|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
Wszystko wychwyci - że tu za luźne, tam się marszczy, czy dekolt ma tak się układać itd
|
|
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak kupuję spodnie to Piotrek tylko patrzy czy tyłek fajnie wygląda ![]() a jak mierzę bluzki to włazi do przymierzalni i wtedy widzi już tylko biust i nic innego ![]() i weź tu z nim sukienkę kupuj! tak w ogóle to jakoś dziwnie, wczoraj go widziałam a już tęsknię
|
|
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4354 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no ale mój to rzeczywiście musze przyznać, że umie mi dobrać ciuchy tylko że on nie tylko wzrokiem wybiera ale i "namacalnie" musi sprawdzać ech rozmarzyłam się
|
|
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mój Tż bardzo profesjonalnie do pomagania podchodzi Moja mama za to ma zupełnie inny gust niż ja i zakupów nie znosi We wszystkim wg niej ślicznie wyglądam ![]() Ja mojego Tż'ta widzę codziennie a jak dłużej zostaje w pracy i późno wraca do domku to też tęsknię Spać nie mogę aż nie wróci |
|
|
|
|
#4356 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny a pokazać wam w jakim tańcu się z TŻetem zakochaliśmy? ogólnie nie byłam przekonana do takich ale ten mnie tak uwiódł, że nie wiem. Po prostu napatrzeć się nie moge
|
|
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ajkbys mowila o moim Tzecie hihi jak juz idziemy to mi umie doradzic ale zawsze najpeirw patrzy na tylek i biust a pozniej juz tak obiektywnie ale to musi miec dorby humor zebby pomoc mi cos kupic no a pozatym to mamy inne gusta i czasem cos sie jemu podoba a mi nie i na odwritwiec wole isc z przyjaciolka na zakupy he![]() laborek pokaz pokaz
|
|
|
|
|
#4358 |
|
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=9NsPmtU6HLo&feature=fvw zakochałam sie w nim
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4360 |
|
Konto usunięte
|
laborek już dawno ten filmik widziałam
. Według mnie ok . Dużo fajniejszy był jakiś czas temu filmik z pierwszym tańcem do piosenki z bajki Anastazja,a potem było zatrzymanie płyty i Rihuanna .
|
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
laborek - obejrzałam i mam mieszane uczucia
filmik fajny, taniec z punktu widzenia oglądacza śmieszny i trochę niedopracowany ale każdy lubi co innego
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-11-12 o 20:44 |
|
|
|
#4362 |
|
Rozeznanie
|
a no możliwe ja zbyt często nie szperam na you tube, więc jestem troche zacofana
ale ten nam się bardzo podoba bo nie jest zbyt przesadny (nie wiem jak to nazwać, mniej erotyzmu coś takiego) no i po prostu to jest jak z ciuchem wpadnie w oko i myślicie o nim cały dzień ;P ale nie wiem czy się odważymy na taki
|
|
|
|
#4363 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4364 |
|
Rozeznanie
|
Napewno będzie walc, a co z tymi wygłupami to jeszcze sami nie wiemy
zobaczymy jak to będzie na kursie
|
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() TŻ "zooperowany" za 2 tyg znów wizyta, ale juz go tak nie boli ![]() A chrzesniak w czapeczce przeslodko wygląda ![]() Jolka trzymam kciuki mam przeczucie, że dostaniesz te pracę ja za swoja prace dostaje 300 zl;p ale to umowa o dzielo i baaardzo przyda sie w CV.nie to co kelnerwoanie-choc tam mialam 4 razy tyle...ma.ko ja tez niew iedziałam o co chodzi z ta bazą ale chyba warto i z TZetami naszymi to chyba tak jest, z enie byłoby zycia bez nich...Marcinowi udało się dzis zawieźć samochód do kolegi i go zrobic, bo paliwo mu uciekało i cos pukalo.ech, mam nadzieje, ze bedzie juz ostrożniejszy...przyznal, że to jego wina niepotrzebnie wyprxedzał.ale z drugiej strony-ten palant też go nie puśćil tylko zaczął na lewo zjeżdzać![]() Lula kumpeli synek co sie teraz urodził ma wiktor na imie-mówia na niego klusek wikuś;p Laborek ja bez TŻeta na pewno, ma paść zachwytu w dniu slubu.alewie, ze syreny mi się podobają i jest bardzo za takimi sukniami a co do tańca tez widziałam;p i podoba mi się,ale sama wole walca ![]() ide sie relaksowac! a w zapachu zielonej herbaty w podgrzewaczu się zakochałam moja mam też;p
|
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
My chyba na kurs nie pójdziemy
teraz to mi się kojarzy z taką masową produkcją
|
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
Jolka-kciukasy obowiązkowo! I rację tu dziewczyny pisały-każdy grosz się liczy
![]() Suknię na pewno będę bez Grzegorza kupować z tego samego powodu co Honolinka ![]() Imiona dla dziewczynki mi się podobają Daria (mój tata jest Darek), Milena, i nie wiem....a dla chłopca nawet Daniel mi się podoba ale mój były tak ma i nie chcemy
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
laborek nie obraź się na mnie ale to wykonanie było żałosne
![]() ![]() ja miałam kiedyś taki nudny dzień i obejrzałam chyba wszystkie takie filmiki. I ogólnie zamysł bardzo fajny, ale z wykonaniem nie zawsze dobrze wychodzi:/ Na tym facet wyglądał jakby kija połknął i babka prowadziła. A dla mnie nie ma nic gorszego jak babka prowadzi w tańcu. Ale przyznaje niektóre filmiki były fajne, młodzi się umieli ze sobą zgrać i wogóle świetnie się ruszali. Ale jeśli ktoś nie za dobrze tańczy to stanowczo odradzam
|
|
|
|
#4369 |
|
Rozeznanie
|
a mi się tam podoba
wiadomo nie każdy (niestety) umie tańczyć, ale chodzi o zabawe
|
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
lusesita przynajmniej Twój TŻ zgodził sie na dentystę, a mój nie chce słyszeć o jakiejkolwiek wizycie nawet kontrolnej
|
|
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstępnie też myślałam o takich wygłupach, ale chyba zrezygnuję sporo stresu i tak będzie więc myślę że jakiś tam przytulaniec naturalniej wyjdzie orkiestra nam mówiła że często ze stresu młodym takie coś kompletnie nie wychodzi, ewentualnie radzili żeby koło oczepin coś takiego zrobić, kiedy stres troszkę zejdzie i nie jest tak sztywno a imiona to u mnie niezmiennie Natalia i Jaś |
|
|
|
|
#4372 |
|
Rozeznanie
|
o dobre koło oczepin... hmm chyba się zastanowimy nad tym
|
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie nam tez mówił tak ten z orkiestry
i faktyczni koło oczepin to już mniejszy stres i w ogóle. Kurde baby z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej wolę żeby czas leciał tak jak leci, żebym z wszystkim zdążyła...
|
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() Wrocilam do domciu oczywiscie sie nie zarejestrowalam, bo nie mialam kartki z NIPem ehhh szkoda gadac, nastepne podejscie za tydzien we czwartek bo jednak tam trzeba spedzic min pol dnia, zeby sie zarejestrowac wiec czwartek bedzie akurat ![]() Nadrobilam Was powierzchownie gaduły :Gaduły: Ivona super pomysl z tytułem ![]() ![]() ![]() u mnie imiona rowniez niezmiennie: Robert i Marta
|
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już bym chciała mieć TO z głowy
a poważnie to mi się dłużyyyyyy....Kurde jak ja nie znoszę prasować |
|
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
Cobra nie miał wyjścia za bardzo.prawie po scianach z bólu chodzil...i czekał na ostania chwile uparciuch.juz ja go teraz dopilnuję!!no a z samochodu nie chciał wysiąść i prawie mi płakał...bal sie chyba, az dzwine bo kiedys ciagle do dentysty chodzil.ujał mnie swoim pieknym usmiechem no a teraz ma pełno ubytków juz mu nie popuszcze...najlepsze bylo jak wyszedł z gabinetu-dala mu znieczulenie, a on nigdy nie bral(hardcore jak dla mnie, ja zawsze ze znieczuleniem) siedza ludzie w poczekalni,a on wychodzi i do mnie: k...a,ale mi wara wisi! ja szeptem:Marcin!jak sie wyrażasz.a On: no co zrobie jak mnie nap...la!o matko, myslalam, ze sie ze wstydu spale! ale tak niewyraźnie mówił, ze mam nadzieje, ze ludzie tego nie slyszeli! jak wchodzilismy to też:ale tu j...e! chyba naprawde zestresowany byl, bo rzadko przeklina w miejscach publicznych Dotta wspolczuje! ja nienawidze prasowania koszul, zawsze sie cos zagnie...czasem az rzucam zelazkiem i mam musi za mnie prasowac;p ale to bardziej o koszule taty chodzi,bo TŻ na szczescie do pracy nie potrzebuje
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-11-12 o 21:40 |
|
|
|
#4377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze bardziej doczekac sie zareczyn nie moge ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie znoszę koszul prasować kiedyś Piotrka mama wyjechała i chciałam mu troszkę pomóc to jak zobaczył jak się zabieram do jego koszul to tylko westchnął i sam się za to zabrał już wiem kto kiedyś będzie prasował koszule u nas w domu
|
|
|
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym najmniejszym u nogi ale i tak najlepiej lubie prasowac reczniki
|
|
|
|
|
#4380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak dobrze bo kiedyś to w ogóle w graniaku co dzień pomykał do pracy ![]() T'ai - tez się zarzekałam że nie tknę koszul ale w praniu wyszło inaczej ... bo on czasu nie ma Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-11-12 o 21:43 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

We wszystkim wg niej ślicznie wyglądam 

ja za swoja prace dostaje 300 zl;p ale to umowa o dzielo i baaardzo przyda sie w CV.nie to co kelnerwoanie-choc tam mialam 4 razy tyle...
niepotrzebnie wyprxedzał.ale z drugiej strony-ten palant też go nie puśćil tylko zaczął na lewo zjeżdzać

Perfect Housewife