|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Ja tu wchodzę a tu takie zmiany
![]() Witam w XIV części wszystkie nowe i nie nowe wizażystki ... aaa i dziękuję, że wyróżnienia to lecimy dalej ![]() ________ O dziwo, czas, który goi rany, pokazał też, że w życiu można kochać więcej niż jedną osobę.Jest taka jedna dłoń, z którą znów chciałabym spleść moje palce.
Chcesz czy nie, jesteś w moim sercu. To poważna odpowiedzialność. Nauczyłam się Ciebie po prostu chcieć. Ej, jestem twoją wielbicielką. Perfekcyjnie zapomniałeś. Jestem jeszcze zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić. Odnaleźć to, co utracone... Przypomnieć to, co zapomniane... Nadchodzi moment kiedy trzeba iść do przodu i nie oglądac się za siebie.. Nie stanę przecież na kamieniu i nie powiem - jestem ku*ewsko samotna, może ktoś mnie przytuli? kawa- na bezsenność, sen- na bezmiłość Sztukę tracenia opanowałam do perfekcji. Czasem lepiej stracić kogoś na zawsze, niż ciągle spotykać, wiedząc, że to koniec. Brakowało jej , jego obecności jego słodkiego uśmiechu .. pomimo tego że nigdy nie był jej. Nie jestem leniwa. Mam zawyżone wymagania motywacyjne. Marzenia zawsze są przygnębiające, jeśli się nie spełniają. Ale to właśnie proste marzenia bywają często najbardziej bolesne, ponieważ wydają się takie osobiste, takie sensowne, takie osiągalne. Zbliżasz się na wystarczającą odległość, by ich dotknąć, lecz nigdy dość blisko, by je schwytać i zatrzymać, a to wystarczy, żeby złamać serce. Zauroczę Cię. Nie dziś. Nie jutro. Ale zauroczę. Odnajdziesz mnie z muzyce przepełnionej tańcem życia. A teraz się zastanawiam czy to nie była przypadkiem miłość. To okropne gdy ktoś z kim spędziłaś najpiękniejsze chwile w życiu, skraca Waszą znajomość do krótkiego 'cześć' albo nawet nie. Mój związek rozpadł się jak ZSRR.Na dobre. Na stałe. Na amen. Leżeć i rozmawiać, aż nastanie blady świt. Gdybyś wiedział jak ona cierpi, zmieniło by to coś? Myślisz,że tak łatwo się odkochać? Że wystarczy kogoś innego poznać? Że złe cechy wypisać? Naiwna jesteś, wiesz... To nie przejdzie tak łatwo. A może Ty nie chcesz żeby przechodziła,co? Przyznaj się... Ty Go chcesz nadal kochać, prawda? Nadal Ci na Nim cholernie zależy... Och, nie oszukuj się Przecież widzisz,że On ma Cię gdzieś, Nic Go już z Toba nie łączy. I nie łudź się, że kiedyś puści sygnał, czy,ze może o urodzinach będzie pamiętał. Ha, On celowo tego nie zrobi, celowo zapomni... Przejrzyj na oczy w końcu! To tak cholernie trudne, ale musisz być silna...wiem i będę.. Mówisz innym: "On jest przeszłością" patrząc w ścianę, wiesz że jest inaczej... Bo każda chwila z Tobą jest jak dotyk nieba.. To nie ten czas.. Nie te łzy.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Z pierwszym uśmiechem słońca zrzucę z siebie nocną koszulę.
Boso zatańczę w ogrodzie. Chłód rosy rozbudzi zmysły.
|
|
#213 |
|
Zadomowienie
|
Lecz jakże kruche bywa szczęście w nietrwałym świecie z porcelany...
Aż dnia pewnego na komodzie prześliczny książę nagle stanął. Kapelusz miał w zastygłej dłoni i piękny uśmiech z porcelany... Nudziła się wśród bibelotów kurz wyłapując w suknie złotą
"Dzięki Tobie jestem kobietą, wiem, że mam kuszące biodra, wrażliwe piersi. Podziwiasz mnie - swoje dzieło i nie chcesz, żebym była inna." Edytowane przez Wreeednia Czas edycji: 2009-11-12 o 19:31 |
|
|
|
#214 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie
![]() I mam nadzieje że 14 pójdzie przyjemniej ![]() No więc może pododawajmy kilka o szczęśliwej miłości i o szczęsciu ![]() Ode mnie ![]() ...bo rzeczywiście byli szcześliwi Nadmiar radości płacze Uszczęśliwiaj mnie Tonąca w szczęściu potrzebująca tylko Ciebie Przy Tobie wszytsko staje się bajką Jeśli sny to tylko o Tobie Naucze się szczęścia W szklance po cherbacie w fusach schowało się szczęście |
|
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
przypominam o czytaniu regulaminu dziewczyny ...
grise - ... Cudowny basen, cudowny plusk, Cudowne przyjęcia, cudowny głos. Cudowne ciuchy, cudowna biżuteria. Ona musi mieć wszystko co cudowne! Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2009-11-12 o 19:33 |
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
jeśli jestem dla Ciebie wszystkim, to co ty na to żebym była dla Ciebie nikim?
nie bój się deszczu, bo ja jestem deszczem, co spada na Twoje włosy i na Twoje ręce. <3 on znowu, przez nią płacze, a ja znowu go kocham.
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
TiS, Drift, kamisha, Cukrowa Panna, primadonna <3
______ Pozwól zapomnieć.
Z trudem patrzę na Ciebie przez łzy. Zmienił mnie czas, zmieniły mnie łzy. Nadal nie rozszyfrowałam siebie. Spadam na dno własnej naiwności. You have changed I have changed . dziś zasłonięta uśmiechem?
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam podziękować za miłe przyjęcie mnie w końcówce poprzedniej części. Sprawiłyście, że czuję się tu naprawdę świetnie i przytulnie
. Dziękuję wszystkim i weny w nowej części życzę ![]() ______________________ Być może rzeczywiście jesteśmy ciut podobni. Być może twoje oddychanie też ma coś wspólnego z moim istnieniem. Leżąc w ciemności przysłuchuję się tykaniu zegara. Uwielbiam takie chwile. Nie zachowujcie się tak, jakby ta cała miłość była pieprzonym lekarstwem. Z całym szacunkiem, stary, ale czy ty wiesz, co to znaczy pasować do kogoś ? I nie byłam nawet marnym cieniem ideału w twoich idealnie zielonych oczach. Wyglądałeś na kogoś, kto chce zerwać wszystkie kraty i rozgościć się, nie zakładając kapci, ale prosząc tylko o herbatę.
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
pamyłka
RAMONESKA H&M 34 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747676 KONKRET WYMIANKA W LUTYM! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=746248 wymiankowy mix https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737062 |
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
caroline2324 dziękuję kochanie <3
-- ` będziemy rozpalać ogniska na środku drogi, kąpać się w fontannie, możemy nawet urządzić nagi maraton środkiem miasta. tylko bądź do cholery.
dopijam tą herbatę, uśmiecham się do siebie i wiem że jest dziwnie, a w głośniku hej dziewczyno nie mów nic czas na miłość, i ja nic nie mówię, nie muszę. na taką miłość jak moja to tylko kakao pomoże. bo nie wszystko jest takim, jakim sie wydaje.. .dam Ci zeszyt myśli |
|
|
|
#221 |
|
Zadomowienie
|
A jeśli to nie Ty jesteś moim rycerzem-wybawcą?
Na toksyczne związki po prostu mam uczulenie. Trzeba stawiać na prostych i uczciwych chłopaków.
|
|
#222 |
|
Przyczajenie
|
,chcesz rozbić taflę szkła, a ona się ugina.
i wszystko robić żeby mieć swój kawałek nieba. cały świat wie jak było naprawdę. ja nadal wierzę, że było inaczej. dziś nic nie jest jasne. nawet słońce. i tam są wszyscy, a naprzeciw ty. baw się ze mną a nie mną. Ty wiesz, że gdy proszę o dwie czekoladki, tak naprawdę chodzi mi o trzy. .i przyniosłam mu całe niebo w dłoniach.. nadal nic nie rozumiał.
