| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-11-12, 15:07 | #2281 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Cytat: 
  ) mam dwie pary juz botkow z tego sklepu i jestem zadowolona.. ja te na zime. kupilam na obcasie.. ale sa tak wygodne ze moge biedac skakac  itp pierwszy raz mam tak wygodne buty magducha i agisuiu dziekuje za odpoiwiedz  tak zrobie    
				__________________ [/SIZE][/RIGHT] | |
|     | 
|  2009-11-12, 15:12 | #2282 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Kielce 
				 | 

Cytat: 
 Jej, jak Aleks w domu godzinę prześpi to jest święto  a żeby 3...nierealne  Mam nadzieję że zgodzą się na narkozę, w znieczuleniu miejscowym będzie się bał  Aleksowi z oczkiem nic się nie dzieje już od długiego czasu więc mam nadzieję że unikniemy przetykania. Cytat: 
 Dzięki za info  popatrzę i też skorzystam, to pewniejsze niż płytki   | ||
|     | 
|  2009-11-12, 15:13 | #2283 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

czesc mamuski   my juz po szczepieniu Aleksio eraz spi no i niestety troszke plakał ale tylko troszke... Wazy 7.500 a nie jak ostatnio pani w Polsce powiedziala 7.600 a to bylo 3 tyg. temu. Bardziej wierze tej bo powtarzala to 2 razy. Jak lekarka polozyla go na brzyszku to on tak szybciutko pelzal w przod tak wysoko tyleczek podnosil ze ona go kladla 2 razy od nowa bo nie mogla uwierzyc... mowi ze tak dzieci robia ok 7 miesiaca a on jeszcze nie ma 5  WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA MARCELKA I IGNASIA Aguska  witaj my tez teskniłysmy  ja codziennie odczuwalam Twoj brak...I trzymam kciuki za odzyskanie danych... ja tez zabieram sie do nagrywania na plyty Gosikk przykro nam ze masz juz mniej czasu na wizaz...ale coz wpadaj jak tylko mozesz... a i pogratuluj synkowi za nowe umiejetnosci  Magducha witaj  Cieszymy sie ze zdolna Nisia juz sobie siedzi Haruno jaka smutna tragiczna historia... Zycie jest dla niektorych takie okrutne... Ciag dalszy pozniej.... 
				__________________ jeszcze nie wiem co tu wpisac   | 
|     | 
|  2009-11-12, 15:24 | #2284 | 
				 | 

1. botki zimowe  2. to botki kupione rok temu(shoe zone) ale jeszcze w nich nigdzie nie bylam 3. foto bluzeczki  no i na koniec najlepsze reakcja Bryana jak zobaczyl mamuske w szppilach  hahaha   Załącznik 2648661 Załącznik 2648662 Załącznik 2648663 Załącznik 2648664 Załącznik 2648665 tak na powaznie to przestraszyl sie aparatu bidulek!   a wlosy po kapieli wytarte recznikiem..   
				__________________ [/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-11-12 o 15:28 | 
|     | 
|  2009-11-12, 15:41 | #2285 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Była Twierdza Wrocław... są jeziora... 
				 | 

Mell poczułam się zignorowana i nie powiem ci cześć i nie zachwycę się Aleksiem...FOCH  Poiglot Nie no Bryan wymiata,boski jest i taki kudłaty,moim zdaniem podobny do ciebie  Botki super (oba dwa) i korci mnie,żeby cosik takiego kupić,ale trochę niepraktyczne są.Chyba kupię jedne takie,a drugie Uggi lub coś w tym stylu.Ile za nie dałaś? A bluzka to miałaś na myśli to białe czy to czarne,a może to komplet? | 
|     | 
|  2009-11-12, 15:44 | #2286 | |
				 | 

Cytat: 
  a wyglada jakby to bylo oddzielnie .. super jest za buty te ''zimowki'' niezbyt to zimowki ale dobra  dalam 16.99£   hehehe dziekuje ze podobny do mnie..  ale te zdjecie jest najelspsze 
|     | 
|  2009-11-12, 15:45 | #2287 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Była Twierdza Wrocław... są jeziora... 
				 | 

Haruno wzywam cię  trafiłam przypadkiem na forum,które może cię zainteresować,o te: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...highlight=kurd trochę poczytałam i fajnie tam jest,bo już zaczęły się kłócić   | 
|     | 
|  2009-11-12, 15:46 | #2288 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Kielce 
				 | 

Mell, no to super Aleks się rozwija   Brawo  Mój jeszcze nie pełza, podnosi tyłek i na tym koniec  Poiglot, super te botki, też takich szukam  a mina Bryana...  i ta fryzura...   | 
|     | 
|  2009-11-12, 15:50 | #2289 | 
				 | 

O gossik też mnie ignoruje,kolejny FOCH  od dziś mówcie mi fochmistrzu   | 
|     | 
|  2009-11-12, 15:53 | #2290 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

ja tylko na moment, bo tż wrócił  Poiglot no Twój synek jest po prostu piękny!!! Ale nie ma co się dziwić, rodzice ładni to jakie dziecuszko miało by być  dla małego przystojniaczka Mell brawao dla Twojego zuszka, pewnie mama dumna jak paw?? o i jeszcze o Milusi z irokezem ślicznym zapomniałam, przepraszam  i chciałam powiedzieć, że podczytuje Cię trochę malutka   Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-12 o 15:57 | 
|     | 
|  2009-11-12, 15:59 | #2291 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

Cytat: 
  ja tez wole narkoze. A wlasnie Filusiowi caly czas ropieje to oczko  juz nie mam sily zeby mu to ciagle przemywac, on ma juz tak wrazliwe to oczko a poza tym jak sie zblizam z gazikiem do jego oka to glowe tak odwraca spryciarz ze nie moge sobie dac rady. Poza tym to meczarnia dla niego to ciagle wycieranie, masowanie itd... Dlatego stwierdzilam, ze poki nie jest duzy trzeba zrobic z tym porzadek ale tylko w narkozie. Jesli mialby miec miejscowe nie zgadzam sie. Rano to ma czasem ma tak zaklejone to oczko ze nie moze otworzyc bidulek. Cytat: 
   Cytat: 

__________________ FILIPEK  16.05.2009 godz. 11:55  SZYMONEK  08.03.2012 GODZ. 18:47   Najpiękniejsze dni w moim życiu!  | |||
|     | 
|  2009-11-12, 16:05 | #2292 | 
				 | 

Agusia dziekuje  co do wlosow prawda.. ciezko je czasami rozczesac ... koltuny poklejone..itp masakra  tz sie nie moze doczekac az go obetniemy.. no i oczywiscie wypytuje sie mnie juz o to kiedy od 5 miesiecy,,a ja nie chcem.!  a w bluzeczce mnie nie widzial , zaloze ja na rocznice ..a tak wogole obgadywalysmy cie ostatnio z Karolina ale chyba nie widzialas  iwciag ooooj dziekuje    gosik dziekuje*: z tego co wiem na allegro jest sporo takiego rodzaju..  ursull tak jest! -FOCHMISTRZU kurde dziewczyny chyba mi sie troche przytylo....  !!   
				__________________ [/SIZE][/RIGHT] | 
|     | 
|  2009-11-12, 16:06 | #2293 | 
				 | 

Agusia ja właśnie też byłam w przychodni bo Iwuniowi zaczęło ropieć oczko(już po raz drugi) przecieramy solą i zapodaje mu kropelki, jest lepiej, ale boję się by nie było nawrotów  Poiglot choćby Ci się nawet przytyło, to i tak pewnie dobrze wyglądasz.. A propo mój małż nie wiedząc, że robię dietę, powiedział, że schudło mi się   Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-12 o 16:09 | 
|     | 
|  2009-11-12, 16:11 | #2294 | |
				 | 

Cytat: 
  ja chce przytyc no i chyba mi sie udalo.. albo to moja wyobaznia   no i widzisz.. dietka skutkuje    
|     | 
|  2009-11-12, 16:20 | #2295 | |
				 | 

Cytat: 
  no chyba ze do oczek mu wchodzily  ladnie to tak mnie obgadywac  ? a o czym mowilyscie? a mnie nie bylo, bo komp nam sie popsul i dysk mamy oddany z nadzieja ze odzyskaja nasze dane t.j zdjecia filmy i inne dokumenty a w tej chwili tz podlaczyl mi jakis inny dysk zebym miala neta bo juz mu trulam nie moglam bez kompa wytrzymac  Filipkowi ropieje oczko praktycznie od urodzenia. Pediatra przepisywala co rusz antybiotyki, w sumie dostal ich 3 w jakis tam odstepach czasowych. No i po kazdym antybiotyku przechodzilo, nie ropialo ale nawracalo wiec stwierdzila ze to zatkany kanalik i kazala isc do okulisty. My zwlekalismy z ta wizyta bo slyszalam i czytalam ze wielu dzieciom po 6 m-cach przechodzi to samoistnie. Ale juz stracilam nadzieje i zal mi dziecka bo ciagle mu masuje i wycieram a nie jest to juz takie latwe jak kiedys i maly coraz bardziej jest swiadom tego co robie i placze. Poza tym to jednak oko i jakbym miala cos zaniedbac to bym pozniej sobie nie wybaczyla. 
				__________________ FILIPEK  16.05.2009 godz. 11:55  SZYMONEK  08.03.2012 GODZ. 18:47   Najpiękniejsze dni w moim życiu!  | |
|     | 
|  2009-11-12, 16:25 | #2296 | 
				 | 

mowilysmy o tym ze pewnie wzielas sobie to do siebie ze jestes podobna do tej dziennikarki ,.. no i napisalam ze pewnie specjalnie cos przzeksrobalas zeby cie aresztowal jakis seksowny policjant ale dodalam tez ze znajac twoje uroki.. i mozliwosci szybko areszt opuscisz i sie u nas zjawisz no i... JESTES! ja nie wierze w ten ''internet'' oooo nie  Agusiu mnie nie musisz sie wstydzic.. !   
|     | 
|  2009-11-12, 16:30 | #2297 | |
				 | 

Cytat: 
  iwciag jaka diete stosujesz?? ja zaczelam cwiczyc tzn cwiczylam w jeden dzien brzuszki i na hulahopie to przez 3 dni ruszyc sie nie moglam i dopiero dzis jestemw stanie znow wziac sie za cwiczenia  takie zakwasy mam   
				__________________ FILIPEK  16.05.2009 godz. 11:55  SZYMONEK  08.03.2012 GODZ. 18:47   Najpiękniejsze dni w moim życiu!  | |
|     | 
|  2009-11-12, 16:37 | #2298 | 
				 | 

haha  noo mamy  czy wasze dzieci duzo mowia?moj niezbyt kiedys to gaworzyl duzo a teraz to ty;ko piszczy.. skrzeczy i takie tam..wydaje dzwieki  Agus ucaluj Filipka od cioci i Bryanka... bidulka    
|     | 
|  2009-11-12, 16:49 | #2299 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Kopenhaga 
				 | 

Ursull dzieki przeczytalam, temat rzeka jedna przez druga szczeka  ale zarapowalam jol! 
				__________________ 84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45  "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-11-12, 16:49 | #2300 | 
| Zakorzenienie | 

Właśnie Ninka zasnęła, a mamcia pije kawkę  Czytam was sobie i upajam się ciszą, bo w domu nikogo poza mną i niuńką  Ninuśka zaliczyła dzisiaj porządny spacerek 1 godz z Tż zanim pojechał do pracy, a potem ja ją przejęłam i ponad 2 godz spacerowałyśmy po mieście i chwilkę spędziłyśmy u mnie w pracy  Poszłam na zwiad bo za półtora tygodnia tam wracam  Heh już na mnie czekają brzydale i szykują mi robotę. Ninka wszystkich kokietowała, a jednemu adwokatowi mało nie wskoczyła na ręce tak się do niego cieszyła i rwała   Ursull nasza czerwona kropka to na pewno nie jest zadrapanie  Dzisiaj zapomniałam zrobić zdjęcie i przed kąpielą jak Ninkę będę przebierać, to pstryknę (jak znowu nie zapomnę  ). Milenka jaka modeleczka hehe - strzela piękne minki, a irokezik boski  Magduchahaha Nisia też cudeńko. Moja Ninka siada już podobnie Bardzo mocno się jeszcze w przód przechyla jak sama siada ale oparta już sobie świetnie radzi  Nie sadzam jej jednak na siłę, bo boję się o jej kręgosłup...  Bardzo lubię oglądać zdjęcia Twojej córci, bo Wy się zawsze tak cudnie ubieracie  I ta tuniczka, którą ma na sobie jest rewelacyjna  poiglot śliczne butki  Bardziej podobają mi się te pierwsze. Lecę teraz poczytać ten wątek o związkach z Kurdami  Zerknęłam tam i wciągnęło mnie, bo sama znam wielu Kurdów oraz znam pary Polka-Kurd i muszę przyznać, że nic do nich nie mam... Ci, którzy praktykują swoją wiarę mają szacunek także do wiary swoich partnerek i niczego im nie narzucają. Zdają sobie sprawę, że to oni żyją wśród ich kultury i muszą to szanować. Poza tym muzułmanom nikt nie karze i nie uczy nie szanować, znęcać się, wykorzystywać kobiet - to kwestia wychowania i charakteru, a nie wiary, czy kultury narodowościowej. Owszem w ich kulturze jest wiele rzeczy które mi nie odpowiadają, ale nie są to rzecvzy kogoś jakoś krzywdzące. Tak jak jedna dziewczyna tam napisała - ludzie sobie uroili= jakiś stereotyp muzułmanina, a zapomnieli, że istnieją także stereotypy Polaków złodziei i pijaków...  Ale się "nafilozofowałam"....:brz ydal: | 
|     | 
|  2009-11-12, 16:49 | #2301 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Ja jak zwykle chwilka bo ostatnio walcze z lekka depresja i nie chche was dolowac Swoja droga popadlam w odmulanie mieszkania i mam faze wyrzucam prawie wszystko , zero sentymentow hihi DZiewczyny rozmowa z moim mezem wczoraj DZWONI -Kasiu kupilas torta?? -Po co ?? - Dzis sa Twoje urodziny!!!! - Ja nie ,dzis jest Swieto Niepodleglosci jak chcesz swietowac to sam torta kup - Przeciez KOBIETO urodziny obchopdzisz 11 - NIe 15!! -Od kiedy ??? -Od urodzenia  To na poczatek HAHA dobrze ze o pare dni sie walnal a nie pare miesiec  Kupilam sobie prezent od meza haha taaaaaaaaaaaaaaak on mial zamiar kupic mi telefon a ja kupilam naczynia o jakich marzylam Zastawe na 12 osob teraz mamie sepie zeby mi sztucce w Polsce na 12 kupila pod choinke hihihi TAKA PRAKTYCZNA JESTEM  Pozatym Gabi nie lubi szpinaku oplula mnie dzis Maxi zostaje w przedszkolu do 14 wiec mam wiecej czasu na wyjscia z czego jak nie pada korzystam a po poludniu pranko sprzatanko gotowanko Ostatnio fanka wypiekow jestem -co drugi dzien ciasto a duuupa rosnie   | 
|     | 
|  2009-11-12, 16:56 | #2302 | ||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  Dzielny chłopczyk i silny w ogóle w ogóle to  hihi ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat: 
  A Ninka to mała spryciula, młodsza od Niśki a już sobie lepje radzi   
				__________________ Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło Nisia 3,06,2009 ♥ ♥ ♥ | ||
|     | 
|  2009-11-12, 17:07 | #2303 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: okolice Bydgoszczy 
				 | 

Witam mamuski! No jeszcze jutro i weeken wolny  Juz sie chyba przyzwyczailam do pracy bo nie budze sie w srodku nocy, tylko dospac nie moge. Jasiek chyba zabkuje, wczoraj wieczorem mielismy taka akcje, ze  ,usnal dopiero po czopku. Jak sie darl to Tz sparwdzil i zabki sie przebijaja  ciekawe jak bedzie dzis, bo Tz mam nocke i bede sama, a rano trzeba do pracy wstac  Dzis pierwszy raz zostal z opiekunkami (zmieniaja sie) i bylo w porzadku, balam sie, ze zeby sie odezwa, ale daly rade  Oby tak dalej  Impreza w pracy sie udala nawet wygralam wyciskacz do cytrusow  TAKI Kuroikaze widze, ze Natan poki co to na kipie...prezentu  Widzialam to malymi literkami napisane  marika Ty masz dobrze, ciagle po chalupach latasz  tego mi brakuje z czasow bez pracy  ursull jestes niesamowita z tymi streszczeniami  Mowisz, ze masz rodzicow w Bydzi  Dzis byly kurteczki niemowlece za 5 i 10zl, nie wzielam Jaskowi bo niedawni kupilam za 35zl  Ale juz dostalam informacje o obnizkach jednej firmy, jutro bede szukac nastepnych rzeczy w super cenach  maly trolik najlepszy  Eve pierogi   uwielbiammmmmmmmm tylko jmi sie nie chce nigdy robic  Aguska dasz rade z prca  , ja juz sie jakos przystosowalam, najwazniejsze zebys miala zaufana osobe do Filcia  gossik widzisz Aleksio ma swoj rytm, jak zaczal siadac to hlowa miedzy nogami   Haruno niezla akcja z kotem  chyba nie powinnam sie smaic, ale jak sobie go wyobraze miedzy meblami to nie moge sie powstrzymac  Ale historia twojego brata spowodowala, ze posmutnialam, straszna sprawa. Nie lubie sluchac takich rzeczy bo jestesm na to za slaba. Jak ja sie ciesze, ze mam to co mam... cinusiowa Ninka wie gdzie meza szukac   STO LAT DLA MALUSICH SWIETUJACYCH  | 
|     | 
|  2009-11-12, 17:11 | #2304 | 
| Zakorzenienie | 

Ale nie musi od razu takiego starucha  Mogła za jego syna przynajmniej - młody i też adwokat  Ale zaraz, zaraz... ona wierna Michasiowi  Tamtych kokietowała żeby zachować na przyszłość kontakty, bo mamusia jej obiecała, że zostanie sędzią Sądu Najwyższego   | 
|     | 
|  2009-11-12, 17:11 | #2305 | 
				 | 

Aguśka dietę kopenhaska stostuję, ale przynam się bez bicia trochę oszukuję, bo nie dała bym rady tak rygorystycznie  ale efekt jakiś już widać, a jestem 5dzień na diecie i mam dużą motywację, by wytrzymać2tygodnię, a później biorę się za Dukana  Cinusiowa ta Twoja córka to niezła cwaniarka, wie komu na "ręce skakać" Kati to małż się wygłupił, ale prezenta po tym podwójnego egzekwuj   | 
|     | 
|  2009-11-12, 17:14 | #2306 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: Irlandia/ Carrickmines 
				 | 

Po pierwsze 100 LAT DLA MARCELKA I IGUNIA!!!!   po drugie zyje... ale nie chce mi sie dzis nic.... ide meza meczyc bo ma 2 dni wolnego   
				__________________ *****— Alen Baxton | 
|     | 
|  2009-11-12, 17:16 | #2307 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

oj kobitki...znowu się rozbrykałyście  ja dzisiaj stres przeszłam bo jak usiadłam i policzyłam to okres miałam 33 dni temu a wcześniej był co 28 dni  no i poleciałam po test i negatywny     poiglot butki sssuper gosik a ja takie zamówiłam bo tanie a i tak drugie będę długie kupować http://allegro.pl/item801030714_koza...obcasy_39.html teraz Was nie nadrobię bo się bawię z dziewczynkami   | 
|     | 
|  2009-11-12, 17:37 | #2308 | 
| Zadomowienie | 

Hejkaaa   Dziewczyny wy tez macie wisielczy humor dzięki tej pogodzie? bo ja to bym najchętniej przespała ten ponury okres. Mam problem z moim synkiem a mianowicie jak kiedys potrafił mi sie budzic na pierwsz ejedzonko o 6:30 nawet to teraz mam pobudki o 2:30-3 nie byłoby w tym nic zlego gdyby nie to że on pierwszy sen ma długi ale jak zje to kolejny trwa tylko 2h zazwyczaj co oznacza pobudke całkowitą o 4:30-5 no masakra jakaś i nie wiem co mam zrobic żeby to zmienic dodam że kaszka nic nie dziala tak samo śpi jak na cycu  , na dworze ciemno jak w  a on spac nie chce  . Dzisiaj pospacerkowałam bo nie padało tylko mokro było, bylam u taty i dzidziuś kupil Igorkowi takłą husiaweczkę w tesco za 20zł http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=800552  130 (coś podobnego tyle że bez dźwięku) a mały miał taką radochę że szok, chociaż chwile jest cicho  . DORIS - ale miałas pyszny obiadddeekkk ta marchewka zasmażana  .  Tobie również bardzo współczuje, straszna tragedia  . Eve - gratulacje że tak pieknie trzymasz sie dietki  , czemu ja tak łatwo rezygnuje  . A te mama to juz tak świadomie? czy akurat tak zalapał i powtarza non stop? Moj juz od dawna tak się dżwiga jak do raczkowania ale ręce nic nie współpracują nogi by szły ale raczej by buźką orał po podłodze  , a siedziec też leniuch nie chce sam. Aguśka - no hejkaaaa  , to pewnie bez wizażyku dom lśni  . Biedny Fifuś z tym oczkiem. Mój tez tak lobuzuje, normalnie wszystko by ściagał, stracał itd. A różni się smakiem lub konsystencją Bebilon 1 od 2? cinusiowa - to czekam na opinie o butkach  , ja tez czekam na swoje az mi przyjda z allegro  . Haruno - znałam np. kilku turkow i wiem że oni uważali KORAN za podstawe swojego życia i wedlug niego postępowali więc fajnie że twój tak z bokowca go traktuje a jak z jego rodziną, znasz ich? nie odp. jeśli nie możesz. Jaki kot hehe  . Rany ale historia  , współczuje ci bardzo, to musiało byc straszne  . Carolajna - widziałam reklame tego filmu, musi byc super, musze namówic tż na niego. gosikk_s - a widzisz jak mycha nadrabia, a tak sie o niego martwiłaś a on chce juz ładnie siedziec  . No ja do grudnia karmie i musze przestac dla dobra jego i mojego, chociaz łatwo mi nie bedzie bo to takie fajne jak się maluszek wtula i glaska mnie  . ursull - pisz streszczenia  a Milcia słodka. madzia - jakie naciągane? pięknie siedzi  Mell - brawa dla Aleksia  ale dziwnie z tą wagą   poiglocik - zakupki udane, a Bryanek świetny, on ma te włosy no rewelka  . Tobie się przytyło  dobry żart, a może kolejna ciąza? superzabulka - no nie ledwo do pracy wraca i już nagrody wygrywa  , a mi troche brakuje pracy oczywiście nie tej w której pracowalam tylko ogólnie. kathi - ale wtopa Tż  ja tak zrobiłam zimieninami męża ale walnełam się o miesiąc  . A ja wole prezenciki bardziej służące mi osobiście a nie wszystkim, bynajmniej na urodzinki.  STO LATEK DLA SOLENIZANTÓW  esti - hehe tos się strachu najadla, a ja jeszcze @ nie miałam   | 
|     | 
|  2009-11-12, 17:57 | #2309 | ||||
				 | 

Cytat: 
    Filip czasem mowi jakos po swojemu ale rzadko. Czesciej wlasnie piszczy tak ze uszy mi odpadaja a ostatnio nauczyl sie jeczec i tak potrafi jeczec caly dzien co na mnie zle dziala   wspolczuje tych nocek szczegolnie ze na rano masz do pracy... a co do opieki nad Jasiem, mial sie nim ktos inny zajmowac prawda?? jakas ciocia z kims? Jednak zatrudnilas opiekunki??? Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  mam nadzieje ze unormuje sie to Igorkowi niebawem bo przeciez padniesz... Tez mam taki nastroj jesienny, szybko ciemno sie robi jakos ten dzien taki krotki i nie nastraja optymistycznie  co do mleczka 2, szczerze mowiac, nie probowalam jaki ma smak al zapach podobny a konstystencja troszke inna i mocno sie pieni jak sie potrzepie zeby wymieszac mleczko z woda. Duzo duzo piany  A co do mieszkanka, to wlasnie jest sajgon, bo wszedzie jakies plytki, srubki wogole to powiem Ci szczerze ze jak nei mialam netu to nic mi sie nie chcialo, jeszcze sama w domu siedzialam i jakos tak smutno mi bylo, a dzieki temu ze ma sie m.in wizaz to masz sie do kogo odezwac i milszy dzionek   
				__________________ FILIPEK  16.05.2009 godz. 11:55  SZYMONEK  08.03.2012 GODZ. 18:47   Najpiękniejsze dni w moim życiu!  Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-11-12 o 18:00 | ||||
|     | 
|  2009-11-12, 18:03 | #2310 | 
| Zadomowienie | 

Marika - współczuję tych nocek, cikawe czemu tak się igorkow poprzestawało   Co do nastroju - niestey mam tak samo, depresja jesienna... a może po prostu kryzys z powodu siedzenia w domu... 
				__________________ Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło Nisia 3,06,2009 ♥ ♥ ♥ | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK
 MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK