|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. III
Mam pytanie do którego zapachu mniej więcej można porównać nowe GG MEN??
czy to taki smród jak np. Nomadic him ? czy bardziej lżejsze / ładniejsze? Bo mój ojciec to raczej s8 ( tego typu zapachy) używa i nie wiem czy mu brać... chyba się wstrzymam.
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem do czego je można porównać bo nie znam innych zapachów męskich w Oriflame ale S8 mi się podoba i ten również (mam próbkę) i myślę nad kupnem dla TŻ-ta.
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwróciłam na nią uwagę, bo też mi się podoba materiał z którego jest zrobiona przypomina jakieś skóropodobne cuś (ale zaznaczam, że się kompletnie nie znam ). Logo się troszkę świeci, ma fakturę jakby wężowej skórki, ale mimo, że osobiście nie lubię takich lakierowanych motywów, to ten akurat mi przypadł do gustu. Zamek zdaje się ma jakieś eleganckie zakończenie, ale pewna nie jestem. Ogólnie torebka prezentuje się ładnie, ale jak dla mnie trochę za mała co do kosztu wysyłki na biuro, to przepraszam za pomyłkę, wydawało mi się jednak, że jak kiedyś sprawdzałam w koszyku dostępność produktów w biurze to mi właśnie doliczało te 10 zł....
|
|
#4594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niechce mi się już go oddawać bo teraz bede robic paczkę na dom:/ Tak to jak byłam we Wrocku to nie było problemu podrzucić do fili. Najwyżej dam kuzynce korektor na gwiazdke
|
|
|
|
|
#4595 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Słuchajcie mam potwierdzenie przelewu, nie dałem jej spokoju i okazalo się ze nie wpłaciła we wtorek :/ Wpłacone dziś, ale na stronie widzę że nie zapłacone jest cały czas:/ to już dziś nie dojdzie, nie zapłacę za to kary? Prosze o pomoc:/ Aha i chcę zrezyugnowac z tego sponsora,jak to zrobić?mogę się wpisać pod kogos nawet |
|
|
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja sponsorka robi przez internet zamówienie na Ciebie ze swojego konta? Wydaje mi się, że to jest niemożliwe... |
|
|
|
|
#4597 |
|
Raczkowanie
|
Nom to ja naprawdę nie wiemjak ona to robi ale tak robi , przysięgam że hasła nie zna, i widziałem że robi to z jakiegoś głownego konta...
Proszę podaj mi meila albo cos gdzie mam wyslc to polecenie , zeskanować to mam? jak tak biegne do kafejki zaraz |
|
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
Jak z biura to chyba jest to możliwe. Musiałabym zapytać swojego sponsora. Ale wiem że tam ludzie zostawiają druczki z zamówieniem i on wklepuje to na ich konto. No ale zostaje druczek z podpisem jako dowód jakby co.
|
#4599 |
|
Rozeznanie
|
Z ilu katalogów można nie złożyć zamówienia, aby nie płacic opłaty wznawiającej?
z góry dziekuje za odpowiedź |
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba z jednego.
|
#4601 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
SdC - faktycznie Precious nie będzie się podobało Większości, dla wielu kobiet jest za ciężkie. Nowe perfumy Giordani Men są dość ciężkie, ciepłe, drzewne, pasują do obrazka reklamowego i modela
|
|
|
#4602 |
|
Raczkowanie
|
Co polecacie z kosmetykow oriflame ? Jakie sa wasze faworyty, co polecacie komus kto wogole nie zna tych kosmetykow ?
|
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4604 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez e0b2f6ed679ded97207c82a698bbac76568d6c1c Czas edycji: 2009-11-12 o 20:10 |
|
|
|
#4605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla Tysi i innych które czekają na wieści o nowych kredkach. otóż są one super-miękkie i mają bardzo fajne wyraźne metaliczne kolory. Nie mają drobinek brokatu więc nadają się dla osób noszących soczewki. Podwójne tusze wonder mnie nie zachwyciły ale inne babeczki i owszem |
|
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie najwieksze zainteresowanie wsrod klientow tych bardziej i mniej zamoznych, starszych i mlodszych, maja:
*seria S&C, zwlaszcza spory ( 250 ml) balsam do ciala zwany u mnie potocznie "rozowa kula" :P * olejek tea tree. ale nie na pryszcze. na ukaszenia, katary, wysypki, zimno itd. mam ulotke na temat jego wielorakiego zastosowania *zele pod prysznic, niegdys owocowe ( zwlaszcza kokosowy), teraz widze ze branie ma rowniez seria discover. gdy sa duze butelki (400ml) to za bardzo nie trzeba juz nawet namawiac klientki *tzw. miodek, czyli tender care. swietny na sucha skore, do ust, na rece itd. nawet moj tata uzywa. hm.. zauwazylam tez, ze sprzedaje o wiele wiecej meskich wod toaletowych niz damskich (signature, s8, glacier , ascendant, teraz kazdy sie zachwyca GG). i w sumie mi tez sie podobaja bardziej meskie zapachy w oriflame niz damskie. Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2009-11-12 o 20:50 |
|
|
|
#4607 |
|
Zadomowienie
|
Bogaczko dziekuje za opinie
![]() a torebki tej brązowej z "o" na srodku udało Ci się może obejrzeć
bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w Twoim uśmiechu ..." Edytowane przez Tysia1907 Czas edycji: 2009-11-12 o 20:57 |
|
|
|
#4608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Torebki nie widziałam.
|
|
|
|
|
#4609 |
|
Rozeznanie
|
Oj da się da
Ja jako osoba pracująca w biurze moge ci to na 100% powiedzieć, Osoba pracująca w biurze ma dostęp do troche innego systemu niż zwykli konsultanci i tam można zlożyć zamówienie na każdą osobę nie znająć jej hasła. W końcu do tego celu służy biuro żeby każdy konsultant mógł tam złożyć i odebrać zamówienie.
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale chyba jest jakiś system zapobiegania nadużyciom? bo z relacji kolegi wynika, iż zamówienia są składane bez jego wiedzy, a tak się nie powinno dziać ![]() Tysia1907 - moje wrażenia na widok torebki opisałam parę postów wyżej, nie wiem czy zauważyłaś
|
|
#4611 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
PS. przed 18 doszła wpłata i już jest oki ![]() Stres dzisiejszy sięgał zenitu :/ to przez sponsorkę,jest nieodpowiedzialna i skłamała w dodatku, chciałbym się wypisac z tego biura.... ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- No i dodam że paczke jak chcę wybrać muszę prosić panią z optyka,bo biuro Ori jest połączone z optykiem , sponsorka jak i jej znajoma bywają w biurze 2-3 razy w miesiącu,mimo że paczki przywożą 2 razy w tygodniu... |
|
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
dla jakiego przedziału wiekowego?
|
|
|
|
#4613 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiedziałam nawet . Ktoś pytał na forum o wysokość kwoty wznawiającej - wynosi tyle, ile wpisowe w katalogu. Czyli w 16 i 17 1 zł, a jeśli się nie załapie na promocję, to wtedy 19 .Cytat:
Cytat:
Na druczku nie ma miejsca na podpis . Też się zastanawiam nad nadużyciami, bo chyba nie ma żadnych zabezpieczeń.Cytat:
. Więc różnie to można interpretować .
|
||||
|
|
|
#4614 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zagalopowałem się i tak napisałem, każdy ma prawo do błędu, jeśli bardzo chcesz to podam Ci nr. konsultanta, i sobie sprawdzisz ile jestem w Ori? Podobno po numerze jest się w stanie sprawdzić
|
|
|
|
|
#4615 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę źle zrozumiałeś moją wypowiedź. Naprawdę zupełnie mi bez różnicy ile jesteś w Oriflame.
|
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic - dziękuję Wam za odpowiedzi
|
|
#4618 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4619 |
|
Zadomowienie
|
Któraś z Was pytała o zielony kuferek. Widziałam, macałam więc piszę: kufer jest tak jak ktoś słusznie zauważył z czegoś skóro-podobnego i ma w środku podziałki na kosmetyki, ma wąską przegródkę na katalogi, ulotki czy broszury, a w przykrywce coś w rodzaju dwóch sakiewek zaciąganych sznurkami na drobne kosmetyki lub inne przedmioty. Przegródki przyczepione są na rzepy i w razie potrzeby można je wyjąć
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie problem jest taki, że taki druczek może sobie właściciel biura wypełnić sam i mieć podkładkę pod zamówienie. Zabezpieczenie chyba jest tylko takie, że musiałby podrobić podpis na fakturze przy odbiorze paczki. I w ten sposób "wrobić" w zapłacenie nieswojej paczki.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

czy bardziej lżejsze / ładniejsze? 

???
materiał z którego jest zrobiona przypomina jakieś skóropodobne cuś (ale zaznaczam, że się kompletnie nie znam
). Logo się troszkę świeci, ma fakturę jakby wężowej skórki, ale mimo, że osobiście nie lubię takich lakierowanych motywów, to ten akurat mi przypadł do gustu. Zamek zdaje się ma jakieś eleganckie zakończenie, ale pewna nie jestem. Ogólnie torebka prezentuje się ładnie, ale jak dla mnie trochę za mała
Niechce mi się już go oddawać bo teraz bede robic paczkę na dom:/ Tak to jak byłam we Wrocku to nie było problemu podrzucić do fili. Najwyżej dam kuzynce korektor na gwiazdke