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
Witam
)_________ -idiota! idiota! idiota! -po co to cały czas powtarzasz? -bo chciałabym o nim już zapomnieć! 'jakie łzy? to tylko deszcz! wyczekuje jutra i piszę do Ciebie kiczowate listy miłosne. My? My się nie znamy... bynajmniej tak usłyszałam.. Nie myśl że wszystko moje już masz, nie masz mnie i nigdy nie będziesz miał.. że też zachciało mi się Ciebie. Wiesz co najbardziej boli? ta Twoja pierd***na obojętność! |
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Obejmuj mnie tak, jakby to miał być ostatni raz... Widziałam go z daleka i patrzyłam na niego jak zmierza do baru Prawdopodobnie właśnie teraz on powoli tańczy z tlenioną blond włóczęgą. Wbiłam moje kluczyki w jego podrasowany wóz na 4 kołach Wyrzeźbiłam moje imię w jego skórzanych siedzeniach. Przyłożyłam slugger Louisvilledo obu reflektorów, Zrobiłam dziurę we wszystkich 4 oponach. Być może następnym razem będzie myślał zanim oszuka.
|
|
#225 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny tak strasznie dawno mnie tutaj nie było. Pewnie nikt nie zauważył, ale ćśśś przejdźmy do sedna sprawy, czyli do opisów.
Ps. Stęskniłam się za moimi perełkami : Kama20704 12stonka abunee kee Plotkaraaa nastychick keendy nieliczylamwcalymlesie paajkaa powinnam primadonna truskawkowa1993. I reszta gwiazd ! I witam już w XIV części ! O tobie pisać wiersze, nawet te bez rymu O tobie rozmawiać w kolejce po gruszki. Pan to nie może być nawet rośliną. Bo nawet karczoch ma serce. Bywają w życiu chwile, których ból daje się zmierzyć dopiero po jego przeżyciu, i wówczas dziwi nas, iż zdołaliśmy go znieść. (...) nigdy nie dostrzegamy skarbów, które mamy tuż przed oczyma. A wiesz, dlaczego tak się dzieje? Bo ludzie nie wierzą w skarby. Odczekać 6 godzin, albo kilka dni, pare miesięcy, rok. Potem znów zaświeci słońce. Nocą uczucia dochodzą do głosu, bo rozum śpi. Skrył łzy gdzieś głęboko, tkwiły tam i gryzły jak drobinki szkła.
Ot tak." 56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46. Kod rabatowy 5% na e-torebka c4d742ac Edytowane przez Onax3 Czas edycji: 2009-11-12 o 20:09 |
|
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
-Lubię brać prysznic...
-Dlaczego? -Bo te małe kropelki pieszczą moje ciało prawie tak samo jak robił to on. Czyń jak uważasz, improwizuj. Jestem singielką, tylko moje serce jest zajęte. --------------------- Witam moje panie ![]() Jesteście idealne <3
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
Nothing is forever
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
chciałam być _mandarynka dontgivemenames agattee ruda wiewióra Primadonna - wielkie serducho dla was talenciary kochane. <3
_______________ Jedyna przyjemność, na którą jeszcze mnie stać, to sen. I zamierzam z niej skorzystać. Spakuję miłość, pojadę windą na najwyższe piętro i rzucę nią Bogu w twarz. Chyba należy mi się reklamacja?! Los wyciąga do mnie rękę - mam nadzieję, że nie w celu pokazania mi środkowego palca. |
|
|
|
#229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ps. masz podpis taki jak ja na skype ![]() Ta iskierka w Twoich oczach dodawała mi sił,by dalej o Ciebie walczyć Tylko Ty w moich snach...tylko Ty cały świat. Szczęście można znaleźć nawet w najmniejszym ziarenku piasku. Kocham Cię bezgranicznie! Ty o tym wiesz i kochasz mnie! Jak anioła głos...usłyszałam Go. Ja potrafię kochać tylko tak jakby jutro miał się skończyć świat. Bo to co pragnę to Ty, mówią mi o tym moje myśli i sny...
![]() Edytowane przez niktwazny16 Czas edycji: 2009-11-12 o 20:25 |
|
|
|
|
#230 |
|
Raczkowanie
|
Maleńka sprzeczność serc.
Nielegalnie jest kochać tak jak ja kocham Ciebie. Snuje się po mieście jakby w narkotycznym śnie. W pokoju bez ścian zamykam się. Sam na sam ze swoją samotnością.. Chcę zostać z Tobą gdy tworzymy wspólne MY. <3 Już nie zaśpiewam o miłości bo Cię nie kocham kocham kocham! Nie chcę zachodów słońca po całości bo Cie nie kocham kocham kocham! I nie chcę pieprzyć się przy świecach bo Cie nie kocham kocham kocham ! Taka już ze mnie zła kobieta.. ![]() Pośród kłamstw pośród tych ohydnych kłamstw.. |
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
Anioł grzechu...w tych oczach co tęskniły zbyt....
Tłumię rzeczywistość swą innością, mam gdzieś to wszystko.. Myślami kusząc samego diabła ![]() Każda noc powinna mieć swoje menu ! ! ! Drogi nie sposób zgubić, bo jej nie ma.... itd..
|
|
|
|
#232 |
|
Zadomowienie
|
it ain't wise to need someone as much as I depended on you .
dzień dobry, a gdybyśmy się nie spotkali: dobry wieczór i dobranoc. rozumieć sercem , niekoniecznie głową . mam serce wypełnione Tobą po brzegi . mimo wszystko Cię kocham , wiesz ? zwariuję , ale jakie słodkie będzie to szaleństwo . piekący ból rozwierca każda myśl. Związek ze mną byłby dla ciebie o wiele zdrowszy. Nie byłbym twoim narkotykiem, tylko twoim powietrzem, twoim słońcem. Kącik moich ust drgnął w smutnym półuśmiechu. - Wiesz, że nawet kiedyś tak o tobie myślałam? Że jesteś moim słońcem, moim osobistym słońcem? Odganiałeś dla mnie chmury. Westchnął. - Z chmurami sobie radzę, ale nie mogę walczyć z zaćmieniem.
|
#233 |
|
Zadomowienie
|
caroline2324 - Dziękuje bardzo,bardzo. ;*
____ najbardziej kochamy tych ludzi, te sprawy i te rzeczy, od których bieg życia każe nam odchodzić - nieraz na zawsze. Tam, gdzie jest miłość, nie ma miejsca na żądania, kontrolę, posiadanie, nie ma zależności, ani manipulacji. Miłość doskonała wyklucza lęk i niepokój. Kiedy miała piętnaście lat, umiała juz całować z otwartymi ustami i wiedziała, że miłość jest głównie źródłem cierpienia. Całe życie może się zmienić w ciągu jednego stuknięcia serca |
|
|
|
#234 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ten zabieram no jest p o prostu ach...och... <mdleje>Cytat:
zabieram ______________ Carpe diem! Chwytaj dzień! Dziś jest dzień bycia szczęśliwym!Dziś,a nie jutro,za tydzień,za miesiąc,za rok czy też kiedy zostanie wypełniony taki czy inny warunek. Kto ciągle żyje przyszłością,przegapi wiele drobnych chwil szczęścia,które nadarzają się komuś,kto się na nie otworzył. Pragnę patrzec w twoje oczy,teraz chcę przy Tobie byc,nie gdzieś....kiedys...jakoś. ...może...ale teraz,tu i dziś!
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
||
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Będziemy śmiać się lub milczeć,
Stworzymy własne narkotyki. <3
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
"..jesteś kimś, póki jesteś fair wobec siebie..."
![]() Moja definicja szczęścia to umiejętność sprostania swojej wyobraźni. ![]() Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy. .
|
#237 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny! mam taką prośbę... otóż już nie długo przyjdzie taki czas, że ja wyjadę gdzieś na studia, a on zostanie tutaj... mówi, że zapomne... potrzebuje opisów do takiej sytuacji, że nie dopuszczam do siebie takiej myśli, że będę tęskniła, ale już na pewno nie zapomnę... teraz jest taki wieczór wspomnień, mysli o tym wszystkich potrzebuję po prostu czegos adekawatnego czy zbliżonego do tej sytuacji...
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
oja, ale pędzimy
ta słabość do Ciebie nigdy nie minie. a dłoń sama pisze Twoje imię. ona jest jak słońce - rozprasza każdy cień. co zechcesz, powiedz tylko. 'słodko śpię, bo chcesz, czy nie, słodka jestem, kiedy śpię.' ![]() 'neony w moim mieście zmuszają do miłości.' JUŻ NA MIŁOŚĆ CZAS.
|
|
#239 |
|
Przyczajenie
|
` nazwij mnie jeszcze raz dziwką a twój alfons dowie się, że dajesz na boku. jjb ! ;pp . <lol2> _____ Wszystkie jesteście boskie. Od wszystkich kradnę. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mam Cię zawsze przy sobie. Mam Cię w sercu Kochanie. Czas pomaga zapomnieć. Dla mnie taki czas nie nadejdzie. Kilometry dzielą nas lecz nasze dusze wciąż razem. Gdy tylko o mnie pomyślisz ja będę z Tobą. Nawet jak mnie nie widzisz. Pamiętaj.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Dziękuję wszystkim i weny w nowej części życzę