|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cytat:
![]() przeciez pokarmiłas ile sie dało ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2402 |
Wtajemniczenie
|
Spozniona "matula' nadchodzi wiec ja zmykam...
do jutra! ![]()
#2403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no murzyni maja to cos wyjatkowego w sobie ![]()
![]() |
#2404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Debenhams to centrum handlowe na haroow na gorze tego sklepu jest duzo stoisk damskich.. Jest tez siosko z ciuchami Janet Norman ![]() naprawde super sa rzeczy tam , na bank cos dla siebie znajdziesz ![]() karolinko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2405 |
Zakorzenienie
|
ja się kiedyś przyjaźniłam z jednym
![]() ahhhh też mi się podobają ![]() pa Mell ![]()
#2406 |
Wtajemniczenie
|
Murzynki i mulatki tez sa taaakie seksi...
![]()
#2407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ohhh wkoncu ktos poskromil ta lwice! ![]()
![]() |
#2408 |
Zadomowienie
|
blondynkapoznan - to może nim pójdziecie to przedzwo czy wreszcie je mają.
esti - tylko uważaj tam z tż tak co zas teścik nie pójdzie w ruch ![]() Aguśka - no nie nie czekam ![]() ![]() ![]() ![]() poiglot - ja mysle że to nie jest tak jak myslisz przeciez co chwila cos panuje jak nie świńska grypa to inne dziadostwa i nigdy byś nie zaprzestała karmienia, zrobisz jak uważasz, a dziecie cycowe tez może się pochorowac jestem przykładem katarku z kaszelkiem ale było i to. Carolajna - no wiem zboczuchu ![]() ![]() ![]() DOBRA JUŻ SPADAM D O B R A N O C K A |
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Zakorzenienie
|
Karolinka to teraz sie to nazywa przyjazn?
![]()
#2410 |
Zakorzenienie
|
nikt mnie nie widzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Zakorzenienie
|
#2412 | |
Zakorzenienie
|
no wkoncu bo taka niewyzyta byla a teraz juz zgrzeczniala
![]() Cytat:
![]() ale ze Ci tak fajnie siedzial moj to za nic nie chce siedziec no chyba ze go podtrzymuje za raczki a tak to sie giba na boki i do przodu ![]()
![]() |
#2413 |
Raczkowanie
|
chyba sie zapisze na kurs szybkiego czytania bo nie wyrabiam na zakretach!!! a to coś na dobry humor ![]() O_macierzynstwie_;-) Pierwsze dziecko: Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciąże. Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da. Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciążowe STAJA się Twoimi normalnymi ciuchami. Przygotowanie do porodu ![]() Pierwsze dziecko: Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy. Drugie dziecko: Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku. Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8. miesiącu ciąży. *Ciuszki dziecięce ![]() Pierwsze dziecko: Pierzesz nawet nowe ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę. Drugie dziecko: Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami. Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego? *Płacz ![]() Pierwsze dziecko: Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie. Drugie dziecko: Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, ze jego wrzask obudzi starsze dziecko. Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku. *Gdy upadnie smoczek ![]() Pierwsze dziecko: Wygotowujesz po powrocie do domu. Drugie dziecko: Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi. Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi. *Przewijanie ![]() Pierwsze dziecko: Zmieniasz pieluchę co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta. Drugie dziecko: Zmieniasz pieluchę co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby. Trzecie dziecko: Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan. *Zajęcia ![]() Pierwsze dziecko: Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo, do teatrzyku itp. Drugie dziecko: Bierzesz dziecko na spacer. Trzecie dziecko: Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej. *Twoje wyjścia ![]() Pierwsze dziecko: Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki. Drugie dziecko: W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki. Trzecie dziecko: Mówisz opiekunce, ze ma dzwonić tylko jeśli pojawi się krew. *W domu ![]() Pierwsze dziecko: Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko. Drugie dziecko: Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, ze starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka. Trzecie dziecko: Kryjesz się przed własnymi dziećmi. *Połknięcie monety ![]() Pierwsze dziecko: Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia. Drugie dziecko: Czekasz aż wysra. Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego
#2414 |
Zakorzenienie
|
A proszę w środku na zdjęciu Jean Calvin Abba Masa
![]() ![]() innego zdjęcia nie znalazłam ![]() Poiglot czemu??
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-11-12 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | |
Zakorzenienie
|
ide kochane sie popluskac
![]() moze jeszcze zajrze ale nie wiem bo pewnie tz bedzie okupywal kompa ![]() jakby cos to zycze duzo seksu w nocy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- aaaa jeszcze Wam chcialam powiedziec, ze dysk oddany a tam mamy nasze zdjecia z tztem takie wiecie niegrzeczne o rany jak ten ktos to zobaczy masakra ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2416 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 |
Zakorzenienie
|
dzolana
![]() ja jako matka dwojga....stwierdzam że TAK ![]()
#2418 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tj.za..ste ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() karolinko bo wyzej sraja jak d... maja ![]() niecierpie ich nie da sie ich lubic... moze i jestem rasistka denerwuja mnie.. maja sie za Bog wie kogo .. mysla ze moga miec wszystko (juz nie musze mowic jak wiele murzynek patrzy na naszych polakow) jedna juz nawyzywalam bo uczepila sie mojego tzta ;/ ![]() wielkie ''damy'' no i nielubia nas polek...:P ![]() :d
#2420 |
Zadomowienie
|
Hej Laski
![]() Od dzisiaj miałam się odchudzać... nic z tego ![]() Od rana dobrze mi szło, bo nie miałam czasu jeść. A wieczorem się opchałam. teraz wsuwam ciacho i popijam winem ![]() iwcia dens no to chyba widziałam twoją nianię ![]() ![]() iwciag o komisie do densowej pisałam, a nie do Cię.
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-12 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2421 |
Raczkowanie
|
idę lulać
![]() ![]() kolorowych snow pa ![]()
#2422 | ||
Zakorzenienie
|
Dobra nadrabiam od strony 76.Będzie bolało
![]() Nicola dziękuję,ale mnie nie da się pokonać (ale samozachwytem pojechałam ![]() ![]() Haruno a co ty taka cicha znowu jesteś? Cinusiowa czekam na zdjecie kropki,a byłaś z tym u lekarza,a może to pryszczyk,albo odparzenie? A duża jest? Cytat:
Kathi75 ja zawsze myliłam datę urodzin mojego ex z moim przyjacielem (ale się wsciekał).To już można podawać szpinak? I jak go przyrządzasz? Superzabula aaaalllleeee fajny wyciskacz ![]() ![]() ![]() Pakusia czegoś nie rozumię ![]() ![]() Marika łączę się z tobą w bólu nockowym,ja też nie mam lekko ![]() Iwciag moja waga też drgnęła i też o 2kg i też 5dni,przybij pionę ![]() ![]() Anulka anulka Buziaki i gratulacje dla Madzi i Martusi,a to ci spryciule,ale ponoć bliźnięta rozwijają się w szczególny sposób (pewnie dwa razy szybciej ![]() Aguśka ja kupilam małej,taki foliowy fartuszek i sliniaczek z rękawkami,chwalę sobie ![]() ![]() Mell zrechabilitowałaś się,więc może jeszcze coś tam streszczę ![]() ![]() iwcia dance a dziękować,dziękować i dzięki tobie już stało się najgorsze:pokochałam samą siebie miłością narcystyczną.Buziaki dla śmieszka.Ja po obiadku z mięskiem wciskam małej ok 100ml herbatki,wtedy kupki są rzadsze ![]() Carolajna a wypchaj ty się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poiglot co to jest bebe lilly?A świńska grypa jak ma cię dopaść to i tak dopadnie ![]() ![]() Blondynkapoznań jak to nie ma szczepień? ![]() ![]() Aguśka to umówcie się z Mell i na zmianę kupujcie coś mojej małej.A żeby miec córeczkę to potrzebna jest babka i facet i nastrój i potem od tyłu i piękna córa za 9mc przybywa ![]() Dzolana Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może dlatego myślą że wszystko ich ![]() ja tam nie wiem o nie znam żadnej mulatki ani murzynki no prócz siebie w lecie ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- URSULL byłam na 2012 a tamtego to nie widziałam ![]() odpowiedziałam ![]() mówiłam ze nie ogarniam i streszczenia potrzebuje ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- idę sobie, Ursull m dokucza ![]() nie lubi mnie chyba ![]() albo zazdrości ![]() ![]() i idę usunąć zdjęcia ![]()
![]() |
#2424 |
Zadomowienie
|
Czeee dzolana
![]() ![]()
#2425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz miałam Murzynkę,która zaczęła nakładać sobie do pojemniczka różne rodzaje sałatek,a pomieszła je przy tym okrutnie.Wyszło tego na jakies 3fule,a ona 20 pensów mi daje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() I nie zazdraszczam,bo moja dupa ładniejsza,bo większa,i wogóle więcej mnie niż ciebie i mój TŻ nie musi mnie grabiami w łózku szukać ![]() Powtarzam pytanie: a "Bez mojej zgody" widzałaś? z C.Diaz. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
To ja ci powtarzam że NIE WIDZIAŁAM!!
dziękuje...uwielbiam być ofiarą;/ dobranoc
#2427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie obrażaj się,ja tylko żartowałam ![]() ![]() Wróć... ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Potrzebuję opini na temat tych botków,pomóżta laski ![]() ![]() http://cgi.ebay.co.uk/NEW-WOMENS-BRO...item27ace31881 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2428 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() mam podobne tylko dlugie kozaczki i noga sie zle "uklada"tak ,ze dretwieje po dluzszym chodzeniu.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Zakorzenienie
|
Doris kochana ma,przynajmniej ty się na mnie nie obrazilaś
![]() Ja myślałam o nich na takie specjalne wyjścia,cena nie jest wysoka.Serio tak bardzo,bardzo niewygodne? |
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Rozeznanie
|
hmmm..trudno powiedziec jakie te beda
![]() cena jest bardzo korzystna i na wyjscia bylyby jak najbardziej ![]() zapytaj sprzedawce czy akceptuje zwroty i na jakich warunkach i wtedy kupuj..jesli beda ok ![]() moje to tylko do kosciola i z powrotem ![]() a i tak nogi bola jak ch..a! a czego mialabym sie obrazic.. my emigrantki powinnysmy(tak sie pisze to slowo??jakos dziwnie mi brzmi.. ![]() ![]() o! ![]() co do murzynow i murzynek...to slowa nie powiem... lenie jak cholerka!zazwyczaj oblesnie grube a jak chodza to zamiast nogi podnosic to one nimi suwaja..z predkoscia slimaka.. mnie taka menda polozna sie trafila..ehh a z rana jak pojechalam taka fajna chineczka byla ![]() a ta moja malpa(po poludniu miala zmaine do rana-moja!) co rusz mi sie o lozko zawadzala(jak mialam bole to nie musze mowic jakie to bylo mile ![]() ![]() ![]() gdyby nie ta malpa,mozna by powiedziec,ze bylo bardzo fajnie ![]() troche bolalo ale bylo fajnie ![]() Jka pzrychodzila do mnie doktorka to nie chcialam ,zeby sobie poszla ![]() na szczescie to ona odbierala moja Kalusie,mailam do niej najwieksze zaufanie ![]() Po nacieciu szyla mnie malpa(tak pieszczotliwie ja nazywam ![]() i mowie do Tz(glosno oczywiscie) "zobacz no,jak ta mapla tam szyje..zeby mnie nie zaszyla calkiem!" ![]() w sumie to mam mnostwo z "ta rasa "roznych historii.. oni nas nie lubia a my ich ![]() ooo Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-11-12 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.