Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-12, 16:58   #4081
agnes281
Wtajemniczenie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
dzienkować

nom hihi

opalenizna z tubki hihi
fakt, mam moim zdaniem dość szeroko rozstaw - ale przed operacją też taki miałam, o ile tego może nie być widać na fotce (chociaż chyba widać) to faktycznie były od siebie daaaaleko, więc teraz ten efekt jest naprawdę ok
plus to, że w kostiumie kąpielowym etc wygląda to dość "naturalnie" - bo się tak ładnie "rozpływają" na boczki
(to widać trochę na zdjęciu robionym z pozycji leżącej - ale robiłam je sobie sama i wygląda jak wygląda - na codzień nie jestem taka powyginana w chińskie es hihi )
także ja akurat nie powinnam za szczególnie narzekać na to i nie narzekam hihi wiadomo że jakby odstęp między piersiami był mniejszy to by mi się też podobało, pewnie bardziej, ale nie jest źle - widziałam na rozowym jak czasami moze to wyglądać po operacji, to dziękuję, postoję..
fajne ciało..sexy zadbane.... szczupła laska z duzymi piersiami...tak lubię

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 17:08   #4082
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
fajne ciało..sexy zadbane.... szczupła laska z duzymi piersiami...tak lubię
hihi tak jak ja

jak już grzebać coś przy nich, cierpieć itd.. to dla jakiegoś efektu..

a ciałko ćwiczone, trzeba ciałka ćwiczyć, teraz jest taka paskudna żywność i atmosfera, że trzeba chyba jakoś się wspomagać, żeby nie sflaczeć po 40tce
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 17:36   #4083
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
ty Mała sie nie forsuj ja po paru dniach robiłam dosłownie wszystko i wiesz co sie stało? zaczeła mi rana kapac ropą, do dzis biore antybiotyk, przemywam srodkami odkażającymi ,mialam stan zapalny, pierś spuchnieta, nad rana czerwona plame okolo6 dni a juz nie wspomne o bólu, przedewszystkim po nocy jak miałam wstac, rób wszystko powoli zebys sobie buby nie narobiła: cojest:

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Hello Agnessa ;-)))

Agnelka wstawiam fokte dla ciebie, zobacz te moje 350 i bierz ten sam rozmiar
Dzieki. Czasami jak patrze na Twoje zdecia,to wydaja mi sie dla mnie za duze, a czasami jak na tym, nie. Poprosze Ciebie o wiecej sesyjek dla mnie, zebym sie przekonala na 100000%..

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
i kolejna fotka dla Agnelki ,niech sobie dziewczyna smaku narobi

Jestes boska

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Moje dziewczynki... sprzed 5 minut

No, no , w zyciu bym nie powiedziala, ze masz taka pojemnosc zelek.Sa bardzo ladne.

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
A oto moje..Nierówne panny I juz opadły, oby nie do pasa!!
Faktycznie widac roznice, ale ksztalt maja super, bardzo naturalny
Stary 2009-11-12, 17:40   #4084
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Dzieki. Czasami jak patrze na Twoje zdecia,to wydaja mi sie dla mnie za duze, a czasami jak na tym, nie. Poprosze Ciebie o wiecej sesyjek dla mnie, zebym sie przekonala na 100000%..

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Jestes boska
hej no problem powiedz mi co dokładnie powiedział dr. Kolasiński? mi dzien wczesniej odradzał 350... w dniu zabiegu byl wpieniony, ktoś go wkurzył przez tel, i mi ie oberwalo, powiedzial ze nie ma czasu na kolejna przymiarke, miałam na to noc by przemyślec a ja mówie " chwileczkę, P. Dr umowa była inna, mieliśmy dzis zrobic ostatnie przymiarki, to są moje pieniądze, zdrwoie i rozmiar" głos zszedł mu o ton nizej, zaczęlismy rozmawiać normalnie i uzgodiliśmy , że 325 bedzie max dla mnie z punktu medycznego nie ma przeciwskazań, ale jak ja chce 350 i zeby kazdy patrzył mi w dekold a mój facet ma czuc zazdrośc to prosze piszemy npiersi 350:hahah a: po tygodniu jak byłam na kontroli powiedział " oohh gdybym ja był młodszy P.Agneszko:cojest :

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
hihi tak jak ja

jak już grzebać coś przy nich, cierpieć itd.. to dla jakiegoś efektu..

a ciałko ćwiczone, trzeba ciałka ćwiczyć, teraz jest taka paskudna żywność i atmosfera, że trzeba chyba jakoś się wspomagać, żeby nie sflaczeć po 40tce
zdrowe ciało, zdrowe podejście ja tez zaczelam odzywiac sie zdrowiej, a jak piersi dojda do siebie to zaczynam chodzic na siłownie

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-11-12 o 17:43
Stary 2009-11-12, 17:46   #4085
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Misiunia, chilloooooooout
goi się, to i podpuchło bardziej

popieram
nie cierpię Cię podobnie jak Listopadowej hihihi

dokładnie - dają w żyłkę a potem uskuteczniają "rzut pacjentką w dal" - a że tylko te na nosy i cycki da się rzucić, bo tych na lipo to pewnie nie bardzo to się załapałaś anestezjolog robi zamach, dwa i pół obrotu i łuuuuuuuuup! pacjentką przez stół, podanie odbiera pielęgniarka, która wcześniej robiła Ci zastrzyk, z zaskoczenia wpada pan masażysta, krótka rozgrywka, pacjentka ląduje spowrotem na stole i przychodzi Bromek...
ja to tak widzę

serio?
na rozowym pisały, że rok, a w zasadzie nawet dwa lata..
może to się tak wydłuża wraz z wiekiem "ich" piersi - im dłużej one je mają, tym bardziej wydaje im się, że jeszcze się układają

próba generalna - mam nadzieję że się załączą w jakimś sensownym rozmiarze itd
,one sa idealne. Ja zeby taki efekt uzyskac to chyba powinnam wziac jednak te 350, ty mialas wiecej piersi ode mnie, ja jestem prawie plaska.
Stary 2009-11-12, 17:49   #4086
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
zdrowe ciało, zdrowe podejście ja tez zaczelam odzywiac sie zdrowiej, a jak piersi dojda do siebie to zaczynam chodzic na siłownie
byle nie za wcześnie po operacji
mnie nosiło już dwa tyg po, próbowałam sobie trochę na orbitreku pojeździć, ale tam ręce chodzą w tę i spowrotem, więc dopiero po miesiącu zaczęłam tak spokojniej sobie jeździć.
ale na siłowni do dziś pewnych ćwiczeń nie zrobię - czuję jakieś nieprzyjemne ciągnięcie etc i nie daję rady

strasznie śmieszne jest, jak się cycki ruszają podczas napinania mięsni klaty hihi
Stary 2009-11-12, 17:52   #4087
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CAROLI Pokaż wiadomość
Agnelka wstawiam fokte dla ciebie, zobacz te moje 350 i bierz ten sam rozmiar

Agnes81--- no jak moje takie będą to ze szczęścia się chyba posikam [/QUOTE]

Caroli gdzie sa Twoje cycuszki???
Stary 2009-11-12, 18:14   #4088
CAROLI
Przyczajenie

Caroli gdzie sa Twoje cycuszki???[/QUOTE]

Skarbie, w trakcie wpłacania zaliczki
Zaplanowane na 8 grudnia. Dziś przelewik pójdzie. Hurrrraaaaa!!!!!!!!!!!!!! !! ))))
Ale przemyślane i uzgodnione. Będzie 350, okrąglutkie mentorki o wysokim profilu. Wyjścióweczka marniusieńka, buuu. Więcej się nie zmieści.
Swoją drogą, to ja myślałam, że gorzej jest ze mną, ale Pani dr stwierdziła, że całkiem skórka do rzeczy. Teraz wolałabym chyba bardziej wydłużone, bo większy żelek by się zmieścił;-)
CAROLI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 18:14   #4089
agnelka.pl
Rozeznanie

[QUOTE=agnes281;15240016]hej no problem powiedz mi co dokładnie powiedział dr. Kolasiński? mi dzien wczesniej odradzał 350... w dniu zabiegu byl wpieniony, ktoś go wkurzył przez tel, i mi ie oberwalo, powiedzial ze nie ma czasu na kolejna przymiarke, miałam na to noc by przemyślec a ja mówie " chwileczkę, P. Dr umowa była inna, mieliśmy dzis zrobic ostatnie przymiarki, to są moje pieniądze, zdrwoie i rozmiar" głos zszedł mu o ton nizej, zaczęlismy rozmawiać normalnie i uzgodiliśmy , że 325 bedzie max dla mnie z punktu medycznego nie ma przeciwskazań, ale jak ja chce 350 i zeby kazdy patrzył mi w dekold a mój facet ma czuc zazdrośc to prosze piszemy npiersi 350:hahah a: po tygodniu jak byłam na kontroli powiedział " oohh gdybym ja był młodszy P.Agneszko:cojest :

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------
Ja wlasciwie nie rozmawialam z doktorem( a szkoda), bo mial operacje i mignal mi gdzies na korytarzu. Wszystko ustalalam z pania Alicja i to ona mi doradzala zebym jednak wziela te 350. Mowilam jej ze sie troche obawiam, ale ona na to, ze ten rozmiar jest dla mnie idealny( chodzi o wymiary zelka- moja podstawa piersi to 12 cm), i to ze przy miom wzroscie po prostu bedzie cos widac, bo np.300 u mnie by zginal. Jeszcze przed sama op chce sobie poprzymierzac w obecnosci doktorka, bo co doktor, to doktor i do tego facet. Mysle, ze jego zdanie zawazy w ostatecznej decyzji.
Stary 2009-11-12, 18:17   #4090
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Agnes81--- no jak moje takie będą to ze szczęścia się chyba posikam

Caroli gdzie sa Twoje cycuszki???[/QUOTE]
Agnelka nie wiem czy widzialas te foto ? teraz na forum ujawniamy tez swoje twarze

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-11-12 o 18:53
Stary 2009-11-12, 18:21   #4091
CAROLI
Przyczajenie

Angelka, ja Cię przepraszam
Już wiem, gdzie namieszałam z cytatami. Soreczki, to są moje pierwsze kroczki forumowe i pewnikiem jeszcze nie jedną "wpadę" zaliczę
Stary 2009-11-12, 18:21   #4092
agnes281
Wtajemniczenie

a to kolejne, dzis robione moze tez juz widzialas
i nastepne z przed tygodnia

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-11-12 o 18:42
Stary 2009-11-12, 18:26   #4093
agnes281
Wtajemniczenie

o teraz zaladowalo
Agnelka musisz porozmawiac z dr. jesli on ci powie ze masz wystarczająca duza ilosc skóry, która pokryje implant, nie bedzie az tak bardzo wyczuwalny to wez 350 zapytaj go ile dla ciebi wdg. to jest max rozmiar, tak zeby nie wchodzilo ci pod pachy , pod szyje, zeby nie bylo autostrady, miedzy 325 a 350 jest niby minimalna różnica po 1mm ale zawsz coś hihi

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-11-12 o 18:30
Stary 2009-11-12, 18:29   #4094
Miskaa78
Kazar Lady

hejka zła jestem dziś na te opuchliznę i się nie udzielam ale znalazłam właśnie napisaną perełkę i musze to wkleić - brak mi słów
gdyby głupota miała skrzydła pati latałaby jak gołębica..

"ja przed Kasprzykiem byłam na 2 ch innych konsultacjach, ale On faktycznie wzbudził moje zaufanie i za nic nie zmieniłabym zdania , Brome bym Ci odradzała, bo kolerzanka miała u niego robione i bedzie szła na poprawke własnie do Kasprzyka, ale to tylko moje skromne zdanie, zauważyłam że Broma wkłada duże wkładki ale nie zawsze duże oznacza ładne"

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 18:29   #4095
CAROLI
Przyczajenie

A to ja
Stary 2009-11-12, 18:32   #4096
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Caroli gdzie sa Twoje cycuszki???
Agnelka nie wiem czy widzialas te foto ? teraz na forum ujawniamy tez swoje twarze[/QUOTE]

Widzialam, widzialam, ale chyba wszytkie sie nie ujawniaja... Widzialam tylko Ciebie i Horo, na Listopadowa nie zdazylam. Ale niech wam bedzie- oto ja.

Edytowane przez agnelka.pl
Czas edycji: 2009-11-12 o 18:46
agnelka.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 18:35   #4097
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Agnelka nie wiem czy widzialas te foto ? teraz na forum ujawniamy tez swoje twarze

Widzialam, widzialam, ale chyba wszytkie sie nie ujawniaja... Widzialam tylko Ciebie i Horo, na Listopadowa nie zdazylam. Ale niech wam bedzie- oto ja.[/QUOTE]

hmm ladniusia jaka Dama no no exelent

Stary 2009-11-12, 18:36   #4098
CAROLI
Przyczajenie

Miskaa - ja tego nie komentuję, bo "morale" mi opadło.
Powiedz mi, czy ja dobrze pamiętam. W sobotkę możesz już stanior ściągnąć?
Stary 2009-11-12, 18:37   #4099
Miskaa78
Kazar Lady

w sobote sciągam szwy a stanior za 3 tygodnie

Stary 2009-11-12, 18:37   #4100
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
a to kolejne, dzis robione moze tez juz widzialas
i nastepne z przed tygodnia
Ja z Twoimi cycuszkami jestem na biezaca, dzieki ze o mnie myslisz
Stary 2009-11-12, 18:40   #4101
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
hejka zła jestem dziś na te opuchliznę i się nie udzielam ale znalazłam właśnie napisaną perełkę i musze to wkleić - brak mi słów
gdyby głupota miała skrzydła pati latałaby jak gołębica..

"ja przed Kasprzykiem byłam na 2 ch innych konsultacjach, ale On faktycznie wzbudził moje zaufanie i za nic nie zmieniłabym zdania , Brome bym Ci odradzała, bo kolerzanka miała u niego robione i bedzie szła na poprawke własnie do Kasprzyka, ale to tylko moje skromne zdanie, zauważyłam że Broma wkłada duże wkładki ale nie zawsze duże oznacza ładne"
na rany Chrystusa po co to czytasz? na co ci to? ja tez wyczytałam pare złych opinni o moim Dr. i to nie zmieniło faktu ,poszlam pod nóż, nie nakręcaj sie, ciesz sie PIĘKNYM biustem bo warto myszka

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Ja z Twoimi cycuszkami jestem na biezaca, dzieki ze o mnie myslisz
spoko ja o Tobie myśle, i musimy sie wspierać wymieniać wiedzą, doświadczeniami. Wczoraj mówie do mojego faceta, "kurcze gdzie ona jest ,musze jej pomóc "

Stary 2009-11-12, 18:40   #4102
CAROLI
Przyczajenie

Cytat:
w sobote sciągam szwy a stanior za 3 tygodnie

Ja tak na chwilunię miałam na myśli, bo pazerna jestem na Twoje fotki, pls
Stary 2009-11-12, 18:40   #4103
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Widzialam, widzialam, ale chyba wszytkie sie nie ujawniaja... Widzialam tylko Ciebie i Horo, na Listopadowa nie zdazylam. Ale niech wam bedzie- oto ja.

hmm ladniusia jaka Dama no no exelent[/QUOTE]

i nawzajem.
Stary 2009-11-12, 18:42   #4104
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
a ona nie ma czasem jakichś takich sporawych... 240tek..?
w życiu w taki układ nie uwierzę, w życiu.
a nawet jeśli owa koleRZanka istnieje - to przeżyje pewnie megaszok jak jej kasprzyk włoży połowę mniejsze wkładki niż miała

dżizas, ale z Was lasencje
Stary 2009-11-12, 18:43   #4105
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
A to ja

Ooo...nastepna ujawniona , widze, ze brunetki przewazaja
Stary 2009-11-12, 18:44   #4106
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
no bardzo mo miło, W KOŃCU. Wow ale Ty laseczka jesteś śliczna, a dzieciaczki jakie śliczne-oczywiście w mamusię. W życiu bym Ci nie dała tyle letek co masz W mordkę jeża my obie jeden rocznik jesteśmy , jakoś mi to umknęło wcześniej. Tylko u mnie dziecię jedno-za to duże.

Miło w końcu, po takim czasie Cię zobaczyć-ale się cieszę.
Jak nic trzeba będzie party w realu kiedyś ustawić

czemu ja mam takiego pecha i zadnej z Was fotek nie widzialam jeszcze? tak czytam jakie sliczne jestescie a ja nigdy nie mialam okazji zobaczyc ;((: mad:
Stary 2009-11-12, 18:44   #4107
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Ja tak na chwilunię miałam na myśli, bo pazerna jestem na Twoje fotki, pls
a na chwilunie - jasne !!
w sobote fotki będą jak nic !! zobaczycie te Bromowe paskudy
matko ale mnie ta dziewucha zjezyła..a co post jęczy że wywalczyła z 220cc na 240cc i ma małeeee

Stary 2009-11-12, 18:48   #4108
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
czemu ja mam takiego pecha i zadnej z Was fotek nie widzialam jeszcze? tak czytam jakie sliczne jestescie a ja nigdy nie mialam okazji zobaczyc ;((: mad:
moje są nadal:cmok : Ha , wiedziałam, ze ktos sie pojawi i zalapie

Stary 2009-11-12, 18:49   #4109
horo
Zakorzenienie

GG do horo

[QUOTE=Samiii;15241406]dżizas, ale z Was lasencje

laski jak się patrzy i ładniutkie

a jakieś trollice wypisuja, ze zelki robia sobie same pasztety

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 18:50   #4110
CAROLI
Przyczajenie

Cytat:
a na chwilunie - jasne !!
w sobote fotki będą jak nic !! zobaczycie te Bromowe paskudy
matko ale mnie ta dziewucha zjezyła..a co post jęczy że wywalczyła z 220cc na 240cc i ma małeeee

Wow, może kolejne Braveheart o niej nakręcą...

Z góry dziękuję i niecierpliwie nóżkami przebieram
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości