|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
![]() Nieraz czytałam np. że nie powinno malować się cieniami w kolorze tęczówki, a ja nie wyobrażam sobie nie robienia brązowego makijażu (nawet w kolorze neimal identycznym do tęczówki). Do brązowych oczu polecane są np. zielenie, a ja źle sie w nich czuję, nikt mnie nie przekona ... Z zieleni w grę wchodzą tylko oliwki, lub zgniłe zielenie z nutką złota. Nieraz tez zytałam, jakoby do brązowych oczów, brązowych włsośow i troszkę ciemniejszej karnacji pasują złote cienie - robiłam kilka podejść i nie widzę się w nich zupełnie, chyba, ze jako delikatny akcent w wewnętrznym kąciku gdy cała powieka pomalowana jest na fiolet lub brąz. Zuzyłam olej z malin ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-11 o 23:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Raczkowanie
|
Gratuluję wszystkim zużyć
![]() No no dawno mnie na forum nie było z powodu nagłej i niespodziewanej awarii internetu. Ale ale z zadowoleniem stwierdzam, że nie kupiłam przez ten czas nic kosmetykowego ![]() ![]() Rozstałam się z mleczkiem do demakijażu Soraya
Odwyku od zakupów kosmetycznych miesiąc szósty zużyte pełnowymiarowe/oddane: 12 ![]() zużyte próbki:1 ![]() prezenty: 0 ![]() zakupy: 5 ![]() Od 15 listopada 2009 r. odwyk błyszczykowy zużyte: 8 ![]() zakupione: 5 ![]() oddane/zagubione: 4 ![]() stan: 94 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Orlico, koniecznie wybierz się jeszcze raz do lekarza. Może faktycznie tylko Ci się wydawało? Ja ostatnio jak przeczytałam o Twoich problemach to zaczęłam regularnie i profilaktycznie badać swoje piersi. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko będzie wporządku i tak pisze zetafon, wchłonie Ci się to.
Też używam żelu pod oczy FlosLek - cuciola, też mam ten ze świetlikiem i jak dla mnie jest rewelacyjny. Smarowałam rano i kończy mi się, dziś jadę na kosmetyczne zakupy (niezbędne) i rozejrzę się za innymi FlosLekami pod oczy. ![]() ![]() Na te zakupy jadę do mojej ulubionej drogerii z polskimi kosmetykami. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Konto usunięte
|
We wtorek idę na USG prywatnie do najlepszego lekarza jaki mnie kiedykolwiek badał - kiedy jeszcze przyjmował państwowo. Zobaczymy, co on powie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
Orlico, trzymam kciuki żeby wszystko było ok.
Mam dziś o 17 rozmowę o pracę na pradze, to od razu do cioci pojadę, a przed postaram się do sklepu kryolan po rzeczy na wizaż. |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | ||||||
Zakorzenienie
|
Gratuluję zużyć.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15214125]A co do płci dzieciaczka, to jestem zdania, że zielone i żółte ciuszki to najlepsze wyjście uniseks, gdy chce się przygotować na narodziny bobasa, a nie chce znać jego płci. [/QUOTE] Ja tam uważam że każdy kolor nadaje się dla niemowlaczka bez względu na płeć. No może oprócz jaskrawego różowego dla chłopaka. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15229020]Może wpadam w paranoję, ale właśnie wyczułam drugiego guzka w drugiej piersi...[/QUOTE] ![]() Dobrze że idziesz do tego drugiego lekarza. ![]()
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
Orlico trzymam kciuki aby wszystko było w porządku
![]() loverynka powodzenia! Cytat:
![]() ![]() Co Ty gadasz nie chciałabyś mieć czarnych włosków ![]() ![]() Gratuluje zużyć ![]() Chyba dziś skoczę z siostrą do rossmana, mam zamiar juz pokupować prezenty, dla babci krem przeciwzmarszczkowy, dla rodziców kosmetyki codziennego użytku- skromne, ale w tym roku mamy kryzys finansowy z powody remontu mieszkania i zapewne bardziej ucieszą się z dobrego żelu i szamponu niż jakiś pierdółek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Wybieram się zaraz do Natury. Mam zamiar kupić tylko odżywkę Growth Activator Sally Hansen - jest promocja -20%, mam nadzieję, że na tą też
![]() Odłożyłam fioletowy tusz Sensiqe - w ogóle nie pogrubia, słabo wydłuża, trudno mi się nim maluje i moje rzęski wygladaja bardzo licho ![]() EDYCJA: niedługo dokopię się do dna w moim ukochanym brązerze Deborah. Kupiłam go w połowie maja, ale używam codziennie, czasem nawet 2 razy dziennie (gdy wieczorem robię nowy makijaż).
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-12 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj wieczorem poszly: peeling Radiance Ori do twarzy, zel pod prysznic grejpfrutowy Ori
![]() ![]()
#790 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś zrobiłam sobie maseczkę, po wykończeniu już dwóch w tym miesiącu wzięłam sie za następną- marokańska Róża z Avonu, jak ją nakładam bez mycia twarzy to nie szczypie.
Poza tym zrobiłam listę wszystkich moich kosmetyków, możecie obejrzeć i mnie zbesztać... Moje kosmetyki
#792 | |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny! wrocilam z uczelni! nareszcie weekend
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#794 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
Mnie szczerze mówiąc taka ilość kosmetyków by przytłaczała i chciałabym się połowy jak najszybciej pozbyć ![]()
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Coś mi się nie chciały posty wysłać...
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-11-12 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
A ja gotuję dziś zupę cebulową
![]() ![]()
#797 |
Zakorzenienie
|
luskap..faktyczne masz tego mase!!!! zabierz sie za zuzywanie probek..to chyba dosc szybko ci pojdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przesadziłam najbardziej z lakierami, balsamami, żelami pod prysznic, kremami do twarzy i maseczkami ![]() Cytat:
Szampony mam zamiar pozużywać i kupić jakiś duży np Matrix albo wella Profesional I pomyśleć, że jeszcze z pół roku temu nie miałam ani jednej próbki, bo nie lubiłam tych opakowań, które wyglądają w półce jak kupa śmieci! Myślę, ze się szybko z nimi uporam.
![]() |
#799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
uodparniam sie na katalogi avonu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Raczkowanie
|
UDAŁO SIĘ! Próbowałam aż do skutku! Dzieki Hosenko!
![]()
#802 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wybrałam się na miasto (w sobote urodziny chrześnicy TZ, wypadało więc coś kupić). W Naturze nie było "mojej" odzywki SH, poza tym wychodzi na to, że nie wszystkie są -20%, w tym ta "moja" ![]() W salonie Inglota kupiąłm 3 cienie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- W Inglocie myślałam jeszcze nad trzecim Sprintem: ciepły róż ze złotymi drobinkami, ale nie byłam przekonana, że bym go używała ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-12 o 15:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Konto usunięte
|
Trafiłam dziś w gazecie na reklamę nowej serii Luksji, takie zimowe zapachy. Widziałyście je już gdzieś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |
Zakorzenienie
|
Hosenko a potrzebne te cienie? az 3?
jakbys wszystkie kosmetyki ktore masz spisala to chyba by ci miejsca zabraklo.Ciagle sie chwalisz zakupami oj! Cytat:
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-11-12 o 16:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też używam balsamu po kąpieli, ale jednak nie zawsze - czsaem przed wyjściem z domu już nie zdążę a wtedy nie ma nic gorszego niz sucha skóra, bo od razu zaczynam się drapać ![]() Nad nowym Sensesem (Orient) jednak się waham ... te migdały ....
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-12 o 16:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
To niestety ode mnie dostaniesz baciki za te cienie!
![]() ![]() ja sie ostro trzymie i nie kupuje...kupie sobie prezent w grudniu na urodzinki o ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15239301]Trafiłam dziś w gazecie na reklamę nowej serii Luksji, takie zimowe zapachy. Widziałyście je już gdzieś?[/QUOTE]
Ja widziałam. W Realu. ![]()
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() -peeling enzymatyczny Daxa 60ml -maseczkę do cery mieszanej Dax 60ml -maseczkę uszczelniająca naczynia krwionośne Dax 60ml (mój niezbędnik-już 3 opakowanie) -maseczkę dermaglin oczyszczajacą saszetkę -dermaglin maseczke ujędrniająca biust(promocja 11zł!) -samopalacz Yves Rocher -zel samoopalający do ciała Ziaja -Emulsja matująca Iwostin -No-scar -pomagkę nivea ...uff
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ania ale zakupy! potrzebne? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15231483]We wtorek idę na USG prywatnie do najlepszego lekarza jaki mnie kiedykolwiek badał - kiedy jeszcze przyjmował państwowo. Zobaczymy, co on powie...[/QUOTE]
Przykro mi że dopadły Cie te problemy zdrowotne. Trzymam kciuki aby wszytsko bylo OK! Cytat:
Luskap masz tego zdecydowanie za duzo! Szczeka opada! Ja lada dzien dostane pierwsza paczke z BU. Zamowilams erum olejek na blizny, maseczke z glinka i hydrolat. Jestem troszke przeziebiona ![]() Problemow swoich zabardzo nie rozwiazalam, ale juz nie mam takiego doła jak jakiś czas temu.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.