Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-13, 09:52   #4201
Miskaa78
Kazar Lady

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

a jakaś nerwowo się zaczął ten piątek musze podzwonic i isę uspokoić..
czuję sie dobrze dzisiaj ale wstawanie z łóżka po nocy nie należy do przyjemnośći..

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 10:06   #4202
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
nic mi nie mów o włosach, mam cienkie całe zycie bez dobrych srodkow byłabym łysa- jesli masz cienkie włoski, to unikaj głębokich cieniowań, ewentualnie tylko z góry,nie na całej długości
Horo ja juz mam dośc , teraz boli mnie blizna z lewej piersi, chyba za mocno miałam sciśnięty staniczek powrzynał sie i teraz szczypie
nie są cienkie po 17 latach rozjaśniania rosna jak na drozdżach , a warkocz jest prawie taki gruby jak ręka
i jak już mi odrastaly, podcięlam do polowy plecow to wyglada to nie bardzo... taka kopula

a o blizny sie nie martw one będą jeszcze swędzialy... goja sie

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 10:30   #4203
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
nie są cienkie po 17 latach rozjaśniania rosna jak na drozdżach , a warkocz jest prawie taki gruby jak ręka
i jak już mi odrastaly, podcięlam do polowy plecow to wyglada to nie bardzo... taka kopula

a o blizny sie nie martw one będą jeszcze swędzialy... goja sie
Horo one mnie nie swędzą, tylko szczypia jakbym sobie cos tam naciągnęla myslisz ,ze moge juz je masowac?

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 10:33   #4204
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez solevita Pokaż wiadomość
Listopadowa kochana powiedz mi , czy u Ciebie jest tez juz jakas poprawa, z tego co pamietam pisalas ze pani doktor zalecila Ci basen. Powiedz mi przy plywaniu nie bolal Ciebie miesien , myslisz ze to cos pomoglo , pytam bo bardzo lubie basen ale nie wiem czy bede juz mogla ,musiala bym tez zapyta lekarza.

Wiesz moze jak u Horo , wyglada sytuacja bo tez jej troche miesien trzymal?
solevita,
ja bym jednak na Twoim miejscu nosila pas i nie kombinowala z bandażowaniem się, zwlaszcza pod jedną piersia po prostu tak nierówno puszczają mieśnie i musisz czekać. Po fotkach widać, ze u wszystkich dziewczyn któraś pierś opada szybciej i kilka miesięcy trzeba jednak poczekać na to, aż się zrównają
Jeśli chodzi o basen, czy inne ćwiczenia rąk, to mój dr odradzal (mam implanty pod jeden mięsień, a nie pod dwa) ... dopiero po pełnych 3 miesiacach od op mozna coś zacząć

A moj lewy uparciuch puszcza... jeszcze delikatnie widać rożnicę (ale nie mam czasu na masowanie, bo albo jestem w pracy, albo ... jak juz w domu, to dzieci i inne obowiazki... i nawet mi sie nie chce ). Jestem 10 tygodni po op, więc daję mu jeszcze 7-8 tygodni na "kapitulację"

Stary 2009-11-13, 10:34   #4205
Lili_jp
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
o! udało się
załączam kolejnych parę fotek - są z pół roku po zabiegu
Witam,ja tu jestem nowa,ale czytuje sobie Wasze posty Na nowy rok chcialam sobie sprawic nowe cycuszki i to co zobaczylam na tych zdjeciach jest doskonale i wlasnie takich oczekuje po operacji Moge zapytac gdzie byly robione i jakie implanciki wlozone ?
Lili_jp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 10:43   #4206
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez solevita Pokaż wiadomość
Zalecenie od mojego lekarza bylo nosic pas , ale pas bedzie ucikal mi obie piersi , co nie uwarzam za dobre poniewarz prawa piers lezy bardzo dobrze .hm dolaczam fotki , mam wrazenie ze jest lepiej , troche wymietolone te moje perly przez te bandarze
jest lepiej
ale jest to w glównej mierze spowodowane puszczanie mięśnia
noś pas albo bandaż tylko powyżej piersi (tzn. na piersiach, 3cm powyżej sutków ma się koczyć)... od dolu piersi niech trzyma stanik

Stary 2009-11-13, 10:49   #4207
Lili_jp
Przyczajenie

Dziewczyny a mnie bardzo interesuja ceny Waszych operaqcji,mozecie napisac?
Stary 2009-11-13, 10:53   #4208
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lili_jp Pokaż wiadomość
Hej!!! Ja robiłam w Poznaniu i płaciłam 9000zł. cena z implantami, dobą w klinice,poprawka po 3 dniach ( zrobił mi się krwiak) oraz z codzienną wymianą opatrunku..i spotkaniami z P. dr po miesiącu, dwóch, pół roku , roku i podobno po dwóch latach..
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 10:54   #4209
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
jak wejdziesz na www..... lekarzy robiących op.piersi znajdziesz w cenniku ceny
ceny wachaja sie w granicach od 10 tyś.-13,15 tys zł. max.
Generalnie musisz liczyc sie z kosztem 11 tyś zł. potem wizity kontrolne są darmowe- tzn ja tak mam;-)))

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-11-13 o 10:55
Stary 2009-11-13, 10:55   #4210
viola1983
Raczkowanie

Cześć dziewczynki..
Jestem w trakcie przyswajania sobie dokładnie wszystkich informacji dotyczących operacji, dlatego malutko się tu udzielam. Czytam Was i czytam i nie idzie nadążyć.. tyle tego produkujecie

Solevita pamiętam Twoje pierwsze zdjęcia i widzę, że jest poprawa, także słuchaj się zaleceń lekarza i uzbrój się w cierpliwość.. musisz dać im więcej czasu..

Jestem już właściwie zdecydowana na dr Skwiercz, stąd moja gorąca prośba do Listopadowej... Listopadowa słonko napisz mi proszę na priva jak długo czeka się na konsultację i na operację u doktór i inne ważne rzeczy jakie pamiętasz... oczywiście jak będziesz miała wolną chwilę..nie spieszy mi się bardzo gdyż dokładnie nie wiem kiedy pozwolę sobie na ten wydatek.. trzeba pierw zamknąć kilka spraw finansowych

Horuś mam pytanko, czy mogę Ci wysłać na priva kilka zdjęć moich wyjściówek, żebyś oceniła co dało by się w nie zapakować? Jakąś ewentualną propozycję... Przygotowuję się z każdej strony, bo wiem, że jak już umówię się na konsultację, to będę taka podniecona, że nie będę w stanie nic zrobić.. taka ze mnie panikara

Lili_jp - Witaj. Samii miała robione piersi u dr Bromy..ma napisane w podpisie..

Buziolki
viola1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 11:07   #4211
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo one mnie nie swędzą, tylko szczypia jakbym sobie cos tam naciągnęla myslisz ,ze moge juz je masowac?
Sorry za wolne tempo, ale jestem w pracy, a tutaj internet dziala z szybkością szachisty
Nic nie naciągnęłas... to takie uczucie
Ja zaczęłabym już delikatnie piersi masować... tak 3 razy dziennie przez chwilkę - 1 minutke ale poczekaj jeszcze z maściami a blizny

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Szczecin "Artplastica" okrągle - 11. 800 zl

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez viola1983 Pokaż wiadomość
Horuś mam pytanko, czy mogę Ci wysłać na priva kilka zdjęć moich wyjściówek, żebyś oceniła co dało by się w nie zapakować? Jakąś ewentualną propozycję... Przygotowuję się z każdej strony, bo wiem, że jak już umówię się na konsultację, to będę taka podniecona, że nie będę w stanie nic zrobić.. taka ze mnie panikara
viola,
oczywiście, ale ja jestem z tych "maksymalistek" lubiacych raczej większe cycusie
a jaki efekt chcialabyś osiagnąć? czy karmilas? jaką masz skóę ? jakie wymiary i "gabaryty"? ... bo to wszystko się liczy przy doborze implantów. Chociaz dr Skwiercz ma jednak oko i potrafi dobrać rozmiar pasujacy do sylwetki. Ale chętnie sluzę pomocą

Stary 2009-11-13, 11:13   #4212
viola1983
Raczkowanie

Cytat:

viola,
oczywiście, ale ja jestem z tych "maksymalistek" lubiacych raczej większe cycusie
a jaki efekt chcialabyś osiagnąć? czy karmilas? jaką masz skóę ? jakie wymiary i "gabaryty"? ... bo to wszystko się liczy przy doborze implantów. Chociaz dr Skwiercz ma jednak oko i potrafi dobrać rozmiar pasujacy do sylwetki. Ale chętnie sluzę pomocą
to super.. napisze Ci wszystkie wymiary i moje oczekiwania na priva.. kochana ty masz świetne oko do tych spraw.. Twoje bimbusie są fajne, choć mi raczej takie nie będą pasować, gdyż raczej jestem niziutka.. ale jak Ci prześlę to sama ocenisz.. myślę, że w weekend znajdę trochę czasu.. tylko bardzo proszę o obiektywizm i o szczerość..
Stary 2009-11-13, 11:24   #4213
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
to super.. napisze Ci wszystkie wymiary i moje oczekiwania na priva.. kochana ty masz świetne oko do tych spraw.. Twoje bimbusie są fajne, choć mi raczej takie nie będą pasować, gdyż raczej jestem niziutka.. ale jak Ci prześlę to sama ocenisz.. myślę, że w weekend znajdę trochę czasu.. tylko bardzo proszę o obiektywizm i o szczerość..
nie ma sprawy

a oko to mam Kiedyś Wam pisalam o koleżance, która zobaczyła moje piersi i postanowiła sobie zrobić, ale ok. 300 cc i zastrzegala sie, ze nie wiecej.
Ma 2 dzieci, 1 karmila. Wzrost ok. 165 cm, ale jest szeroka w klatce i ma szeroki odstęp pomiędzy swoimi piersiami
Ja ją wymierzyłam na ok. 400-450 cc a ona się upierala na 300 cc i... ma mentor HP 425 cc i jest przeszczęśliwa ... od 2 dni

Stary 2009-11-13, 11:31   #4214
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
nie ma sprawy

a oko to mam Kiedyś Wam pisalam o koleżance, która zobaczyła moje piersi i postanowiła sobie zrobić, ale ok. 300 cc i zastrzegala sie, ze nie wiecej.
Ma 2 dzieci, 1 karmila. Wzrost ok. 165 cm, ale jest szeroka w klatce i ma szeroki odstęp pomiędzy swoimi piersiami
Ja ją wymierzyłam na ok. 400-450 cc a ona się upierala na 300 cc i... ma mentor HP 425 cc i jest przeszczęśliwa ... od 2 dni
Horo rób doktorat z powiekszania piersik laski:

Stary 2009-11-13, 11:35   #4215
willma2
Raczkowanie

Cytat:
nie ma sprawy

To rzeczywiście masz oko!!
Mi pewnie doradziłabyś tez około 600, ja mam 170 cm wzrostu..
Stary 2009-11-13, 11:37   #4216
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo rób doktorat z powiekszania piersik laski:
raczej z doboru implantów przecież przed moją op doktorek się śmial, ze on nie zna wymiarow implantow o określonej pojemnosci tak dobrze jak ja
a po op powiedzial, ze on sam lepiej nie dobralby mi szerokości i projekcji

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
To rzeczywiście masz oko!!
Mi pewnie doradziłabyś tez około 600, ja mam 170 cm wzrostu..
nie wzrost najważniejszy ona jest szeroka, jak ja i komicznie wygladalaby z 300 cc ... namoczone rodzynki
A u Ciebie nie daloby rady za duzo dołożyć w szerokości implantu, bo masz piersi blisko siebie a jak są dalej, to wtedy mozna pokombinować

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-11-13 o 11:38
Stary 2009-11-13, 12:10   #4217
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Witam,ja tu jestem nowa,ale czytuje sobie Wasze posty Na nowy rok chcialam sobie sprawic nowe cycuszki i to co zobaczylam na tych zdjeciach jest doskonale i wlasnie takich oczekuje po operacji Moge zapytac gdzie byly robione i jakie implanciki wlozone ?
tak jak w stopce - 325 pojemnośći wykonanie Dr Broma
fakt są śliczne

Stary 2009-11-13, 12:27   #4218
Lili_jp
Przyczajenie

Cytat:
Hej!!! Ja robiłam w Poznaniu i płaciłam 9000zł. cena z implantami, dobą w klinice,poprawka po 3 dniach ( zrobił mi się krwiak) oraz z codzienną wymianą opatrunku..i spotkaniami z P. dr po miesiącu, dwóch, pół roku , roku i podobno po dwóch latach..
Ooo to swietna cena,ja tez licze na Poznan bo mam tam najblizej,chociaz jak pomysle o tym co wyprawia Dr.Broma dziewczetom tu obecnym to az sie rwie,zeby go odwiedzicA powiedz u kogo i kiedy robilas?Chetnie skorzystam tez.Dziekuje dziweczyny za Wasze odpowiedzi,bardzo tu milo

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Ja sluchajcie cale zycie marze o piersiach Ale dopiero po porodzie to co mi z nich pozostalo jest bardzo smutne hi hi hi a takie byly ogromne wypelnione mlekiem a teraz tylko dwa rodzynki naciagniete sobie sa,nawet stanika nie musze nosic.Dla mnie i dla Was pewnie tez nowe,piekne piersi to cos wiecej niz fizyczna doskonalosc.Nawet nie potrafie sobie wyobrazic jak bede sie cudownie czula

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Dziekuje za odpowiedz a powiedz u kogo robilas i kiedy ?
Stary 2009-11-13, 12:32   #4219
viola1983
Raczkowanie

Cytat:
Ooo to swietna cena,ja tez licze na Poznan bo mam tam najblizej,chociaz jak pomysle o tym co wyprawia Dr.Broma dziewczetom tu obecnym to az sie rwie,zeby go odwiedzicA powiedz u kogo i kiedy robilas?Chetnie skorzystam tez.Dziekuje dziweczyny za Wasze odpowiedzi,bardzo tu milo

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Ja sluchajcie cale zycie marze o piersiach Ale dopiero po porodzie to co mi z nich pozostalo jest bardzo smutne hi hi hi a takie byly ogromne wypelnione mlekiem a teraz tylko dwa rodzynki naciagniete sobie sa,nawet stanika nie musze nosic.Dla mnie i dla Was pewnie tez nowe,piekne piersi to cos wiecej niz fizyczna doskonalosc.Nawet nie potrafie sobie wyobrazic jak bede sie cudownie czula

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Lili ja mam to samo... też jeszcze nie zrobiłam operacji i dopiero się przygotowuję.. moje piersi po dwóch karmieniach to jedna wielka masakra.. choć krótko moje ssaczki ich "używały", .. oczywiście nie z mojej winy..
jednak w końcu nasze marzenia się spełnią i dołączymy do grona innych forumowiczek..
Stary 2009-11-13, 12:33   #4220
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
tak jak w stopce - 325 pojemnośći wykonanie Dr Broma
fakt są śliczne

Lili, wkładki są pod mięsień, koszt całkowity 10400zł

Cytat:
Po fotkach widać, ze u wszystkich dziewczyn któraś pierś opada szybciej i kilka miesięcy trzeba jednak poczekać na to, aż się zrównają
nie u wszystkich - na rozowym jak byłam i oglądałam fotki to jednak więcej dziewczyn miało względnie rowno piersi - czasami tak wychodzi, czasami inaczej ważne że z czasem się normuje
ja na szczęscie od samego początku miałam je idealnie równo - chyba bym osiwiała ze stresu jakbym miała czekać ileś czasu aż jedna dogoni drugą - straszna histeryczka ze mnie w takich kwestiach

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Tini - wszystkiego naj dla Twojego Aniolka
przyłączam się do życzeń
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 12:54   #4221
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczynki..
Jestem w trakcie przyswajania sobie dokładnie wszystkich informacji dotyczących operacji, dlatego malutko się tu udzielam. Czytam Was i czytam i nie idzie nadążyć.. tyle tego produkujecie

Jestem już właściwie zdecydowana na dr Skwiercz, stąd moja gorąca prośba do Listopadowej... Listopadowa słonko napisz mi proszę na priva jak długo czeka się na konsultację i na operację u doktór i inne ważne rzeczy jakie pamiętasz... oczywiście jak będziesz miała wolną chwilę..nie spieszy mi się bardzo gdyż dokładnie nie wiem kiedy pozwolę sobie na ten wydatek.. trzeba pierw zamknąć kilka spraw finansowych

Buziolki
Viola - piszę tutaj, bo to żadna tajemnica
Ja konsultację miałam w pierwszej połowie maja, a zabieg ustalony na 27 maja. Tyle że w okresie letnim jest mniej pacjentek chętnych do takiej op. (wakacyjna pogoda nie jest zbyt korzystna jeśli chodzi o gojenie). Niestety z racji wykrycia w piersi zabieg musiałam przesunąć o miesiąc. Ogólnie u pani dr na konsultację czeka się ok. m-ca (przyjmuje tylko w czwartki 17-19), mi się akurat poszczęściło, bo czekałam 2 tyg.. Warto przygotować wcześniej karteczkę z pytaniami, żeby coś nie wypadło z główki. Na zabieg też ok. 1-1,5 m-ca -pani dr ustala termin tak, aby zabieg wypadł między 5 a 10 dniem miesiączki (ma to wpływ z lepszym gojeniem ran - takie korzystne działanie mają nasze estrogeny). Minimum 2 tyg. przed op. płacisz przelewem za implanty (bezpośrednio do Mentora - bo tylko na nich dr pracuje).
2 tyg. przed op. zaczynasz łykać rutinoscorbin (p-obrzękowo; wit. c uszczelnia naczynia krwionośne - choć ja i tak siniaki miałam i obrzęk ogromny). Aby dr ciebie pokroiła musisz być zdrowa - wszelkie antybiotyki musisz skończyć brać minimum 2 tyg. przed op.. Zdecydowanie nie wolno łykać preparatów z kwasem acetylosalicylowym!!!
Kilka dni przed zabiegiem musisz wykonać rtg kl. piersiowej, usg piersi i badanie krwi (morfologia, czynniki krzepnięcia, HBs Ag i HCV, grupa krwi)
Za sam zabieg i pobyt (2 dniowy) w klinice płacisz gotówką w klinice
W klinice po zabiegu jesteś przez dwa dni owinięta bandażem, potem dr każe nosić topik (Hanna Style lub Gatta czy też inny bezszwowy, na szerokich ramiączkach, z szeroką gumą).

Ceny:
konsultacja: 100zł
implanty okrągłe: 3800zł
anatomy:5700zł
koszt zabiegu z pobytem w klinice: 4810zł
koszt badań przed op: ok. 120-150zł

To tak w dużym skrócie. Jak jeszcze będziesz miała pytanka to śmiało pytaj

Tini - złóż małej Królewnie - Jubilatce najlepsze życzonka urodzinkowe. 4 lata to już naprawdę poważny wiek
Sama nie mogę uwierzyć, że moje maleństwo ma prawie 5,5 lat
Po dzieciach widać jak się starzejemy
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 12:57   #4222
Miskaa78
Kazar Lady

ja jutro jadę na zdjęcie szwów !!! już się nie moge doczekać aż zobaczę efekt..!!
dziś udało mi się normalnie zapakowac w golf hihih fakt trochę trudno się ubiera z ograniczonymi ruchami rąk ale wążeny jest efekt- miodzio

Moja starsza pannica ma 10,5roku..!

Edytowane przez Miskaa78
Czas edycji: 2009-11-13 o 13:15
Stary 2009-11-13, 12:58   #4223
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

ja na szczęscie od samego początku miałam je idealnie równo - chyba bym osiwiała ze stresu jakbym miała czekać ileś czasu aż jedna dogoni drugą - straszna histeryczka ze mnie w takich kwestiach
Ja prawie osiwiałam, oj długo mi się cycuchy wyrównywały i teraz już wyglądają , ale nadal jeszcze trochę trzyma.
Horo - trzymaj za mnie mocno kciuki, bo ten nadal nie chce do końca skapitulować
Stary 2009-11-13, 13:02   #4224
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Minimum 2 tyg. przed op. płacisz przelewem za implanty (bezpośrednio do Mentora - bo tylko na nich dr pracuje).

Ceny:
konsultacja: 100zł
implanty okrągłe: 3800zł
anatomy:5700zł
koszt zabiegu z pobytem w klinice: 4810zł
koszt badań przed op: ok. 120-150zł
ja mam okrągłe mentory i płaciłam za nie 3,4tys hihi

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
dziś udało mi się normalnie zapakowac w golf hihih fakt trochę trudno się ubiera z ograniczonymi ruchami rąk ale wążeny jest efekt- miodzio
hihi a nie mówiłam

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2009-11-13 o 13:04
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 13:04   #4225
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Tini - złóż małej Królewnie - Jubilatce najlepsze życzonka urodzinkowe. 4 lata to już naprawdę poważny wiek
Sama nie mogę uwierzyć, że moje maleństwo ma prawie 5,5 lat
Z calego serca dołączam się do zyczeń

Stary 2009-11-13, 13:06   #4226
willma2
Raczkowanie

Cytat:

U Pani Dr Wiesławy Ratajczak...ma swoja stronkę, ale się specjalnie nie reklamuje.Jest bardzo ciepła i miła..sama mnie doglądała po operacji..a anastezjolog...rewelacyjn y!! Polecam Ci ją Ja mam taki efekt jaki chciałam..Naturalny...tak mi się wydaje Robiłam operację 12 tygodni temu...Lewa piers jeszcze trochę trzyma, ale myślę,ze to przez to,ze była dwa razy cieta..A blizny baaaardzo słabo widoczne już są Ja jestem zadowolona..A mój mąż oszalał, mimo ,ze tamte woreczki mu sie niby podobały
Stary 2009-11-13, 13:07   #4227
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Ja prawie osiwiałam, oj długo mi się cycuchy wyrównywały i teraz już wyglądają , ale nadal jeszcze trochę trzyma.
Horo - trzymaj za mnie mocno kciuki, bo ten nadal nie chce do końca skapitulować
Listopadowa,
ja caly czas trzymam w końcu puści
Nawet w klinice powiedzieli mi (czsem musze jednak zadzwonić i upewnić się, ze jest ok ) , ze czasem puszcza po 4-5 miesiacach, ale po ok. 6 piersi powinny juz być na tym samym poziomie ... później będą tylko pięknialy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-13, 13:08   #4228
miss sixty
Przyczajenie

Czesc dziewczyny!!
Moze pozno pisze,ale pisalam w innym watku i nikt nie odpisal;(
mam operacje w grudniu tego roku.
Mam 174cm i waze 56kg - jestem szczupla z waska klatka - tak twierdzi lekarz - pod biustem 72cm.
Wybral mi na poczatku okragle( juz karmilam i mam sporo skory) profil wysoki allergeny 285cc pod miesien.
Jak potem zasiadlam na to forum i sie naczytalam,to wybralam sie do niego ponownie by zmnienic na wieksze.
Zaproponowal od razu 375cc mentory tyle ze vhp - bardzo wysoki profil - patrzylam na stronie internet. To mentor nie ma vhp tylko hp?
Ale co wy na ten rozmiar???????????
Czy nie beda za duze????????????????mowil ze 400cc bym wyczuwalam pod pacha i ze wzg.med nie poleca.top bardzo znany lekarz.
Dzieki za odpowiedzi)))
miss sixty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 13:11   #4229
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam okrągłe mentory i płaciłam za nie 3,4tys hihi
No to troszkę zaoszczędziłaś

Nie wnikam od czego to zależy, może jakaś tajemna umowa
Stary 2009-11-13, 13:11   #4230
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
U Pani Dr Wiesławy Ratajczak...ma swoja stronkę, ale się specjalnie nie reklamuje.Jest bardzo ciepła i miła..sama mnie doglądała po operacji..a anastezjolog...rewelacyjn y!! Polecam Ci ją Ja mam taki efekt jaki chciałam..Naturalny...tak mi się wydaje Robiłam operację 12 tygodni temu...Lewa piers jeszcze trochę trzyma, ale myślę,ze to przez to,ze była dwa razy cieta..A blizny baaaardzo słabo widoczne już są Ja jestem zadowolona..A mój mąż oszalał, mimo ,ze tamte woreczki mu sie niby podobały
Wyjątkowo naturalnie wygladają... w zyciu nie pomyślalabym, ze ktokolwiek cokolwiek przy nich majstrował (oprocz męża oczywiście )

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości