|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.V - Nothing can stop us ! :D
Cytat:
Wydaje Ci się na pewno
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też melduję się w nowej części
i po drodze zaszłam do Rossmanna ale kupiłam tylko to co potrzebne zastanawiałam się też nad jedwabiem Biosilka ale ostatecznie nie wzięłam Pytałam też w sklepiku fryzjerskim o Stapiz i maski 1l kosztuję koło 32 zł a szampony 20 zł, nie opyla sie wolę zamówić na allegro, namówię koleżankę żeby też wzięła to wyjdzie taniej za przesyłkę ale to bliżej świąt bo narazie jestem spłukana
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszystkim
Ja tu pierwszy raz ale uwielbiam długie włosy Sama takie mam i zapuszczam cały czas
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja sie żegam, miłego weekendu i nie piszcie dużo, kiedy ja bedę się pilnie uczyć
![]() papa
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
no mam nadzieję
czasem mam takie gorsiejsze dni....e tam, też znikam buziaki
ig: @tojaola_ Edytowane przez blondyna789 Czas edycji: 2009-11-12 o 15:24 |
|
|
|
#36 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chcialo mi sie to sie nauczylam, nie chcialo mi sie to sie nie uczylam.. A ze w ostatnich klasach mi sie w ogole nie chcialo to sie w ogole nie uczylam Nocka zarwana, ale zawsze sie udawaloA mature zdalam lepiej niz nie jeden "dobry uczen" |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
wróciłam ![]() ![]() ![]() musiałam wyskoczyć do urzędu i przy okazji zahaczyłam o ten sklepik arabski na solnej Dymka, Motylku nie mam dobrych wieści jeśli chodzi o kosmetyki to mają, ale...szczena mi opadła jakie ...otóż...sami mieszają za 250ml butelczynę z 6 mieszanek olejów (oliwy z olwek, oleju sezamowego, winogronowego i czarnuszki --->kobitka nie pamiętała reszty a i skład czy proporcje nigdzie nie są napisane ) każą sobie zapłacić 50zł ![]() babka powiedziała że mogą mi sprowadzić coś na życzenie, ale ja nie chce się w to bawić i wolę na all poszukać sobie czegoś na jasnych zasadach ![]() czyli z kupowania w Poznaniu cudeniek do włosów |
|
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ojoj koszmarny jest..przepraszam ale według mnie jest strasznie wiejski... ![]()
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie |
|
|
|
|
#39 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Może jestem trochę zbyt pewna siebie, ale po prostu wiem, na co mnie stać.Też mi się nie chce uczyć w ogóle, bo niby na co mi dobre oceny na świadectwie? Ale jak trzeba, to potrafię się wziąć Cytat:
Ale na ulicy byś się obejrzała? Bo o to między innymi chodzi ![]() Dobra, miałam chwilę przerwy na rozruszanie nóg to wracam na nauki. Wiecie, litosfera zaczęła wydawać mi się wybitnie ciekawa, jak mam do wyboru jeszcze wos
|
|||
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Patrzcie jaki pocieszny breloczek sobie kupiłam do spodni...do czarnych ubran..
![]()
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie |
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pierwsze zdjęcie jest z sesji z wysokich obcasów i było tam wiele orginalnych i fajoskich szalików a chciałam komuś zlecić żeby coś podobnego mi wydziergał
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz zaczynają się rozmowy w toku będę oglądać
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez sie nie podoba ten szalik ale każdy am swój gust
![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- wicie co dziewczyny mam ''siki'' kota na włosach
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buuuuu nie zdałam warunku ;( mam jeszcze 1 podejście....
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że jak wrócę z uczelni, to będzie już kolejna część
![]() Te Foksy są bardzo fajne, takie oryginalne. Ale ta cena już niekoniecznie. 220 zł. za szalik, to lekka przesada ![]() W poprzedniej części, któraś z Was się pytała czy układamy jakoś włosy. Ja swoich wcale nie układam, często jest tak, że nawet ich nie czeszę Robię tylko przedziałek po umyciu, podpinam grzywkę na bok i tyle, tak sobie schną. Przeczeszę czasami palcami i wystarczy Żadnych pianek, żeli i lakierów nigdy nie stosowałam. A, no i nie nosze związanych, zawsze rozpuszczone. Przez całe LO i 3 lata studiów miałam może ze 4 razy związane, tak w miejscu publicznym Ewentualnie podpinam grzywkę wsuwką, albo robię sobie na niej warkocza dobieranego (tak jak mam na zdjęciu w albumie )A propos NFZ-u i książeczki ubezpieczeniowej, to od jakichś 2 lat jest rozporządzenie, że jest ona ważna tylko 1 miesiąc (wcześniej była 3 miesiące.) Może nie we wszystkich przychodniach o tym wiedzą I mimo, że w niektórych książeczkach, szczególnie tych starych jest informacja o 3, albo i 6 miesiącach, to teraz jest tylko 1 miesiąc. Paranoja, moim zdaniem...
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
witam
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#49 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i w tym roku może padnie na taki trudniejszy wzór ![]() I rok temu z tego, co pamiętam, te szaliczki były tańsze, 220 zł to rzeczywiście przesada. Ale z drugiej strony można by "zagonić" babcię do roboty i zbić fortunę na sprzedaży na allegro ![]() Cytat:
I są w różnych kolorach![]() Ale rozumiem, nie każdemu musi się podobać i całe szczęście, że tak jest, bo jakby wszyscy chodzili ubrani tak samo, to dopiero byłoby paskudnie ![]() Otako, ja też zawsze noszę rozpuszczone, ale źle mi z tym, bo się plączą, łamią, skręcają i wyglądają źle. Muszę je co przerwę rozczesywać, ale wtedy za to wyglądają bosko, a ja teraz tego potrzebuję jak nigdy ![]() W ogóle nie pochwaliłam się, w poprzednią sobotę koleżanki z dodatkowej geografii zachwycały się moimi włosami Pytały, co robię i poradziłam im olej kokosowy, mam nadzieję, że skorzystają z rady, bo obie mają potencjał do bycia włosomaniaczkami
|
||
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
A mnie znowu naszly mysli na obciecie grzywki
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
otako byłaś może sprawdzić czy jest olej kokosowy
|
|
|
|
#52 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ojej, na pewno sie uda następnym razem Cytat:
czyli ta baba w recepcji u ginekologa jest oblatana w przepisach i miala racje
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie byłam. Zalatana byłam dzisiaj i przypomniałam sobie jak już wysiadłam z autobusu i szłam do domu. Postaram się jutro sprawdzić, ale nic nie obiecuję na 100 %
![]() Jak już się dowiem, to będę pamiętać, żeby Cię poinformować. Cytat:
Edytowane przez otako Czas edycji: 2009-11-12 o 16:33 |
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Też jestem ze wsi
Został mi jeden punkt do wykucia z wosu, coś podejrzanie szybko mi idzie |
|
|
|
#56 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Melduje się w nowym wątku!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Nie martw się, zdasz następnym razem. |
|||
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy okazji może aktualną fotkę włosów zrobię
|
|
#58 | |||
|
Zakorzenienie
|
studiujesz prawo o ile dobrze pamiętam? Cytat:
![]() Cytat:
np kota Cytat:
![]() ja piję właśnie szybką kawę i lecę po Tż-a, bo kończy dziś wcześniej
|
|
#59 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jutro postaram sie zrobić zdjęcie moich włosów, bo w sumie nie wstawiłam jeszcze na wizaż zdjęcia swoich włosów, nie ma sie czym jeszcze chwalić, no ale widziałam już chyba włosy wszystkich dziewczyn na wątku.
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
CZekam z niecierliwością
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.

ogólnie szafa mi się ugina pod ciężarem ciuchów, ale najczęściej nie mam czasu na rozkminianie w co się ubrać i biorę jak leci.. chyba to kwestia organizacji 

i po drodze zaszłam do Rossmanna ale kupiłam tylko to co potrzebne
Ja tu pierwszy raz ale uwielbiam długie włosy
buziaki
Oczywiście to, że siedzę przy książkach praktycznie cały czas jej nie wystarcza. Zawsze mi powtarza "ucz się, bo potem będziesz się denerwować".
Chcialo mi sie to sie nauczylam, nie chcialo mi sie to sie nie uczylam.. A ze w ostatnich klasach mi sie w ogole nie chcialo to sie w ogole nie uczylam
...otóż...sami mieszają
) każą sobie zapłacić 50zł 

I mimo, że w niektórych książeczkach, szczególnie tych starych jest informacja o 3, albo i 6 miesiącach, to teraz jest tylko 1 miesiąc. Paranoja, moim zdaniem...