|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
pfff...ta co dużo gada
![]() I co namawia ludzi żeby nie kupowali fontanny zanim Carolajna jej nie sprawdzi ![]() ja wszystko wiem ![]() wystraszyłaś nową koleżankę podglądaczko ![]()
#2342 | |
Rozeznanie
|
czesc babeczki
![]() wpadlam na szybciocha sie przywitac tylko, oczywiscie pracuje pracuje i na nic czasu nie ma ![]() u nas jest w miare w miare Szymonek smieszek nadal ![]() ![]() ![]() ostatnio nocki u nas to tez loteria w nocy z 10 na 11 super bylo wolne wiec i synus dal nam sie wyspac 1 pobudka na smoczek i 1 na jedzenie spanko do 7 ale dzis jak matka szla do pracy to olaboga pobudek kilkanascie chyba ![]() ![]() Ursull cobys nadal popadala w samozachwyt- jestes boska ![]() ![]() Dorisi Haruno ![]() ![]() no i niewielocytowalam i nie pamietam co mialam pisac ![]() Mariczkalacze sie z Toba w bolu z powodu nieprzespanych nocy Agusiawrocilas ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a w tym komiksie bylam tylko raz przelotem jak na chrzciny ubranka szukalam i na inne rzeczy wtedy nie lukalam a teraz kombinezonu porzebuje wiec sie moze wybiore ![]() ![]() ![]() a Illbanka to gdzie zniknela ![]() ![]() a mam jeszcze do Was pytanko jakie kupale robia Wasze dziciaczki po obiadkach z mieskiem?? moj dwa dni temu zjadl sloiczek z cielecinka i kupa byla dopiero dzis i to twardy klocek taki ![]() ![]() Gosik ![]() ![]() DOBREJ NOCKI ![]()
![]() |
#2343 |
Wtajemniczenie
|
Nikt od internetu nie przyszedl
![]() Od miesiaca nie mamy ...a placimy i na telefony do nich wydalismy 40 euro... bo niemalo sobie licza... ![]() mieli byc do czwartku a dzisiaj dopiero dzwonili... no i jutro ma byc ktos miedzy 8 a 10 wiec musze byc juz umyta ubrana i umalowana bo podobno bedzie to przystojny czarnoskóry... ![]() haha tzn. mam taka nadzieje ![]() zartuje... nie myslcie o mnie zle ![]()
#2344 |
Zakorzenienie
|
Mell no, no i kto by pomyślał
![]() A tż to wie o tym przystojniaku ![]() kokietka normalnie ![]()
#2345 |
Wtajemniczenie
|
No wlasnie on przed 8 musi z domu wyjechac...
i tak dzisiaj sobie glosno przy nim "myslałam" a jak to bedzie jakis murzynek przystojny... ![]() a on wie ze mi sie podobaja.. ale znajac zycie przyjdzie jakis holender obskurny ![]() ..i sobie nie popatrze... Jutro Ci napisze co i jak hahah Ja oczywiscie caly czas zartuje ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Mam laptopa dla siebie do 22 bo pozniej tz z "matula"(nie znosze tego slowa) na pogawedke skypowa umowiony. A i na szczescie zostajemy w tym domu conajmniej do konca lutego juz uzgodnilismy z wlascicielami ... ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- FAJNIE TAK SAMA ZE SOBA ROZMAWIAC ![]() Jest tu ktos?
#2346 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze was nie czytałam,więc bez odpowiedzi, ino WITAJ DZOLANA
![]() Ja też jestem fajna? No powiedz,prawda,że jestem nie tylko fajna,ale najlepsza? ![]() ![]() Carolajna a ile zapłacisz za streszczonko? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
A ło takie coś kupłam mej córze (zaznaczam,że błędy zamierzone jakby ktoś o analfabetyzm próbował mnie posądzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2348 |
Zadomowienie
|
No ja juz troszeczke ogarnełam chałupkę, poprasowalam więc niespodziewani goście moga się zjawiac
![]() Carolajna - a co ty taka zajeta dzisiaj? czyzbysmy o czyms nie wiedziały? ![]() ![]() anulka anulka - wiem kochana że jest niebezpieczna na dluższą metę, ale ja przeczytałam najpierw książkę i taka dieta jest dopuszczalna 1-2 razy w roku, ja stosowałam raz tydzień a raz 2 tygodnie i ona tylko oczyszcza organizm z wszelakich toksyn itd. a po zaczyna sie nowy etam zdrowego odżywiania. a ta kobita to jakas desperatka, straszny finał miała a ten jej niedoszły? makabra ![]() ![]() Aguśka - u mnie ta dieta się bardzo sprawdziła bo pozbyłam się z ogranizmu calego świństwa i zaczelam później zdrowo się odżywiac, a jabłuszko to był rarytasik ja na widok wody już miałam odruch ![]() ![]() ![]() iwciag - upojnej nocki ![]() dzolana - fajnie że się ujawniłaś wraz ze swoja Martynką witamy ![]() ![]() Mell - ale z ciebie gapa ![]() ![]() ![]() ![]() iwcia dens - jak tak dalej bedzie to poszukam egzorcysty ![]() ![]() A to foteczki z ostatnich dni : 1. Mój pierwszy raz na nocniczku, pierwsza kaka zaliczona ![]() 2. Przymierzam sie do spanka 3. Spoglądam wieczorkiem na świat z 3 pięterka (siedział na parapecie, UWAGA nikt go nie podpierał) |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
Mell specjalnie dla ciebie,to te,ktore się nie ukrywają: ursull*, Anja1986, marika2121+, agneskim, dzolana1985, DORIS0208+, magduchahahaha+
Dobra zaczynam was czytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zadomowienie
|
ursull - o ty babolu jeden
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
|
Mell a Ty nie chcesz pogadać z matulą??
![]() Ursull ja jestem najlepsiejsza ![]() ![]() Tzn tym że jestem i możecie ze mną pogadać ![]() A fajne te cosiki kupiłaś ![]() Marika a już byś wiedzieć chciała wszystko ![]() ![]() I ![]() ![]() ![]() Jaka radość na kibelku ![]() GRAtULUJEMY pierwszej "wolnej" kupki ![]()
#2352 |
Wtajemniczenie
|
Marika sukienka jest koloru ...hmmm taki zmieszany braz bez fiolet...
Wow jak slicznie siedzi twoj synek ![]() I kupka na nocniku ...wielkie brawa sie naleza... czyli juz bedziesz przyzwyczajac? A skad wiedzialas ze mu sie chce kupke? A i pizamke ma sliczna... Slodziutki... tak sobie siedzi przed okienkiem i rozmysla... ![]() Ursull ale ta sukieneczka czy tuniczka piekna... ja nie mam komu takich cudeniek kupowac ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- ![]() no wiesz przemysle... moze chce a nie wiem o tym ![]() ![]()
#2353 |
Zakorzenienie
|
Marika czy mi się wydawało,czy ty oskarżyłaś mnie o nieczytanie wszystkich postów? FOCH
![]() Ale ściemniasz z tym,że Igorek sam na nocniczku i kakę zrobił(pewnie mu swoją podłożyłaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
JAk Marikowy Iguś fajnie siusiaczka zakamuflował
![]()
#2355 |
Wtajemniczenie
|
Marika chyba posdunelas mi dobry pomysl z tym zafarbowaniem bo sukienka jest nowiutka....
A gdzie sie takie barwini kupuje i jak sie to robi.. wiesz?
#2356 |
Zakorzenienie
|
Carolajna niestety spadłaś w rankingu
![]() ![]() Dziecko mi płaczę,idę se... |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Raczkowanie
|
No pewnie że się przyłoczę oczywiście jak mogę.
Nasze pociechy są w równym wieku to super możemy sie dzielić radościami jak i smutkami. Przynajmniej jakos sobie czas zapełnie bo samocha ze mnie. Moj TZ ( juz poznałam wasze skróty ![]() a tak o mnie: Mieszkam w trójmieście jak juz wspomnialam mam prawie 5-miesięczną córeczkę Martynkę. moj maly skarbek ma juz dwie jedynki na dole i czekamy teraz na górne ![]() ![]()
#2358 |
Wtajemniczenie
|
A carolajna oczywiscie juz siusiaczka wypatrywala...
![]()
#2359 |
Zakorzenienie
|
wypraszam sobie
![]() ursull wiesz co ![]() ty to jesteś ![]() a spadaj ![]()
#2360 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"maly mutancik" ![]() no ja myslałam ze moj jest duzy dzis byl wazony wazy (masło maslane) 7500
![]() |
#2361 |
Rozeznanie
|
hej,to znowu ja
![]() z tego wszystkiego..zapomnialaby m o naszych dzisiejszych solenizantach ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MARCELKA ![]() ![]() bardzo Wam dziekuje,ze jestescie.... ![]() czasem wystarczy wygadac sie komus i jest lzej... Dzolana-witaj na naszym "plotkowie" ![]() Mell_x-super,ze juz po szczepieniu, ![]() ![]() a Ty wiesz,ze moja Kala tez tak smiesznie dupke wypina ,chyba sie zmowili na wypinanie ![]() 7500g-to bardzo ladna waga,cale szczescie moja gwizadka jakies 7 z malych hakiem ![]() 2 tyg temu bylo 6800g wiec teraz ,nie wiem?ale mysle,ze 7200g,dobrze ,ze Alexik troche grubszy,bo jak by to wygladalo ![]() ...przystojny czarnoskory??no ladnie.. ![]() ursull-pisz,pisz sterszczenia...plizzzzzzz zz ![]() jesli chodzi o fotki Milusi-to sa bombowe! poiglot-widze,ze zakupki sie udaly to dobrze,ja tez mam zamiar sie wybrac..a gdzie byliscie?na Harrow? ![]() jesli chodzi o mleczko to ja proponuje Aptamil3,tj.jak pl.bebilon iwciag- ![]() Gosik- ![]() iwciadens- ![]() Marika-u nas noce sa takie od kiedy pamietam.. no nie ,bylo jeszcze "fajniej"bo od urodzenia do 2m-ca bylo wstawanie co rowniutkie 2 godz(cala dobe!)na jedzonko,a teraz to jeden dluzszy sen ia potem juz do ranka co 2godz. O 6.00 rano pobudka i bawionko.. marudzenie i spanko..tak to wyglada.. przerabane ale co zrobic,dzieci maja swoj wlasny rytm i to my niestety musimy sie dostosowac. czasem ma lepsze dni/noce ale to sporadycznie (a tak na marginesie to podziwiam za konsekwencje w odpisywaniu nam wszystkim,o zadnej nie zapomnisz ![]() Agusiu-oby udalo sie odzyskac dane z dysku!trzymam kciukasy. aha..ogladalismy z Tz jak Twoj Filus ladnie spiewa ![]() anulkaanulka- ![]() i barwa dla dziewczynek ![]() cdn Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-11-12 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wow...no to waga słuszna ![]()
![]() |
#2363 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak sie ciesze ze moj syn znalazł juz swoja drugą połówke ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Dzolana a piersiakarmisz czy jak? I dajesz juz coreczce warzywa i owoce?
![]() |
#2364 | |
szyciowa specjalistka :)
|
oezu masakra, zmęczyłam sie jusz i nie dam rady nic napisać bo mam zadyszkę ot biegnięcia po tych stronach...
Ala powiedziała dziś że ma chorobę na kaszlowanie i tak kaszluje od poniedziałku. ![]() Caro mnie się wpisała w profil i wstawiła zdjęcie swoje o to ![]() a i jako że ja milutka jestem to: Cytat:
Załamałam się Pietrek na nocnik jeszcze nie robi, ale za to 5 kup dziennie ![]() a i zła wiadomość............moja teściowa.......ciągle żyje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Wtajemniczenie
|
Ursull czytaj czytaj...
Ale czasem nie pisz streszczenia... ![]() Bo wtedy ty bylabys najfajniesza a to Carolajna ma byc ![]() ![]() Zartuje... ...no ale dzisiaj dam ci odpoczac....
#2366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie żartuje ![]()
![]() |
#2367 |
Rozeznanie
|
Mellja ostatnio prasowalam swoja ulubiona spodnice i co?? dziure sobie wyprasowalam w niej na szczescie byly jeszcze w sklepie wiec polecialam i kupilam 2
![]() nie mysle o Tobie zle ![]() ps. ja wolalabym bialego ![]()
#2368 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co rozbawiłó dzisiaj moje dziecko
![]() odgłos pianowego puzzla szurającego o podłogę ![]() Alajka chcesz skończyć jak Mell ![]()
#2369 |
Zakorzenienie
|
Dobra córa zasnęła,więc wrociłam i będę was gnębić wiedźmy wstrętne,stos tu rozpalę i inkwizycję rozpocznę
![]() Carolajna i tak cię lubię ![]() Mell napisała: "Ursull ale ta sukieneczka czy tuniczka piekna... ja nie mam komu takich cudeniek kupowac" ,a ja odpowiadam: MOJEJ CÓRCE MOŻESZ KUPOWAĆ! ![]() ![]() Doris dla ciebie jakieś streszczonko napiszę ![]() Dzolana Martynka boska i dość spora. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |
szyciowa specjalistka :)
|
Cytat:
no co Ty, ja ........ ja taka grzeczna jestem i milusia i ....milusia znofu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.