|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII
Cytat:
Mam nadzieję ![]() Ej, o 14, napisałam ale jak już będzie ciemno... i tego, ustalanie egzaminów jest do 16, to pasowałoby zdać....
|
|
|
|
|
#2882 |
|
Zadomowienie
|
parodia - tak mi przykro, bidulko
), skoro jazda Ci dobrze idzie, to powinno być OK, czas w sam raz, żeby ochłonąć po dzisiejszym, a nie wpaść w jakąś większą depresję.blue_apple - zgadzam się z Tobą
|
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No takie te egzaminy przekorne nam są! ![]() Na pewno haha, nie ogarnelam nie bedzie ciemno! a nawet jesli ![]() nie ma mi tu gadania, i w ogole myslenia o tym i brania pod uwagę, że mozesz potrzebowac sie zapisac !
|
|
|
|
|
#2884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale na wolała czwartek. Mi za proponowała wtorek, to ja jak najbardziej możesz się jakoś pozwalniały albo coś... Mi tam pasuje, że nie muszę tych 10-12 dni czekać jak zazwyczaj. ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
koleżanka miała na 14 miesiąc temu, to zaczęła po 16. A wtedy w Sieradzu już jest ciemno ![]() Ok ![]() A Ty Żbiku, to w ogóle kiedy idziesz się zapisać?
|
||
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ktos musi byc pierwszy, poza tym - linie po ciemku widać ![]() choc fakt, gorzej, ja przeciez najechalam na kraweznik bo sie balam najechania na linie ale nie panikuj od razu i nie mow ze nie bedizesz linii widziala, jak wypadnie Ci jazda po ciemku!noo, bardzo dobrze ze tak szybciutko. u mnie z 2 tyg, 3, trzeba. w inncyh warszawskich wordach ok miesiaca. a ja to sie ide zapisac jak tego... dotre do ktoregos OSKu po zaswiadczenie
|
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna przykro mi, no ale trudno się mówi.
Ja też nie mogłam opanować swojej nogi. To było straszne. W końcu mu powiedziałam, że muszę się na chwilę uspokoić. Zdjęłam nogę ze sprzęgła i było o wiele lepiej. Cholerny stres.
|
#2887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zobaczymy, może mnie wyczytają wcześniej ![]() "Jak dotrę"? ![]() Cytat:
boję się teraz, co zrobić, żeby to się nie powtórzyło.
|
||
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze to faktycznie jest problem. Może udałabyś się do lekarza? Czy Twoja mama idzie?
|
#2889 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Byłam dzisiaj ustalać egzamin, 30 listopada... Pani proponowała mi znów godzinę 15, ale co to, to nie :p pechowa godzina :p Trzymajcie za mnie kciuki
|
|
|
|
#2890 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2891 |
|
Zadomowienie
|
parodia
przykro mi....co ten stres potrafi zrobić z człowieka.... ale teraz już będzie dobrze, przełamałaś pierwsze lody i teraz już się uda
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde, niedobrze zanim na miasto wyjedziesz - weź głęboki oddech, PRZECIEŻ WIESZ CO ROBIĆ! pamiętaj o tym. |
|
|
|
|
#2893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wziąć dzień przed jazdą na wieczór, później jakąś melisę w tabletkach albo coś.Cytat:
swoją drogą paskudne miejsce, taki brzydki, szary budynek "jak za komuny". Pierwsza reakcja Tżta jak weszliśmy "jeju, jak ja tego miejsca nie lubię" ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2895 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm, spróbuj parodia to lekarstwo już dziś, czy jutro i zobacz jak będzie rano, żeby się w dzień egzaminu nie urządzić na cacy, tzn., żeby się nie okazało, że jesteś po nim śpiąca czy jakaś przytłumiona. Ja wypiłam melisę tuż przed egzaminem i nie jestem pewna, czy mnie nie przyćmiła nieco, dziewczyny piszą, że może tak być.
|
|
|
|
#2896 |
|
Konto usunięte
|
a Kalmsy próbowałyscie? Jak dla mnie narazie najlepszy lek na chill
tylko nie wiem czy mają jakies skutki w przypadku prowadzenia pojazdów
|
|
|
|
#2897 |
|
Raczkowanie
|
parodia to mamy tak samo egzamin
ten sam dzień ta sama godz.Dziś miałam jazdę, myślałam że w ogóle nie będę pamiętała jak się jeździ ale nie było tak źle. Potrenowałam ruszanie pod górkę i teraz już wiem co zrobiłam źle na egzaminie |
|
|
|
#2898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się zdziwiłam, że tak szybko... Ale terminy od godziny 7.30 do 14.00 pozajmowane już były, tak to bym miała jeszcze wcześniej ![]() Warto jeszcze dodać, że to forum dodaje mi wiary w siebie Tak więc będę Was trochę męczyć przed tym egzaminem
|
|
|
|
|
#2899 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Ja po kolejnych 2 h doszkalających przed 2 egzaminem, który już za tydzień. ![]() Byłam dziś z instruktorem w tym miejscu gdzie zawaliłam to zawracanie. I wyszło mi idealnie. A to też dlatego że po przeciwnej stronie nie stał ten samochód na pół wąskiej uliczki jak w dniu egzaminu. Ale ogólnie to średnio mi dziś szło, byłam totalnie rozkojarzona a to dlatego że kilka minut po rozpoczęciu jazd jak jechałam bodajże Al. Solidarności samochód przede mną zatrzymał się przed przejściem dla pieszych gdzie przechodziło 3 dzieci , ja zaraz za nim, ale niestety samochód jadący pasem obok nie zatrzymał się i na moich oczach uderzył w jedno dziecko tak że poleciało ze 20 metrów jeszcze do przodu. Mój instruktor wyleciał z samochodu, ja stałam tam gdzie mi kazał czyli na środku skrzyżowania, pozostałe dzieci w szoku, krzyczą, nie no masakra. Ktoś tam juz udzielał pomocy więc pojechaliśmy dalej...i nie minęło 5 minut jak już karetka jechała. Mam nadzieję że przeżyje. Ech...dostałam kopa adrenaliny, ale aż chyba za dużego bo nie mogłam się wogóle skoncentrować. Parodia każdy następny raz będzie łatwiejszy, bo wiemy już czego się spodziewać. Oby tylko jeszcze jeden raz
|
#2900 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja po czymś takim to już bym nie była wstanie dalej jechać
|
|
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
wiem co to za tabl. Mnie uspokoiły i troszkę zmuliły. No ale jak weźmiesz wieczorem przed jazdą to wydaje mi się, że powinnaś być zrelaksowana. Ale jest w szoku jak Twój organizm zareagował. Będzie dobrze;*
|
#2902 |
|
Wtajemniczenie
|
To jak pójdę do lekarza rodzinnego i powiem, że strasznie się stresuję przed egzaminem to przepisze mi tabletki uspokajające?
Kurczę, może to jest jakiś sposób, bo te z apteki nie podziałały na mnie wcale...
|
#2903 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Będę trzymać kciuki, żeby następnym razem dopisała Ci pogoda, egzaminator, piesi i wszystko co mogłoby Ci stanąć na drodze Gratuluję tym szczęściarom, którym się udało. Widzę, że ten 4 listopad był całkiem, całkiem udany .U mnie już od poniedziałku: (11/9/09) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne. Oczywiście raz, dwa razy dziennie tam zaglądam Już nie mogę się doczekać pierwszej "prawdziwej" przejażdżki. Może być ciekawie bo będę na razie się poruszać od święta Mercedesem Combi, więc muszę pamiętać, że jest ciut dłuższy od Pandy . A później może firmowe Seicento...Trzymam kciuki, żeby Wasza droga po upragniony dokument trwała jak najkrócej .
|
|
|
|
|
#2904 |
|
Zadomowienie
|
Yvette Rouge
malenstwo5 sweeney co u Was, dziewczyny? My tu kciuki trzymamy!!! 13 w piątek szczęśliwy się okazał? |
|
|
|
#2905 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.Dla mnie dzisiejszy dzień okazał sie pechowy i to bardzo.Mam totalną załamkę.Pisałam dziś do wróżki czy zdam mój już kolejny egzamin.I co otrzymałam odpowiedz że nie czyli poco mam wogóle jechać jak i tak nie zdam.już 8 raz nie zdam.......18.11.-8 raz ile jeszcze można zdawać ?pokraka ze mnie.....
Edytowane przez sonia23 Czas edycji: 2009-11-13 o 12:25 |
|
|
|
#2906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() :tasac zek: złe myślenie, bardzo złe. Pozostawiasz swój los jakiejś wróżce, która każdemu pisze bzdury, odpowiadając "tak" lub "nie" ma 50% szans trafienia i żyje z takiego czegoś? Tylko Ty jesteś kowalem swego losu i to Ty nim kierujesz, więc tej wróżce w ogóle nie wierz. Musisz wziąć się w sobie, nie nastawiać na nic i zapisać na egzamin, bo na pewno zdasz, tylko na każdego przychodzi jego indywidualny czas. Któraś z wizażanek zdała ostatnio za 11 razem, więc sama widzisz że nie dość, że można, to jeszcze z dobrym nastawieniem, na prawdę załamywanie się nic nie da, a beznadziejna na pewno nie jesteś
|
|
|
|
|
#2907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale kiedyś w końcu zdasz, zobaczysz!!!
|
|
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że teraz patrzę i co widzę? ![]() (11/13/09) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
|
|
|
|
|
#2909 |
|
Raczkowanie
|
jakoś mam bardzo negatywne nastawienie do tego egzaminu,może dlatego że już wiem że nie zdam ,kurcze szkoda ale jak zaczęłam to chciałabym skończyć ale czy to jest realne ?ciężko w to jest mi uwierzyć a bardzo bym chciała.
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 |
|
|
|
#2910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a skąd wiesz? bo wróżka tak powiedziała? jest realne, ale nie z takim podejściem, jeśli go nie zmienisz to sorry ale sama na własne życzenie oblejesz, bo grunt to jakaś wiara w siebie, swoje siły i umiejętności, jeśli pójdziesz tam tylko po to żeby nie zdać, to tak się stanie. Trzymam za Ciebie kciuki, żebyś zdała, ale przede wszystkim ogarnęła się z tym myśleniem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

kurde, szkoda strasznie, ale widzisz - łuk wyszedł
wiedziałaś gdzie się zatrzymać!
o której?

!
koleżanka miała na 14 miesiąc temu, to zaczęła po 16. A wtedy w Sieradzu już jest ciemno 
Ja też nie mogłam opanować swojej nogi. To było straszne. W końcu mu powiedziałam, że muszę się na chwilę uspokoić. Zdjęłam nogę ze sprzęgła i było o wiele lepiej. Cholerny stres.

boję się teraz, co zrobić, żeby to się nie powtórzyło.

:tasac zek: złe myślenie, bardzo złe. Pozostawiasz swój los jakiejś wróżce, która każdemu pisze bzdury, odpowiadając "tak" lub "nie" ma 50% szans trafienia i żyje z takiego czegoś? Tylko Ty jesteś kowalem swego losu i to Ty nim kierujesz, więc tej wróżce w ogóle nie wierz. Musisz wziąć się w sobie, nie nastawiać na nic i zapisać na egzamin, bo na pewno zdasz, tylko na każdego przychodzi jego indywidualny czas. Któraś z wizażanek zdała ostatnio za 11 razem, więc sama widzisz że nie dość, że można, to jeszcze z dobrym nastawieniem, na prawdę