|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
gosiaro jeszcze raz gratuluje!!! i tak sobie pomyslalam, jak sie uda to bedziemy obie lipcowy w podobnym terminie!!!
Gratulacje i informuj nas na biezaco!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tez mialam wrazenie ze sie w koncu udalo ... jednak 2 testy nie mogly sie pomylic i skonczylo sie wywołaniem @ Luteina ![]() Ja tez łapie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie strasznie korci, żeby wcześniej zrobić test, ale tłumaczę sobie, że jak wyjdzie negatyw to i tak nic nie będę wiedzieć, bo mogło być za wcześnie. Wczoraj byłam u dentysty, który jest poinformowany o moich ciążowych planach z powodu konieczności zrobienia zdjęca rtg. I pierwsze co to sie mnie pyta czy w ciąży jestem hehe, bo nie wie czy znieczulenie może dać. I jak się okaże że ja wczoraj tak niepotrzebnię się męczyłam bez znieczulenia, to się normalnie wnerwię. Za to mu powiedziałam, że ma mi delikatnie wiercić, bo jeśli jestem w ciąży to się denerwować nie mogę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
Zakorzenienie
|
to jak długo czekałaś na @, że musieli ci wywoływać?
---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() hmmm... ostatnia @ mialam ok. 16/17 wrzesnia... potem w pazdzierniku tylko delikatne plamienie jakby kropelka i nie krwi tylko .... zabarwionego śluzu... no i jak mi minal termin @ a mialam zazwyczaj po 28 / 29 dni poszlam 4/5 dni po planowanej dacie ... no i spytal czy robilam test. powiedzialam ze nie no i kazal zrobic i na nastepny dizen przyjsc do niego na oddzial i mi zrobil USG no testy 2 negatywne wyszly... no i dalej wiesz jak sie skonczylo.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na moje nieszczęście kupiłam sobie testy ciążowe aż 2, bo promocja była 2 w cenie jednego i teraz mnie kuszą jak wąż Ewę w raju ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za gratulację, ale az sie boję cieszyc narazie.Będzie tak pewnie dopoki mi lekarz nie potwierdzi ciazy.
No i wlasnie tu mam do was pytanko.Kisdy moge isc do lekarza?Najlepiej chcialabym isc wtedy, kiedy bedzie juz mozna cos na usg zobaczyć.Czy teraz lepiej moze isc na beta hcg a z lekarzem poczekać?Wizyte mam u ginekologa mojego na 18 grudnia.Do niego sie czeka 2 miesiace wiec zawsze rezerwuje kolejną jak jestem u niego.Czy to jednak nie za pozno?Lepiej isc prywatnie wczesniej?
#2650 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Rozeznanie
|
Gosiaro !!!!!
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochan apoczekaj troche, ja polecialam od razu i tylko sie teraz martwie bo zupelnie nic nei bylo widac na USG a inaczej lekarz na pewno nei moze stwierdzic ciazy niestety. Wiec idz na beta i poczekaj z tydzien dwa zanim do lekarza. Mnie kazal przyjsc za 3 tyg. a dzisiaj mam wyniki krwi. Mnie dzisiaj dopadly mdlosci po raz pierwszy...chyba sie zaczyna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Wtajemniczenie
|
Anulo tak tez zrobię.Poczekam, bo jezeli na tescie jest taka niewyrazna kreseczka, to pewnie nic jeszcze w badaniu lekarskim nie wyjdzie.Dzięki za radę
![]() A co do terminu to rzeczywiście, jak wszystko dobrze pojdzie to bedziemy lipcóweczki obie!
#2654 |
Zakorzenienie
|
gosiaro-gratulacje!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
BAN stały
|
Ach a ja sie wzielam za generalne porzadki .... Narazie uwinelam sie z sypialnia i przedpokojem, jeszcze czeka mnie lazienka, salon i kuchnia
![]() Musze w kuchnie posegregowac wszystko, poukladac tak zeby nie szuac.. poprzemieniac calkiem w szafkach, bo ostatnio dostalam garnki od tesciowej i nie mam ich gdzie wsadzic ![]() ![]() Lazienka mi zajmie jakies 10 minut bo w sumie tylko lustra, umywalka, kibelek i podloga... No ale przed salonem i kuchnia najchetniej bym sie wywinela, ale nie ma kto za mnie zrobic ![]() Chetne do pomocy? ![]() Gosiu, nie panikuj ![]() ![]() ![]() ![]() Mozesz ewentualnie zadzwonic do swojego gina, powiedziec mu o tescie i uprzedzic ze np bedziesz chciala USG zrobic, kto wie moze uda sie przyspieszyc wizyte choc o tydzin lub dwa? ![]() Panienko, a jak Twoje samopoczucie? ![]() Carol, sonce, gdzie sie podziewasz?? Nie chcesz dzis jednak zatestowac? ![]() Sas, wszystko sie ulozy, tylko wygon tego dola z siebie! Praca sie znajdzie- zobaczysz. Daj sobie czasu, nie wszystko idzie tak jak bysmy chcieli, ale trzeba robic tak by bylo nam dobrze ![]() ![]() ![]() Motylku, jak juz laseczki pisaly, poki @ nie ma szanse sa ![]() Sanderinka, no juz myslalam ze nas nie nawiedzisz! Witaj ponownie i gadaj co tam u Ciebie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
Gosiaro gratulacje ![]() A ja właśnie stwierdziłam, że skoro dziś jest 13 to zaczynam walkę z panem T i przy okazji z panem C. Jedno jest pewne, że jem więcej niż powinnam jak na moje gabaryty. Zaczynam od dziś ![]()
#2657 |
Wtajemniczenie
|
Cosmaa bedę czekać do grudnia.Tylko moj gin nie ma usg w gabinecie wiec i tak pewnie będe musiała iść pozniej prywatnie.
No i dzisaj mialam jechac robić analizy w labie, ale nie pojade.Chyba juz teraz dam sobie z tym spokoj i będę zajmować się innymi rzeczami, bo te chemiczne "smrody" na pewno nie są obojętne dla zdrowia.
Edytowane przez Gosiaro Czas edycji: 2009-11-13 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Rozeznanie
|
A dziękuję... bez zmian
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zadomowienie
|
Gosiu cudownie!!! Gratuluje serdecznie i oczywiscie lapie fluidka
![]() Duuuzo zdrowka dla przyszlej mamy i jej kochanego malenstwa ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- A ja wczoraj mialam powazna rozmowe z moim tz-em i chyba poczekamy ze starankami do przyszlego roku (nie wiem jak to wyjdzie w praktyce bo pewnie on nie bedzie chcial kapturka...). Oboje stwierdzilismy ze okres przed swietami jest dosc stresujacy jesli chodzi o kase, wyjazdy plus mamy kilka waznych imprez na ktore bedziemy musieli troszke podrozowac. No nie wiem, ja sama jak sobie mysle o kolejnych 2 miesiacach to za glowe sie lapie i mysle jak my to wszystko przetrwamy. Tak wiec na chwile obecna staranka zawieszone (szczerze po tej pierwszej porazce jest mi jakos lzej na serduszku i juz nie czuje sie taka zniecierpliwiona, chyba te mysli ze moglo sie udac daly mi sie we znaki bo nie powiem ze wszystko mi sie rysowalo w rozowych barwach... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]()
WAGA 84 KG. ![]() ![]() ---------WZROST 168 cm.------- ![]() [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku ![]() 21.luty - |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze godzinka i dzownie bo wyniki beta. Trzymaj kciuki!! i za Ciebie tez trzymam i sie bardzo ciesze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny... Czy można kochac kogoś kto Cię skrzywdził, kto sprawił ból prawie najgorszy na świecie ?
![]() |
#2663 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czy cos sie stalo???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Zadomowienie
|
Ajjjjjjjjjjjjjjjjj Gosiu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
WAGA 84 KG. ![]() ![]() ---------WZROST 168 cm.------- ![]() [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku ![]() 21.luty - |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nigdy nie skrzywdzil mnie fizycznie. Choc nei wiem co gorsze... A co sie stalo?!?!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zadomowienie
|
dolaczam sie do posta starej panny...tez zostalam zraniona nawet nie wiecie jak bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- nie chcialam nic pisac zeby nie marudzic ale uwierzcie ze nigdy mi nie bylo tak ciezko i zle jak teraz
![]() |
#2668 |
Rozeznanie
|
Nic się nie stało...
![]() Gadam sobie poprostu z moim byłym mężem przez Gg o Jego życiu... I tak się zastanawiałam przez chwilkę nad moimi uczuciami... ?
![]() |
#2669 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Partymix Czas edycji: 2009-11-13 o 10:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dzieki rybo ![]() ![]() ![]() stresuje mnie tym i wiem ze za 2 mce znowu wyjedxie eh beznadziejne to wszysko ale cio tam GOSIA GRATULUJĘ ci kochana i łape fludiki ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.