|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15218846]
. nie no w takim razie to zyczę im powodzenia ;]'Requiem dla snu' o różnych uzależnieniach koleżanki mówiły że fajny i świetna muzyka. sprawdzę ![]() też bym sobie zjadła milkę ![]() [/QUOTE] ja im też życzę, a juz fakt ze dla niego zmieni religie... i to na jaką ![]() aa slyszałam o tym filmie ![]() mogę Ci dać trochę ![]() Cytat:
![]() bardzo perfidne z jej strony, dwulicowe i beszczelne. zero szacunku, dla drugiej osoby. z historią mam podobnie ![]() i czekolady też z tych samych powodów niby nie powinnam jesć, ale u mnie nie ma to żadnego wpływu ![]() a u Ciebie ma? Cytat:
![]() a soczki czasem jak mnie najdzie (czyli raz na rok) bo to w końcu owoce i witaminy (i jakis kilogram chemii,ale kto by sie przejmowal moja kolezanka tez nie ma w lato brwi zawsze henne musi robic xDCytat:
|
|||
|
|
|
#2612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cholineks też jest dobry. Cytat:
Ale ja leń jestem i wodę piję. A ja nigdy henny nie robiłam, ciekawe jak bym wyglądała ![]() Justyna ! ![]() Dajesz ! |
||
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
To skąd wiesz, że nie mam się z czego odchudzać?
![]() Ale mam trochę. xD ---------- Nie łuczyłam się po 18, bo przyszedł do mnie Szkrabek Mój. ![]() Ale 'apu' to nadal jest 'mucha'
|
|
#2614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupuje czasem w kartonie, tymbark czerwona pomarańcza ale tam mega duzo weglowodanow ![]() pewnie normalnie u niej nie ma jakiejs mega zauwazalnej roznicy.Cytat:
szkoda ze ja dzieci nie lubie
|
||
|
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie.
|
|
|
#2616 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ciekawy film ![]() to dajjjjjjj ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
a jest w tym coś dziwnego?
przez całe liceum miałam/mam chemię. Niestety.![]() Cytat:
. Ona nie ma szacunku przede wszystkim dla samej siebie. Wiecie co historia to złooo. Nie uczę się już. Idę na żywioł.
|
|
#2618 | |
|
Raczkowanie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15218846]
. nie no w takim razie to zyczę im powodzenia ;]'Requiem dla snu' o różnych uzależnieniach koleżanki mówiły że fajny i świetna muzyka. sprawdzę ![]() też bym sobie zjadła milkę ![]() [/QUOTE] Requiem dobry film.. podobał mi się bardzo a do tego ta muzyka z motywu przewodniego ![]() Cytat:
szamam wszystko co mam pod ręką od owoców do fastfoodów i słodyczy ![]() Tak poza tym to ŻJDD, wiecie?
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak bym musiała was wszystkie cytować to by mi czasu zabrakło :P Przeczytałam tylko kilka wcześniejszych stron
![]() ![]() Cytat:
'któraś z was oglądała już ten film 2012?
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu?
I nie pocytujesz? ![]() ---------- Idę jeszcze do nałuki. Dobranoc.
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15224297]a co na to wszystko rodzice ?
[/QUOTE]podobno jej rodzice sie ciesza ![]() bo sie lubią, a rodzice jego sa zadowoleni, bo ona troche rozumie arabski i o ![]() dziwny spojrzenie na swiat... Cytat:
![]() ![]() ale dobrze powiedziałas... nie ma szacunku... do siebie przede wszystkim. i chlopak powinien wiedizec i przejrzec na oczy. bo ona na pewno nie zaluje i zalowac nie bedzie cokolwiek by mu mowila. idź na zywiol na hist tez w tym roku chodze na zywiol ![]() co jest? ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- też już sobie idę ![]() pochwale sie ze 3 razy Beate ogralam w chinola Justyna!
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-11-11 o 21:15 |
|
|
|
|
#2622 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeszcze nie oglądałam. muszę sprawdzic o czym jest ;] Cytat:
powaznie ? nie wyobrażam sobie tego wszystkiego ;]idę się jeszcze pouczyc z niemieckiego i spac ![]() dobranoc;* Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-11-11 o 21:19 |
|||
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
weźcie ode mnie ten komputer
![]() gram w grę: http://www.joemonster.org/gry/20295/...czy_doslownie_ ku.rwi.cy można dostać
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz ona jest z innej miejscowości niż on. W szkole jest potulna jak baranek, miła, słodka itp. i ciężko kogoś przejrzeć. A, że dawała jak i otrzymywała dwuznaczne komentarze od jakieś chłopaka, to mój kolega postanowił ze mną pogadać (mieszkam w tej samej miejsc. co ona). Wtedy się już wkurzyłam na to jak można być takim wyprutym z uczuć i napisałam mu o niej. Z resztą napisałam co widziałam. Ale staram się za bardzo tego nie komentować, żeby nie było że coś mieszam. Ale chyba z nią zerwie. ![]() ostatnio też poszłam i ściągałam, no i 3+ dostałam. Nie za wiele, ale zawsze coś. i zapomniałam Ci napisać o tej czekoladzie. Ja zauważyłam, że jednak ja zjem jej za dużo np. ostatnio zjadłam dość sporo mieszanki wedlowskiej to mnie wysypało. Ogólnie jak coś jem to nie wpływa to dobrze na moją cerę. Ciężko się czasem opamiętać. Może zrobię jak Beata zacznę się zniechęcać do czekolady. Np. zrobiłam tak z napojami gazowanymi i sokami, teraz główny mój napój to woda. Lecę się wykąpać. ![]() p.s Gdzie jest Justyna?? Kciukam za nią. Bożeee a ja w poniedziałek.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-11-11 o 21:32 |
|
|
|
|
#2625 |
|
Przyczajenie
|
..
(jak ja mam wykasować ten post pomyłka w wątku)
Edytowane przez mamali Czas edycji: 2009-11-11 o 21:50 Powód: pomyłka w wątku |
|
|
|
#2626 |
|
Raczkowanie
|
Cześc Dziewczyny
Znacie może kogoś kto chodzi na uniwersytet wrocławski na wydział chemiczny? Interesują mnie progi jakie były, a nie mogę nigdzie znaleźc na necie... Pozdrawiam
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna kazała Wam przekazać podziękowania za kciuki
![]() z powodu chu.jowego internetu nie może być dzisiaj wśród nas. obiecała mi, że się wyśpi więc : kciukamy za naszą Justynę
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
czuję to w kościach :P
a tak poważnie, to każda z nas sobie uroiła, że ma czegoś za dużo :P i o ja też kiedyś postanowiłam nie jeść słodyczy i wytrzymałam chyba ponad 40 czy 50 dni ![]() mój brat nie mógł uwierzyć, że nie mam z kim iść na 100dn i zaczął mi szukać pośród swoich kolegów i nie znalazł :P chyba zrobię casting xD kolorowych ;*
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow. Gratuluję. ![]() ------------ Cześć, Żbiki i do kiedyś tam. Może do soboty. Postanowiłam, że nie włączę komputera dopóki nie przerobię botaniki. (fizjologię roślin już odpuszczam. wejdę na chwilę i do fizjologii roślin zasiądę. )Tak więc: papa
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Beata, jakie postanowienie
no, ale kciuki trzymam, że się nie złamiesz ![]() dzień dobry Żbiki ;* spadywam do szkoły. "nic nie umieć, nie mieć złudzeń, że coś może z tegooo byyyć.. "
|
#2631 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() dzien dobry ;* a ja miałam miec dzisiaj spr z historii ale nie mam tra la lala bo sa zmiany i w ogóle dzisiaj nie mam historii idę sobie zrobic sniadanie ![]() miłego dnia ;* JUSTYNA
|
||
|
|
|
#2632 |
|
Zadomowienie
|
dostalam 2+ z polaka
mam 2+ 2+ 2+ 2+ ;/;/;/ caly czas stawia mi 2 +.. a to klasa maturalna wiec super
|
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Reg , BeaS tak dawno mnie tu nie było więc kilkadziesiąt stron do nadrabiania z czego przeglądnęłam 10 ostatnich
![]() Cytat:
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro mam sprawdzian powtórkowy z średniowiecza, a tak strasznie mi się nic nie chce.
![]() Ale za to humor mi poprawił 3 kartki z postcrossingu
|
|
|
|
#2635 |
|
Zadomowienie
|
KOBITKI! Potrzebuję szybkiej porady
![]() Czy leksykon lektur szkolnych mogę wpisać w bibliografii przedmiotu??? Chodzi mi konkretnie o sylwetkę twórcy wiersza i stamtąd biorę właśnie info. o nim.
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze wszystko czuję w kościach noo i powiem Ci, że nawet mi nie brakowało słodyczy, no ale pewnego dnia zgrzeszyłam ![]() ja muszę do końca semestru przypomnieć sobie fizjologię człowieka na wtorek Przedwiośnie, potem Granica i Ferdydurke... Ferdydurke nie wiem czy przeczytam, a chciałabym, ale muszę przeczytać dwie pozostałe i I i II tom Nocy i dni do prezentacji i jeszcze jakiś dramat XXlecia.. ;] miałam mieć dzisiaj spr. z WOSu, ale przełożyliśmy go już chyba czwarty raz ![]() jutro miał być z ang, a będzie w poniedziałek ![]() dobry dzień do przekładania dzisiaj mieliśmy ^^ z rozpędu można była te kilka dużych spr. w maju przełożyć :P aaa no i się pochwalę, a co xD oddała nam dziś wypr. z polaka xD 66% (33pkt) wcześniej oddawała czytania ze zrozumieniem i miałam 80% (16pkt), czyli 4+ ;P i po podsumowaniu z całości wyszło mi 70% bo to pisaliśmy w tym samym dniu.. taka jakby próbna matura ;P no na tej prawdziwej nie pogardziłabym 70% xD
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-11-12 o 14:27 |
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dostałam dziś 1 z matmy z fakultetu. ![]() i ten jestem zła bo zgubiłam 20 zł. kuźwa. Martyna w egzaminacyjnym: "Parodia kazała przekazać, że z powodu kiepskiego netu ....." a u nas w przetłumaczeniu na "polski" ch.u.jowego netu. dobra idę się pouczyć z tego pieprzonego angielskiego i polskiego.
|
|
#2638 |
|
Zadomowienie
|
KOBITKI! Mam pilną sprawę do was
![]() Powiedzcie, czy do bibl.przedm.mogę wpisać leksykon lektur szkolnych? Biorę stamtąd wiad. o Żeromskim i Asnyku.
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
#2639 |
|
Wtajemniczenie
|
cześc wam
masakra mam tyyyle do zrobienia na jutro że nie wiem jak sie wyrobie ;( na szczescie jutro juz piatek i dwa dni spokoju... ale za to w poniedzialek OLIMPIADA;( nie wiem na co ja sie w ogóle porwałam :P no to milego dnia;*
|
|
#2640 |
|
Zadomowienie
|
HEJ KOBITKI!
Mam pytanie.Czy w bibl.przedm. mogę wpisać leksykon lektur szkolnych? Biorę stamtąd wiad.o Żeromskim i Asnyku. I jeżeli mogę to wpisać, to czy w osobnych punktach? Czy musi być to razem czyli np. "(....) hasło: Stefan Żeromski..... hasło: Adam Asnyk" ??? Wolałabym osobno :p PRZEPRASZAM, STR. SIĘ ZACIEŁA I DODAŁO TO SAMO Z 10 razy
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() Edytowane przez Naciaaa1991 Czas edycji: 2009-11-12 o 14:54 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

. nie no w takim razie to zyczę im powodzenia ;]
koleżanki mówiły że fajny i świetna muzyka. sprawdzę 

a Milkę uwielbiam, szczeg. mleczną. <3

Justyna ! 

. 

a do tego ta muzyka z motywu przewodniego