|
|
#4201 |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
a jakaś nerwowo się zaczął ten piątek musze podzwonic i isę uspokoić..
czuję sie dobrze dzisiaj ale wstawanie z łóżka po nocy nie należy do przyjemnośći.. |
|
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak już mi odrastaly, podcięlam do polowy plecow to wyglada to nie bardzo... taka kopula a o blizny sie nie martw
|
|
#4203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym jednak na Twoim miejscu nosila pas i nie kombinowala z bandażowaniem się, zwlaszcza pod jedną piersia Jeśli chodzi o basen, czy inne ćwiczenia rąk, to mój dr odradzal (mam implanty pod jeden mięsień, a nie pod dwa) ... dopiero po pełnych 3 miesiacach od op mozna coś zacząć A moj lewy uparciuch puszcza... jeszcze delikatnie widać rożnicę (ale nie mam czasu na masowanie, bo albo jestem w pracy, albo ... jak juz w domu, to dzieci i inne obowiazki... i nawet mi sie nie chce
|
|
#4205 |
|
Przyczajenie
|
Witam,ja tu jestem nowa,ale czytuje sobie Wasze posty
Na nowy rok chcialam sobie sprawic nowe cycuszki i to co zobaczylam na tych zdjeciach jest doskonale i wlasnie takich oczekuje po operacji Moge zapytac gdzie byly robione i jakie implanciki wlozone ? |
|
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jest to w glównej mierze spowodowane puszczanie mięśnia noś pas albo bandaż tylko powyżej piersi (tzn. na piersiach, 3cm powyżej sutków ma się koczyć)... od dolu piersi niech trzyma stanik
|
|
#4207 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny a mnie bardzo interesuja ceny Waszych operaqcji,mozecie napisac?
|
|
|
|
#4208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ceny wachaja sie w granicach od 10 tyś.-13,15 tys zł. max. Generalnie musisz liczyc sie z kosztem 11 tyś zł. potem wizity kontrolne są darmowe- tzn ja tak mam;-)))
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-11-13 o 10:55 |
|
|
|
|
#4210 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki..
Jestem w trakcie przyswajania sobie dokładnie wszystkich informacji dotyczących operacji, dlatego malutko się tu udzielam. Czytam Was i czytam i nie idzie nadążyć.. tyle tego produkujecie Solevita pamiętam Twoje pierwsze zdjęcia i widzę, że jest poprawa, także słuchaj się zaleceń lekarza i uzbrój się w cierpliwość.. musisz dać im więcej czasu.. Jestem już właściwie zdecydowana na dr Skwiercz, stąd moja gorąca prośba do Listopadowej... Listopadowa słonko napisz mi proszę na priva jak długo czeka się na konsultację i na operację u doktór i inne ważne rzeczy jakie pamiętasz... oczywiście jak będziesz miała wolną chwilę..nie spieszy mi się bardzo gdyż dokładnie nie wiem kiedy pozwolę sobie na ten wydatek.. trzeba pierw zamknąć kilka spraw finansowych Horuś mam pytanko, czy mogę Ci wysłać na priva kilka zdjęć moich wyjściówek, żebyś oceniła co dało by się w nie zapakować? Jakąś ewentualną propozycję... Przygotowuję się z każdej strony, bo wiem, że jak już umówię się na konsultację, to będę taka podniecona, że nie będę w stanie nic zrobić.. taka ze mnie panikara Lili_jp - Witaj. Samii miała robione piersi u dr Bromy..ma napisane w podpisie.. Buziolki
|
|
|
|
#4211 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic nie naciągnęłas... to takie uczucie Ja zaczęłabym już delikatnie piersi masować... tak 3 razy dziennie przez chwilkę - 1 minutke ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
oczywiście, ale ja jestem z tych "maksymalistek" lubiacych raczej większe cycusie a jaki efekt chcialabyś osiagnąć? czy karmilas? jaką masz skóę ? jakie wymiary i "gabaryty"? ... bo to wszystko się liczy przy doborze implantów. Chociaz dr Skwiercz ma jednak oko i potrafi dobrać rozmiar pasujacy do sylwetki. Ale chętnie sluzę pomocą
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a oko to mam Kiedyś Wam pisalam o koleżance, która zobaczyła moje piersi i postanowiła sobie zrobić, ale ok. 300 cc i zastrzegala sie, ze nie wiecej. Ma 2 dzieci, 1 karmila. Wzrost ok. 165 cm, ale jest szeroka w klatce i ma szeroki odstęp pomiędzy swoimi piersiami Ja ją wymierzyłam na ok. 400-450 cc a ona się upierala na 300 cc i... ma mentor HP 425 cc i jest przeszczęśliwa
|
|
#4214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
k laski:
|
|
#4215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mi pewnie doradziłabyś tez około 600, ja mam 170 cm wzrostu |
|
|
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
raczej z doboru implantów
a po op powiedzial, ze on sam lepiej nie dobralby mi szerokości i projekcji ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
A u Ciebie nie daloby rady za duzo dołożyć w szerokości implantu, bo masz piersi blisko siebie a jak są dalej, to wtedy mozna pokombinować
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-11-13 o 11:38 |
|
|
|
|
#4217 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
fakt są śliczne |
|
|
|
|
#4218 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
tez.Dziekuje dziweczyny za Wasze odpowiedzi,bardzo tu milo![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Ja sluchajcie cale zycie marze o piersiach Ale dopiero po porodzie to co mi z nich pozostalo jest bardzo smutne hi hi hi a takie byly ogromne wypelnione mlekiem a teraz tylko dwa rodzynki naciagniete sobie sa,nawet stanika nie musze nosic.Dla mnie i dla Was pewnie tez nowe,piekne piersi to cos wiecej niz fizyczna doskonalosc.Nawet nie potrafie sobie wyobrazic jak bede sie cudownie czula ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Dziekuje za odpowiedz a powiedz u kogo robilas i kiedy ?
|
|
|
|
|
#4219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oczywiście nie z mojej winy.. jednak w końcu nasze marzenia się spełnią i dołączymy do grona innych forumowiczek.. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4220 | |
|
Zadomowienie
|
Lili, wkładki są pod mięsień, koszt całkowity 10400zł Cytat:
ważne że z czasem się normuje ![]() ja na szczęscie od samego początku miałam je idealnie równo - chyba bym osiwiała ze stresu jakbym miała czekać ileś czasu aż jedna dogoni drugą - straszna histeryczka ze mnie w takich kwestiach przyłączam się do życzeń
|
|
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja konsultację miałam w pierwszej połowie maja, a zabieg ustalony na 27 maja . Tyle że w okresie letnim jest mniej pacjentek chętnych do takiej op. (wakacyjna pogoda nie jest zbyt korzystna jeśli chodzi o gojenie). Niestety z racji wykrycia w piersi zabieg musiałam przesunąć o miesiąc . Warto przygotować wcześniej karteczkę z pytaniami, żeby coś nie wypadło z główki . Na zabieg też ok. 1-1,5 m-ca -pani dr ustala termin tak, aby zabieg wypadł między 5 a 10 dniem miesiączki (ma to wpływ z lepszym gojeniem ran - takie korzystne działanie mają nasze estrogeny ). Minimum 2 tyg. przed op. płacisz przelewem za implanty (bezpośrednio do Mentora - bo tylko na nich dr pracuje).2 tyg. przed op. zaczynasz łykać rutinoscorbin (p-obrzękowo; wit. c uszczelnia naczynia krwionośne - choć ja i tak siniaki miałam i obrzęk ogromny ). Aby dr ciebie pokroiła musisz być zdrowaKilka dni przed zabiegiem musisz wykonać rtg kl. piersiowej, usg piersi i badanie krwi (morfologia, czynniki krzepnięcia, HBs Ag i HCV, grupa krwi) Za sam zabieg i pobyt (2 dniowy) w klinice płacisz gotówką w klinice ![]() W klinice po zabiegu jesteś przez dwa dni owinięta bandażem , potem dr każe nosić topik (Hanna Style lub Gatta czy też inny bezszwowy, na szerokich ramiączkach, z szeroką gumą).Ceny: konsultacja: 100zł implanty okrągłe: 3800zł anatomy:5700zł koszt zabiegu z pobytem w klinice: 4810zł koszt badań przed op: ok. 120-150zł To tak w dużym skrócie . Jak jeszcze będziesz miała pytanka to śmiało pytajTini ![]() Sama nie mogę uwierzyć, że moje maleństwo ma prawie 5,5 lat Po dzieciach widać jak się starzejemy
|
|
|
|
|
#4222 |
|
Kazar Lady
|
ja jutro jadę na zdjęcie szwów !!! już się nie moge doczekać aż zobaczę efekt..!!
dziś udało mi się normalnie zapakowac w golf hihih fakt trochę trudno się ubiera z ograniczonymi ruchami rąk ale wążeny jest efekt- miodzio Po dzieciach widać jak się starzejemy ![]() Moja starsza pannica ma 10,5roku..! Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2009-11-13 o 13:15 |
|
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę trzyma .Horo nadal nie chce do końca skapitulować
|
|
|
|
|
#4224 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-11-13 o 13:04 |
||
|
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jestem zadowolona..A mój mąż oszalał, mimo ,ze tamte woreczki mu sie niby podobały
|
|
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja caly czas trzymam ![]() Nawet w klinice powiedzieli mi (czsem musze jednak zadzwonić i upewnić się, ze jest ok ) , ze czasem puszcza po 4-5 miesiacach, ale po ok. 6 piersi powinny juz być na tym samym poziomie ... później będą tylko pięknialy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4228 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny!!
Moze pozno pisze,ale pisalam w innym watku i nikt nie odpisal;( mam operacje w grudniu tego roku. Mam 174cm i waze 56kg - jestem szczupla z waska klatka - tak twierdzi lekarz - pod biustem 72cm. Wybral mi na poczatku okragle( juz karmilam i mam sporo skory) profil wysoki allergeny 285cc pod miesien. Jak potem zasiadlam na to forum i sie naczytalam,to wybralam sie do niego ponownie by zmnienic na wieksze. Zaproponowal od razu 375cc mentory tyle ze vhp - bardzo wysoki profil - patrzylam na stronie internet. To mentor nie ma vhp tylko hp? Ale co wy na ten rozmiar??????????? Czy nie beda za duze????????????????mowil ze 400cc bym wyczuwalam pod pacha i ze wzg.med nie poleca.top bardzo znany lekarz. Dzieki za odpowiedzi )))
|
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.

kochana powiedz mi , czy u Ciebie jest tez juz jakas poprawa, z tego co pamietam pisalas ze pani doktor zalecila Ci basen. Powiedz mi przy plywaniu nie bolal Ciebie miesien , myslisz ze to cos pomoglo , pytam bo bardzo lubie basen ale nie wiem czy bede juz mogla ,musiala bym tez zapyta lekarza.

Kiedyś Wam pisalam o koleżance, która zobaczyła moje piersi i postanowiła sobie zrobić, ale ok. 300 cc i zastrzegala sie, ze nie wiecej.
k laski:

oczywiście nie z mojej winy..