Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-11, 23:41   #781
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Dziewuszki....No muszę pewien temat przedyskutować ze znawczyniami "świata kosmetycznego"

jestem typem urody jesień: blada, ciemny-blond włoski (choć mama mówi że to już jasny brąz) ,jasno-brązowe cieple piegi i ciemnobrązowe oczy.Bardzo ciemne.

I teraz tak się zastanawiam (a propo cieni do oczu) czy przy doborze makijazu oczu powinnam kierować się:

• "typem urody"? On nakazuje mi malować się w beżach, brązach, zieleniach i brzoskwinkach
  • Czy wg zasady (przeczytanej tu na wizazu) że do ciepłego koloru oczu używa się podobno ..tylko cieni "zawsze" w zimnym kolorze
Co wy na to????
Lubię i fiolety i brązy i szarości i niebieskie....A kusi mnie zielony..I ..kupić jakiś zielony cień czy nie? Mam na razie eyelinier zielony i ładnie mi w nim..Mama chwali
Ja się tym zupełnie nie kieruje, co mi niby pasuje, czego powinnam unikac .... Maluję się kolorami i ich odcieniami (np. kocham fiolety, ale nie we wszystkich odcieniach dobrze się czuję), które mi się podobają i w których czuję się dobrze

Nieraz czytałam np. że nie powinno malować się cieniami w kolorze tęczówki, a ja nie wyobrażam sobie nie robienia brązowego makijażu (nawet w kolorze neimal identycznym do tęczówki).
Do brązowych oczu polecane są np. zielenie, a ja źle sie w nich czuję, nikt mnie nie przekona ... Z zieleni w grę wchodzą tylko oliwki, lub zgniłe zielenie z nutką złota.
Nieraz tez zytałam, jakoby do brązowych oczów, brązowych włsośow i troszkę ciemniejszej karnacji pasują złote cienie - robiłam kilka podejść i nie widzę się w nich zupełnie, chyba, ze jako delikatny akcent w wewnętrznym kąciku gdy cała powieka pomalowana jest na fiolet lub brąz.

Zuzyłam olej z malin

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-11 o 23:46
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 01:09   #782
mirab
Raczkowanie

Gratuluję wszystkim zużyć

No no dawno mnie na forum nie było z powodu nagłej i niespodziewanej awarii internetu.
Ale ale z zadowoleniem stwierdzam, że nie kupiłam przez ten czas nic kosmetykowego . Mało tego. Zagraniczne zakupy, na które tak liczyłam raczej nie dojdą do skutku a przynajmniej nie w listopadzie. Nie byłam też w żadnej drogerii, perfumerii etc. z powodu braku czasu.

Rozstałam się z mleczkiem do demakijażu Soraya
prezenty: 0
zakupy: 5

Od 15 listopada 2009 r. odwyk błyszczykowy
zużyte: 8
zakupione: 5
oddane/zagubione: 4
stan: 94
mirab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 08:48   #783
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Orlico, koniecznie wybierz się jeszcze raz do lekarza. Może faktycznie tylko Ci się wydawało? Ja ostatnio jak przeczytałam o Twoich problemach to zaczęłam regularnie i profilaktycznie badać swoje piersi. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko będzie wporządku i tak pisze zetafon, wchłonie Ci się to.

Też używam żelu pod oczy FlosLek - cuciola, też mam ten ze świetlikiem i jak dla mnie jest rewelacyjny. Smarowałam rano i kończy mi się, dziś jadę na kosmetyczne zakupy (niezbędne) i rozejrzę się za innymi FlosLekami pod oczy.
Na te zakupy jadę do mojej ulubionej drogerii z polskimi kosmetykami. - Mam nadzieję, że nie zrobię mega zapasów.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 09:32   #784
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

We wtorek idę na USG prywatnie do najlepszego lekarza jaki mnie kiedykolwiek badał - kiedy jeszcze przyjmował państwowo. Zobaczymy, co on powie...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 09:52   #785
loverynka
Zakorzenienie

Orlico, trzymam kciuki żeby wszystko było ok.

Mam dziś o 17 rozmowę o pracę na pradze, to od razu do cioci pojadę, a przed postaram się do sklepu kryolan po rzeczy na wizaż.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 10:37   #786
Koshatka
Zakorzenienie

Gratuluję zużyć.

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Więc jak będę tylko w ciąży to przez 9 mscy będę biegać i kupować wyposażenie od niemowlaka po szkołe podstawową
Świruska.

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15214125]A co do płci dzieciaczka, to jestem zdania, że zielone i żółte ciuszki to najlepsze wyjście uniseks, gdy chce się przygotować na narodziny bobasa, a nie chce znać jego płci.
[/QUOTE]

Ja tam uważam że każdy kolor nadaje się dla niemowlaczka bez względu na płeć. No może oprócz jaskrawego różowego dla chłopaka.

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Mi w tym roku zamarzyła się obrączka, ale teraz stwierdziłam ,że to wpływ tego, że w tym roku 4 pary naszych znajomych wzięły ślub, jedni się zaręczyli, a Tżta brat spodziewa się dziecka - chyba to wszystko podświadomie wywarło na mnie takie parcie jeszcze za wcześnie na budowanie rodziny, najpierw się wykształcę, znajdę pracę ochłonęłam już z tą myślą
Taki instynkt stadny też zauważyłam. Wystarczy że z grupy znajomych ktoś bierze ślub to potem jest seria.

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Dlatego chcę teraz pokombinować z rozmiarówką, bo ostatnio mierzyłam 75B i był dobry, może to A jest na mnie za małe?? Albo poszukam 70B??
Jeżeli 75 B był dobry to w 70 musisz celować w większą miseczkę. Ile masz cm pod biustem?

Cytat:
Napisane przez kaya xD Pokaż wiadomość
Dziewczyny poradźcie! Strasznie nie chce mi się używać tych wielkich butli 400 ml z balsamami z YR. One się lepią,są rzadkie,nie nawilżają i jak ich użyłam raz po prysznicu to miałam wrażenie że niwelowały to nawilżenie żelu i skóra była jakaś taka "nijaka". Co z nimi zrobić?
A ja te balsamy kocham. I mnie super nawilżają.

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Ależ Ci super U mnie nie dość, że szybko odrastają, to jeszcze czarne
Ja na nogach chyba wolałabym czarne. Przynajmniej łatwiej by je było "ścignąć" depilatorem a tak muszę włosków szukać pod światło.

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
nikt mi nie powie ze ten brazowy makijaz nie pasuje do tych oczu:
http://farm4.static.flickr.com/3214/...cbd0ac1cd1.jpg
jak dla mnie to cudnie!
Na moje oko to ona jest pomalowana na różowo a nie na brąz.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15229020]Może wpadam w paranoję, ale właśnie wyczułam drugiego guzka w drugiej piersi...[/QUOTE]

Dobrze że idziesz do tego drugiego lekarza.
Stary 2009-11-12, 10:59   #787
Shpilcia
Zakorzenienie

Orlico trzymam kciuki aby wszystko było w porządku

loverynka powodzenia!
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Taki instynkt stadny też zauważyłam. Wystarczy że z grupy znajomych ktoś bierze ślub to potem jest seria.

Ja na nogach chyba wolałabym czarne. Przynajmniej łatwiej by je było "ścignąć" depilatorem a tak muszę włosków szukać pod światło.
No w tym roku to już ze ślubami przesadzili na dodatek dwie pary miały tego samego dnia w sierpniu i dwie tego samego dnia we wrześniu

Co Ty gadasz nie chciałabyś mieć czarnych włosków są bardziej widoczne dla otoczenia i są grubsze. Ja mam takie blade cienizny, że ZAWSZE po depilacji mi gnojki wrastają mimo odpowiedniej pielęgnacji

Gratuluje zużyć

Chyba dziś skoczę z siostrą do rossmana, mam zamiar juz pokupować prezenty, dla babci krem przeciwzmarszczkowy, dla rodziców kosmetyki codziennego użytku- skromne, ale w tym roku mamy kryzys finansowy z powody remontu mieszkania i zapewne bardziej ucieszą się z dobrego żelu i szamponu niż jakiś pierdółek a dla siebie mam zamiar kupić balsam nawilżający, balsam do biustu i kostkę pumeksu ewentualnie saszetkę maseczki oczyszczającej
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 11:11   #788
Hosenka*
Zakorzenienie

Wybieram się zaraz do Natury. Mam zamiar kupić tylko odżywkę Growth Activator Sally Hansen - jest promocja -20%, mam nadzieję, że na tą też Zakup potrezbny, bo mam tylko ok 1/5 buteleczki.

Odłożyłam fioletowy tusz Sensiqe - w ogóle nie pogrubia, słabo wydłuża, trudno mi się nim maluje i moje rzęski wygladaja bardzo licho

EDYCJA: niedługo dokopię się do dna w moim ukochanym brązerze Deborah. Kupiłam go w połowie maja, ale używam codziennie, czasem nawet 2 razy dziennie (gdy wieczorem robię nowy makijaż).

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-12 o 11:21
Stary 2009-11-12, 11:27   #789
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Wczoraj wieczorem poszly: peeling Radiance Ori do twarzy, zel pod prysznic grejpfrutowy Ori Dzis powinnam wykonczyc: saszetke kremu Under 20 matujacego, saszetke maseczki Dermika, rozgrzewajacy zel na cellulit Eveline

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 12:52   #790
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Co Ty gadasz nie chciałabyś mieć czarnych włosków są bardziej widoczne dla otoczenia i są grubsze. Ja mam takie blade cienizny, że ZAWSZE po depilacji mi gnojki wrastają mimo odpowiedniej pielęgnacji
No nie wiem. Strasznie mnie denerwuję szukanie moich jasnych i ngdy nie wydepiluję wszystkich. Poza tym jakbym chciała laser to na nogach odpada bo efekt byłby znikomy.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Odłożyłam fioletowy tusz Sensiqe - w ogóle nie pogrubia, słabo wydłuża, trudno mi się nim maluje i moje rzęski wygladaja bardzo licho
A mój granatowy z tej samej serii robi mi piękne firany. Ciekawa jestem jak się zachowa fioletowy ale na razie nie otwieram.
Stary 2009-11-12, 13:00   #791
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ja dziś zrobiłam sobie maseczkę, po wykończeniu już dwóch w tym miesiącu wzięłam sie za następną- marokańska Róża z Avonu, jak ją nakładam bez mycia twarzy to nie szczypie.
Poza tym zrobiłam listę wszystkich moich kosmetyków, możecie obejrzeć i mnie zbesztać... Moje kosmetyki
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 13:06   #792
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc dziewczyny! wrocilam z uczelni! nareszcie weekend (w piatki nie mam zajec)

Cytat:
Też używam żelu pod oczy FlosLek - cuciola, też mam ten ze świetlikiem i jak dla mnie jest rewelacyjny. Smarowałam rano i kończy mi się, dziś jadę na kosmetyczne zakupy (niezbędne) i rozejrzę się za innymi FlosLekami pod oczy.
a ja mysle ze ten flos lek dobry jest na zmeczone komputerem oczy bo jakos tak lagodzi. I dlatego tak go stosuje. Poza tym jego dzialanie jest mi obojetne

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:08   #793
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Poza tym zrobiłam listę wszystkich moich kosmetyków, możecie obejrzeć i mnie zbesztać... Moje kosmetyki
OMG Ty chyba masz problem z każdą kategorią. Atak prywatnie to się cieszę że ktoś mnie bije na głowę w kategorii zapachów, balsamów, żeli i maseczek.
Stary 2009-11-12, 13:12   #794
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Ja dziś zrobiłam sobie maseczkę, po wykończeniu już dwóch w tym miesiącu wzięłam sie za następną- marokańska Róża z Avonu, jak ją nakładam bez mycia twarzy to nie szczypie.
Luskap masz zapas kosmetyków co najmniej do wakacji! Szczególnie smarowideł do ciała i kremów/ser do twarzy. Dobrze stoisz z szamponami i kremami do rąk.
Mnie szczerze mówiąc taka ilość kosmetyków by przytłaczała i chciałabym się połowy jak najszybciej pozbyć
Stary 2009-11-12, 13:20   #795
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Coś mi się nie chciały posty wysłać...

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-11-12 o 13:22
Stary 2009-11-12, 13:29   #796
KonikGarbusek
Zakorzenienie

A ja gotuję dziś zupę cebulową uwielbiam ją
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:43   #797
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

luskap..faktyczne masz tego mase!!!! zabierz sie za zuzywanie probek..to chyba dosc szybko ci pojdzie

Stary 2009-11-12, 14:12   #798
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
OMG Ty chyba masz problem z każdą kategorią. Atak prywatnie to się cieszę że ktoś mnie bije na głowę w kategorii zapachów, balsamów, żeli i maseczek.
No właściwie tak. Zadowolona jestem w miarę z kolorówki, mam tylko 2 róże i 1 podkładu astora chciałabym się pozbyć, a zostawić sobie tylko miniatury LRP i kompakt Avon.
Przesadziłam najbardziej z lakierami, balsamami, żelami pod prysznic, kremami do twarzy i maseczkami

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Luskap masz zapas kosmetyków co najmniej do wakacji! Szczególnie smarowideł do ciała i kremów/ser do twarzy. Dobrze stoisz z szamponami i kremami do rąk.
Mnie szczerze mówiąc taka ilość kosmetyków by przytłaczała i chciałabym się połowy jak najszybciej pozbyć
Mnie też już przytłacza...myśle sobie jaka ja jestem głupia, ze tyle tego nazbierałam! No ale to chyba nałóg nie na żarty, bo nie mogę się czasem powstrzymać! Strasznie kuszą te promocje i nowości, gazetki i katalogi. Jedynie pocieszające jest dla mnie to, że mam takie ogromne zapasy pielęgnacji, bo kolorówki nigdy bym nie zużyła!
Szampony mam zamiar pozużywać i kupić jakiś duży np Matrix albo wella Profesional

Cytat:
luskap..faktyczne masz tego mase!!!! zabierz sie za zuzywanie probek..to chyba dosc szybko ci pojdzie
I pomyśleć, że jeszcze z pół roku temu nie miałam ani jednej próbki, bo nie lubiłam tych opakowań, które wyglądają w półce jak kupa śmieci! Myślę, ze się szybko z nimi uporam.
Stary 2009-11-12, 14:37   #799
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
O matulu!!!!!!!!!!!!!!!!!! zbieram szczękę z podłogi i nie powiem nic więcej
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 15:26   #800
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

uodparniam sie na katalogi avonu na poczatku podobalo mi sie kilka rzeczy a teraz na mojej liscie jest do zamownienia tylko zel senses o ile skonczy mi sie moj dove. Ktory senses jest waszym ulubionym? ja bym chciala mandarynkowy (o ile sie nie myle to ten pomaranczowy z zyrafa)

Stary 2009-11-12, 15:30   #801
kaya xD
Raczkowanie

UDAŁO SIĘ! Próbowałam aż do skutku! Dzieki Hosenko!
Stary 2009-11-12, 15:42   #802
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A mój granatowy z tej samej serii robi mi piękne firany. Ciekawa jestem jak się zachowa fioletowy ale na razie nie otwieram.
Dziwne, bo to ten sam rodzaj tuszu a tylko inny kolor. W każdym bądź razie jak dla mnei efekt jest zbyt delikatny i za naturalny.

Cytat:

Wybrałam się na miasto (w sobote urodziny chrześnicy TZ, wypadało więc coś kupić). W Naturze nie było "mojej" odzywki SH, poza tym wychodzi na to, że nie wszystkie są -20%, w tym ta "moja"
W salonie Inglota kupiąłm 3 cienie Tak mnie jakoś naszło Kupiłam 2 Sprinty: nr 78 ciepła śliwka ze złotymi drobinkami i nr 82 wrzos ze złotymi drobinkami i z Vertigo nr 81 (za 5 zł) - ciemna stal Szukałam podobnego do stalowego który miałam w potrójnym zestawie z Euphorii, bo już w nim spore denko widać, a że Inglot jeszcze bardziej mi się podoba a pozostałych 2 kolorów w paletce nie używałam, to Euphoria odłożona

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
uodparniam sie na katalogi avonu na poczatku podobalo mi sie kilka rzeczy a teraz na mojej liscie jest do zamownienia tylko zel senses o ile skonczy mi sie moj dove. Ktory senses jest waszym ulubionym? ja bym chciala mandarynkowy (o ile sie nie myle to ten pomaranczowy z zyrafa)
Ja Senses nie lubie wogóle Wysuszaja mi skórę. O wiele lepiej spisują się u mnie żele z Naturals

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

W Inglocie myślałam jeszcze nad trzecim Sprintem: ciepły róż ze złotymi drobinkami, ale nie byłam przekonana, że bym go używała

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-12 o 15:54
Stary 2009-11-12, 16:04   #803
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Trafiłam dziś w gazecie na reklamę nowej serii Luksji, takie zimowe zapachy. Widziałyście je już gdzieś?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 16:05   #804
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Hosenko a potrzebne te cienie? az 3?
jakbys wszystkie kosmetyki ktore masz spisala to chyba by ci miejsca zabraklo.Ciagle sie chwalisz zakupami oj!

Cytat:
Ja Senses nie lubie wogóle Wysuszaja mi skórę. O wiele lepiej spisują się u mnie żele z Naturals
ja mialam swiateczny senses wonderland i potem taki rozowy latem i kochalam je za zapach,szczegolnie wonderland. A i tak po kapieli smaruje sie balsamem wiec nie jest mi potrzebny zel ktory nawilza. A naturalsa mialam mango &granat

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2009-11-12 o 16:06
Stary 2009-11-12, 16:10   #805
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko a potrzebne te cienie? az 3?
jakbys wszystkie kosmetyki ktore masz spisala to chyba by ci miejsca zabraklo.Ciagle sie chwalisz zakupami oj!

ja mialam swiateczny senses wonderland i potem taki rozowy latem i kochalam je za zapach,szczegolnie wonderland. A i tak po kapieli smaruje sie balsamem wiec nie jest mi potrzebny zel ktory nawilza. A naturalsa mialam mango &granat
Eeee no pewnie że niepotrzebne, tzn obeszłabym się bez nich Na kupnie stalowego i tak byłam, a pozostałe tak ładnie się do mnie uśmiechały.

Ja też używam balsamu po kąpieli, ale jednak nie zawsze - czsaem przed wyjściem z domu już nie zdążę a wtedy nie ma nic gorszego niz sucha skóra, bo od razu zaczynam się drapać

Nad nowym Sensesem (Orient) jednak się waham ... te migdały ....

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-12 o 16:12
Stary 2009-11-12, 16:11   #806
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

To niestety ode mnie dostaniesz baciki za te cienie!

ja sie ostro trzymie i nie kupuje...kupie sobie prezent w grudniu na urodzinki o

Stary 2009-11-12, 16:12   #807
Koshatka
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15239301]Trafiłam dziś w gazecie na reklamę nowej serii Luksji, takie zimowe zapachy. Widziałyście je już gdzieś?[/QUOTE]

Ja widziałam. W Realu. Podoba mi się malinowy i wanilia z miodem.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 16:20   #808
aaaania1989
Zakorzenienie

Witam Dziś byłam na mega zakupach....Kupiłam
-peeling enzymatyczny Daxa 60ml
-maseczkę do cery mieszanej Dax 60ml
-maseczkę uszczelniająca naczynia krwionośne Dax 60ml (mój niezbędnik-już 3 opakowanie)
-maseczkę dermaglin oczyszczajacą saszetkę
-dermaglin maseczke ujędrniająca biust(promocja 11zł!)
-samopalacz Yves Rocher
-zel samoopalający do ciała Ziaja
-Emulsja matująca Iwostin
-No-scar
-pomagkę nivea
...uff
Stary 2009-11-12, 16:28   #809
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Ja widziałam. W Realu. Podoba mi się malinowy i wanilia z miodem.
tak tak kusic nie wolno

Ania ale zakupy! potrzebne?

Stary 2009-11-12, 16:31   #810
magdolena
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15231483]We wtorek idę na USG prywatnie do najlepszego lekarza jaki mnie kiedykolwiek badał - kiedy jeszcze przyjmował państwowo. Zobaczymy, co on powie...[/QUOTE]
Przykro mi że dopadły Cie te problemy zdrowotne. Trzymam kciuki aby wszytsko bylo OK!

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Mam dziś o 17 rozmowę o pracę na pradze, to od razu do cioci pojadę, a przed postaram się do sklepu kryolan po rzeczy na wizaż.
Jak tam po rozmowie? I gdzie jest sklep kryolan??

Luskap masz tego zdecydowanie za duzo! Szczeka opada!

Ja lada dzien dostane pierwsza paczke z BU. Zamowilams erum olejek na blizny, maseczke z glinka i hydrolat.
Jestem troszke przeziebiona
Problemow swoich zabardzo nie rozwiazalam, ale juz nie mam takiego doła jak jakiś czas temu.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości