|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Hejka dziewczyny
coo za cudowny dzionek:1.w nocy sie budze-pada 2.rano sie budze-pada 3.wychodze z domu-pada 4.musiałam jechac do szkoły autobusem,a nie z kolega jak zwykle-korek że 7 przystanków zamiast jechac 10 minut jechałam 30 minut. Przynajmniej ciepło mi było ale mnie molestował wzrokiem facet siedzący obok-co nie patrzyłam to on gebe w moja stronę i sie lampi! dobrze,że jak sie odwracałam że widziałam jego twarz to sie odwracam,więc taką taktyke obrałam i całe 30 minut dostawałam prawoskretu karku ![]() 5.spóźniłam się na angielski przez ten korek 6.do domu wróciłam o 14.30- nie jadłam sniadania ani nic i po drodze nie wytrzymałam i kupiłam talarki lajkonika chyba były. i zjadłam z 10 sztuk 7.już w domku cieplutkim...a tu musiałam iść zanieść babci gripex bo chora i miała wczoraj 39 stopni gorączki. 8. wróciłam i zaczął się ten przemiły wieczór : ten dziadowy okres wkońcu sie uspokoił i "zmalał"....uff.....a ponadto tak sobie myślę"hmm...ciekawe czy uda się z tą pracą i czy zadzwonią. i co? za 5 minut dosłownie TELEFON! Zaprosiła mnie Pani na rozmowę kwalifikacyjną jutro na g.14 po szkole muszę się pięknie ubrać i się okaże ale już jestem happy cała!!!dobre te twoje kciuki oby jutro się mi udało Cytat:
![]() POZDRAWIAM GORĄCO WSZYSTKIE PM!!! Normalnie jestem cała szczęśliwa że ta Pani zadzwoniła. Strasznie mi zależy, bo w domu juz się tak nudzę. A niech mi zaproponują chociaz te 700 zł..... to by bylo ekstra. bym odłozyła na sukienkę albo na wizażystkę(bo czuję,że majątekk wydam na Panią,która mi sie tak podoba)
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bedzies zsobie mykac do pracy
|
|
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
jolkajp - gratulacje
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
jolka supcio
![]() a wiecie dziewczyny że ja nigdy nie miałam do czynienia z bazą pod cienie nawet nie wiem w jakiej postaci występuje i w jakiej cenie |
|
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a Co to za praca? Możesz przypomnieć?
|
|
|
#4296 |
|
Rozeznanie
|
Sklep ze sztuczną bizuterią i czyms tam Glitter czy jakoś tak?
|
#4297 |
|
Konto usunięte
|
A ja się przekmiałam trochę i jakoś mi tak lepiej
. Teraz Brzydulkę obczajam,a potem się biorę za naukę,bo kolosa mam w poniedziałek u takiej zozły!Co do cieni,ja polecam te z Inglota i Isadora. Moje ulubione-zawsze,ale to zawsze sie trzymają . A bazę mam z Artdeco(w sumie,z tego też cienie lubie )
|
|
|
|
#4298 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ładne te Twoje rajstopy włoski kolorowe i wydaje sie ze przyjemne w dotyku Cytat:
![]() zapytam wujka o ta Tajlandię oni chyba z biura podrozy jechali i z tego co mówił to najdrozszy przelot i powiedzial ze gdyby sie jeszcze raz wybieral to z Ukrainy bo duzo taniej jest w ogole zadowolony byl, tylko ze bardzo parno mowil no i dużo tranwescytow tam jest i nie mozliwe zeby odrożnic kobiete od mezczyzny bo maja podobne rysy i figure ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ach jaka radosc w rodzinie musi byc ciociu ![]() Cytat:
od Elunki też mi się podobał ale ten jest adekwatny do tego co sie tutaj dzieje a dostalas moja wiadomosc na priv? przepraszam ze tak pozno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jolka to bedziemy trzymac kciuki jutro na pewno bedzie dobrze widzisz nawet zly dzien moze byc dobry
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-11-12 o 18:06 |
|||||||
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
aa no tak myslalam
tylko nie wiem czemu z Cobrą to mi sie skojarzylo?![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Jaki tu spokój nananana
|
|
#4300 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie miałam pisać,że spokój taki,że hoho:P
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
gdzies kolo 150 strony pewnie zamieszanie bedzie
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-11-12 o 19:15 |
|
|
|
#4302 |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze tylko 700 postów nam zostało laski
|
|
|
|
#4303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, trzymamy ![]() Cytat:
![]() cobra ja mam z Lumene (na allegro kupowałam, bo w sklepie nie mogłam znaleźć), w tubce jest, wygląda troszkę jak podkład albo korektor, taka fajna kremowa konsystencja kurcze jechałam dziś z mamą i siostrą po mieście i dojechałam do ronda i czekałam aż wolne będzie samochodów sporo było, a ja nie mam w zwyczaju się wciskać komuś na chama czy coś no i stałam (pewnie z pół minuty), a jakiś debil z tyłu trąbił na mnie , jakiś dupek się niecierpliwił albo pomyślał że baba to se potrąbijeżdżę parę ładnych lat i nie uważam żebym coś źle zrobiła więc w odruchu hm... pokazałam mu palec tak do tyłu nie wiem nawet czy zauważył, ale mama oburzona na mnie jak nie wiem, naskarżyła tacie i krzywo na mnie patrzą (to jeden minus mieszkania z rodzicami, dalej skarżą jakbym miała 5 lat) może źle zrobiłam, ale jakoś straciłam dziś cierpliwość (takie rzeczy raczej mi się nie zdarzają) może niech mama i siostra same zaczną jeździć a nie tylko im tyłki wożę (bo mają prawko ale jeździć nie chcą) wybaczcie, ale zdenerwowałam się z lekka
|
||
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
dzięks czyli muszę bazę kupić
t'ai nawet nie gadaj jak mnie tacy ludzie wpieniają... |
|
|
|
#4305 |
|
Konto usunięte
|
T'ai ja sama w takich sytuacjach palec środkowy wyjmuję i się nim szczycę. Denerwują mnie tacy ludzie,którym wiedział by kto jak bardzo się śpieszy! A potem jak Cię wyprzedzą to spotykasz ich samochód ileś tam kilometrów dalej w rowie roztrzaskany... Debile! I nie przejmuj się mamusią. Musisz ją kiedyś sama wsadzic za kierownice niech zobaczy,jak to jest
|
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
może niech same w końcu zaczną jeździć?
tylko mamusia kurde ma prawko ze 20 lat a się boi i widzę siostra w jej ślady idzie, ma od 2 lat i może dwa razy się przejechała, a jak jej zaproponowałam że razem możemy pojeździć żeby się wprawiała to odmówiła i takie mnie tu będą pouczać! |
|
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przejmuj sie kochana.. ja wczoraj przez jednego debuila o malo wypadku nie mialam;/ i powiem Wam ze powinno si emiec ograniczone zaufanie do innych kerowcow ale ja prawi wogole przez takich oszolomow go nie mam;/no a ja sobie zrobilam saltke owocowa i wcinamm hehe a jutro przywoza nam sypialnie ale fajnie hihi
|
|
|
|
|
#4308 |
|
Rozeznanie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15242039]T'ai ja sama w takich sytuacjach palec środkowy wyjmuję i się nim szczycę. Denerwują mnie tacy ludzie,którym wiedział by kto jak bardzo się śpieszy! A potem jak Cię wyprzedzą to spotykasz ich samochód ileś tam kilometrów dalej w rowie roztrzaskany... Debile! I nie przejmuj się mamusią. Musisz ją kiedyś sama wsadzic za kierownice niech zobaczy,jak to jest
[/QUOTE]ja jak jezdze samochodem to sobie czasem i zaklne i nakrzycze na jakiegos palanta i pomarudze. moja mama już sie przyzwyczaiła bo ja na codzien nie klnę,a już nie przy rodzicach i babciach ale w samochodzie to co innego. jak się zaklnie na samochód jak nie chce jechac lub cos się dzieje to odrazu zaczyna działać Raz zapomniałam odpuścić ręcznego i chciałam wycofac z miejsca parkingowego, no to wsteczny i poszedł-Pyr pyr-zgasł-i tak 2 razy.az wkońcu się wkurzyłam i krzycze do kierownicy: czemu ch**u nie jedziesz ? ![]() zresztą moja mama uwielbia pouczać a sama nie ma prawka. Jej najlepszy tekst do mnie podczas jazdy :"UWAŻAJ! SAMOCHODY JADA Z TYŁU!" Dlatego zawsze mamie powtarzam,ze mam dla niej jedne miejsce w samochodzie-w bagażniku
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2009-11-12 o 19:17 |
|
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siebie jestem pewna, ale całej reszty- wcale jak mu się spieszy to niech się przerzuci na samolot a nie trąbi
|
|
|
|
|
#4310 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry gaduły
![]() Ale małam w pracy dzień, masa roboty, a robić się wcale nie chciało. Pół dnia przegadałam z szefową o pierdołach, bo jej też się nie chciało nić robić (a głównego szefa nie ma, chociaż i tak pewnie nie miałby nic przeciwko ![]() ![]() mam tak na drugie imię Cytat:
nie dziwię Ci się, że kupiłaś sukienkę - bomba ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() w takim razie jutro też bedę je trzymała ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15241792]Jeszcze tylko 700 postów nam zostało laski [/QUOTE]Pewnie jutro jak zajrzę tu wieczorem, to będzie nowy wątek i znów nie będę mogła się odnaleźć hehe. A ja dziś z tż tylko na chwilkę się zobaczyłam, bo pracował dzis od 5.30 i strasznie chciało mu się spać. Więc tylko m iwymienił żarówki w aucie (bo się popaliły) i odwiozłam go do domu. A i dziś odebrałam 60 zł za bluzkę którą reklamowałam 2 razy. Była zszyta ze zbyt małą ilościa materiału i się rozchodziła na szwach. Za pierwszym razem jak reklamowałam, stwierdzili że to nie jest wada materiału. Więc się odwołałam i napisałam drugą reklamację i trochę ich postraszyłam rzecznik praw konsumenta i dziś mi oddali 60 zł Jedno lato przechodziłam(nie moja wina, że prawo unijne - 2 lata gwarancji hihi), a na przyszłe kupię nową , bo moja stara już się sypie (dostałam od Tż na pierwszym roku studiów, ło matko 4 lata temu). Dobra, uciekam może troszkę poćwiczę, a później czeka mnie sterta prasowania.
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na tte zawsze krzyczy jak on mi cos mowi (zboczenie zawodowe ma bo jest kierowca zawodowym a raczej byl ) bo mowi ze to ja prowadza i sama wiem jak mam to robic i ani ona ani tatat maja sie nie wtracac
|
|
|
|
|
#4313 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
hehe, mój tato właśnie psozedł do kauflanda na drugim końcu miasta, bo jak nada tam totolotka, to wygrywa 3
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
a co do imienia Amelka to bardzo mi sie podoba
ale teraz to co druga dziewczynka jest Amelka....takie sie popularne to imie zrobillo ostatnio mi sie bardzo podoba Izabella i Lenka i tak pewnie bedzie miala moja coreczk na imie a moze coreczki hihi
|
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
a nakładasz przed malowaniem cieniami i wtedy długo się trzymają
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-5...pod-cienie.htm https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-4...pod-cienie.htm |
|
|
|
#4316 |
|
Konto usunięte
|
Faceci! Nie warto sie przejmowac ich gadaniem,ze my to niby jeździć nie umiemy
.A ja właśnie oglądam wózeczki dziecięce. Bojciu,ale cuda . I ceny też cudowne :P
|
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego myślę że ja postawię na tradycyjne (jak się w końcu zdecyduję na dziecko )
|
|
|
|
|
#4318 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Qrcze, zżarło mi połowę odpowiedzi
Cytat:
![]() Wiesz, ostatnio jak tż trafiła 2 razy do szpitala, to jak na niego patrzyłam (na to co się z nim działo jak puchł i owogóle) to miałam łzy w oczach, bo tak jak mówisz, nie cwyobrażam sobie życia bez niego. Ale nie mogłam płakać, bo wystarczyło, .że on miał łzy w oczach ze strachu i nerwów, więc ja musiałam byc twarda ![]() Cytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15231817]A pomysł na wątek? Hmmm ...Może "Tytułu wątku nie wymyślamy,bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy PM2011" [/QUOTE]![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wszystkie pomysły mi się podobaj
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15242564]Faceci! Nie warto sie przejmowac ich gadaniem,ze my to niby jeździć nie umiemy
.A ja właśnie oglądam wózeczki dziecięce. Bojciu,ale cuda . I ceny też cudowne :P[/QUOTE]oooooo wozki mowisz czyszbys nam o czyms nie powiedziala:PP (zart ) ja ostatnio widzialam w sklpeie na wystawie \taki super wozek starsznie mi sie spodobal ma.ko dziekuje juz zjadlam i jrestem taka napchana ze chyab sie nie rusze eheh
|
|
|
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uciekam coś zjeść, bo mi w brzuchu burczy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

coo za cudowny dzionek:
: ten dziadowy okres wkońcu sie uspokoił i "zmalał"....uff.....
za pracę. Wygląda fajnie.
ale jako studentka polonistyki muszę stwierdzić, że pasowałoby wstawić pauzę, albo przecinek pomiędzy 'moc', a 'my'
to by bylo ekstra. bym odłozyła na sukienkę albo na wizażystkę(bo czuję,że majątekk wydam na Panią,która mi sie tak podoba)

Perfect Housewife
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
)

i miło spędziliśmy czas - tego mi ostatnio brakowało... bo widzimy się codziennie, ale przez ostatnie 4-5 dni, ani chwili nie bylo zeby pobyc sam na sam i sie poprzytulac itd. Zmykam na sniadanie i sie szykowac. Do wieczora
no tak smiesznie jakos
ja jestem jednym jedynym wyjatkiem

, jakiś dupek się niecierpliwił albo pomyślał że baba to se potrąbi