Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-12, 19:47   #751
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez Konfietka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, właśnie wyczytałam w Nowej Ty 47
Cytat
„ Już od katalogu 16/2009 „Kolorowe światła w Internecie”, dotychczas dostępne tylko dla Oferty Netto, będę działały dla większej ilości produktów. Teraz w łatwy sposób sprawdzisz rośniesz dostępność oferty „ Do wyczerpania zapasów” z katalogu, wybrane produkty niekosmetyczne z katalogu i mini katalogu. .......
O czym warto pamiętać ?
Tylko dostarczone w Twojej paczce produkty doliczą się do bazy opustu.”
no niektórych to pewnie zmartwiło; mnie akurat to nie rusza, bo nie dobijam brakami, ale faktycznie, jak się będzie na granicy upustów, to przez taki brak czegoś może sie tego upustu niewyrobić
i tak dobrze, ze nie chodzi o wszystkie prodkuty, wiec jakby co, to mozecie przecież kosmetykami sobie pomóc
no predzej czy póxniej musieli jakoś to zblokować

z drugiej strony tak sobie myśle, ze to jest tylko i wyłacznie dla nich ... żeby mieć podkładkę, ze jak brak to nie liczymy, bo w sumie, co mi po takiej informacji, jak składam zamówienie, ze moze go nie być?? i tak zamawiam i tak, jak przyjdzie to super, a jak nie to i tak trzeba sie klientce tłumaczyć dla mnie to jest złe o tyle, ze bede sie stresowała, ze mam czerwoną kropę np. przy produkcie, na którym klientce zależało

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 19:49   #752
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milenka27 Pokaż wiadomość
dziewczyny potrzebuję pomocy!!!!
Dziś składam zamówienie z 16 i potrzebuję pilnie kody na próbki podkładów Perfect Wear, wszystkich kolorów. Nie moge otworzyc formularza w strefie, plis nie któraś wrzuci
Próbki idealnie trwały podkład Perfect Wear

33050 Ivory
29470 Medium Beige
29504 Natural Beige
29488 Nude
29546 Shell
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 20:02   #753
MagdaP
Zadomowienie

Ja dobijałam może ze 2 razy, ale zawsze tak że liczyłam się z możliwością dostania tego (zawsze mogło się przecież znaleźć parę sztuk). Bardziej martwi mnie że może się z tym wiązać nieprzechodzenie braków do następnego zamówienia.
Stary 2009-11-12, 20:04   #754
czwartek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
a na stronie jest taka informacja:

"Poniżej podajemy skład zestawów, które można zakupić w Katalogu 16/2009 (Trendsetter 01/2010)

Produkt dla Konsultantek, których wartość sprzedaży w katalogu wyniosła 1 000 zł
Numer zestawu dla okręgów prognozujących – 79061
Numer zestawu dla pozostałych okręgów - 79012
Cena produktu – 7,5 zł
Produkt:
woda toaletowa Aromadisiac dla niej"
zaślepłam chyba w którym miejscu powiedzcie proszę bo normalnie przeczesałam już ze trzy razy wszystko i znaleźć nie mogę
czwartek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 20:04   #755
Demonililith
Raczkowanie

Czy mi się tylko wydaje ale w Novej TY nr 47 nie ma informacji o gratisowym produkcie za doładowanie :/, czyli co ? Oszczędzania ciąg dalszy???
Demonililith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 20:06   #756
Kicia_89
Raczkowanie

Cześć
Miło mi Was powitać :P Od dawna czytam to forum, jednak na razie nie dołączałam aktywnie do dyskusji :P

Zamówiłam sobie tusz SuperShock intense violet i moje rzęsy rzeczywiście doznały szkoku, ponieważ te szary kolor w życiu nie nazwałabym intensywnym fioletem. :P
Dziś dostałam miłą odpowiedź z avonu:

Cytat:
Szanowna Konsultantko,

Informujemy, że odcienie prezentowane w naszej broszurze mogą się nieznacznie różnić od rzeczywistych odcieni z powodu właściwości papieru. Ponadto, odcienie te pokazane są w katalogu na niewielkiej przestrzeni co dodatkowo utrudnia ich rozróżnienie.
Proponujemy korzystanie z próbek niektórych naszych produktów, które będą pomocne przy dokonywaniu wyboru poszukiwanego odcienia.
W przypadku niezadowolenia z produktu ma Pani prawo dokonania zwrotu w ciągu trzech miesięcy od daty zakupu.
Jesli ktos liczy na fajny fioletowy tusz, to niech nie liczy na ten, bo się może przeliczyć :P
Kicia_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 20:09   #757
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czwartek Pokaż wiadomość
zaślepłam chyba w którym miejscu powiedzcie proszę bo normalnie przeczesałam już ze trzy razy wszystko i znaleźć nie mogę
strefa konsultantki - zakładka Avon Club - przywileje - oferta specjalna
Stary 2009-11-12, 20:14   #758
czwartek
Raczkowanie

Cytat:
strefa konsultantki - zakładka Avon Club - przywileje - oferta specjalna
dziękuję tu jednak nie zajrzałam
czwartek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 20:18   #759
milenka27
Raczkowanie

Cytat:
wszystko się zgadza oprócz wody toaletowej, woda aromadisiac jest dostępna za zakupy za ponad 1000 zł ale w katalogu 15/2009, co jest za zakupy na ponad 1000 zł w katalogu 01/2010 to musisz się już dowiedzieć na swojej stronie lub w avonie 0 22 878 28 00.
czyli teraz dostanę tą wodę razem z zamówieniem z 16???
milenka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 20:18   #760
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Czyli że koniec dobijania sobie brakami bazy? Nasz szpieg się postarał
Oj postarał się ostro... Co za debil, bo już inaczej tego nazwać się nie da... Dla mnie robi to taką różnicę, ze nie bede zamawiała na I i II termin, tylko raz na III po to, żeby mieć większy upust i móc z niego skorzystać w taki sposób, żeby zamówić próbki czy jakieś drobne kosmetyki za większe zamówienia. Dla Avonu taką, że będą mieć ode mnie na pewno paręset złotych niższe zamówienia, bo zamawiając na wszystkie terminy ZAWSZE dużo produktów zamawiałam tylko dlatego, ze koleżanka widziała, spodobało się i tez to chce Ale jak taka wola firmy - proszę bardzo.

Jeszcze złośliwie napiszę, ze i to posunięcie da się troszkę ominąc - donieś szpiegu, że są produkty z reguły drogie a bardzo lekkie, odesłanie więc takowych będzie kosztowało KK kilka złotych, a upust i ta będzie wyższy i tak... Więc po co tyle zachodu?
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 20:18   #761
katarzyna l.
Raczkowanie

GG do katarzyna l.

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
tylko przeciez od razu nie dopiszą ci do nastepnej faktury tych zegarków, bo na to się czeka, zreszta przy zamawianiu widziłas pewnie,że cena wynosi 0,00 zl. zreszta nie jeste przekonana czy dostaniesz aż trzy,. ja kiedys zmówiłam tusze z demp 2 sztuki i dostałam jeden, a nie było dopisku ze jest to limitowane . i niestety przez to nie dostalam zegarka do TPS bo nie wiedzialam wtedy,ze na wszystkie 3 terminy licza sie zamowienia i brakowalo mi do 500 zl jakies 3 zl;p wsciekla bylam niesamowicie
z demo można kupić tylko po 1 sztuce jest to tam napisane, poza tym jak nie jesteś pewna czy masz wystarczająca kwotę do jakiegoś poziomu lub promocji warto zadzwonić na info oni ci powiedzą ile ci brakuje
katarzyna l. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 20:20   #762
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Ja dobijałam może ze 2 razy, ale zawsze tak że liczyłam się z możliwością dostania tego (zawsze mogło się przecież znaleźć parę sztuk). Bardziej martwi mnie że może się z tym wiązać nieprzechodzenie braków do następnego zamówienia.
ja nigdy nie dobijałam za pomocą braków a teraz dobija mnie fakt, że mi zabraknie do wyższego progu przez te ich głupie kropki, które i tak oznaczają inny stan niż faktyczny

Cytat:
Napisane przez Demonililith Pokaż wiadomość
Czy mi się tylko wydaje ale w Novej TY nr 47 nie ma informacji o gratisowym produkcie za doładowanie :/, czyli co ? Oszczędzania ciąg dalszy???
W novej ty znalazłam coś takiego:

"Oferta dla Konsultantek korzystających z sieci komórkowej myAVON. Doładowując telefon swój lub swojej Klientki zbierasz AVONki, które potem możesz wymieniać na darmowe kosmetyki. Wystarczy wpisać numer wybranego produktu na formularzu zamówień." I dalej jest cała lista tych produktów. Ale nie wiem czy o to chodzi

Cytat:
Napisane przez Kicia_89 Pokaż wiadomość
Cześć
Miło mi Was powitać :P Od dawna czytam to forum, jednak na razie nie dołączałam aktywnie do dyskusji :P
Zamówiłam sobie tusz SuperShock intense violet i moje rzęsy rzeczywiście doznały szkoku, ponieważ te szary kolor w życiu nie nazwałabym intensywnym fioletem. :P
Dziś dostałam miłą odpowiedź z avonu:

Jesli ktos liczy na fajny fioletowy tusz, to niech nie liczy na ten, bo się może przeliczyć :P
witamy

Cytat:
Napisane przez milenka27 Pokaż wiadomość
czyli teraz dostanę tą wodę razem z zamówieniem z 16???
tak, jeśli ją zamówisz

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-12 o 20:25
Stary 2009-11-12, 20:22   #763
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Jeszcze złośliwie napiszę, ze i to posunięcie da się troszkę ominąc - donieś szpiegu, że są produkty z reguły drogie a bardzo lekkie, odesłanie więc takowych będzie kosztowało KK kilka złotych, a upust i ta będzie wyższy i tak... Więc po co tyle zachodu?
dokładnie tez tak sądzę..
teraz zamiast sobie dobic wezme 2 perfumy po 100,00zł popsikam przez tydzien a potem odesle i z głowy
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 20:24   #764
Demonililith
Raczkowanie

andziat dziękuje za odpowiedź , ale chodziło mi o raczej o calkiem darmowe kosmetyki jeśli doładuje np za 30zł, avonki to osobna oferta, ale i tak dzięki, że przejrzaląś novą Ty żeby zgłębić problem

Ps. A co do szpiega, Szpiegu Drogi powiedz, że brakuje nam kilka produktów w ofercie, już nie mówiąc o zagranicznych cudach,to przydałaby się taka rzecz jak bibułki matujące i tak jakby więcej informacji co do materialu z jakiego są wykonane pędzle do makijażu, bo nie zawsze są takie info. Fajnie by było gdyby katalogi dochodziły w nieskazitelnym stanie no i oczywiście genialną opcją byloby szanowanie konsultantek, no bo firma dzięki nam ma zysk :/

Edytowane przez Demonililith
Czas edycji: 2009-11-12 o 20:27
Stary 2009-11-12, 20:25   #765
milenka27
Raczkowanie

Cytat:
Próbki idealnie trwały podkład Perfect Wear

33050 Ivory
29470 Medium Beige
29504 Natural Beige
29488 Nude
29546 Shell
Wielkie dzieki
Stary 2009-11-12, 20:26   #766
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dziewczyna822 Pokaż wiadomość
nie no kurcze, tak zeby do bazy opustu nie wliczaly sie produkty braki z katalogu to chyba nie zrobia, przeciez nie wszyscy skladaja zamowienia przez internet i moga nie wiedziec, no juz takiej lipy to sie nie spodziewam, ludze sie ze bedzie to tylko informacyjne dla nas.
Właśnie o to im chodzi, żeby nie wiedzieć. Oficjalna informacja jest UWAGA tylko na stronie, Novej Ty nie przysyłaja w paczkach, więc sporo KK nie bedzie miało o tym zielonego pojęcia. Chore. Poza tym nawet dla internautek to jawne naciagactwo: zamawiam np. za 500zł, a przy produkcie za 40zł mam żółte światło. Więc pewnie domówię coś za te 40zł, żeby miec wyższy upust, a po wystawieniu faktury okaże się, ze ta rzecz z żółtą kropą przyjdzie. Mogę się założyć, że tak właśnie będzie. Paranoja.
To nam zrobili prezent na świąteczne katalogi....
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 20:27   #767
milenka27
Raczkowanie

Cytat:
ja nigdy nie dobijałam za pomocą braków a teraz dobija mnie fakt, że mi zabraknie do wyższego progu przez te ich głupie kropki, które i tak oznaczają inny stan niż faktyczny

W novej ty znalazłam coś takiego:

"Oferta dla Konsultantek korzystających z sieci komórkowej myAVON. Doładowując telefon swój lub swojej Klientki zbierasz AVONki, które potem możesz wymieniać na darmowe kosmetyki. Wystarczy wpisać numer wybranego produktu na formularzu zamówień." I dalej jest cała lista tych produktów. Ale nie wiem czy o to chodzi

witamy

tak, jeśli ją zamówisz
a no pewnie że zamówie
Stary 2009-11-12, 20:31   #768
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Mam próśbę jako że w strefie lidera nic nie zaktualizowali - mogłaby któraś z Was wysłać mi link do tej nowej NovejTY na priv albo tutaj wstawić? Ciekawi mnie co jeszcze tam wypisali, mam chwilę czasu ale nie mam jak się do tego dostać...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 20:36   #769
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
andziat dziękuje za odpowiedź , ale chodziło mi o raczej o calkiem darmowe kosmetyki jeśli doładuje np za 30zł, avonki to osobna oferta, ale i tak dzięki, że przejrzaląś novą Ty żeby zgłębić problem
poszperałam i znalazłam na stronie konsultantki

"W katalogu 16/2009 przygotowaliśmy specjalną ofertę dla Klientek myAVON, które zasiliły telefony myAVON u Konsultantek na kwotę minimum 30 zł w czasie obowiązywania katalogu 15/2009. W ofercie Zestaw trzech produktów Planet Spa Sake i Ryż za jedyne 29,90 zł. 7748 7".
Stary 2009-11-12, 20:42   #770
malvvinaa
Raczkowanie

Nie wiem czy kojarzycie (konsultantki od dawna pewnie wiedzą) był kiedyś taki zapach jak PINK SUEDE-damski odpowiednik BLACK SUEDE TOUCH i jego już dawno nie ma w katalogu, a ostatnio pojawił się w katalogu niejaki RARE PEARLS i ogłoszono wielki powrót. Klientki od razu zauważyły, że "stare" perfumy wróciły i zaczęły pytać o PINK... Napisałam im maila a oni mi na to, że produkt nie powróci, mogę jedynie wypatrywać oferty specjalne... Trochę to niesprawiedliwe, bo RARE PEARLS nikt nie jest zainteresowany, poza tym pojawił się tylko raz, a na PINK SUEDE napewno znalazła by się rzesza klientek (chociaż sama nie wiem jak pachną, bo jestem konsultantką niecały rok). Trochę się zbulwersowałam...
malvvinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 20:45   #771
Demonililith
Raczkowanie

Heh to też nie to Tutaj jest dla wszystkich i chodzi o to że można kupić promocyjnie ten zestaw sake, spójrz na Novą Ty nr 46, tam dostaje się za dolądowania zestaw dla dzieci

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Napisane przez malvvinaa Pokaż wiadomość
Nie wiem czy kojarzycie (konsultantki od dawna pewnie wiedzą) był kiedyś taki zapach jak PINK SUEDE-damski odpowiednik BLACK SUEDE TOUCH i jego już dawno nie ma w katalogu, a ostatnio pojawił się w katalogu niejaki RARE PEARLS i ogłoszono wielki powrót. Klientki od razu zauważyły, że "stare" perfumy wróciły i zaczęły pytać o PINK... Napisałam im maila a oni mi na to, że produkt nie powróci, mogę jedynie wypatrywać oferty specjalne... Trochę to niesprawiedliwe, bo RARE PEARLS nikt nie jest zainteresowany, poza tym pojawił się tylko raz, a na PINK SUEDE napewno znalazła by się rzesza klientek (chociaż sama nie wiem jak pachną, bo jestem konsultantką niecały rok). Trochę się zbulwersowałam...
Malwina to nie tak, że nie sprawiedliwe, wiesz każdy zapomniany zapach miał swoich fanów, a z tego co wiem Rare Pearls ma ich bardzo dużo i w poprzednim wątku była właśnie dyskusja o tym, że to dobrze, że wracają. Także dobrze, że chociaż one wrócą, ja np bym chciała wielkiego powrotu Extraordinary, ale to zależy wszystko od Avonowego widzimisie.
Stary 2009-11-12, 20:51   #772
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Heh to też nie to Tutaj jest dla wszystkich i chodzi o to że można kupić promocyjnie ten zestaw sake, spójrz na Novą Ty nr 46, tam dostaje się za dolądowania zestaw dla dzieci
na drugiej stronie w strefie konsultantki jest to:

"Świąteczne upominki od myAVON
Zasil konto telefonu myAVON na minimum 30 zł, a następnie złóż zamówienie w czasie
obowiązywania katalogu 16/2009 (dla okręgów prognozujących K1/2010) i odbierz prezent:
Spray dla dzieci ułatwiający rozczesywanie włosów, Delikatny żel pod prysznic dla dzieci,
Delikatny płyn do kąpieli dla dzieci. Jeśli doładujesz konto telefonu myAVON na minimum 60 zł
dostaniesz dodatkowo Szampon z odżywką 2w1 dla dzieci. Łączna wartość prezentów 56 zł."

Trafiłam?

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-12 o 20:56
Stary 2009-11-12, 20:51   #773
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Zauważyłyście, że zniknęła też oferta zakupu super-mega-fajnego telefonu Alcatel w zestawie za 70 avonków? Ani na stronie Avon ani na myAvon nie ma mozliwości zamówienia go - zrezygnowali bo za mało chętnych czy może prowadzą negocjacje z nowym dostawcą? Chociaż biorąc pod uwagę wszystkie ostatnie oszczędności to raczej pierwsza opcja wchodzi w grę...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 20:51   #774
malvvinaa
Raczkowanie

i nie sprawiedliwe jest właśnie ich widzimisię... jakbym była Avonem i miała zbyt na produkty to ich bym nie cofała. No ale nie jestem więc nie mam na to wpływu niestety
malvvinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 21:09   #775
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

A mi ta cała akcja z tym, że braki nie będą doliczane do bazy upustu kojarzy się z marką Oriflame gdzie braki nie są doliczane do bazy punktowej.

Sytuacja ta jest co najmniej chora ze względu, że informacja jest tylko w necie- chyba że umieszczą ją na fakturach;/

a co do telefonów Alcatel - być może nie ma ich na razie, bo ponoć były braki magazynowe....więc może koniec tego modelu
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 21:10   #776
nightsong
Rozeznanie

malvvinaa - mam takie pytanko do Ciebie, jako że zamawiasz z kat. 01 - miałaś może okazję obejrzeć na żywo torebkę Heidi ze str. 92 - 93 albo może ktoś zamówił u Ciebie? Bo jestem bardzo ciekawa, czy jest porządnie wykonana i czy fajna w ogóle?

a jak ja bym była Avonem to bym chciała, żeby oddali mi mój ulubiony peeling z grejfrutem i Rare Gold i Treselle Seduction
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 21:26   #777
Demonililith
Raczkowanie

Cytat:
na drugiej stronie w strefie konsultantki jest to:

"Świąteczne upominki od myAVON
Zasil konto telefonu myAVON na minimum 30 zł, a następnie złóż zamówienie w czasie
obowiązywania katalogu 16/2009 (dla okręgów prognozujących K1/2010) i odbierz prezent:
Spray dla dzieci ułatwiający rozczesywanie włosów, Delikatny żel pod prysznic dla dzieci,
Delikatny płyn do kąpieli dla dzieci. Jeśli doładujesz konto telefonu myAVON na minimum 60 zł
dostaniesz dodatkowo Szampon z odżywką 2w1 dla dzieci. Łączna wartość prezentów 56 zł."

Trafiłam?
Tak wlaśnie o to mi chodziło, ale w novej TY nie ma info nt katalogu 17( czyli jakie prezenty za doładowanie), a może ta Nova Ty jest jeszcze do 16? A Cholera wie
Stary 2009-11-12, 21:27   #778
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Konfietka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, właśnie wyczytałam w Nowej Ty 47
Cytat
„ Już od katalogu 16/2009 „Kolorowe światła w Internecie”, dotychczas dostępne tylko dla Oferty Netto, będę działały dla większej ilości produktów. Teraz w łatwy sposób sprawdzisz rośniesz dostępność oferty „ Do wyczerpania zapasów” z katalogu, wybrane produkty niekosmetyczne z katalogu i mini katalogu. .......
O czym warto pamiętać ?
Tylko dostarczone w Twojej paczce produkty doliczą się do bazy opustu.”
To jest sprawa dyskusyjna czy maja rację, bo ja sądzę,że nie. Przy zamawianiu przez SMS czy telefon nie widać światelek. Czuję,że będzie mnostwo reklamacji i to na wyższym szczeblu.Nie jest to dobrze pomyślane, a nie można zlych decyzji przerzucać na barki konsultantek. Będziemy pisać i pisać, dzwonić i dzwonić,aż do skutku. Głowa do gory dziewczyny.Nie możemy dać sobie w kaszę dmuchać.Znajdziemy na nich sposob, bo przecież dzięki nam żyją.No nie?
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 21:31   #779
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Tak wlaśnie o to mi chodziło, ale w novej TY nie ma info nt katalogu 17( czyli jakie prezenty za doładowanie), a może ta Nova Ty jest jeszcze do 16? A Cholera wie
no przecież dla okręgu normalnego katalog 16 dopiero wchodzi od jutra, więc jaka ma być nova Ty ?
Stary 2009-11-12, 21:35   #780
Konfietka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dziewczyna822 Pokaż wiadomość
nie no kurcze, tak zeby do bazy opustu nie wliczaly sie produkty braki z katalogu to chyba nie zrobia, przeciez nie wszyscy skladaja zamowienia przez internet i moga nie wiedziec, no juz takiej lipy to sie nie spodziewam, ludze sie ze bedzie to tylko informacyjne dla nas.
Nie wszystkie, dlatego zachęcają do składania zamówień przez Internet.

Cytat:
Jeżeli tak, to myślę że dużo osób zrezygnuje z My Avon. Ja na pewno, bo przecież to przestanie się opłacać.

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Właśnie o to im chodzi, żeby nie wiedzieć. Oficjalna informacja jest UWAGA tylko na stronie, Novej Ty nie przysyłaja w paczkach, więc sporo KK nie bedzie miało o tym zielonego pojęcia. Chore. Poza tym nawet dla internautek to jawne naciagactwo: zamawiam np. za 500zł, a przy produkcie za 40zł mam żółte światło. Więc pewnie domówię coś za te 40zł, żeby miec wyższy upust, a po wystawieniu faktury okaże się, ze ta rzecz z żółtą kropą przyjdzie. Mogę się założyć, że tak właśnie będzie. Paranoja.
To nam zrobili prezent na świąteczne katalogi....
Dokładnie malka, tego właśnie się obawiam. Przyjdzie - nie przyjdzie. W 15 zamawiałam z oferty internetowej naszyjnik, miał żółta kropkę, ale na podglądzie faktury jest. Wiec co robić, nie brać nic z żółta kropką. Paranoja. Przestaje mi się to wszystko podobać.
Konfietka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości