Stary 2009-11-12, 11:55   #4963
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
no ja nie prostowałam od ponad tygodnia i dziś publicznie zwrócono mi uwagę
koleżanka jest ok, więc nie było to chamskie, tylko ona z wielkim przymróżeniem oka traktuje moje zabiegi pielęgnacyjne
też mam taką jedną 'na stanie' jak mam wyprostowane włosy to nic nie mówi, ale jak się wywiną we wszystkie strony świata to od razu lecą texty 'obcięłaś włooosyyy???' ostatnio dosadnie jej wytłumaczyłam, że nie, nie obcięłam, ale jak widać falują się i logiczne, że przez to wydają się krótsze.. za to ona obcięła się prawie na chłopaka, a ma rzadkie włosy i wygląda jakby łysiała, takie ma prześwity z tyłu głowy, ale..... ja zawsze się gryzę w języki oszczędziłam jej komentarza

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
j
masz napisane na dole strony ze pieczątka jest wazna 6 m-cy? bo ja mam, ale pania w recepcji u ginekologa nic to nie obchodzi i robi takie jazdy ze pieczatka jest wazna tylko i wylacznie miesiac, jak komus ten miesiac minie, nie zarejestruje Cie chocby nie wiem co
jestem juz przewrażliwiona i wole tuz przed lekarzem zrobic sobie w pracy pieczątke, niz na miejscu dowiedziec sie ze mam niewazna legitymacje.
buehehheeee.... to Panią trzeba chyba uświadomić
Stary 2009-11-12, 12:00   #4964
laudik
Zakorzenienie

Cytat:
też mam taką jedną 'na stanie' jak mam wyprostowane włosy to nic nie mówi, ale jak się wywiną we wszystkie strony świata to od razu lecą texty 'obcięłaś włooosyyy???' ostatnio dosadnie jej wytłumaczyłam, że nie, nie obcięłam, ale jak widać falują się i logiczne, że przez to wydają się krótsze.. za to ona obcięła się prawie na chłopaka, a ma rzadkie włosy i wygląda jakby łysiała, takie ma prześwity z tyłu głowy, ale..... ja zawsze się gryzę w języki oszczędziłam jej komentarza

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

blondyna - zawsze mozna z niewinna mina zapytac w sposob, w jaki kiedys moj syn zaptal mojego taty _ dziadek, a z tylu to ci sie wloski starly?

laudik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 12:02   #4965
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

myślisz ze nikt nie próbował? ale ona swoje, przyczepila kartke i wiekimi literami napisala ze pieczątka wazna jest 30 dni i nie ma zlituj sie
wiele kobiet sie tam buntowało, ale ona swoje, zresztą najwieksza jazda jest taka ze drzwi do rejestracji sa ZAMKNIETE, a jak ktos chce wejsc sie TYLKO zarejestrować to ona sie drze (dosłownie) ze ona sama zawoła nie mamy sie pchac , tylko pytanie skąd ona wie ze ktos czeka za drzwiami do rejestracji?

kiedys czekałam (i nie tylko ja) prawie godzine do samej rejestracji, to sie w koncu wkurzyłam i poszlam do domu
m.in dlatego zrezygnowalam z państwowego ginekologa bo nie mialam juz nerwów do tej baby z recepcji

[*] 11.09.2012

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 12:02   #4966
laudik
Zakorzenienie

witam was tak poza tym drogie panie i wracam do nadrabiania

Stary 2009-11-12, 12:05   #4967
evullka
Rozeznanie

Hej dziewczyny! Dzisiaj zapomnialam zabrac portfela, zostawilam go w przedpokojku i jak wrocilam to niestety znalazlam go na sofie, pieknie pogryzionego przez mojego pieska wlacznie z zawartoscia Pieniadze mam w nosie, bo nie bylo az taak duzo, ale najbardziej jestem wkurzona o karty do bankomatu.. Teraz musze sie umawiac na spotkania i wyrabiac nowe

Blondyna789 ja tez sobie tlumacze, ze susze zimnym nawiewem Ja jeszcze sobie nawet tlumacze, ze konce moge delikatnie prostowac prostownica, bo i tak sie ich pozbede jak wloski jeszcze troche urosna..a do tego czasu lepiej beda wygladaly proste

Motyle1007 nie wiem co Ci jest, bo nie doczytalam (chyba nie napisalas), ale zycze powrotu do zdrowia
evullka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 12:07   #4968
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Szkoda, że u mnie jej nie ma

Codziennie pięknie nie wyglądają

Idę teraz myć żebym nie musiała suszyć
Pocieszyłaś mnie, bo ja w taką pogodę mam zawsze bad hair day i nawet jak wracałam do domu, to sobie myślałam "hm, ciekawe, czy Miki też ma czasem takie dni"

U Was też tak paskudnie? Ja w ogóle nie mam ochoty ruszać się już dziś z domu, a jeszcze angielski mam.
Do tego mam jakąś chęć na słodycze, pochłonęłam już 2 babeczki

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 12:07   #4969
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laudik Pokaż wiadomość
blondyna - zawsze mozna z niewinna mina zapytac w sposob, w jaki kiedys moj syn zaptal mojego taty _ dziadek, a z tylu to ci sie wloski starly?
dooobre zapamiętam i przy okazji jej dojadę a co mi będzie wiecznie dowalać
Cytat:
myślisz ze nikt nie próbował? ale ona swoje, przyczepila kartke i wiekimi literami napisala ze pieczątka wazna jest 30 dni i nie ma zlituj sie
wiele kobiet sie tam buntowało, ale ona swoje, zresztą najwieksza jazda jest taka ze drzwi do rejestracji sa ZAMKNIETE, a jak ktos chce wejsc sie TYLKO zarejestrować to ona sie drze (dosłownie) ze ona sama zawoła nie mamy sie pchac , tylko pytanie skąd ona wie ze ktos czeka za drzwiami do rejestracji?

kiedys czekałam (i nie tylko ja) prawie godzine do samej rejestracji, to sie w koncu wkurzyłam i poszlam do domu
m.in dlatego zrezygnowalam z państwowego ginekologa bo nie mialam juz nerwów do tej baby z recepcji
masakra, ale chodziłam kiedyś do przychodni o podobnych zasadach.. pani w rejestracji wiedziała lepiej od lekarki co mi było i co mam robić. spóźniał mi się okres i przyszłam się przebadać, to mnie nawet nie zarejestrowała tylko kazała kupić test i przyjść za 2 tygodnie. oczywiście już nigdy tam nie wróciłam... poza tym ta lekarka też była jakaś niedouczona....

jyyli, cholero jedna! zmieniłaś avatar i Cię nie poznaję

Edytowane przez blondyna789
Czas edycji: 2009-11-12 o 12:10
blondyna789 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 12:09   #4970
desporadka
Zadomowienie

Nie pisalam chwile ale czytam czytam
Od dwóch dni rozbroiła mnie strasznie jakaś choroba paskudna, 39 stopni gorączki, wczoraj ledwo z lozka sie podnioslam
I znowu zaleglosci w szkole, ehh:/

Co do tematu ukladania wlosow to ja czuje sie szczesciara (chociaz pod tym wzgledem) - moje wlosy najlepiej wyglądaja, kiedy nic z nimi nie robie. Po wysuszeniu sa duzo brzydsze niz kiedy same wyschna. A jak im dam wlasnie samym wyschnac to sa takie fajne blyszczace, lekko falujące
Chociaz ostatnio lecą strasznie moze przez chorobe

motylku oby wszystko bylo ok
Stary 2009-11-12, 12:10   #4971
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evullka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Dzisiaj zapomnialam zabrac portfela, zostawilam go w przedpokojku i jak wrocilam to niestety znalazlam go na sofie, pieknie pogryzionego przez mojego pieska wlacznie z zawartoscia Pieniadze mam w nosie, bo nie bylo az taak duzo, ale najbardziej jestem wkurzona o karty do bankomatu.. Teraz musze sie umawiac na spotkania i wyrabiac nowe
współczuje...

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość

U Was też tak paskudnie? Ja w ogóle nie mam ochoty ruszać się już dziś z domu, a jeszcze angielski mam.
u mnie nie jest zle (nie pada, nie wieje), wrocilam z prcy do domu, bo szef mi kazał. Mniej wiecej wyjaśnilam mu co mi jest, ale powiedzial ze jak sie zle czuje, bez sensu zebym sie meczyla w pracy

[*] 11.09.2012
Stary 2009-11-12, 12:11   #4972
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:
ja tez jestem z małego miasta i u mnie bez skierowania przyjmują do laryngologa, ale jak mówie co miasto to obyczaj, mimo ze wszystko państwowe......

zaraz zobacze. Widocznie moja lekarka byla wyrozumiala hehe ze przyjela z podpisem 2miesiecznym.
Oj tak NFZ to .... Powiem wam, ze biore stale leki. I zamiast jezdzic co miesiac do DSK to wypisywaly mi leki pielegniarki u mojego rodzinnego. Znaja mnie one od malego. A nagle im sie cos odwidzialo i powiedzieli, ze nie maja upowaznien, zeby mi wypisac. Skonczylo sie na tym, ze nie mialam lekow i musialam robic inhalacje. Tego samego dnia o dziwo juz mojemu tacie wypisala leki. Wypielam sie na ich widzimisie i jezdze co miesiac do mojej lekarki (super babka). I ostatnio mama byla u lekarza. A te babki zaczely wypytywac o mnie, czemu juz nie przychodze po leki, czy cos sie stalo ruszylo sumienie

życie jest piękne

19/11
Stary 2009-11-12, 12:11   #4973
laudik
Zakorzenienie

pocieszajace jest to(choc nie ma sie czym cieszyc niestety), ze wszedzie na swiecie panstwowa sluzba zdrowia jest tak samo beznadziejna.
albo bardziej
trzeba sie cieszyc tym, ze w ogole jakas sluzba zdrowia jest - co maja powiedziec ludzie w bangladeszu na pzryklad

Stary 2009-11-12, 12:13   #4974
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
zaraz zobacze. Widocznie moja lekarka byla wyrozumiala hehe ze przyjela z podpisem 2miesiecznym.
Oj tak NFZ to .... Powiem wam, ze biore stale leki. I zamiast jezdzic co miesiac do DSK to wypisywaly mi leki pielegniarki u mojego rodzinnego. Znaja mnie one od malego. A nagle im sie cos odwidzialo i powiedzieli, ze nie maja upowaznien, zeby mi wypisac. Skonczylo sie na tym, ze nie mialam lekow i musialam robic inhalacje.
mi po prostu szkoda na nich słów

[*] 11.09.2012
Stary 2009-11-12, 12:14   #4975
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
jyyli, cholero jedna! zmieniłaś avatar i Cię nie poznaję
Musiałam już zmienić "twarz" Moja stara mi się znudziła, a jak wiadomo kobieta zmienną jest

Cytat:
u mnie nie jest zle (nie pada, nie wieje), wrocilam z prcy do domu, bo szef mi kazał. Mniej wiecej wyjaśnilam mu co mi jest, ale powiedzial ze jak sie zle czuje, bez sensu zebym sie meczyla w pracy
Dobrze, że masz wyrozumiałego szefa Odpoczywaj

Stary 2009-11-12, 12:14   #4976
blondyna789
Zakorzenienie

znacie jakąś stronkę z uczesaniami dla włosów no takich do ramion?
Stary 2009-11-12, 12:17   #4977
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

Dobrze, że masz wyrozumiałego szefa Odpoczywaj
to moj najlepszy szef jakiego mialam w zyciu (a mialam juz 3), niestety tylko do lutego jest

[*] 11.09.2012

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 12:17   #4978
piotrkowalolitka
Zadomowienie

u mnie w ksiazeczce pisze: Poswiadczenie jest wazne przez okres 3-ch miesiecy. Poswiadczenie moze dokonac takze oddzial ZUS.
A ksiazeczka stara. Pierwsza pieczatka 1992 r.

życie jest piękne

19/11
Stary 2009-11-12, 12:19   #4979
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
to moj najlepszy szef jakiego mialam w zyciu (a mialam juz 3), niestety tylko do lutego jest
Może następny nie będzie taki zły, w końcu szefowie to też najczęściej ludzie

Cytat:
znacie jakąś stronkę z uczesaniami dla włosów no takich do ramion?
Ja niestety znam tylko takie z fryzurami co najmniej do pasa I szczerze, tak się naoglądałam, że teraz uważam, że im dłuższe, tym więcej fryzur można wyczarować

Dziewczyny, wiecie, że Gracjan Roztocki nagrywa płytę?

Stary 2009-11-12, 12:25   #4980
desporadka
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, wiecie, że Gracjan Roztocki nagrywa płytę?
in ter net, in ter net.....
padam

Edytowane przez desporadka
Czas edycji: 2009-11-12 o 12:27
desporadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości