Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-12, 13:44   #2551
kasiula1208
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

czesc dziewczynki ja tylko na chwilkemam taka masakre w pracy ze nie mam kiedy naweet z wami pisac.. co chwilke tylko zerkam co napisałysciedoszło mi troche nowym oBowiazków w pracy i nie umie sie teraz odrobic......koniec z lenistwem i całodziennym pisaniemMASAKRA..... ...POZDRAWIAM WAS KOCHANE i jak tylko znajde chwilke bede z wami

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

jeeeeeeeeee a czemu mam takie fajne niebieskie słowa???
5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18
zaczynam od nowa
17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage)
dieta od poniedziałku
21.luty -
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:44   #2552
itakasia
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

witajcie
carol
trzymam kciuki za udana operacje
aa2
skonczylas juz krwawienie? mi gin kazal powtorzyc hcg po 3-4 tyg i mialo spasc. ale moze jeszcze krwawisz?
gosiara
haloooo

itakasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:45   #2553
kasiula1208
Zadomowienie

albo to błędy zaznaczone na niebiesko....:b rzydal:
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2009-11-12, 13:46   #2554
aa2
Zakorzenienie

krwawić już nie krwawie, tylko od czasu raz na dwa dni naprzykład, widze na wkładdce takie lekko brazowe plamienie, już sama nie wiem...zaczyna mnie to wszystko wkurzać nic u mnie nie dzieje się jak powinno, a jak to okaże się jakaś pozamaciczna?
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:46   #2555
niunia1401
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
to byłby chyba jakiś cud bo odkąd dowiedzieliśmy się że jestem w ciązy to zero przytulanek bo mój mąż sie bał a później poronienie i zakaz współżycia i w sumie od sierpnia się nie kochaliśmy
Nie jak sie niekochaliscie to na ciaze male szanse,ale wlasnie przegladalm net o przypadkach ciazy doslownie w pierszym cyklu po czyszczeniu,i dlatego zapytalam moze w ciazy jestes,ale do tego byl by potrzebny sex,to dziwne te wyniki,daj znac co powie ci lekarz,bo az sama jestem ciekawa
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:47   #2556
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
na jutro miała termin @ Kasia_Dublin i Carol ale Kasia dostała tej okropnej @ a Carol pisała, że poczeka najmarniej do 20-go;P
Któraś tu wczoraj pisała, że nie dostała jeszcze @ a miała termin na 11-go więc może ona??? tylko wyleciało mi z głowy która to dziewuszka zaraz sprawdzę i ją tu pogonimy;D
No Gosiaro Wiem ze Kasia @ odstala
Cytat:
hej, tak pobieznie was nadrobiłam ale zanim zaczne odpisywać , muszę zapytać o rade, przed chwilą odebrałam wyniki hcg beta i wyszło że mam 11,72 i na tam pod spodem mam liste i pogróbionym drukiem jest 4-4 tydz ciąży i 4-5 tydz ciąży, zaczynam się bać że to coś niedobrego bo to niemożliwe przeciez :conf used: załącze zdjęcie i zerknijcie bo może ja źle coś rozumiem, aż mi się łapy trzęsą bo nie wiem co jest grane, czyżby mnie źle wyczyścili???????:confuse d:
Slonce, nic z tego nie rozumiem ... Ja tez widze ze podwyzszone jak w ciazy... Jestes pewna ze Ci nie pomylily wynikow? Tak sie czasem zdarza ... Daj znac po wizycie u lekarza, pamietaj, jestem z Toba, nie stresuj sie, sprobuj byc spokojniejsza
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:49   #2557
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Ja herbatę piję zieloną bądź czerwoną bez cukru. Żadnych herbat nie słodzę od 6 lat ni o dlatego taka beczka teraz jestem
Czeka mnie śmierć głodowa. Na śniadanie muszę zjeść 2 bułeczki z wędliną - inaczej będę głodna i nie wytrzymam 4 h do następnego śniadania - wtedy 1 kanapka lub parówki z wody 3 - 4 sztuki. Inaczej nie wytrzymam do obiadu i będę miała chcicę na słodycze.

Nie brałam nigdy tabsów, więc nie powiem czy to normalne.
Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
Nie płacz... Na pocieszenie napiszę Ci, że mój rodzony ojciec w dokładnie ten sam sposób zgubił obrączkę ! Tą, którą mu matka przed ołtarzem zakładała...
Cytat:
na jutro miała termin @ Kasia_Dublin i Carol ale Kasia dostała tej okropnej @ a Carol pisała, że poczeka najmarniej do 20-go;P
Któraś tu wczoraj pisała, że nie dostała jeszcze @ a miała termin na 11-go więc może ona??? tylko wyleciało mi z głowy która to dziewuszka zaraz sprawdzę i ją tu pogonimy;D
Cytat:
hej, tak pobieznie was nadrobiłam ale zanim zaczne odpisywać , muszę zapytać o rade, przed chwilą odebrałam wyniki hcg beta i wyszło że mam 11,72 i na tam pod spodem mam liste i pogróbionym drukiem jest 4-4 tydz ciąży i 4-5 tydz ciąży, zaczynam się bać że to coś niedobrego bo to niemożliwe przeciez :conf used: załącze zdjęcie i zerknijcie bo może ja źle coś rozumiem, aż mi się łapy trzęsą bo nie wiem co jest grane, czyżby mnie źle wyczyścili???????:confuse d:
Cytat:
Nie wiem... Ale podobno po zabiegu może się przez jakiś czas podwyższone HCg utrzymywać... Zadzwoń do gina

A tak apropo testowania : Mnie Carol natychmiast do apteki wysyła, skoro ja już 2 prawie normalne @ miałam od sytuacji, kiedy mogliśmy wpaść, a sama co robi ??????????

Ciągle decyzje dokłada i odkłada...... Normalnie się należy ! Tak ?
Beatko to ja nie wiem co Ci mam poradzić jakiś zapychacz bys musiała brać, najbezpieczniejsze będzie zmielone siemie lniane, ono pęcznieje w brzuszku, łyżeczkę lub 2 zalać wodą i odczekać az napecznieje i wypic , i popic szklanka wody, na 2h Cie zatka

Panienko, ja bym Ci to zrobiła, ale niestety musiałabym sie włamać na Twoj profil a co do testu, to ja juz 5 zrobilam w ostatnich 3 miesiacach i teraz mam w dupce wczesniejsze testowanie

Asieńko ja Ci nie pomogęz tymi wynikami, z tego wynika, że to3-4 tydzien,ale możliwe, ze hormon jeszcze nie opadł, nie wiem jak to interpretować lekarz Ci wyjasni wszystko, nie zamartwiaj sie słonko!!!

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
witajcie
carol
trzymam kciuki za udana operacje
aa2
skonczylas juz krwawienie? mi gin kazal powtorzyc hcg po 3-4 tyg i mialo spasc. ale moze jeszcze krwawisz?
gosiara
haloooo

Dziękuje kochana jeszcze nie mam żadnych wieści

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:49   #2558
niunia1401
Wtajemniczenie

Cytat:
krwawić już nie krwawie, tylko od czasu raz na dwa dni naprzykład, widze na wkładdce takie lekko brazowe plamienie, już sama nie wiem...zaczyna mnie to wszystko wkurzać nic u mnie nie dzieje się jak powinno, a jak to okaże się jakaś pozamaciczna?
Nie sadze ze pozamaciczna tej by nieprzeoczyli przy zabiegu bo nawet mala ciaza poza macica,wywoluje bol,i czuc ja przy badaniu ginekologicznym nawet.
Stary 2009-11-12, 13:50   #2559
itakasia
Zakorzenienie

aa2
a powiedz czy odebralas wynik hist?, znasz przyczyne poronienia?
Stary 2009-11-12, 13:51   #2560
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiula1208 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki ja tylko na chwilkemam taka masakre w pracy ze nie mam kiedy naweet z wami pisac.. co chwilke tylko zerkam co napisałysciedoszło mi troche nowym oBowiazków w pracy i nie umie sie teraz odrobic......koniec z lenistwem i całodziennym pisaniemMASAKRA..... ...POZDRAWIAM WAS KOCHANE i jak tylko znajde chwilke bede z wami

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

jeeeeeeeeee a czemu mam takie fajne niebieskie słowa???
To czekamy na Ciebie Kasiu

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-12, 13:52   #2561
niunia1401
Wtajemniczenie

aa2
a masz poprzednie wyniki zeby porownac czy hcg spadlo choc troche?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 13:55   #2562
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Nie wiem... Ale podobno po zabiegu może się przez jakiś czas podwyższone HCg utrzymywać... Zadzwoń do gina

A tak apropo testowania : Mnie Carol natychmiast do apteki wysyła, skoro ja już 2 prawie normalne @ miałam od sytuacji, kiedy mogliśmy wpaść, a sama co robi ??????????

Ciągle decyzje dokłada i odkłada...... Normalnie się należy ! Tak ?
Pewnie, że sie należy. Później powie nam, że jedzie do szpitala rodzić !

Cytat:
Znalazłam już tą podejrzaną Gosiaro!!! gdzie ty jesteś? jak @? przyszła? jeśli nie to kiedy testujesz?;D
Oooo.... no to trzeba teraz cierpliwie czekać

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:59   #2563
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
aa2
a powiedz czy odebralas wynik hist?, znasz przyczyne poronienia?
nie bo to miałam odebrać 3 tyg po zabiegu, i moój gin miał to wziąść ze szpitala i powienien to mieć dzisiaj u siebie, więc mam nadzieje że dzisiaj sie czegoś dowiem

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez niunia1401 Pokaż wiadomość
aa2
a masz poprzednie wyniki zeby porownac czy hcg spadlo choc troche?
niestety nie mam bo nawet nie robiłam, ciąże lekarz stwierdził przez badanie ginekologiczne, potem miałam szereg innych i bety w sumie nie kazał robić
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:59   #2564
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Pewnie, że sie należy. Później powie nam, że jedzie do szpitala rodzić !

Oooo.... no to trzeba teraz cierpliwie czekać
heheh będziecie pierwsze wiedzieć jak będę testowac
na razie brak objawów na @ i inne też sobie poszły, czasem mnie coś tylko rąbnie w brzuchu

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-12, 14:04   #2565
itakasia
Zakorzenienie

aa2
kochana nie denerwuj sie, mam nadzieje, ze wizyta u lekarza cie uspokoi
Stary 2009-11-12, 14:05   #2566
anula_81
Zakorzenienie

Jeju dziewczynki jak lecicie, czlowiek wejdzie od czasu do czasu i juz watku nie lapie!!!
Ja mam kupe pracy niestety dzisiaj, posiedze wyjatkowo pewnie dluzej, plus ta zakichana przeprowadzka, bleeeeeeeee

Dodatkowo jutro jade do znajomych dziewczyn na tzn co miesieczne winko, nie chcialam im nic mowic bo przeciez moja fasolka to jeszcze nic az tak pewnego,a le mnie ebda meczyc bo nie bede pila itp... A isc chce bo to nasz taki zwyczaj...
Eh humor mi spadl dzisiaj. trzymajcie sie moje pisaczki kochane, nadrobie i poczytam was wieczorkiem jak moj TZ na squosha wybedzie

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 14:16   #2567
kasiula1208
Zadomowienie

dziewczynki cytuje wypowiedz jednej babki z netu(bo nie umie tego wkleic)" poziom beta hcg po łyzeczkowaniu spada stopniowo..troche zetrwa zanim wypłucze sie ze krwi. ja dopiero po 2-3 miesiacach miałam hcg w granicach normy"- mam nadzieje ze pomogłam
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2009-11-12, 14:32   #2568
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Dobra Laseczki... Idę sobie precz do domku... Do zobaczenia jutro
Stary 2009-11-12, 14:36   #2569
kasiula1208
Zadomowienie

Cosmaaaaa Kochanie po odstawieniu tabletek szybciutko zachodzi sie w ciaze...sama jestem tego przykładem wiec nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 14:39   #2570
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Cosmaaaaa Kochanie po odstawieniu tabletek szybciutko zachodzi sie w ciaze...sama jestem tego przykładem wiec nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Kasiula to ty w pierwszym cyklu po tabletkach? i co i wszystko dobrze? bo ja przeciez tez i sie zamartwiam, bo rozne rzeczy sie slyszy...

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2009-11-12, 14:46   #2571
kasiula1208
Zadomowienie

a mnie dzis zaczał brzuch napierniczac... i to ostro i cycuchy...one juz od tygodnia.....ale jeszcze tylko 8 dni meczarni

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Kasiula to ty w pierwszym cyklu po tabletkach? i co i wszystko dobrze? bo ja przeciez tez i sie zamartwiam, bo rozne rzeczy sie slyszy...
nie kochanie.... nie terazja brałam tabletki jak byłam młoda...noooo bardzo młoda12 lat temu...ale je odstawiłąm bo mi nie słuzyły...i zaraz potem zaszłam w ciazechciałam załozyc sobie spirale... ale juz nie zdażyłam moja roksana ma juz 11 lat
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2009-11-12, 14:47   #2572
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Pamietam ze ktos pisal ze uwielbia slodycze... Taki maly artykul

http://www.magazyndomowy.pl/siegamy-po-suszone-owoce/

Ja osobiscie mam zamiar sprobowac...

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 14:53   #2573
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Pamietam ze ktos pisal ze uwielbia slodycze... Taki maly artykul

http://www.magazyndomowy.pl/siegamy-po-suszone-owoce/

Ja osobiscie mam zamiar sprobowac...
to ja w wolnej chwili poczytam Ja ostatnio miodkiem się raczę, ale nie mam serca sprawdzić jego kaloryczności...
Stary 2009-11-12, 15:02   #2574
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
no kochana wszystko było dobrze......... moze poza małym wyjatkiem bo roksana urodziła sie w 7 miesiacu przez cesarkę wazyła zaledwie 1,5 kg..ale watpie ze to po tabletkach... mysle ze to przez to ze byłam bardzo młoda(17 lat) albo geny.. moja mama tez mnie urodziła w 7 miesiacu.. dwa miesiace lezłam w inkubatorze tak jak pózniej moja roksana... a teraz nawet nie widac po niej ze była wczesniakiem laska z niej jak sie patrzy.. i niedługo mnie przerosnie dlatego mysle ze wiele rzeczy (tych kobiecych) dziedziczymy po mamach

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

ps.dlatego nalegam zeby Panienka zrobiła test

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
skarbie mysle ze wszystko bedzie dobrze...nie masz co sie zamartwiac... ja mam sliczna ...dorodna.. i zdrowa dziewczynkei...(nie chce zapeszac)..ale prawie mi nie choruje...a ciaze tez dobrze znosiłam(zadnych powikłań itp.) wiec kochnie naprawde nie masz co sie martwic
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2009-11-12, 15:11   #2575
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Aniu ja kilka razy przeprowadzalam ta rozmowe z moim lekarzem a pytanie zawsze brzmialo tak samo: czy tabletki maja wplyw na plodnosc a pozniej na przebieg ciazy. A odpowiedz zawsze byla ta sama czyli ze nie . Wyjasnil mi ze chodza po nas takie straszne historie bo kobiety ktore maja problemy z zajsciem w ciaze lub z pozniejszym jej donoszeniem chca na cos 'zgonic' wine i w pierwszej kolejnosci nawijaja im sie tabletki. Dodal ze te same kobiety mialyby identyczne problemy nawet jakby ich nigdy nie braly, ale niestety sieja panike i mylne przekonanie ze faktycznie tabletki to samo zlo. Nie probowal mnie tez przekonac ze tabletki to samo dobro i dlatego musialam sie u niego pojawiac regularnie zeby mogl mnie zbadac i zobaczyc czy wszystko OK. Jesli bylas pod stala opieka lekarza podczas brania tabletek i czulas sie po nich dobrze to one nie beda mialy zadnego wplywu na twoja fasolinke

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 15:16   #2576
kasiula1208
Zadomowienie

dziewczynki mam pytanko jak myslicie????? czy długoletnie zabezpieczanie sie przez stosunek przerywany bez zadnej"wpadki"moze swiadczyc o bezpłodnosci któregos z partnerów????????bo zaczynam sie nad tym zastanawiac.....patrzac wstecz.....tzn. wiem ze jest to jakas forma zabezpieczenia.... kiepska bo kiepska ale jest...i czasem zawodnaale patrzac w stecz.. tyle lat....i takteraz siedze i tak sie nad tym zastanawiam czy moze powinnam zaczac sie tym marwic????????k iedys o tym nie myslałam...ale teraz.................... ..hmmm?????????
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2009-11-12, 15:21   #2577
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Dokładnie tak, a ja cała w nerwach jestem, bo dzisiaj mojego wujka kochanego będą operować, pisałam Wam kiedyś, ze ma narośl jakąś na nerce i normalnie tak sie martwię, że siedzę i płacze, bo on ma serce chore, normalnie nie wiem rozklejam sie totalnie, modlę się żeby wszystko było dobrze. Wybaczcie, że pisze o tym , ale jesteście mi bliskie i musiałam się podizelić moimi smutkami.
Kochana ja jestem z Toba mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze!!3maj się mocno! ja znam ten ból.....

ja tez mam dzisiaj znowu jakies msutki...tak mi zle ze nie moge zarabiac kasy..cos proboje, ale to nie duzo forsy a pravy na arzie miec nie bede beznadzieja ehhh
pieke ciasto dla tzmam nadzieje, ze bedzie ok dzisiaj bo ....ehh

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
dziewczynki mam pytanko jak myslicie????? czy długoletnie zabezpieczanie sie przez stosunek przerywany bez zadnej"wpadki"moze swiadczyc o bezpłodnosci któregos z partnerów????????bo zaczynam sie nad tym zastanawiac.....patrzac wstecz.....tzn. wiem ze jest to jakas forma zabezpieczenia.... kiepska bo kiepska ale jest...i czasem zawodnaale patrzac w stecz.. tyle lat....i takteraz siedze i tak sie nad tym zastanawiam czy moze powinnam zaczac sie tym marwic????????k iedys o tym nie myslałam...ale teraz.................... ..hmmm?????????
kochana ja mysle o tym samym..a dkladniej moj tz sie zastanwia czy aby któres z nas jest bezpłodne skoro tyle lat nam sie "udawalo" a teraz jak juz probojemy nic nie wyszło i to tez mnie doluje
sas jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 15:23   #2578
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Aniu ja kilka razy przeprowadzalam ta rozmowe z moim lekarzem a pytanie zawsze brzmialo tak samo: czy tabletki maja wplyw na plodnosc a pozniej na przebieg ciazy. A odpowiedz zawsze byla ta sama czyli ze nie . Wyjasnil mi ze chodza po nas takie straszne historie bo kobiety ktore maja problemy z zajsciem w ciaze lub z pozniejszym jej donoszeniem chca na cos 'zgonic' wine i w pierwszej kolejnosci nawijaja im sie tabletki. Dodal ze te same kobiety mialyby identyczne problemy nawet jakby ich nigdy nie braly, ale niestety sieja panike i mylne przekonanie ze faktycznie tabletki to samo zlo. Nie probowal mnie tez przekonac ze tabletki to samo dobro i dlatego musialam sie u niego pojawiac regularnie zeby mogl mnie zbadac i zobaczyc czy wszystko OK. Jesli bylas pod stala opieka lekarza podczas brania tabletek i czulas sie po nich dobrze to one nie beda mialy zadnego wplywu na twoja fasolinke
nooooooo cos w tym jest...ja akurat zaszłam w ciaze po odstawieniu tabletek... ale to chyba normalne ze tak sie stało bo po ich odstawieniu ZABEZPIECZENIE POPROSTU NIE DZAŁAale mysle tak samo ...tabletki nie maja wpływu na przebieg ciazy i rozwój dziecka...przynajmniej u mnie nie miały....a mi te tabletki na dodatek nie słuzyły(dlatego je odstawiłam)...to moge potwierdzic
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2009-11-12, 15:26   #2579
anula_81
Zakorzenienie

Jestescie najukochansze!! ja zaraz uciekam bo mnie tu dojada, ale obiecuje byc wieczorem ok 21-szej!!! Obiecuje sie nei martwic, badania mialam dobre, a zrobilam wszystkie przed odstawieniem tabletek, mnie tez lekarz mowil,z e to nie problem, ale wiecie jak jest. A ktora z was wie moze co to ta ciaza chemiczna? i wogole bez skladu pisze bo sie spiesze, napisze wieczorkiem buziaki

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2009-11-12, 15:26   #2580
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Kochana ja jestem z Toba mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze!!3maj się mocno! ja znam ten ból.....

ja tez mam dzisiaj znowu jakies msutki...tak mi zle ze nie moge zarabiac kasy..cos proboje, ale to nie duzo forsy a pravy na arzie miec nie bede beznadzieja ehhh
pieke ciasto dla tzmam nadzieje, ze bedzie ok dzisiaj bo ....ehh

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

kochana ja mysle o tym samym..a dkladniej moj tz sie zastanwia czy aby któres z nas jest bezpłodne skoro tyle lat nam sie "udawalo" a teraz jak juz probojemy nic nie wyszło i to tez mnie doluje
Kochanie a ile lat... jesli mozna wiedziec????? bo ja......hmmm... bedzie z 5 lat
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości