|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
PIP.
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VII
Cytat:
to ktora w koncu poleciala w swiat, a ktora cudo? ![]()
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny możecie mi polecić jakieś fajne mleczko do demakijażu? Najlepiej nie jakieś , którego cena rozmaśli mnie na podłodze
wyszukałam w KWC, że to jest fajne http://pl.strawberrynet.com/skincare.../39005/#DETAIL . Bywa ono w promocji? A może bez promocji się opłaca? A może staroć? A moze coś innego znacie fajego? teraz mam oriflame i w sumie bardzo mi pasuje, ale...no wiecie jak jest
|
#2464 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki pomocy
![]() zamówiłam dwa dni temu mazidło na truskawce ale musiałam czekac na przelanie pieniedzy na paypol-a. Gdzie mam teraz wejsc zeby dokonać płatności? To moje pierwsze zakupy na truskawce a ponadto pierwsze płacone przy pomocy paypol-a ![]() |
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
wygrzebałam jeszcze takie http://pl.strawberrynet.com/skincare.../26531/#DETAIL recenzje ma dobre
i takie http://pl.strawberrynet.com/skincare.../34007/#DETAIL ale recenzji brak
|
#2466 | |||
|
PIP.
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
|
|
|
#2467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) Przerazenie, bo ten przycisk mi nie dziala!ale ![]() sie zalogowalam na paypala, nacisnelam 'wyslij srodki', wpisalam paypalowy adres mailowy truskawki i kwotę i dalam 'wyslij'. Potem w wiadomosciach wkleilam numer zamowienia, ale nie wiem, czy to jest konieczne... Pieniadze do nich dotarly, paczka do mnie tez, wiec wszystko bylo OK ![]() EDIT: spoznilam sie, ale nie widzialam, ze ktos cos pisal nade mna ^^''
fun in the sun Edytowane przez viera Czas edycji: 2009-11-13 o 09:39 Powód: buuu;D |
|
|
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale mysle, ze Payot na pewno bedzie porzadny |
|
|
|
|
#2469 |
|
PIP.
|
a mnie tru wkurzyla...
i nie wiem czy jeszcze do nich pisac czy dac im czas?
|
|
#2470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne....mnie też loreal i oriflame mi pasujeno ale..truskaweczka miesza w głowie skutecznie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- ja bym chwilkę poczekała...zanim się poaktualizują
|
|
#2471 | |
|
PIP.
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- no ja czekam ![]() nie chce ich dreczyc ale zdziwiona jestem, bo nigdy nie bylo tak, zeby 2 dni zajmowalo im zaksiegowanie kasy z paypala.. jak zamawialam z polskiej strony i wysylali SS to zwykle w ciagu godziny od przelania kasy dostawalam SS..no ale z drugiej strony moze przez te promocje teraz zamieszanie wieksze maja... [stad bylam w podwojnym szoku, ze tak blyskawicznie paczka doszla ]
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też najpierw kupowałam kolorówkę, no ale potem jakoś już się wszystko ma i jakoś zaczyna ciągnąć, zeby jednak się pielęgnować tymi cudami wspomnisz moje słowa
|
|
#2473 | |
|
PIP.
|
Cytat:
![]() biothermy juz kupilam [tzn teoretycznie kupilam, bo mam 2 w tej paczce, za ktora kasy nie zaksiegowali ]co do pielegnacji to ja wlasnie od niej zaczelam, tzn nie na tru ale kiedys jak jeszcze kupowalam w sephorze ["za czasow mlodosci" ] to inwestowalam glownie w pielegnacje. kocham 3 step clinique [i mam po kontenerze kazdego opakowania ], kremu ciagle szukam jakiegos fajnego... kiedys uwazalam, ze kolorowka wysokopolkowa to przereklamowane cos, co nie rozni sie jakoscia od inglota itp a potem... cos mnie skusilo i sprobowalam DW od tego czasu odszczekalam wszystkie moje psioczenia na marki selektywne i jestem fanka ich
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2475 |
|
PIP.
|
wszystkie drogi prowadza do truskawy
|
|
#2476 |
|
BAN stały
|
Raczej do debetu...Jeżu, a ja oszczędzać muszę...30tka mojego chłopa zbliża się dużymi krokami, a moje konto...hmm...(no i zupełnie nie mam pomysłu na prezent, co mnie tak gnębi, że po nocach spać nie mogę
). Łooo matulu...A znowu mam parę rzeczy na oku w tym wieeeelkim składzie zenka
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-11-13 o 10:36 |
|
|
|
#2477 | |
|
PIP.
|
Cytat:
mojego tez ![]() ale dop pod koniec lutego to moze zdaze uzbierac ![]() [albo mu dam gratisowy lancuszek z serduszkiem ][a ja akurat pomysl na prezent mam - zegarek mu kupie ]
|
|
|
#2478 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=sine.ira;15251838]Raczej do debetu...Jeżu, a ja oszczędzać muszę...30tka mojego chłopa zbliża się dużymi krokami, a moje konto...hmm...(no i zupełnie nie mam pomysłu na prezent, co mnie tak gnębi, że po nocach spać nie mogę
). Łooo matulu...no to nie jestem sama, wczoraj do pierwszej się przewracałm aż w końcu poszłam podliczyć leżące rachunki plus tru i wyszło.... no nieciekawie nawet jak przjydzie pensja męża to też nieciekawie. Od dziś jestem rozsądna |
|
|
|
#2479 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Łańcuszek z serduszkiem...echhh, już widzę jak mu pobłyskuje na klacie Zegarek to sobie sam kupił w ubiegłym roku i lipa...ostatnio jest nagrzany na konsnolę Wii, ale drogie to jak jasny gwint...nie mam takich funduszy ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
, ale ja od kilku dni jestem tylko (póki co) bardziej przerażona, bo rozsądniejsza...chyba nie
|
||
|
|
|
#2480 | ||
|
PIP.
|
[QUOTE=mag11111111;1525193 2]
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja ostatnio chcialam zrobic podliczenie ile wydalam przez 2,5 miesiaca truskawkowania, ale postanowilam sie nie stresowac [bo jeszcze z nerwow musialabym cos kliknac ] ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- a to moze kup mu tylko gre do tej konsoli
|
|
|
#2481 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() To jest myśl Się śmiej, ja naprawdę nie wiem...On wszystko ma (poza tą konsolą, na którą mnie teraz nie stać )Dziwne nie ? Męskie potrzeby zdają się być ograniczone...stanowią katalog zamknięty, a babskie wręcz przeciwnie
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-11-13 o 10:55 |
|
|
|
|
#2482 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Ennkaa jakich tych 3 stepów używasz? Do jakiesj skóry? Ja poszukuje jakichs próbkowych do tłustej/miesanej i nie mogę znaleźć
Pierwszy raz w życiu nie dostałam shippmenda, status wysłane na stronie a maila nie dostałam
|
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
Dawno już nie zamawiałam na Truskawce. O jakiej wartości paczki łapie teraz UC? Czy Tru oddaje nadal opłaty które musimy zapłacić UC? Zbliżają się święta to coś na prezenty bym kupiła...
|
|
|
|
#2485 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
|
|
|
#2486 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2487 |
|
PIP.
|
mi zwykle UC lapie od 150 zl.
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2489 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2490 | |
|
PIP.
|
Cytat:
![]() woooow
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

za to 10 jest cudo
mam 01 i 02 i chce jeszcze dwa
to ktora w koncu poleciala w swiat, a ktora cudo? 

, ale mysle, ze Payot na pewno bedzie porzadny 

] to inwestowalam glownie w pielegnacje. kocham 3 step clinique [i mam po kontenerze kazdego opakowania
). Łooo matulu...